ne zaman açalım isterseniz hemen açarız bu hafta sonuna da gelelim de bakalım hep beraber burada oldugumuzda, daha adet olmadım canım bugün ialın bitmesinin ikinci günü bugün yarın olurum herhalde
canım benim e2 yükselirse umut var demek yani ostirojen salgılanıyo demek iğnelere cvp veriyosun demekcanım dün doktor bendende e2 istedi sonuç 51,8 çıktı
e2 testini neden istiyorlar biliyor musun?
İnş.yükselmiştirr. Bende e2 'im yükselmesin diye dua ediyorumm . Dün yaptırdım 3.100 Çıktı :/ Yarın yine kan vericem 5.000 'i geçmemesi gerek :/ Sende tek yumurta varsa 300 felan çıksa süper olur.
İncir zaten yeni doğum yapmış sütü arttırmak isteyenlerinde uyguladığı bir kür.Ablam doğum yaptığı zaman 6 ay kullandı. Sütü feci arttırıyor. Ama ibrahim saraçoğlunun sitesinede bakabilirsin yumurtalama ve yumurta kalitesinin arttırılmasınada bire bir geliyor. Ben çok araştırmıştım Prolaktinle ilgili çok ciddi bir sorun yoksa ( Beyinde olan hipofizdeki küçük tümörler olabilir . Bu durumda prolaktin 100'ün çok üzerinde oluyor)geçici süre ile bir miktar artsada hastalık boyutunda olmuyor. Sonra tekrardan eski haline dönüyormuş. Kalitesini bilmiyorum ama sayı konusunda arttırdığını %100 tescillemiş oldum. :)Tabi inanmakta önemli. Akılda şüphe varsa zaten ilacın bile faydasını göremeyiz.Hiç birimiz cahil insanlar değiliz.Kim önerirse önersin yinede araştırmadan bişey kullanmayalımmm :))
tamam kuzucum madem sen sana ugurlu gelecek diyorsun yapmazmıyım hiç.senin adetinin başladığı gün aç.lütfen benim için öyle yap.içimden hep senin için öyle geçirdim yeni topiği açıp hayatında yeni ve güzel bir sayfa açmanı diliyorum tüm kalbimle...
evetya hiç görünmüyorsun artık özlettin kendiniKızlar takip edemiyom ben işlerden dolayı bugün dün hamiş haberi varmı.bende bugün dr gittim yumoşum 15mm olmuş buyük bi ihtimalle pazartesi en geç salı aşılamam olcak inşallahhh
kızlarrrrrrr dr aradıııı e2 dün 95 di bugün 112 olmuş dr da 2 gün daha vurul iğneyi dedi ama benim bugünlük 150 doz var ama yarın 75yada 100 belki çıkar 50 doz eksiğim varr 50 doz içinde yeni iğne almak istemiyorum 150 tl yaaaa 3 kutu aldım zaten göçtüm vallaaaa kızlar elinizde gonol f fazla varsa bana gönderirmisiniz nolur yaaa ayyyyyyyhoca pazar günü gel usg bakalım tekrar demişşşş
canım ya bırak bir ay kendine gelsin vücudun böylesi daha iyi olur
kızlarrrrrrr dr aradıııı e2 dün 95 di bugün 112 olmuş dr da 2 gün daha vurul iğneyi dedi ama benim bugünlük 150 doz var ama yarın 75yada 100 belki çıkar 50 doz eksiğim varr 50 doz içinde yeni iğne almak istemiyorum 150 tl yaaaa 3 kutu aldım zaten göçtüm vallaaaa kızlar elinizde gonol f fazla varsa bana gönderirmisiniz nolur yaaa ayyyyyyyhoca pazar günü gel usg bakalım tekrar demişşşş
arkadaşlar merhaba..
benimde adetimin 10. günü bugün..
8 gündür 150 dozluk gonal-f vuruluyorum
bugün vurulmadan doktora gittim en büyük yumurtam 18 mm olmuş
onun dışında arkadan geelenler var.. iki tane 16 mm sonra 14,13,12..
doktorum bugün iğne yapma akşam çatlatma iğneni vurul saat 11 de..
pazar günü sabah 11 de de aşılama yapalım dedi...
umduğumdan çabuk oldu..
hayırlısı olsun inşallah..
devlette yaptırıyorum o yüzden haftasonu olacak diye korkuyordum
kiiiii başıma geldi.. neyseki doğumhanede nöbetçi olan doktor yapıyormuş
kendi doktorum da kongre için şehir dışında zaten..
bırakıyorum valla kendimi.. kim denk gelirse artık:))
şimdi tek duam eşimin değerlerinin iyi çıkması.. onda da problem var çünkü..
biz ne yaparsak yapalım yazgımızda neyse onu yaşayacağız biliyorum..
bende bugün başlayayım dualarıma, tefriciyeme..
sizlere bir sorum var.. telaştan sormayı unuttum..
ovitrelle benim çatlatma iğnem, üzerinde deri altı kullanım içindir yazıyor..
yani diğer iğneler gibi karından vuruluyor dimi kızlar.. onu kendimiz vurabiliriz dimi gonal-f deki gibi..
canım benim saol düşünmen yeter kuzum evet göbekten yapacaksın aynı gonol f vuruyor gibiarkadaşlar merhaba..
umduğumdan çabuk oldu..
yani diğer iğneler gibi karından vuruluyor dimi kızlar.. onu kendimiz vurabiliriz dimi gonal-f deki gibi..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımsın ben ankaradayım tatlım akşam 8:30 da vuruyorum iğnelerimi gönderirsen çok çokkkkçokkk sevinirim yaaaa haberleşelimmi cep verirsen ararım seni şimdi mesaj at banaAyy ins.bakalim Nazlı bebis bu kadar çektirdi bari bu sefer gelsinnSenin nasıl gidiyo hamıştık bakimm sıkıntı vermeye başladı mı ufaklık:)
Aaaa benim 150 doz Gonal f kaldı sanırım vurulmayacak artık yarın sabah belli olucakk nerdesin sen nasıl gonderebilirim ki?Birinin işine yarasın isterim .3 asilamadada kalanlar hep çöpe gitti:/
canım benim saol düşünmen yeter kuzum evet göbekten yapacaksın aynı gonol f vuruyor gibiarkadaşlar merhaba..
umduğumdan çabuk oldu..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımsın ben ankaradayım tatlım akşam 8:30 da vuruyorum iğnelerimi gönderirsen çok çokkkkçokkk sevinirim yaaaa haberleşelimmi cep verirsen ararım seni şimdi mesaj at banaAyy ins.bakalim Nazlı bebis bu kadar çektirdi bari bu sefer gelsinnSenin nasıl gidiyo hamıştık bakimm sıkıntı vermeye başladı mı ufaklık:)
Aaaa benim 150 doz Gonal f kaldı sanırım vurulmayacak artık yarın sabah belli olucakk nerdesin sen nasıl gonderebilirim ki?Birinin işine yarasın isterim .3 asilamadada kalanlar hep çöpe gitti:/
canım benim saol düşünmen yeter kuzum evet göbekten yapacaksın aynı gonol f vuruyor gibi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımsın ben ankaradayım tatlım akşam 8:30 da vuruyorum iğnelerimi gönderirsen çok çokkkkçokkk sevinirim yaaaa haberleşelimmi cep verirsen ararım seni şimdi mesaj at bana
Ok ben yarin dr'dan ciktigimda haber veririm.Kutusunda zaten icine 1 tanede buz koyarım o sekilde gönderirim ama kargoyla mı gönderilir. Aksama kadar yetiştirirler mı ki:)
tamam canım sen yarın sabah bana haber ver olurmu kargoyla gönderirsin sen hangi ildi canım içine buz kütlesi koyarsak bişey olmaz sanırım sabahtan verirsen akşama gelirmi diye bi sor kargoculara ok derlerse gönderirsin yoksada artık ilaç ne kadar kalırsa onu vurucam napayım vallaaaa bana cebini verirsen ararım seni cnm
ayy ilaççok pahalıymış devletin karşıladığı hali mi bu fiyat???yoksa devlet ödemiyor mu???kızlarrrrrrr dr aradıııı e2 dün 95 di bugün 112 olmuş dr da 2 gün daha vurul iğneyi dedi ama benim bugünlük 150 doz var ama yarın 75yada 100 belki çıkar 50 doz eksiğim varr 50 doz içinde yeni iğne almak istemiyorum 150 tl yaaaa 3 kutu aldım zaten göçtüm vallaaaa kızlar elinizde gonol f fazla varsa bana gönderirmisiniz nolur yaaa ayyyyyyyhoca pazar günü gel usg bakalım tekrar demişşşş
ayy ilaççok pahalıymış devletin karşıladığı hali mi bu fiyat???yoksa devlet ödemiyor mu???
inşallah canım hamileyiim çığlıklarını görürüz burdan:)tatlım normalde 340 tl devlet karşılayınca sen sadece 150 tl ödüyosun 1 kutu için çok pahalı tabi ben 3 kutu bitirdim şimdide 1 gün için 150 tl veriipde ilaç almak istemiyorum bakalım ark bulamazsam o gün kaç kaldıysa onu vurucam valla napayımm bu ay zaten hem psikoljikmen hemdi para açısından battım vallaaa tüp bebek yaptırırken bu kadar strese girmemiştim ya hergün usg bakılıyo kan sonucuna görede 1 gün daha kullan gel 3 gündür böyle iyice psikolojim bozuldu yanii rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inş... zor bir süreçç tüp bebek daha kolay olmuştu ama aşılamada böyle oldu napalımm hayırlısı olsun inş.. sonu güzel olur
ayy ilaççok pahalıymış devletin karşıladığı hali mi bu fiyat???yoksa devlet ödemiyor mu???
slm herkese.bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.adetimin 2.günü doktora giderek aşılama sürecim başlayacak.yalnız şöyle bir sorun var adetimin 2.günü 22 mayısa denk geliyor(çok düzenli olduğu için bu şekilde hesaplayabiliyorum).benim 23ü ile 27 si arasında şehir dışında olmam lazım.şimdi adetin 2.günü doktora gittiğimde muhtemelen iğne yada hap verecek yaa sonrasında her gün ya da gün aşırı çağırıp bakar mı yoksa 1 hafta kullan gel mi der onu merak ediyorum.eğer her gün ya da gün aşırı doktora gitmem gerekecekse planlarımı iptal etmem lazım.umarım çok karışık olmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?