ınsallah canım ya cok merak edıyorummm ben telefondan gırıyyorum resmını yukleme sansım yokk ama bı yolunu bbulmayya calısırım
Yelizcim senin adına çok sevindim. Minnos umarım çok iyidir. Güzel haberlerini bekliyoruz cnm. Belki pit pit atan bir kalp size sürpriz yapar.
ınsallah canım ya sence kalp atısını duyarmıyız
çok sağol canım cevabın için.ama sanrım bu sorun yaratır benim için.şimdi spermi özelde yıkatıp devlete götürme süreci baya zor.
galiba özelde yaptırcam aşılamayı.off oda çok istiyorr.şimdi tutmazsa zor olur.peki ne kadara yıkanıyor sperm özelde.nasıl götürceksin çünkü sıcaklığını korumak falan gerekiormuş diye duydum
arkadaşlar kusura akmayın bazı sebeplerden dolayı giremedim ama sonucum pozitif değerimde 445.7 çıktı allah herkesin başına versin....
tamam tatlım çokk sağolll inşallah seninki de tutarda miniğine kavuşursunspermi zatenorada veriyorlar onlar gerekli işlemlerden geçirip hastaneye kadar getiriyorlar diye biliyorum yoksa hastane bi başta klinik bi tarafta bide özel koşullarda saklanması gerek o yüzden kendileri getiriyor.
fiyat olarakta 150 tl balıkesir de canım sen nerdesin bilmiyorum ama çok fazla fark olmaz herhalde.
arkadaşlar kusura akmayın bazı sebeplerden dolayı giremedim ama sonucum pozitif değerimde 445.7 çıktı allah herkesin başına versin....
ben daha dört gün önce aşılama yaptırdım özel hastanede ama labatuardan özel ısıtılmış termosa koydular biz getirdik hastaneye 250 tl yıkandı en zoru zaten zamanla yarışmak ama minik surat için herşeye deyer
arkadaşlar merhaba..
benimde adetimin 10. günü bugün..
8 gündür 150 dozluk gonal-f vuruluyorum
bugün vurulmadan doktora gittim en büyük yumurtam 18 mm olmuş
onun dışında arkadan geelenler var.. iki tane 16 mm sonra 14,13,12..
doktorum bugün iğne yapma akşam çatlatma iğneni vurul saat 11 de..
pazar günü sabah 11 de de aşılama yapalım dedi...
umduğumdan çabuk oldu..
hayırlısı olsun inşallah..
devlette yaptırıyorum o yüzden haftasonu olacak diye korkuyordum
kiiiii başıma geldi.. neyseki doğumhanede nöbetçi olan doktor yapıyormuş
kendi doktorum da kongre için şehir dışında zaten..
bırakıyorum valla kendimi.. kim denk gelirse artık:))
şimdi tek duam eşimin değerlerinin iyi çıkması.. onda da problem var çünkü..
biz ne yaparsak yapalım yazgımızda neyse onu yaşayacağız biliyorum..
bende bugün başlayayım dualarıma, tefriciyeme..
sizlere bir sorum var.. telaştan sormayı unuttum..
ovitrelle benim çatlatma iğnem, üzerinde deri altı kullanım içindir yazıyor..
yani diğer iğneler gibi karından vuruluyor dimi kızlar.. onu kendimiz vurabiliriz dimi gonal-f deki gibi..
slm herkese.bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.adetimin 2.günü doktora giderek aşılama sürecim başlayacak.yalnız şöyle bir sorun var adetimin 2.günü 22 mayısa denk geliyor(çok düzenli olduğu için bu şekilde hesaplayabiliyorum).benim 23ü ile 27 si arasında şehir dışında olmam lazım.şimdi adetin 2.günü doktora gittiğimde muhtemelen iğne yada hap verecek yaa sonrasında her gün ya da gün aşırı çağırıp bakar mı yoksa 1 hafta kullan gel mi der onu merak ediyorum.eğer her gün ya da gün aşırı doktora gitmem gerekecekse planlarımı iptal etmem lazım.umarım çok karışık olmamıştır.
arkadaşlar ben 2 hafta önce aşılama yaptırdım.en son adetimi 16 nisanda oldum.bugn kan tahlili yaptrdm hcg 190 dı daha çok erken heveslenmek istemiyoum ne dersiniz ne yapmalıyım.mutluyum ama çok uçmak istemiyorum dualarınızı bekliyorum:))
şimdi dr dan geldim kızlar.keseyi görmek için çağırmıştı dr um.keseyi gördük çok şükür ama şekli bozuk.göz şeklinde tam yuvarlak değil.normalde tam yuvarlak olması lazım.korkudan ölüyorum.iki düşükten sonra rahat olamıyorum maalesef.iki hafta sonra sonra kontrole çağırdı.nasıl geçecek bu iki hafta..offf
Gunaydın anneler ve adaylarr bugun erkenden uyandım saat 1,30 da randevum var mınık melegımle bulusmama kısa bır zaman kaldı cok heyacanlıyım
canım benimde pazartesi aşılama yapılıp yapılmayacağı belli olacak eğer 17 mm gelen olmuşsa önce çatlatma iğnesini sonra da aşılama olacak benimkiler geçen perşembe günü 10 mm kalmıştı dozu yükselltik bakalım pazartesi ne olacak bekliyorum şimdilik inş büyürlerde aşılamamı olurum güzel dileklerin içinde tşk ederim canım
hadi inşallah ozaman 17mm olmuştur diyelim canım.peki 17mm yeterlimi aşılama için.ben serophene kullanınca doktor 17mm iken iğne yapmıştı da kızmıştım ben erkenden yaptı diye demekki yeterli boşa kızmışım ozaman.
mcan sana da bişey sorcam canım şimdi diyelimki yumoşlar yeterli olgunluğa geldi ve çatlama iğnesi yapıldı arkasındanda aşılama yapıldı.
peki ya bu yumoş zamanında çatlamazsa ne oluyor aşılama boşa mı gidiyor.çünkü ben 2 kez klomen kullandım ama hep çatlaması gereken zamandan sonra çatladı.
kızlar kusura bakmayın çok soruyorum ama bu konuda bilgili değilim doktora sormaya da çekiniyorum yada soracaklarımı unutuyorum
canım sayfa kapandı mesajın da silindi ona istinaden yazıyorum, bana haztaneden 1 ay ara vericez sonra 2. aşılama dediler. her rapor ile zaten 1 aşılamaya yetecek kadar doz veriyorlar sana. o rapor 1. aşılama olunca ilaçlarını alınca geçerliliği bitiyor. öyle bir raporla 3 aşılama yapılmıyor. raporlar 1 aylık. hem 1 ayın içinde bile olsa 2. aşılama ben bütün dozlarımı kullandığım için alamam yeni rapor gerek. onun için de bir ultrason muaynesi olucakmışım sonra tekrar heyete giricekmiş. artık ara vermek falan da umrumda değil aceleci olmak da istemiyorum saldım kendimi ne zaman olursa artık çünkü ard arda ben de yıpranıyorum canım yok yumurtalık hareketlenmiş yok bilmem ne zaten yeterince şişiyoruz bari arada 1 ay olsun.
bakalım salı günü gidicem canım 1 hafta sonra da çıkar raporum adet olunca da giderim haziranın 10 unda hem ilaçlarımı alırım kist yoksa da başlarız.
tamam kuzucum madem sen sana ugurlu gelecek diyorsun yapmazmıyım hiç.
Evetya hiç görünmüyorsun artık özlettin kendini
merhaba canım mcan çıkmış galiba ben bildiğim kadarıyla cevap vereyim dedim.
Öncelikle kullandıgın çatlatma igneleri bu işlemi hızlandırmak için yapılıyor, eger çatlamazsa zaten kist oluyor ve aşılamadan sonra doktorun bakıyor kist ise dogum kontrol ilacı veriyor.
Egerki geç çatlarsa dersende doktorumuz bize aşılama sonrası 12-24 saat arası ilişki önerdi ama bundan sonra yapacagınız hiç bir ilişki etki etmez dedi. Yani ilişkiye girdiğinde zaten gene içerde sperm olmuş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?