Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ınsallah canım ya cok merak edıyorummm ben telefondan gırıyyorum resmını yukleme sansım yokk ama bı yolunu bbulmayya calısırım

Yelizcim senin adına çok sevindim. Minnos umarım çok iyidir. Güzel haberlerini bekliyoruz cnm. Belki pit pit atan bir kalp size sürpriz yapar.

ben daha dört gün önce aşılama yaptırdım özel hastanede ama labatuardan özel ısıtılmış termosa koydular biz getirdik hastaneye 250 tl yıkandı en zoru zaten zamanla yarışmak ama minik surat için herşeye deyer

canım sayfa kapandı mesajın da silindi ona istinaden yazıyorum, bana haztaneden 1 ay ara vericez sonra 2. aşılama dediler. her rapor ile zaten 1 aşılamaya yetecek kadar doz veriyorlar sana. o rapor 1. aşılama olunca ilaçlarını alınca geçerliliği bitiyor. öyle bir raporla 3 aşılama yapılmıyor. raporlar 1 aylık. hem 1 ayın içinde bile olsa 2. aşılama ben bütün dozlarımı kullandığım için alamam yeni rapor gerek. onun için de bir ultrason muaynesi olucakmışım sonra tekrar heyete giricekmiş. artık ara vermek falan da umrumda değil aceleci olmak da istemiyorum saldım kendimi ne zaman olursa artık çünkü ard arda ben de yıpranıyorum canım yok yumurtalık hareketlenmiş yok bilmem ne zaten yeterince şişiyoruz bari arada 1 ay olsun.
bakalım salı günü gidicem canım 1 hafta sonra da çıkar raporum adet olunca da giderim haziranın 10 unda hem ilaçlarımı alırım kist yoksa da başlarız.

arkadaşlar kusura akmayın bazı sebeplerden dolayı giremedim ama sonucum pozitif değerimde 445.7 çıktı allah herkesin başına versin....

tamam tatlım çokk sağolll inşallah seninki de tutarda miniğine kavuşursun
arkadaşlar kusura akmayın bazı sebeplerden dolayı giremedim ama sonucum pozitif değerimde 445.7 çıktı allah herkesin başına versin....

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah.
kaçıncı aşılamandı sorun neydi klomenmi kullandın iğnemi.yumoşlar kaç mm iken iğne yapıldı.
kusura bakma çok sordum ama bu ay bende yaptırmak istiyorum ilk defa.

teşekkür ederim canım cevabın için.ama benim korkum getirme olayından çok birilerinin görmesi.
off insaanlara açıklama yapmak istemiyorum.inşallah seninde tutar canım.

canım tebrik ederim , meraktan öldürdün bizi ama bu haberi verdinya 9 ayda bekleyebilirdik.Allah uzun ömürler versin

canım benimde pazartesi aşılama yapılıp yapılmayacağı belli olacak eğer 17 mm gelen olmuşsa önce çatlatma iğnesini sonra da aşılama olacak benimkiler geçen perşembe günü 10 mm kalmıştı dozu yükselltik bakalım pazartesi ne olacak bekliyorum şimdilik inş büyürlerde aşılamamı olurum güzel dileklerin içinde tşk ederim canım

şimdiden hayırlı olsun aşılaman.ovitrellede karından yapılıyor aynı gpnal f gibi kendin yapabilirsin.

merak etme ilaca başladıktan sonraki ilk randevun 5-6 gün sonra oluyor.o sürede dönmüş olursun.

melankoli tebrik ederim.değerin çok güzel çıkmış kesin hamilesin.

12 m inşallah bi dahaki kontrole kadar düzelmiş olur.ben kalp atışıyla aynı gün baktıracağım keseye.doktorum öyle söyledi.korkunu çok iyi anlıyorum.çünkü bendede yolunda gitmeyen şeyler var.inşallah ikimizde hayırlısıyla kucağımıza alabiliriz.
Gunaydın anneler ve adaylarr bugun erkenden uyandım saat 1,30 da randevum var mınık melegımle bulusmama kısa bır zaman kaldı cok heyacanlıyım

ay ne kadar güzel.bi de ben gelebilseydim o günlere...

sun çok çok tebrikler.inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasib olur.

hadi inşallah ozaman 17mm olmuştur diyelim canım.peki 17mm yeterlimi aşılama için.ben serophene kullanınca doktor 17mm iken iğne yapmıştı da kızmıştım ben erkenden yaptı diye demekki yeterli boşa kızmışım ozaman.

mcan sana da bişey sorcam canım şimdi diyelimki yumoşlar yeterli olgunluğa geldi ve çatlama iğnesi yapıldı arkasındanda aşılama yapıldı.
peki ya bu yumoş zamanında çatlamazsa ne oluyor aşılama boşa mı gidiyor.çünkü ben 2 kez klomen kullandım ama hep çatlaması gereken zamandan sonra çatladı.
kızlar kusura bakmayın çok soruyorum ama bu konuda bilgili değilim doktora sormaya da çekiniyorum yada soracaklarımı unutuyorum

perşembe günü sorduğumda doktorum o şekilde dedi demekki yeterli eğer yeterli olmasa o şekilde demezdi diye düşünüyorum

merhaba canım mcan çıkmış galiba ben bildiğim kadarıyla cevap vereyim dedim.
Öncelikle kullandıgın çatlatma igneleri bu işlemi hızlandırmak için yapılıyor, eger çatlamazsa zaten kist oluyor ve aşılamadan sonra doktorun bakıyor kist ise dogum kontrol ilacı veriyor.
Egerki geç çatlarsa dersende doktorumuz bize aşılama sonrası 12-24 saat arası ilişki önerdi ama bundan sonra yapacagınız hiç bir ilişki etki etmez dedi. Yani ilişkiye girdiğinde zaten gene içerde sperm olmuş oluyor.

hmm anladım canım. ben ilk aşılamamda iki kerer reçete yazdırıp iki kere ilaç alınca rapor süresi dolasıya kadar 3000 doz hakkım var diye biliyordum. haklısın dinlenmek en iyisi. gerçekten yıpratıcı bir sürec. bu ay rahata ver bakalım kendini. hem kafanı hem bedenini dinlendir. benim dr. hic ara vermekten bahsetmedi. 1. aşılamadan ilacım kalmış olmasa rapor beklemek durumunda kalacağım için bende 1 ay ara verecektim demek. Allah'tan hayırlısı hepimiz için. iki hamile haberi daha geldi. onları gördükçe çok heves ediyorm. keseyi görmeyi bekleyenler kalp atışını duymayı bekleyenler rabbim bizede tatdırır inşallah o mutlulukları. Allah izin verirse pazartesi kan tahliline gideyim diyorum. 14. gün oluyor. tabi geçen seferki gibi daha gitmeden kırmızı kart görmezsem. şişme konusunda çok haklısın. kocaman bir göbeğim oldu 2 ayda.

tamam kuzucum madem sen sana ugurlu gelecek diyorsun yapmazmıyım hiç.

Evetya hiç görünmüyorsun artık özlettin kendini

hamile haberini alcaz inşllah bu defa :)) bende bugün dr geldim en buyük yumoş 18mm olmuş bugünde yapcam iğnemi yarın alşam 23:00 çatlatma iğnemi yapcam salı günü aşılama olcak allah izin verirse inşalalh.dün sun1 için içimden hamile diye geçirmişitm gerçektan hamileymiş buda kendim içinde senin içinde hamile diye geçiyo bakalım hayırlısı :))) beni listeye ekleye bilirisn canım aşılama tarihim 15.05.2012 diye

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.ben bu ay yaptırmayı düşünüyorum ama en çok bu geç çatlama olayından korkuyorum.
bizde problem bulunamadı eğer geç çatlayıp aşılama amacına ulaşılmazsa normal ilişkidende kalamam diye korkuyorum.çünkü 2 senedir zaten normal deniyoruz.
1kez klomen kullandım 19mm iken iğne yapıldı çatladı tutmadı.ikincide serophene kullandım
3 yumoş oldu 12 14 17mm iken iğne yapıldı ama oda kiste dönüşmüş.ama buna rağmen 26günde kendiliğimden adet oldum.1ay dkhapı kullandım boşa gitti
artık zaman kaybetmek istemiyorum süreci hızlandırmak istiyorum.allah seninde gönlüne göre versin inşallah tüpe gerek kalmadan gelsin yavrunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…