bende bugün saat 1de kan tahlili verdim. 4 de çıkacakmışşşşş
İnş.yükselmiştirr. Bende e2 'im yükselmesin diye dua ediyorumm . Dün yaptırdım 3.100 Çıktı :/ Yarın yine kan vericem 5.000 'i geçmemesi gerek :/ Sende tek yumurta varsa 300 felan çıksa süper olur.
İncir zaten yeni doğum yapmış sütü arttırmak isteyenlerinde uyguladığı bir kür.Ablam doğum yaptığı zaman 6 ay kullandı. Sütü feci arttırıyor. Ama ibrahim saraçoğlunun sitesinede bakabilirsin yumurtalama ve yumurta kalitesinin arttırılmasınada bire bir geliyor. Ben çok araştırmıştım Prolaktinle ilgili çok ciddi bir sorun yoksa ( Beyinde olan hipofizdeki küçük tümörler olabilir . Bu durumda prolaktin 100'ün çok üzerinde oluyor)geçici süre ile bir miktar artsada hastalık boyutunda olmuyor. Sonra tekrardan eski haline dönüyormuş. Kalitesini bilmiyorum ama sayı konusunda arttırdığını %100 tescillemiş oldum. :)Tabi inanmakta önemli. Akılda şüphe varsa zaten ilacın bile faydasını göremeyiz.Hiç birimiz cahil insanlar değiliz.Kim önerirse önersin yinede araştırmadan bişey kullanmayalımmm :))
evet evet gün geldikçe hem umut hem korku birada karıştı gitti duygularım :) senin var mı bebiş ya da durumun nedir şuan?
Kızlarr selamlarrr; Herkesler iyidir umarım. Bende dün dr amcadaydımm. Durum vahim. Yumurta sayısı 60-70 arası çıktı. Çok düşük dozda gidiyoruz ama ne cins bir yumurtalığım var yahuu :/ Büyük ihtimalle inş. çok risk artmazsa pazartesi günü yumurtalar toplanıcak ama transferi yapıp riske atmayalım diyor dr. Bebişleri dondurucaz Bi süre dinlenicez kalıntı yumoşlar adetle atılıcak ondan sora tertemiz rahme kondururuz diyo. Bakalım yarın yine kontrol var. Her gün gide gele bir hal oldu var yaa. İnş. sonu güzel olurr. Şu OHSS riskini bi atlatsam başka bişey istemiyorumm
Sun1 arkadaşımm inş. hamişsindirr güzel haberler getir bize bugünn. Ama testte 2.çizgi silikte olsun çıktıysa şansınn çok yüksekk :)
arkadaşlar biraz sonra çıkcam evden bugun kan tahlilim var dua edin ama size bişey sormak istiyorum sabah meraktan idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı sonra çıkan biraz silikti ama çıktı sizce varmıdır bişey...
merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar
umarım güzel haberleri bol bir cuma olur yine...
ilk haber benden olsun, ben malesef hamile değilim( test yaptırmaya gerek kalmadan dün akşam adet oldum..burda bir çok kez progestan kullananlar gününde adet olmaz diye yazmıştım. o oyle değilmiş :))bu ahir ömrümde bu ay progestana rağmen adetin zamanında başlayabileceğini de öğrendim...
dün akşam çok üzüldüm...15 günlük gergin bekleyişten sonra olumsuz sonuç bizi baya etkiledi..ama bu gün iyiyim..yarın daha iyi olurum bir sonraki gün daha iyi...sonra unutulur gider inşallah
umarım bekleyen diğer arkadaşlar guzel haberlerle gelir
kızlar, aşılamamdan sonra 13. gün kan testim 0.5 idi, bende adetimi beklemeye başladım tabi, adetim dün geldi tam zamanında fakat çok çok az ped bile kirletmiyor karnımda ağrımıyor, 24 saat oldu adet olalı ama sökülmedi daha, normalde adetliyken karnımı bastırınca fen a şekilde ağrır hatta adet olacağımıda böyle ağrıdan öğrenirim, aşılama sürecinde klomen hap kullandım sadece, progestron kullanmadım, deneyimleriniz öngörüleriniz?
Arkadaşlar yarın aşılamada 12. günüm acaba idrar testinde çıkma ihtimali ne kadardır?tecrübeli olanlar bilgi verirmisnizzzz
Ben de nisan aşılaması gebesiyim canım 5+5 haftalık
12.gün kan testi için bile erken olabilir.sakın idrar testi yapma.
inşallah sonucun pozitif olur.
inşallah mcan inşallahh ...öyle çok istiyoruz kii ama hayırlsını tabiii
inşallah olur nimesay.Allah hayırlısından ve en acil tarafından hamilelik nasib etsin herkese...
süpermişşşşşş tebrikler..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...darısı bizlere olsun inşallah :)
ilk aşılamandır umarım
Güzel sonuç vermek isterdım ama gene olmadı.
ne zaman açalım isterseniz hemen açarız bu hafta sonuna da gelelim de bakalım hep beraber burada oldugumuzda, daha adet olmadım canım bugün ialın bitmesinin ikinci günü bugün yarın olurum herhaldemda kuzum naber napıyorsun.yeni topiği ne zaman açmayı düşünüyorsun.500.sayfaya dayanmışız.bu arada adet oldun mu.
olsun canım üzülme yalnız degilsin bizlerde buradayız, aynı durumdayızGüzel sonuç vermek isterdım ama gene olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?