büyümüyo kuzum artık kan değerim yükselmişse çatlatacam bu 17.5 mm olanı ona aşılama yapacak kuzumbüyürler canım stres yapma oda etkiler olursa olur de kendine boşver azıcık
sen kesinlikle kullan iğnelerele incir kürünü kesin yappppne bileyimki canım medet umuyoruz işte benim kaliteyi artımam gerekli benimkiler hem az hemde kalitesizler denemekte fayda var gibi hissettim
olmuyo kuzum yaa 3 gündürrr 150 doz vuruyorum 17.5 bi değişiklik olmadı yaniiihayırlısı olsun canım 2 günde 19 olur o merak etme sen:)
kuzumm 3 gündür gelişşme yok ama 150 doz vurdum aynı kaldı bakalım e2 yükselmişse eğer 17.5 çatlatıp ona aşılama yapacakValla dr'a bişey demedim ben asistana söyledim. Bol bol balık tüket. Faydalı gördüğün herşeyi yiyip içebilirsin dedii. Bide inanarak içince beyin herhalde hormunu fazlasıyla salgılıyo :) Büyümüyo diye hiç üzülme bu arada . En son gittiğimde 13 mm 'di boyut. 2 gün sonra 21 mm oldu. Şimdi baskılamaya çalışıyoruz. İncirin etkisi diye düşünüyorumm. Daha önce aşılamalarımda yine boldu ama bu kadar olmamıştı :)
Evet cnm bende öyle duymuştum. 450 ile 600 arası etki aynıymış. Senin iğne baya maliyetli olucak o zaman. Aman olsunda herşeyi göze alarak başlıyoruz sonuçta. Dene dene inciri sende sayısından ziyade kaliteyide attırıyomuş. Diyorum yaa inanarak yapıncada çok etki ediyo. Herşey beyinde bitiyo. Seninde hem 450 doz hemde incirr ohh ohhh hiç merak etmee . Bu arada benimde fsh düşük sayılmaz 8 felan ama yumoşların maşallahı var. O yüzden o durumu hiççç kafaya takma daha çok olumsuz etkilenmesin yumurtacıklar :)
napalım yapalım mııı yapmayalım mııı bir karar çıkartalım bugün yada orta yol bulup günde 3-4 tane yiyelim mi sadece madem fazlası da zarar ne diyosunuz ??
hımmm öyleyse kötü yaw , ne yapsakki bilemedim şimdik,
benim prolaktin sınırın birazcık üstünde zaten yaaa.
ama yaaaaa.
neden böyleki.
canım masala da söyledim yumurtlamada sorun yoksa yapma.benim yoktu ama genede yaptım ve prolaktini yükseltti.biliyorsun prolaktin hormonuda gebeliğe engel oluyor.dosdineks diye ilacı kullanmak zorunda kaldım.
Arkadaşlar yarın aşılamada 12. günüm acaba idrar testinde çıkma ihtimali ne kadardır?tecrübeli olanlar bilgi verirmisnizzzz
valla masalcım yumurtlamanda sorun yoksa yapma bence.çiğden birkaç tane yesen olur.tabi sen bilirsin.benim prolaktinimde hiç sorun yoktu.incirden sonra yükseldi.
Canım bendede prolaktin yüksekliği var .bu yüzden incir kullanamıyorum.incir prolaktini yükseltiyor bilmiyormuydun
Arkadaşlar yarın aşılamada 12. günüm acaba idrar testinde çıkma ihtimali ne kadardır?tecrübeli olanlar bilgi verirmisnizzzz
Bence idrar testi yapma idrar testi adet günün geçtikten 5-6 gün sonra doğru sonucu veriyor. Benim görümcem 2 aylık hamileyken idrar testi yaptı negatif çıktı sonra an testi yaptırdı pozitif çıktı. Moralini bozma hiç şimdiden sabırlı ol kanda baktır.
idrar testinde çıkmaz benim 12. gün kan testimde çıkmıştı
Teşekkür ederim Nihal-eda...valla meraktan çatlamak üzereyim 11 gün geçti ama öyle zordu ki..çok saol
Bilirim canım başlarda pek takmıyor insan ama test günü yaklaştıkça meraklanıyor. İçini ferah tut ve iyi sonuç alacağına inan.
büyümüyo kuzum artık kan değerim yükselmişse çatlatacam bu 17.5 mm olanı ona aşılama yapacak kuzum
sen kesinlikle kullan iğnelerele incir kürünü kesin yapppp
olmuyo kuzum yaa 3 gündürrr 150 doz vuruyorum 17.5 bi değişiklik olmadı yaniii
kuzumm 3 gündür gelişşme yok ama 150 doz vurdum aynı kaldı bakalım e2 yükselmişse eğer 17.5 çatlatıp ona aşılama yapacak
benim prolaktinim hep normaldi.bende bilmeden yumurtalarıma iyi gelsin diye inciri kullandım ve yükseltti.şimdi ağzıma sürmüyorum.aslında bilmediğimiz şeyleri yapmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?