Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kesinlikle öyle.ne de olsa emin adımlarla tüp bebeğe doğru gidiyorum diye bıraktım kendimi.

belli olmaz canım. olacaksa artık aşılama ya da tüp, bir şekilde olsun da yeter ki olsun. ama şu anda aşılamayla olacak diye düşün.

Tamam canımcım bende buralardayım yazışırız haberleşiriz:)) inşallah güzel haberler vercez birbirimize..

Kızlar geçen cuma benim için 4444 adet salavı tefriciyeye başlamıştık burdaki arkadaşlarımdan mavi_58 1000 ad okuyo benim için mda arkadaşımızda 250 ad okumuş allah razı olsun şuan 800 adet kaldı okunması gereken kim ne kadar okuya bilir benim için lütfen bana haber edin

kızlar bugün öğleden sonra ilk kontrolüm olacak.acaba neler diyecek doktor çok merak ediyorum.inşallah 2.aşılamadaki gibi sinir harbi yaşamam bu süreçte...

merhaba arkadaşım,
artık başımıza eler gelecegini bildiğimiz için rahatız bence ama kendini iyi hissetmen güzel inşallah iyi haberler verirsin bizlere

bende varım kızlar nisan aşılaması...

hoşgeldin

kuzummm hastalanmasaydım okuyacaktım daha ama kısmet işte olmadı , inşallah bitirebilirsin.

canım ben 400 daha alıyorum 1400 oluyor benimki.bugün bitirebilirsem geri kalanınıda akşam alırım.

slm kızlar ben aşılama sonucumu öğrendim hamileymişim rabbbim hayırlısıyla sonuna kadar devam ettirir inşallah umarım sağlıkla kucaklarım darısı bizim gibi tüm isteyenlerin başına

çok sevındım allah tamamına erdırsın kaç yumurtan vrdı bu ara buna taktım ılkmı asılaman

slm arkadaşlar benim bügün aşılamamın 5 günü hergün birgün daha geçti diye seviniyorum sonucu çok meraj ediyorum

kuzummm hastalanmasaydım okuyacaktım daha ama kısmet işte olmadı , inşallah bitirebilirsin.

senin okuman için demedim yanlış anlama canım bi hocaya sormuş benim arkadaşım adetliyim demiş okuyabilrisn demiş ben internettende baktım okunuyomuş aklında olsun seninde :))

canım ben 400 daha alıyorum 1400 oluyor benimki.bugün bitirebilirsem geri kalanınıda akşam alırım.

bu duayı beim için en çok okuyan sen oldun canım hakkını helal et.rabbimde sana kolay doğum yapmayı sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşalahh aminn

slm arkadaşlar benim bügün aşılamamın 5 günü hergün birgün daha geçti diye seviniyorum sonucu çok meraj ediyorum

benimde bugün 4. günü günleri sayıyorum ama geçmiyor bi türlü hyecandan. inşallah 10 gün sonra yüzümüz gülecek

benimde bugün 4. günü günleri sayıyorum ama geçmiyor bi türlü hyecandan. inşallah 10 gün sonra yüzümüz gülecek

inş çok merak ediyorum cuma günümü yaptırdın sen ne kadar sıklıkla ilişkiye giriyosun bana aşılama günü hariç her gün dediler

senin okuman için demedim yanlış anlama canım bi hocaya sormuş benim arkadaşım adetliyim demiş okuyabilrisn demiş ben internettende baktım okunuyomuş aklında olsun seninde :))

yok kuzum asla yanlış anlamadım ama adetliyken okunabiliyorsa okumaya çalışırım akşama haber veririm :)

hiç sormaya çıldırcam bide bişe diycem biz aşılama günü hariç hergün ilişkiye giriyoruz böyle dediler ne kadar doğru bilen varsa cevap yazsın
bizim doktor aşılamadan sonra 24 saat içinde ilişkiye girin ama sonrasındakilerin faydası olmayacak demişti.

aslında sonraki günler daha etkiliymiş bende öyle duydum cnm kime inansakki şimdi bilemedim

mrb MDA LISTENIN EN BASINDAKI ARKADASTAN HABER YOKM U 30,03TE YAPTIRMIŞ ASILAMAYI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…