Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hanımlar neden bana cevap yazmazsınız kızlaaaaaar ben idrar testi yaptım
ya ikinci çizgi çıktı soluk ama çıktı iki tane yaptım ikisindede çıktı 2 mayısta aşılama oldum. ya ilaçdan falan değildir değilmi nolur bişey söyleyin

canım benide ekle listeye.
Bahçeci Fulya
Dr Erbil Bey
2. aşılama
Aşılama tarihi 16 mayıs
sonuç 2 haziran

Çarşamba yapılacak aşılamam. dua edin lütfen
ekledim canım,dualarımız seninle sende bizlerden dualarını esirgeme

tatlım şimdi ne desek boş olur bence pazartesiyi bekle kendinide üzme , zaten kalmış 2 güncük ama dualarımız seninle inşallah pozitif olur

canım yazını gördüm ben siteye girdim sen çıktın. ben aşılamadan sonra bis sürü test almıştım eylence olsun bana diye. çatlatma ignesinden 24 saat sonra yaptım (ignenin doruk noktaya ulaştıgı saat 22 ) idrara geçmişmi diye. 2. çizgi çıktı 48 saat sonra yaptıgımda daha bir silikti tam 7. günde artik idrarda çıkmaz hale geldi yani tek çizgi. sanırım çatlatma ignesinin etkisi 7. gün idrarda ölçülemez hale geliyor kanda tabiki devam ediyordur sanırım. bu gün 10. günün aramızda 2 gün var canım. aldıgın test hassas testlerdenmi o da önemli . inşallah hamişsindir canım mayıs ayının açılışını sen yapacaksın ardından ben (ben gerçi umutsuzum) kan da ne zaman baktırmayı düşünüyorsun ben cuma günü baktıracagım dr. 15 gün sonra demişti. öptüm.

mrb nisbhr eğer iğneden sonra çatlamayan yumurtan kalırsa ve diğerleride döllenmemişse kist kalıyor rahimde.o da doğum kontrol hapıyla falan eritiliyor.ben ilk aşılamada yaşamıştım.
peki bu senin ilk aşılamanmı korkuyormusun sende.ben çok korkuyorum
aşılamadan sakın korkma.inana bana çok kısa ve acısız bir işlem.normal muayeneden bile kısa .mümkün olduğunca rahat ol.
yeliz çok sevindim senin adına.inşallah kalp atışını duymakda nasip olur.ben kalp atışı için gittiğimde göreceğim keseyi.doktor bekleyelim dedi bana.
benide listeye eklermisiniz ilk aşılamam 8 mayıs oldu sonucum 21 mayıs ta

inşallah tutar aşılaman ve meleğin gelir sana...
kızlaaaaaar ben idrar testi yaptım
ya ikinci çizgi çıktı soluk ama çıktı iki tane yaptım ikisindede çıktı 2 mayısta aşılama oldum. ya ilaçdan falan değildir değilmi nolur bişey söyleyin

leyla kan testi için bile çok erken.keşke hiç test yapmasaydın boş yere kafanı karıştırmasaydın.inşallah ilaçların etkisi falan değildir ve gerçekten hamilesindir.

hamile olmasan kesinlikle 2.çizgi silikde olsa çıkmaz bak gör demiştin diyeceksin bana

kızlaaaaaar ben idrar testi yaptım

bence hamilesindir canım çünkü üzerinden 10 gün geçmiş ikinci çizgi silik çıktıysa şimdiden 1 hafta sonra tam çıkar bence.ben bu idrar testlerine güveniyorum.

ben hala korkudan idrar testi yapmadım.sizce yapsam mı kızlar.ahdım vardı bigün göreceğim ikinci çizgiyi diye

hamile olmasan kesinlikle 2.çizgi silikde olsa çıkmaz bak gör demiştin diyeceksin bana

canım ikinci çizginin çıkış süresi önemli .eğer testi yaptıktan 3-5 dakika sonra çıkıyorsa doğrudur sonuç ama 15-20 dk sonra çıkan sonuçlar doğruları yansıtmıyor.tecrübeyle sabittir.başıma geldi.geçtiğimiz aylarda testi yaptım 1-2 dk bekledim başında baktım negatif.sonra testi banyoda bırakıp gittim 15-20 dk sonra bir geldim ki ikinci çizgi silik çıkmış.sevindim ..koşa koşa kan verdim...sonuç negatifti.müthiş bir yıkım oldu benim için.o yüzden en doğru sonuç kan testi ...bir iki gün sabet sonra kan testi yaptır derim ben

kızlar bugün başka bir dr a daha gittim kese için.fakültede prof tu.keseyi tam yuvarlak gördük.hatta içinde yolk sac ı gördük.bebişimizi bile gördük yani.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.ultrasonografi cihazının özelliğinden kaynaklıymış sanırım.bugünkü cihaz 4 boyutluydu.çoookkk rahatladımm çoookkk.

maşallah subanallah

çokk sağol canımbenimm inşallah benimde kolay geçer.
ayrıca bence bi test yap gör şöyle kıpkırmızı.hemde bebişine saklarsın hatıra olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…