Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar size bişey sorcam
ben ilk aşılamamı , rapor çıkarttım ama devletten rapor aldım. ama ben raporu hiç görmedim eczacı ayarladı herşeyi ilaçlarımızı verdi gönderdi.
İlaçlarda puregon 600, ovitrelle 3 kutu, progestan 3 kutu şeklindeydi hatta reçetemizde menogon 1 kutu vardı o raporda verilemiyormuş onu peşin aldık raporsuz ama siz şimdi 1050 doz falan yazınca anlayamadım ben bir de bu ilaçların üstüne iki defa puregon 300 2 kutu, menogon 2 kutu almak zorunda kaldım ve raporsuz aldım peşin .
şimdi siz ikinci ilçalrda rapor geçerli degince anlayamadım benmi yanlış yaptımki

canım ben şunu yaşadım
doktor 1050 ünite yazdı.ben az kaldı bir daha yazar mısınız deyince bir daha yazdı hakkım var mı dedim 3000 üniteye kadar hakkın var dedi..
tekrar rapora gerek yok bu rapor zaten bir ay geçerli dedi..
yani benim raporda öyle yazıyordu pco olduğum için maximum 3000 ünite yazıyordu.
tüp bebekte daha da çokmuş ..
önümüzdeki ay bir daha aşılama olursa yine 3000 hakkım olacak yani senin sonradan aldıklarını da raporla alabilmen gerekiyordu
ama iğnelerin farklı devlet ne kadarını karşılıyor onların bilmiyorum
benimki gonal-f di.

benim doktorum özel, ama kendisi üniversitede oldugu için rapor almama yardımcı oldu ve raporu üniversiteden aldım, ilaçlarımıda listeledi ama oradaki doktor yazacak dei. belki tekrar orada yazdırmakla ugraşmayayım diyemi dedki özel alman gerekli bunları diye söyledi.

arkadaşlar ben 2 hafta önce aşılama yaptırdım.en son adetimi 16 nisanda oldum.bugn kan tahlili yaptrdm hcg 190 dı daha çok erken heveslenmek istemiyoum ne dersiniz ne yapmalıyım.mutluyum ama çok uçmak istemiyorum dualarınızı bekliyorum:))

arkadaşım hamilesin,tebrikler ,
darısı başımıza ayagını sürü azıcık. bizlerdende dualrını esirgeme

eğer aşılaman 12 günü geçmişse sonuca göre hamilesin 2 gün sonra tekrarla testi yükselmişse kesin hamilesin bu sonuca görede hamilesin hayırlı olsun

şimdi dr dan geldim kızlar.keseyi görmek için çağırmıştı dr um.keseyi gördük çok şükür ama şekli bozuk.göz şeklinde tam yuvarlak değil.normalde tam yuvarlak olması lazım.korkudan ölüyorum.iki düşükten sonra rahat olamıyorum maalesef.iki hafta sonra sonra kontrole çağırdı.nasıl geçecek bu iki hafta..offf

gözünüz aydın olsun canım 2 gün sonra testi tekrarla şimdi bile değerin iyi bence yüksek çıkmış....

canım benim endişelenmemeye çalış bol bol dua et inşallah bu normal olacak... doktor olumsuz mu konuştu kese hakkında tam olarak ne dedi???

canım benim endişelenmemeye çalış bol bol dua et inşallah bu normal olacak... doktor olumsuz mu konuştu kese hakkında tam olarak ne dedi???

canım dr um netleşmeyen hiçbir şeyle ilgili konuşmaz.yapısı öyle.endişelendirmeyi sevmez.o yüzden de söylemedi.o söylemeyince ben korkudan zaten ağzımı açmadım.2 hafta sonra gel kalp atımları ve bebek için dedi.bu kez inşallah herşey iyi olur dedi ve bol bol dua edip pozitif düşünelim dedi.ama kese şekli önemli.çok tedirgin oldum.

canım allahın izniyle herşey iyi olacak ben inanıyorum dua edeceğiz inşallah kalp atışalrını duyacaksın ve 9 ay sonra kucağına sağlıklı sıhhatli alacaksın rabbim nasip ettikten sonra hiç birşey engel olmuyor insanın elinde değil endişelenmemek ama doktorununda dediği gibi pozitif düşünmeye çalış....

kaç haftalıksın kalp atımlarını dinlemedimi herşey yolunda gider inşallah

elimde değil canım.keşke rahat olabilsem.ama içim içimi kemiriyor.sanırım 2 haftayı bekleyemeden başka bir dr a daha gideceğim.

canım üzülme , üzülürsen tutunacagı varsada tutmaz sadece dua et allaha sıgın

cnm moralini bozma diğer topiktede vardı senin gibi kesenin şekli bozuk diyen ama sağlıklıymış onun hamileliği baya ilerledi canını sıkma iyi düşün iyi olsun

teşekkür ederm arkadaşlar değere göre hamilelik var ama içimde de bi korku var.her duamda tüm dileyenlere nasip et Allahım diyorum .inşallah hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza. aminnnnnnn:))

canım üzülme , üzülürsen tutunacagı varsada tutmaz sadece dua et allaha sıgın

dua etmekten başka birşey gelmez zaten elimden ama içimi kurt kemirecek.ne zorluklar yaşadık ama hamile kalınca da bitmiyor dertler.keşke hiç gitmeseydim dr a.off oofff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…