Yok kuzum yaa hiç bişey yapmadı. Zaten 1 çaybardağı bişey çıkıyo. Onu böyle sankim şurupmuş gibi şifaa niyetiyle dik kafaya:)
ayy ne bileyim bitanem ya olsunda çoşsun olmadıbuarada benim adetler düzene girdi ya bugünler yumurtlama günleri çalışmalara başladık dün sol kasığım hafif ağrıdı ilişkiden sonra..inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamiş olurum..buarada unutmadan benim oğlum olcak içime doğuyo
tabi hayatım seninle ilgili hissettiğim an yazar söylerim sen öğrenmeden yeliz için mesajını okurken birden tanımadığım halde tipi ve elinde kızı gözümün önüne geldi o yüzden yazdım :))
ay vala neguzel olur bana benzıyen bı kız cocugu ama herkes erkek dıyo canım bıtek sen kız dedın bende anneme cok benzerım kızım olursa belkı oda bana benzer 3 kusak bırbırımızın aynı oluruz:)
hiç kopmasak uzun zaman ne güzel olur ...en çok neye gülerim tedavi medavi kalırmışız hamile inşallah sonra nasılsa güç oldu ya salarmışız kendimizi hiçç akılda yokken hopp ikinciye hamile ...olur mu olur çok var böyle hayatlar
Allahhh çalışmalar başlamış hatırlıyo musun Mayıs ayında kendi kendine debelenenler listesi yok mu yazmıştım sen de beğenmiştin benim çalışmalarda bir haftaya başlayacak kalırsak bu haliyle süperrr olur el değmeden....:)) bencede kaldır sen o kız resmini koy arslanının resmini şimdiden
büyümüyo kuzum artık kan değerim yükselmişse çatlatacam bu 17.5 mm olanı ona aşılama yapacak kuzumbüyürler canım stres yapma oda etkiler olursa olur de kendine boşver azıcık
sen kesinlikle kullan iğnelerele incir kürünü kesin yappppne bileyimki canım medet umuyoruz işte benim kaliteyi artımam gerekli benimkiler hem az hemde kalitesizler denemekte fayda var gibi hissettim
olmuyo kuzum yaa 3 gündürrr 150 doz vuruyorum 17.5 bi değişiklik olmadı yaniiihayırlısı olsun canım 2 günde 19 olur o merak etme sen:)
kuzumm 3 gündür gelişşme yok ama 150 doz vurdum aynı kaldı bakalım e2 yükselmişse eğer 17.5 çatlatıp ona aşılama yapacakValla dr'a bişey demedim ben asistana söyledim. Bol bol balık tüket. Faydalı gördüğün herşeyi yiyip içebilirsin dedii. Bide inanarak içince beyin herhalde hormunu fazlasıyla salgılıyo :) Büyümüyo diye hiç üzülme bu arada . En son gittiğimde 13 mm 'di boyut. 2 gün sonra 21 mm oldu. Şimdi baskılamaya çalışıyoruz. İncirin etkisi diye düşünüyorumm. Daha önce aşılamalarımda yine boldu ama bu kadar olmamıştı :)
Evet cnm bende öyle duymuştum. 450 ile 600 arası etki aynıymış. Senin iğne baya maliyetli olucak o zaman. Aman olsunda herşeyi göze alarak başlıyoruz sonuçta. Dene dene inciri sende sayısından ziyade kaliteyide attırıyomuş. Diyorum yaa inanarak yapıncada çok etki ediyo. Herşey beyinde bitiyo. Seninde hem 450 doz hemde incirr ohh ohhh hiç merak etmee . Bu arada benimde fsh düşük sayılmaz 8 felan ama yumoşların maşallahı var. O yüzden o durumu hiççç kafaya takma daha çok olumsuz etkilenmesin yumurtacıklar :)
İnşallah yelizcim Allah gönlüne göre versin,,,hisler bir tarafa erkek yada kız bebek sağlıkla evladın doğsunda gerisi hikaye canım
ayy ne bileyim bitanem ya olsunda çoşsun olmadıbuarada benim adetler düzene girdi ya bugünler yumurtlama günleri çalışmalara başladık dün sol kasığım hafif ağrıdı ilişkiden sonra..inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamiş olurum..buarada unutmadan benim oğlum olcak içime doğuyo
hiç kopmasak uzun zaman ne güzel olur ...en çok neye gülerim tedavi medavi kalırmışız hamile inşallah sonra nasılsa güç oldu ya salarmışız kendimizi hiçç akılda yokken hopp ikinciye hamile ...olur mu olur çok var böyle hayatlar
hadi bakalım gelsin oglumuz hayırlısıyla,coşarsa coşsun
ee olmadı degil, burada bir arkadaşım var kız ileri evrede pko hastasıydı başından neler geçmedi kaç kere laparoskopi ameliyat çare yok 8 defa aşılama yaptı 2 kere tüp bebek sonuncusu tuttu , daha çocuk 1,5 yaşında hobbala geçen karşılatık kendiliğinen hamile kalmış ev ilk 2 ay farketmemiş bile.3. ayda ögrenmişler
Mrb anne adayları..
umutlarıma umut olan yazılarını okunca rahatlıyorum..aşılamamın 11. günü p.tesini iple çekiyorum..Rabbim hepimize hayırlı güzel haberler versin inşallah..
yaa işte bak,,bunun gibi hikaye çok sen benimkini oku bir de senelerdir yanımızda çalışan takip elemanımızın baldızı,,aşılamalar tüp bebekler 40 yaşına kadar....8 yıl mücadele..en sonunda evlatlık başvurusu 42 yaşında 2 aylık bir bebekle anneliğe bu şekilde adım attı geçen sene.Şuan 6 aylık hamile kendiliğinden Allah'ın lutfu:)))olmayacak demeyeceksin hiçbirşeye olacakda demeyeceksin ...çünkü her iki ihtimal de hep var...
hoşgeldin umarım istediğin sonucu alırsın arkadaşımMrb anne adayları..
umutlarıma umut olan yazılarını okunca rahatlıyorum..aşılamamın 11. günü p.tesini iple çekiyorum..Rabbim hepimize hayırlı güzel haberler versin inşallah..
arkadaşlar alıntıdır.
Faydaları
incir, dutgiller (moraceae) familyasına dahil olan şifalı bir meyvedir. Kur-an’ı kerimde adı geçen “cennet meyvesi” diye açıklanan bir meyvedir. Incirin faydaları nelerdir, incir neye iyi gelir, incirin vitaminleri, incirin besin değeri, incirin zararı var mıdır, incir nasıl tüketilmeli, incirin kalorisi, incir kilo yaparmı, incir kürü nasıl yapılır, incir kürü yararları incirin şifası konusunda merak ettiklerinizi yazımızda açıklayalım.
Incirin besin değerleri:
Meyvelerinin besin değeri yüksektir. Meyvaların bileşimini % 30-40 şeker, a,b,c vitaminleri oluşturmaktadır.sodyum, potasyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve demir mineralleri açısından oldukça zengindir. Ayrıca, özellikle kuru incirde omega-3 ve omega-6 yağ asitleri ve protein bulunur.
Incirin faydaları:
** incir, sindirim sistemi için çok faydalı bir meyvedir.
** içerdiği yüksek lif oranı sayesinde sindirimi hızlandırır ve kolaylaştırır.
** bağırsakları yumuşatır. Kabızlığı giderir.
** vücuda kuvvet ve enerji verir.
** bedensel ve zihinsel yorgunluğu giderir.
** halsizliğe ve unutkanlığa iyi gelir.
** öksürük ve boğaz ağrılarına iyi gelir.
** nezle ve bronşite faydalıdır.
** özellikle kuru incir balgam söktürür.
** incir, kandaki kolesterol oranını düşürerek kalp ve damar hastalıklarına karşı vücudu korur.
** kansere karşı da koruyucudur. Incir, içeriğinde bulunan ‘benzaldehit’ adlı madde sayesinde incirin kanserli hücrelerin büyümesini de önlüyor.
** basura iyi gelir.
** bakteri ve virüslerin çoğalmasını önleyerek hastalıklara karşı direnci arttırır.
** incirin sakinleştirici etkisi vardır.
** incir, hücrelerin yenilenmesini sağlayan çok faydalı bir besindir.
** gut hastalığını iyileştirici bir enzim olan fisin içerir.
** ayrıca kemik sağlığı, kan pıhtılaşması için yararlıdır.
** anında enerji sağladığı ve krampları engellediği için sporcular için oldukça faydalı bir besindir.
** içerdiği kalsiyum itibarı ile sinir sistemi için oldukça faydalıdır.
** yaş dalları kırıldığında akan sütümsü beyaz sıvı, nasır ve siğillere sürülür.
** ayrıca kış aylarında vücudun direncini arttırır, pek çok sağlık sorununa karşı güç ve dayanıklılık kazandırır.
** sesiniz kısıldığında hemen bir inciri bir su bardağı kadar sütün içine koyup bir cezvede kaynatın. ılık ılık bu şurubu için, çok yararını göreceksiniz.
Incirin zararları:
Incirin bilinen bir yan etkisi yoktur. Fakat şeker hastaları inciri ölçülü yemelidir. Ayrıca dişlerde kalan incir kalıntıları diş çürümelerine yol açabilir, bu nedenle incir yenildiğinde dişler çok iyi temizlenmelidir.
Incirin kalorisi:
Kuru incirin 100 gramında 59 kalori bulunur.
yaa işte bak,,bunun gibi hikaye çok sen benimkini oku bir de senelerdir yanımızda çalışan takip elemanımızın baldızı,,aşılamalar tüp bebekler 40 yaşına kadar....8 yıl mücadele..en sonunda evlatlık başvurusu 42 yaşında 2 aylık bir bebekle anneliğe bu şekilde adım attı geçen sene.Şuan 6 aylık hamile kendiliğinden Allah'ın lutfu:)))olmayacak demeyeceksin hiçbirşeye olacakda demeyeceksin ...çünkü her iki ihtimal de hep var...
kızlar hasta olmuşum yine moral yerlerde sıfır
arkadaşlar alıntıdır.
dün akşam eve dönerken alışveriş te ceviz,, organik incir,, fındık ,,badem ,,çekirdekli siyah kuru üzüm ,,toparladım aldım şimdi sen de beni gaza getirdin tıkınmaya başlayım onları her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?