Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm moralini bozma diğer topiktede vardı senin gibi kesenin şekli bozuk diyen ama sağlıklıymış onun hamileliği baya ilerledi canını sıkma iyi düşün iyi olsun

canım zaten bizim gebeliklerimiz riskli ve dolayısı ile stresli geçiyor biliyorsun.bir de üstüne ekstralar olunca böyle istemesem de allak bullak oluyorum.

belki de öyle düşündü canım
ben de araştırmada yaptırıyorum benim doktorum da oradaki bir profosör
asistanlarına söylüyor şu ilaçları yazın diye onlar yazıyor rapor çıksın diyor
onlar çıkartıyor
yani prof resmi olarak hiç bişeye müdahale etmiyor
asistanlar ilgileniyor doktor geliyor bakıyor kontrol ediyor talimatları veriyor
bilmiyorum ki her yerde ayrı bir prosedür ne düşünürler ne ederler..
sen yine de böyle ilaç alımı gibi bişi olunca sor sonuçta çok pahalı ilaçlr
öyle 40-50 milyon olsa hadi uğraşmayayım dersin ama...

canım zaten bizim gebeliklerimiz riskli ve dolayısı ile stresli geçiyor biliyorsun.bir de üstüne ekstralar olunca böyle istemesem de allak bullak oluyorum.

canım benim umarım her şey yolundadır.. sabır ve dua canım şu anda seni rahartlatacak tek şey bu
rabbim gönlüne ferahlık versin aklına kötü şeyler getirme..

12m, 4+5 demişsin o ne demek .kusura bakma bilmediğimden soruyorum ayrıca canını sıkma demek kolay ama insan takmadan duramıyo seni çok iyi anlıyorum ben nasıl kastıysam kendimi 2 gündür baş ağrısından öldüm.ama su akar yolunu bulur hakkımızda hayırlısı

haklısın cnm bende en ufak sancıda yüreğim ağzıma geliyor ama stresde kötü kendimizi rahatlatmamız lazım ilaçlarımızı kullanıyoruz duamızı ediyoruz gerisi allahın takdiri. seninle aynı gidiyoruz ben salı gidicem ultrasona karından mı baktı.

cnm aklından kötü şeyler düşünme bizlerde senin için dua ederiz allahın izniyle herşey yolunda gidicek emin ol..yeterki moralini bozma..

4ay5 gunluk anlaminda.yani gebelik suresi

Karindan bakti canim.vajinal bakmiyor dr um gebelikte.

canım yarın senin içinde büyük gün keseyi göreceksin inşallah

evet canım yarın bebısımle ılk bulusmam nasıpse tanıscaz bebıgımle :) 12m uzulme canım bebısın hıseder senın uzuldugunu ıyı dusun ıyı olsun ınsallahh saglıkla kucagımıza alcaz meleklerımızı

nisbhr arkadaşım bende devlette yaptırıcam aşılamamamı ama sperm yıkama işini özelde yaptırıcaz doktorum öyle demişti......

çok sağol canım cevabın için.ama sanrım bu sorun yaratır benim için.şimdi spermi özelde yıkatıp devlete götürme süreci baya zor.
galiba özelde yaptırcam aşılamayı.off oda çok istiyorr.şimdi tutmazsa zor olur.peki ne kadara yıkanıyor sperm özelde.nasıl götürceksin çünkü sıcaklığını korumak falan gerekiormuş diye duydum

spermi zatenorada veriyorlar onlar gerekli işlemlerden geçirip hastaneye kadar getiriyorlar diye biliyorum yoksa hastane bi başta klinik bi tarafta bide özel koşullarda saklanması gerek o yüzden kendileri getiriyor.
fiyat olarakta 150 tl balıkesir de canım sen nerdesin bilmiyorum ama çok fazla fark olmaz herhalde.

Gunaydın anneler ve adaylarr bugun erkenden uyandım saat 1,30 da randevum var mınık melegımle bulusmama kısa bır zaman kaldı cok heyacanlıyım

neyse artık aşılamayı geçtik sıra tüpte tüpü özel yaptırmak durumundayım mecburen

Gunaydın anneler ve adaylarr bugun erkenden uyandım saat 1,30 da randevum var mınık melegımle bulusmama kısa bır zaman kaldı cok heyacanlıyım
günaydın yelizcim inşallah bize bugün minik kelebeginden güzel haberler getirirsin resminide istiyoruz ona göre

günaydın yelizcim inşallah bize bugün minik kelebeginden güzel haberler getirirsin resminide istiyoruz ona göre

ınsallah canım ya cok merak edıyorummm ben telefondan gırıyyorum resmını yukleme sansım yokk ama bı yolunu bbulmayya calısırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…