perşembe günü sorduğumda doktorum o şekilde dedi demekki yeterli eğer yeterli olmasa o şekilde demezdi diye düşünüyorum
peki bu senin ilk aşılamanmı korkuyormusun sende.ben çok korkuyorum
aslına bakarsan korkuyorum ama yapacakda bişey yok mecburuz buna
ben en çok rahim filminde acı çekmiştim onun kadar olmayacağını düşünüyorum canım benimde ilk olucak bu aya eğer yumoşlar gelişirse
sen daha öne yaptırmadın değil mi aşılama ...
ben en çok rahim filminde acı çekmiştim onun kadar olmayacağını düşünüyorum canım benimde ilk olucak bu aya eğer yumoşlar gelişirse
acı yok ama kendinizi kasmayın muayene gibi biraz basınç hissediyosun okadar zor olan yatarak beklemek kıpırdamadan hadi hayırlısı bakalım hepimiz için
hamile haberini alcaz inşllah bu defa :)) bende bugün dr geldim en buyük yumoş 18mm olmuş bugünde yapcam iğnemi yarın alşam 23:00 çatlatma iğnemi yapcam salı günü aşılama olcak allah izin verirse inşalalh.dün sun1 için içimden hamile diye geçirmişitm gerçektan hamileymiş buda kendim içinde senin içinde hamile diye geçiyo bakalım hayırlısı :))) beni listeye ekleye bilirisn canım aşılama tarihim 15.05.2012 diye
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.ben bu ay yaptırmayı düşünüyorum ama en çok bu geç çatlama olayından korkuyorum.
bizde problem bulunamadı eğer geç çatlayıp aşılama amacına ulaşılmazsa normal ilişkidende kalamam diye korkuyorum.çünkü 2 senedir zaten normal deniyoruz.
1kez klomen kullandım 19mm iken iğne yapıldı çatladı tutmadı.ikincide serophene kullandım
3 yumoş oldu 12 14 17mm iken iğne yapıldı ama oda kiste dönüşmüş.ama buna rağmen 26günde kendiliğimden adet oldum.1ay dkhapı kullandım boşa gitti
artık zaman kaybetmek istemiyorum süreci hızlandırmak istiyorum.allah seninde gönlüne göre versin inşallah tüpe gerek kalmadan gelsin yavrunnn
peki bu senin ilk aşılamanmı korkuyormusun sende.ben çok korkuyorum
hayır canım bende ilk kez yaptırcam o yüzden bu kadar endişem stresim.nasıl olacak hiç bilmiyorum.
ilk olarak devlette yaptırcam çünkü özelde çok para istiyorlar 1500ü bulur diyorlar.
kesin olacağını bilsem bi dk düşünmem ama kesin değil bu işin sonrası var tedavi süreçleri çok pahalı.bi sonraki adıma geçmek için maddi manevi yeterlilik olmalı.
eğer olmazsa ve memnun kalmazsam ikinciyi özelde yaptırırım.inşallah gerek kalmaz tabi.
ben şuan da pazartesiyi bekliyorum o günün sonucuna göre devam yada tamam diyeceğim çünkü eğer gelişmezse 2-3 aya verip yeniden denicez belkid direk tüp bebeğe geçicez hele bi pazartesi olsunda sizde 5 günde 7-8 mm büyürler mi bu yumurtalar tabi dozu da 75 den 150 ye çıkardık??????????
rica ederim canım,
Birde sen ne denersen dene ne yaparsan yap Allahtan başkasının elinde degil bu işler egerki kısmetinde varsa , hiç birşeye gerek kalmadan geliverir melegin ama herşey yazgı bence biz elimizden geleni yapacagız ama ondan hayırlısını isteyecegiz.Hiç acele etme güç olmasın geç olsun de.Streste yapma rahat ol.
Bana birisi gelse senin tüp bebek denemen lazım dese gülerdim delimi bu diye.
bak şimdi tüp yapılacak ve onun için dua ediyorum demem oki alnımızda ne yazıyorsa onu yaşıyoruz.
Kızlar gorduk bebısımı cok sukur hersey yolunda ınsallah boyle devam eder kucucuk ınsanın ınanası gelmıyo 3 hafta sonra kalp atıslarını duycaz nasıpse cok guzel bı duygu Rabbım tum ıstıyenlere nasıp etsın
benide listeye eklermisiniz ilk aşılamam 8 mayıs oldu sonucum 21 mayıs ta
Kızlar gorduk bebısımı cok sukur hersey yolunda ınsallah boyle devam eder kucucuk ınsanın ınanası gelmıyo 3 hafta sonra kalp atıslarını duycaz nasıpse cok guzel bı duygu Rabbım tum ıstıyenlere nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?