Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
büyürler canım stres yapma oda etkiler olursa olur de kendine boşver azıcık
büyümüyo kuzum artık kan değerim yükselmişse çatlatacam bu 17.5 mm olanı ona aşılama yapacak kuzum
ne bileyimki canım medet umuyoruz işte benim kaliteyi artımam gerekli benimkiler hem az hemde kalitesizler denemekte fayda var gibi hissettim
sen kesinlikle kullan iğnelerele incir kürünü kesin yapppp
hayırlısı olsun canım 2 günde 19 olur o merak etme sen:)
olmuyo kuzum yaa 3 gündürrr 150 doz vuruyorum 17.5 bi değişiklik olmadı yaniii
kuzumm 3 gündür gelişşme yok ama 150 doz vurdum aynı kaldı bakalım e2 yükselmişse eğer 17.5 çatlatıp ona aşılama yapacak

canım dün doktor bendende e2 istedi sonuç 51,8 çıktı
e2 testini neden istiyorlar biliyor musun?

napalım yapalım mııı yapmayalım mııı bir karar çıkartalım bugün yada orta yol bulup günde 3-4 tane yiyelim mi sadece madem fazlası da zarar ne diyosunuz ??

valla masalcım yumurtlamanda sorun yoksa yapma bence.çiğden birkaç tane yesen olur.tabi sen bilirsin.benim prolaktinimde hiç sorun yoktu.incirden sonra yükseldi.

hımmm öyleyse kötü yaw , ne yapsakki bilemedim şimdik,
benim prolaktin sınırın birazcık üstünde zaten yaaa.
ama yaaaaa.
neden böyleki.

canım masala da söyledim yumurtlamada sorun yoksa yapma.benim yoktu ama genede yaptım ve prolaktini yükseltti.biliyorsun prolaktin hormonuda gebeliğe engel oluyor.dosdineks diye ilacı kullanmak zorunda kaldım.

Kızlar merhaba nasılsınız uzun zamandır giremiyordum. Birsürü hamişimiz olmuş darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

canım masala da söyledim yumurtlamada sorun yoksa yapma.benim yoktu ama genede yaptım ve prolaktini yükseltti.biliyorsun prolaktin hormonuda gebeliğe engel oluyor.dosdineks diye ilacı kullanmak zorunda kaldım.

sorun orada zaten benim yumruta rezervim az ve yumurtalarım kalitesiz

Son düzenleme:
Arkadaşlar yarın aşılamada 12. günüm acaba idrar testinde çıkma ihtimali ne kadardır?tecrübeli olanlar bilgi verirmisnizzzz

Arkadaşlar yarın aşılamada 12. günüm acaba idrar testinde çıkma ihtimali ne kadardır?tecrübeli olanlar bilgi verirmisnizzzz

Bence idrar testi yapma idrar testi adet günün geçtikten 5-6 gün sonra doğru sonucu veriyor. Benim görümcem 2 aylık hamileyken idrar testi yaptı negatif çıktı sonra an testi yaptırdı pozitif çıktı. Moralini bozma hiç şimdiden sabırlı ol kanda baktır.

valla masalcım yumurtlamanda sorun yoksa yapma bence.çiğden birkaç tane yesen olur.tabi sen bilirsin.benim prolaktinimde hiç sorun yoktu.incirden sonra yükseldi.

Canım bendede prolaktin yüksekliği var .bu yüzden incir kullanamıyorum.incir prolaktini yükseltiyor bilmiyormuydun

Canım bendede prolaktin yüksekliği var .bu yüzden incir kullanamıyorum.incir prolaktini yükseltiyor bilmiyormuydun

benim prolaktinim hep normaldi.bende bilmeden yumurtalarıma iyi gelsin diye inciri kullandım ve yükseltti.şimdi ağzıma sürmüyorum.aslında bilmediğimiz şeyleri yapmamak lazım.

Teşekkür ederim Nihal-eda...valla meraktan çatlamak üzereyim 11 gün geçti ama öyle zordu ki..çok saol

İnş.yükselmiştirr. Bende e2 'im yükselmesin diye dua ediyorumm . Dün yaptırdım 3.100 Çıktı :/ Yarın yine kan vericem 5.000 'i geçmemesi gerek :/ Sende tek yumurta varsa 300 felan çıksa süper olur.

benim prolaktinim hep normaldi.bende bilmeden yumurtalarıma iyi gelsin diye inciri kullandım ve yükseltti.şimdi ağzıma sürmüyorum.aslında bilmediğimiz şeyleri yapmamak lazım.

İncir zaten yeni doğum yapmış sütü arttırmak isteyenlerinde uyguladığı bir kür.Ablam doğum yaptığı zaman 6 ay kullandı. Sütü feci arttırıyor. Ama ibrahim saraçoğlunun sitesinede bakabilirsin yumurtalama ve yumurta kalitesinin arttırılmasınada bire bir geliyor. Ben çok araştırmıştım Prolaktinle ilgili çok ciddi bir sorun yoksa ( Beyinde olan hipofizdeki küçük tümörler olabilir . Bu durumda prolaktin 100'ün çok üzerinde oluyor)geçici süre ile bir miktar artsada hastalık boyutunda olmuyor. Sonra tekrardan eski haline dönüyormuş. Kalitesini bilmiyorum ama sayı konusunda arttırdığını %100 tescillemiş oldum. :)Tabi inanmakta önemli. Akılda şüphe varsa zaten ilacın bile faydasını göremeyiz. Hiç birimiz cahil insanlar değiliz.Kim önerirse önersin yinede araştırmadan bişey kullanmayalımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…