cy_76 merhaba canım..Dün ben doktora gittim geldim ama baya geçti o yüzden yazmadım sana...Yumurtam çatlamış...:):) Doktor herşey yolunda dedi bugün ve yarınıda iyi değerlendirmelisin dedi..::) bu arada senin istediğin soruyu sordum yumurta çatlamadan önce küçülür mü dedim..Oda ona tam anlamıyla küçülme denmez dedii..Patlama öncesi büzüşme şeklinde bişiler anlattı...Sibel hanımın dediği gibi bişiler sanırsamm..İşte benim durum böyle cnm...Sen nasılsın nasıl gidiyor moralin felan iyi dimi...
merhaba canım, çok güzel haberlerle gelmişsin :) bu ay ne güzel sıkıntısız takibini yaptırdın, inşallah sonucu da güzel olur.ben de dün iğne aldım,ama bence iğneyi vurdurmadan önce çatladı benimki:) her ay vücudumun verdiği tepkileri izlemekten dolayı tahmin edebiliyorum ne olduğunu,dün kasık ağrım çok vardı,ama bugün yok.eczaneci bayana vurdurdum iğneyi, o yapıyormuş aşı iğne falan.sibel hanım onların iğne vurma yetkisi yok ama yapıyorlarsa yaptırabilirsin dedi,zaten koldan vurdurdum,çok basitti,ağrım sızım bir şikayetim olmadı hiç.perşembe gideceğim bakalım,banada bugün ve yarını değerlendir dedi:) umutsuz olmak istemiyorum ama olursa da çok şaşırırım,malum iş bir tek bizim yumurtayla bitmiyorsen artık gitmeyeceksin o zaman değil mi? yani takip bitti sanırım.
Sakın umutsuz olma cnm..Herşeyin hayırlısı diyelimm..Allah ol derse olur gerisi hikaye...Evet cnm ben artık gitmeyeceğim...Doktor gerek yok dedi..İnşalla bu ay tutarda artık hamilelik için giderim doktora...:):) Bakalım bundan sonra gün saymaya başlayacağız..:):) inaşllah hayırlıs haberler vercez birbirimize...Ben çok inanıyorum buna...:))
ağzından bal damlıyor ne güzel:) inşallah canım gerçekten öyle allah ol derse olur. bu aralar yin eçok hamile haberi aldım, hemde 3.,2. çocuk haberleri. allah isteyen herkese verir inşallah. eşin bu hafta sonu test yaptıracak mı canım?
Evet canım Allah izin verirse bu cumartesi test yaptıracak..İnşallah onun sonuçlarıda güzel çıkacak...Ben hep öyle umut ettim hep öyle dua ettim..Allah gönlümüzdekini hayırlı kılsın inşallah...
Siz ne zaman yaptıracaksınız?
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım. eşimin en az 3 haftası daha var canım, doktor 2 ay sonra görüşelim demişti,eğer değerlerde bir artış görülmezse o zaman aşılama demişti. zaten sibel hanımda olmayacak, medikal parkta yaptırır mıyım böyle bir durum olursa bilemiyorum canım. ama eşimin sonuçlarını çok merak ediyorum açıkçası. en azından hız artsın artık diye bekliyorum, hayırlısı inşallah canım yaaa.
İnşallah artar canım..Sizdeki morfoloji oranı nasıldı en son?Birde sen keçiboynuzu kürü yapıyormuydun?
kızlar bugün öğleden sonra ilk kontrolüm olacak.acaba neler diyecek doktor çok merak ediyorum.inşallah 2.aşılamadaki gibi sinir harbi yaşamam bu süreçte...
canım bizde sayıda problem yoktu, en son 65 milyon gibiydi. morfoloji %3'ün üstüne çıkmadı hiç. ileri hızda hep %7, ileri +yavaş hız ise %55 civarıydı. sizinde aşağı yukarı böyleydi sanırım, ama sayınızı hatırlayamadım. sayı 20 milyon olsada yeterli deniyor, 20 milyon olsun ama hızda iyi olsun deniyor. keçiboynuzu kürü değilde, pekmezini içti canım, şimdi aktara bir karışım hazırlattım içine polen arı sütü baharatlar bir şeyler koydu, arı sütünü koyarken ışıkları kapattı, ışıktan etkilenirmiş:) tuhaftı anlayacağın. tadı çok kötü ama eşim ne versem içiyor çok şükür:)
inşallah bu sefer herşey çok daha güzel olur canım, sıkıntı yapma, yumoşlar güzel büyüsün:)
Anladım canım bizim de en son testimizde sayımız 30 milyondu.Morfoloji %3 İleri hareketli %35 di..Doktor bu değerlerin çok kötü olmadığını söylemişti...Biz keçi boynuzu kürü yapıyoruz..3. aydayız..Bakalım açıkçası bende çok merak ediyorum...:)) Keçiboynuzu ne kadar etkiledi diye...:):)
inşallah öyle olur.ama nedense bu defa tuhaf bi rahatlık var bende herhalde bunun son aşılamam olması bu kadar rahatlatıyor beni.
evet canım değerler benziyor denebilir birbirine, bizde eşim için 2 doktora gittik,ki bir tanesi hep gittiği doktoru zaten, ikisi de bu değerler kötü değil diyor, benim değerleri gösterdiğim 3 doktorda aynı şeyi söyledi, biz buna normal diyoruz, hızdaki düşüklükte aslında çok problem değil sonuçta bize bir tane lazım diyorlar. ama ben morfolojinin çok etkisinin olduğunu düşünüyorum. keçiboynuzunun faydasını gören çok var, inşallah sizde de etkisi olmuştur. zaten öğrenmek için az zaman kalmış:) inşallah 10 gün kadar sonra bir sürpriz olur:)
İnşallah canım...Bu ay herşey yolunda giderse muhtelemen aynı günlerde birbirimize haber vereceğiz...:):) Allah inşallah güzek haberler vermeyi nasip eder...
rahat olmanın bir zararı olmaz canım nasılsa, hatta faydası bile olabilir. tabi 3. olunca insan biraz daha alışıyor sürece, inşallah bu son olur,çektiğin sıkıntılarda sona erer cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?