Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nisbhr arkadaşım bende devlette yaptırıcam aşılamamamı ama sperm yıkama işini özelde yaptırıcaz doktorum öyle demişti......

aman aman maşallahne kadar çok yumoş olmuş böyle inşallah sonuna kadar böyle güzel gider tedavin canım..geç olsun yerleşmesi ama senin olsun ne güzel..

Ayy bakalım pazartesi anesteziden uyanırken küfürmü ederim dandik yumurtalarımaa :) Belkide utandırırlar beni kaliteli bebik olurlarrr :) Dün biraz morelim bozuldu ama kabullendim. Dr hamile kalırsan çok eziyetli geçer yoksa dedi. Geç olsunda güç olmasınn zoru atlatalımda transfer kolay iş :)

gelecek sonra çatlatma iğnen vurulacak sonra bekleyeceksin..hepsi olacak biraz daha sabır güzelim.
evet aşama aşama ama işte beni çok strese soktu bu yumoşlar normalde böyle olmuyo bi tedaviye başlayınca böyle oluyolarr offfff offffff

tatlım inş. hamilesindir ama bende silik çizgi çıktığında hep hamileydim 2 kez kandiliğinden kaldım idrarda silik çizgiyi gördüm kanda gebe çıktım inş. sende hamilesindir

ayy hemen adet olunca başlayayım bari bende 450 doz ile başlayacakmışım doktor öyle söyledi, aslında en yüksek doz 600 ama 600 ile 450 arasında ki yumurtalar arasında çok fark olmuyor o yüzden 450 yapacagız dedi.
Ama incir denemeliyim gibi geldi gözüme

kızlar dr geldim benim inatcı yumoşum 17.5 mm hala dr da kan ver kan sonucunda e2 yükselirse bugün yarın çatlatma iğnesini vururuz dedi beklemedeyim gene 3-4 gibi kan sonucunu alınca herşey belli olacakkkkkk

ahh kuzummm valla ben iğnelerle böyle küre devam edilceni bilseydim devam ederdim ben normalde macun yiyorum hayıt tohumu çivan perçemi aslan pensesi bu üçünü karıştırıp içiyorum adetimin 1 . gününden itibaren ve yumurta takibi yaptırdığımda beraber giden 4-5 yumurtam oluyoduuu ama şimdi aşılamada sadece iğneleri kullanıyorum 1 yumurta büyüdü diğer 4-5 yumurtalar 10-11-12 mm de kaldılar en büyüğü 17.5 mm oldu ben tedaviyi olumsuz etkiler iğneleri falan diye hiç yan bitkisel bişey yapmadım bileydim yapardım ama şimdi biliçlendim bir dahaki sefere aşılama yada tüp bebekde kesin macunumada devam edicem incir kürümüde yapıcam

kızlar dr geldim benim inatcı yumoşum 17.5 mm hala dr da kan ver kan sonucunda e2 yükselirse bugün yarın çatlatma iğnesini vururuz dedi beklemedeyim gene 3-4 gibi kan sonucunu alınca herşey belli olacakkkkkk

büyürler canım stres yapma oda etkiler olursa olur de kendine boşver azıcık

Canım,,dün gece sana söyleyeceklerimi mesajla söyledim biliyorsun ,, aynen tekrar ediyorum sen de zaten benimle hemfikirsin geçmiş olsun ilk aşılamalarda kısmetimiz yokmuş ama bir yerde bir zamanda var bunu da biliyorsun sabırlı olacağız canım çok üzme kendini dediğin gibi zaten zaman herşeyin ilacı günler geçtikçe yeni umutlara tekrar yeşeriyoruz öpüyorum seni.

Gunaydın kızlar nasılsınız ınsallah bugun guzel bı haber alırız benımde melegımle tanısmama az kaldı dıger hamıs hanımlar sız nezaman gıtceksınız doktora

ne bileyimki canım medet umuyoruz işte benim kaliteyi artımam gerekli benimkiler hem az hemde kalitesizler denemekte fayda var gibi hissettim

hayırlısı olsun canım 2 günde 19 olur o merak etme sen:)

Gunaydın kızlar nasılsınız ınsallah bugun guzel bı haber alırız benımde melegımle tanısmama az kaldı dıger hamıs hanımlar sız nezaman gıtceksınız doktora

günaydın canım, meleğinde seni bekliyordur emin ol bence.
Bizdende selam söylemeyi unutma

çok güldüm sabah sabah allah ta seni güldürsün benim bebekler dandik olucak koptum no frost da gayet başarılıydı ne hallere geldik valla bu gidişle topumuz sıyırıcaz ,,,Allah korusun tabi şakan bir tarafa sağlıklı fıldır fıldır olacak bebeklerin:))

Diyorum ki şu incir kürü çok yumurta olunca bize ikiz çıkarır mı ki :))

Tekini beceremedik ikiz peşine düştük:)) masalın dediğin gibi az kaldı sıyırcaz :))

Valla dr'a bişey demedim ben asistana söyledim. Bol bol balık tüket. Faydalı gördüğün herşeyi yiyip içebilirsin dedii. Bide inanarak içince beyin herhalde hormunu fazlasıyla salgılıyo :) Büyümüyo diye hiç üzülme bu arada . En son gittiğimde 13 mm 'di boyut. 2 gün sonra 21 mm oldu. Şimdi baskılamaya çalışıyoruz. İncirin etkisi diye düşünüyorumm. Daha önce aşılamalarımda yine boldu ama bu kadar olmamıştı :)

Evet cnm bende öyle duymuştum. 450 ile 600 arası etki aynıymış. Senin iğne baya maliyetli olucak o zaman. Aman olsunda herşeyi göze alarak başlıyoruz sonuçta. Dene dene inciri sende sayısından ziyade kaliteyide attırıyomuş. Diyorum yaa inanarak yapıncada çok etki ediyo. Herşey beyinde bitiyo. Seninde hem 450 doz hemde incirr ohh ohhh hiç merak etmee . Bu arada benimde fsh düşük sayılmaz 8 felan ama yumoşların maşallahı var. O yüzden o durumu hiççç kafaya takma daha çok olumsuz etkilenmesin yumurtacıklar :)

Diyorum ki şu incir kürü çok yumurta olunca bize ikiz çıkarır mı ki :))

Tekini beceremedik ikiz peşine düştük:)) masalın dediğin gibi az kaldı sıyırcaz :))

deme kuzum öyle ikiz olsa fenamı olur yani, hele ben iki tüp bebek parası harcıcam şimdi ikiz oluverse ne güzel olur ya, allahım duy sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…