- 3 Ekim 2011
- 325
- 35
- 118
ekledim canım
canım benide ekle listeye.
Bahçeci Fulya
Dr Erbil Bey
2. aşılama
Aşılama tarihi 16 mayıs
sonuç 2 haziran
Çarşamba yapılacak aşılamam. dua edin lütfen
ekledim canım,dualarımız seninle sende bizlerden dualarını esirgemecanım benide ekle listeye.
Bahçeci Fulya
Dr Erbil Bey
2. aşılama
Aşılama tarihi 16 mayıs
sonuç 2 haziran
Çarşamba yapılacak aşılamam. dua edin lütfen
tatlım şimdi ne desek boş olur bence pazartesiyi bekle kendinide üzme , zaten kalmış 2 güncük ama dualarımız seninle inşallah pozitif olurhanımlar neden bana cevap yazmazsınız kızlaaaaaar ben idrar testi yaptım
ya ikinci çizgi çıktı soluk ama çıktı iki tane yaptım ikisindede çıktı 2 mayısta aşılama oldum. ya ilaçdan falan değildir değilmi nolur bişey söyleyin
hanımlar neden bana cevap yazmazsınız kızlaaaaaar ben idrar testi yaptım
ya ikinci çizgi çıktı soluk ama çıktı iki tane yaptım ikisindede çıktı 2 mayısta aşılama oldum. ya ilaçdan falan değildir değilmi nolur bişey söyleyin
mcan sana da bişey sorcam canım şimdi diyelimki yumoşlar yeterli olgunluğa geldi ve çatlama iğnesi yapıldı arkasındanda aşılama yapıldı.
peki ya bu yumoş zamanında çatlamazsa ne oluyor aşılama boşa mı gidiyor.çünkü ben 2 kez klomen kullandım ama hep çatlaması gereken zamandan sonra çatladı.
kızlar kusura bakmayın çok soruyorum ama bu konuda bilgili değilim doktora sormaya da çekiniyorum yada soracaklarımı unutuyorum
aşılamadan sakın korkma.inana bana çok kısa ve acısız bir işlem.normal muayeneden bile kısa .mümkün olduğunca rahat ol.peki bu senin ilk aşılamanmı korkuyormusun sende.ben çok korkuyorum
yeliz çok sevindim senin adına.inşallah kalp atışını duymakda nasip olur.ben kalp atışı için gittiğimde göreceğim keseyi.doktor bekleyelim dedi bana.Kızlar gorduk bebısımı cok sukur hersey yolunda ınsallah boyle devam eder kucucuk ınsanın ınanası gelmıyo 3 hafta sonra kalp atıslarını duycaz nasıpse cok guzel bı duygu Rabbım tum ıstıyenlere nasıp etsın
benide listeye eklermisiniz ilk aşılamam 8 mayıs oldu sonucum 21 mayıs ta
kızlaaaaaar ben idrar testi yaptım
hanımlar neden bana cevap yazmazsınız kızlaaaaaar ben idrar testi yaptım
ya ikinci çizgi çıktı soluk ama çıktı iki tane yaptım ikisindede çıktı 2 mayısta aşılama oldum. Ya ilaçdan falan değildir değilmi nolur bişey söyleyin
kızlaaaaaar ben idrar testi yaptım
ben hala korkudan idrar testi yapmadım.sizce yapsam mı kızlar.ahdım vardı bigün göreceğim ikinci çizgiyi diye
hamile olmasan kesinlikle 2.çizgi silikde olsa çıkmaz bak gör demiştin diyeceksin bana
kızlar gittim kan verdim yaklaşık 45 dk. sonra çıkacak allahın izniyle. çok heycanlıyım
hamile olmasan kesinlikle 2.çizgi silikde olsa çıkmaz bak gör demiştin diyeceksin bana
kızlar bugün başka bir dr a daha gittim kese için.fakültede prof tu.keseyi tam yuvarlak gördük.hatta içinde yolk sac ı gördük.bebişimizi bile gördük yani.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.ultrasonografi cihazının özelliğinden kaynaklıymış sanırım.bugünkü cihaz 4 boyutluydu.çoookkk rahatladımm çoookkk.
mrb nisbhr eğer iğneden sonra çatlamayan yumurtan kalırsa ve diğerleride döllenmemişse kist kalıyor rahimde.o da doğum kontrol hapıyla falan eritiliyor.ben ilk aşılamada yaşamıştım.
aşılamadan sakın korkma.inana bana çok kısa ve acısız bir işlem.normal muayeneden bile kısa .mümkün olduğunca rahat ol.
yeliz çok sevindim senin adına.inşallah kalp atışını duymakda nasip olur.ben kalp atışı için gittiğimde göreceğim keseyi.doktor bekleyelim dedi bana.
inşallah tutar aşılaman ve meleğin gelir sana...
leyla kan testi için bile çok erken.keşke hiç test yapmasaydın boş yere kafanı karıştırmasaydın.inşallah ilaçların etkisi falan değildir ve gerçekten hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?