cnm moralini bozma diğer topiktede vardı senin gibi kesenin şekli bozuk diyen ama sağlıklıymış onun hamileliği baya ilerledi canını sıkma iyi düşün iyi olsun
..............................cnm moralini bozma diğer topiktede vardı senin gibi kesenin şekli bozuk diyen ama sağlıklıymış onun hamileliği baya ilerledi canını sıkma iyi düşün iyi olsun
benim doktorum özel, ama kendisi üniversitede oldugu için rapor almama yardımcı oldu ve raporu üniversiteden aldım, ilaçlarımıda listeledi ama oradaki doktor yazacak dei. belki tekrar orada yazdırmakla ugraşmayayım diyemi dedki özel alman gerekli bunları diye söyledi.
canım zaten bizim gebeliklerimiz riskli ve dolayısı ile stresli geçiyor biliyorsun.bir de üstüne ekstralar olunca böyle istemesem de allak bullak oluyorum.
canım zaten bizim gebeliklerimiz riskli ve dolayısı ile stresli geçiyor biliyorsun.bir de üstüne ekstralar olunca böyle istemesem de allak bullak oluyorum.
12m, 4+5 demişsin o ne demek .kusura bakma bilmediğimden soruyorum ayrıca canını sıkma demek kolay ama insan takmadan duramıyo seni çok iyi anlıyorum ben nasıl kastıysam kendimi 2 gündür baş ağrısından öldüm.ama su akar yolunu bulur hakkımızda hayırlısı
4ay5 gunluk anlaminda.yani gebelik suresi
haklısın cnm bende en ufak sancıda yüreğim ağzıma geliyor ama stresde kötü kendimizi rahatlatmamız lazım ilaçlarımızı kullanıyoruz duamızı ediyoruz gerisi allahın takdiri. seninle aynı gidiyoruz ben salı gidicem ultrasona karından mı baktı.
Hafta diyecektim tabi ya kafam yerinde degil ki ne dedigimi bilmiyorum.
canım yarın senin içinde büyük gün keseyi göreceksin inşallah
nisbhr arkadaşım bende devlette yaptırıcam aşılamamamı ama sperm yıkama işini özelde yaptırıcaz doktorum öyle demişti......
çok sağol canım cevabın için.ama sanrım bu sorun yaratır benim için.şimdi spermi özelde yıkatıp devlete götürme süreci baya zor.
galiba özelde yaptırcam aşılamayı.off oda çok istiyorr.şimdi tutmazsa zor olur.peki ne kadara yıkanıyor sperm özelde.nasıl götürceksin çünkü sıcaklığını korumak falan gerekiormuş diye duydum
neyse artık aşılamayı geçtik sıra tüpte tüpü özel yaptırmak durumundayım mecburenbelki de öyle düşündü canım
ben de araştırmada yaptırıyorum benim doktorum da oradaki bir profosör
asistanlarına söylüyor şu ilaçları yazın diye onlar yazıyor rapor çıksın diyor
onlar çıkartıyor
yani prof resmi olarak hiç bişeye müdahale etmiyor
asistanlar ilgileniyor doktor geliyor bakıyor kontrol ediyor talimatları veriyor
bilmiyorum ki her yerde ayrı bir prosedür ne düşünürler ne ederler..
sen yine de böyle ilaç alımı gibi bişi olunca sor sonuçta çok pahalı ilaçlr
öyle 40-50 milyon olsa hadi uğraşmayayım dersin ama...
günaydın yelizcim inşallah bize bugün minik kelebeginden güzel haberler getirirsin resminide istiyoruz ona göreGunaydın anneler ve adaylarr bugun erkenden uyandım saat 1,30 da randevum var mınık melegımle bulusmama kısa bır zaman kaldı cok heyacanlıyım
günaydın yelizcim inşallah bize bugün minik kelebeginden güzel haberler getirirsin resminide istiyoruz ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?