- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
aman aman maşallahne kadar çok yumoş olmuş böyleinşallah sonuna kadar böyle güzel gider tedavin canım..geç olsun yerleşmesi ama senin olsun ne güzel..
evet aşama aşama ama işte beni çok strese soktu bu yumoşlar normalde böyle olmuyo bi tedaviye başlayınca böyle oluyolarr offfff offffffgelecek sonra çatlatma iğnen vurulacak sonra bekleyeceksin..hepsi olacak biraz daha sabır güzelim.
arkadaşlar biraz sonra çıkcam evden bugun kan tahlilim var dua edin ama size bişey sormak istiyorum sabah meraktan idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı sonra çıkan biraz silikti ama çıktı sizce varmıdır bişey...
Ah o incir kürü ahh :) 10 -12 tane kuru iniciri 2 buçuk bardak suya koyup ağzı kapalı 15 dk kaynatıp kapatıyosun. Sonra bi 10 dk bekletip açıp kapağını süzüp 2 'ye bölüyosun. Yarısını sabah aç karına diğer yarısını akşam aç karına içiyosun. Günlük taze yapıyosun. Adetin 1. günü başlanıyo. İğne kullandığın sürece devam et. Etkisini8-9 gün sonra farkettiriyo zaten. Birden coşuyolar. Ben iğneye 112,5 'la başlamıştım. 10.günden sonra coştular benimkilerde. 5 gündür yumurtaları baskılamak için iğne oluyorum çatlamasınlar diye.
İğnelere ilk 5 gün içinde istediğin gün başlayabiliriz demişti dr. Ben 3.gün gittim kontrole o gün başladım. 2. gün gidersen direk başlattırır zaten . Biraz geç büyüyo diyorusun ya 2. gün başlaman daha iyi olur. Ama incire 1. gün başla :) Heyecanlı git gelli günlere başlamana az kaldıı hadii yetiş gariii :)
ayy hemen adet olunca başlayayım bari bende 450 doz ile başlayacakmışım doktor öyle söyledi, aslında en yüksek doz 600 ama 600 ile 450 arasında ki yumurtalar arasında çok fark olmuyor o yüzden 450 yapacagız dedi.
Ama incir denemeliyim gibi geldi gözüme
kızlar dr geldim benim inatcı yumoşum 17.5 mm hala dr da kan ver kan sonucunda e2 yükselirse bugün yarın çatlatma iğnesini vururuz dedi beklemedeyim gene 3-4 gibi kan sonucunu alınca herşey belli olacakkkkkk
merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar
umarım güzel haberleri bol bir cuma olur yine...
ilk haber benden olsun, ben malesef hamile değilim( test yaptırmaya gerek kalmadan dün akşam adet oldum..burda bir çok kez progestan kullananlar gününde adet olmaz diye yazmıştım. o oyle değilmiş :))bu ahir ömrümde bu ay progestana rağmen adetin zamanında başlayabileceğini de öğrendim...
dün akşam çok üzüldüm...15 günlük gergin bekleyişten sonra olumsuz sonuç bizi baya etkiledi..ama bu gün iyiyim..yarın daha iyi olurum bir sonraki gün daha iyi...sonra unutulur gider inşallah
umarım bekleyen diğer arkadaşlar guzel haberlerle gelir
ahh kuzummm valla ben iğnelerle böyle küre devam edilceni bilseydim devam ederdim ben normalde macun yiyorum hayıt tohumu çivan perçemi aslan pensesi bu üçünü karıştırıp içiyorum adetimin 1 . gününden itibaren ve yumurta takibi yaptırdığımda beraber giden 4-5 yumurtam oluyoduuu ama şimdi aşılamada sadece iğneleri kullanıyorum 1 yumurta büyüdü diğer 4-5 yumurtalar 10-11-12 mm de kaldılar en büyüğü 17.5 mm oldu ben tedaviyi olumsuz etkiler iğneleri falan diye hiç yan bitkisel bişey yapmadım bileydim yapardım ama şimdi biliçlendim bir dahaki sefere aşılama yada tüp bebekde kesin macunumada devam edicem incir kürümüde yapıcam
kızlar dr geldim benim inatcı yumoşum 17.5 mm hala dr da kan ver kan sonucunda e2 yükselirse bugün yarın çatlatma iğnesini vururuz dedi beklemedeyim gene 3-4 gibi kan sonucunu alınca herşey belli olacakkkkkk
Gunaydın kızlar nasılsınız ınsallah bugun guzel bı haber alırız benımde melegımle tanısmama az kaldı dıger hamıs hanımlar sız nezaman gıtceksınız doktora
Yaff kararında olsaydı bari 10 tane olsa iyidi :) Olur olur seninde olurr ben bide ne akla zararsa incir kür yaptım iğnelerle birlikte sanırsam ondan coştular bide aklında olsunn :)
Herşeyin azı kıymetli olur . Benim çok diye bebekler dandik olucak diyorumm:) İnş. sonumuz güzel olurr :) Senin transfer benimkinden önce olur muhtemelenn. Benim no frost dondurulmuş bebiklerimde inş. sağlıklı olur
günaydın canım, meleğinde seni bekliyordur emin ol bence.
Bizdende selam söylemeyi unutma
sagol canım benım soylerım tabı yeterkı tanısalım erkenmı dıye dusunuyorum gorurmuyuz acaba keseyı merak edıyorum
ahh kuzummm valla ben iğnelerle böyle küre devam edilceni bilseydim devam ederdim ben normalde macun yiyorum hayıt tohumu çivan perçemi aslan pensesi bu üçünü karıştırıp içiyorum adetimin 1 . gününden itibaren ve yumurta takibi yaptırdığımda beraber giden 4-5 yumurtam oluyoduuu ama şimdi aşılamada sadece iğneleri kullanıyorum 1 yumurta büyüdü diğer 4-5 yumurtalar 10-11-12 mm de kaldılar en büyüğü 17.5 mm oldu ben tedaviyi olumsuz etkiler iğneleri falan diye hiç yan bitkisel bişey yapmadım bileydim yapardım ama şimdi biliçlendim bir dahaki sefere aşılama yada tüp bebekde kesin macunumada devam edicem incir kürümüde yapıcam
ayy hemen adet olunca başlayayım bari bende 450 doz ile başlayacakmışım doktor öyle söyledi, aslında en yüksek doz 600 ama 600 ile 450 arasında ki yumurtalar arasında çok fark olmuyor o yüzden 450 yapacagız dedi.
Ama incir denemeliyim gibi geldi gözüme
Diyorum ki şu incir kürü çok yumurta olunca bize ikiz çıkarır mı ki :))
Tekini beceremedik ikiz peşine düştük:)) masalın dediğin gibi az kaldı sıyırcaz :))
Gunaydın kızlar nasılsınız ınsallah bugun guzel bı haber alırız benımde melegımle tanısmama az kaldı dıger hamıs hanımlar sız nezaman gıtceksınız doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?