Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb medıkal parkta sibel hanımın soyadı ne

bu duayı beim için en çok okuyan sen oldun canım hakkını helal et.rabbimde sana kolay doğum yapmayı sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşalahh aminn

canım ne demek tabi okuyacağım helal olsun.az bile okudum rabbim inşallah dualarını kabul eder bebişine kavuşursun canım.amiiiinnnnnn.

slm arkadaşlar benim bügün aşılamamın 5 günü hergün birgün daha geçti diye seviniyorum sonucu çok meraj ediyorum

inşallah mutlu haberini alırız cnm.bende cmrtesi dr.gitcem.gelcek hafta benimde ilk aşılamam olcak.daha aşılama olmadan bana heycan bastı.

slm arkadaşlar benim bügün aşılamamın 5 günü hergün birgün daha geçti diye seviniyorum sonucu çok meraj ediyorum

cnm bende persembe yaptrııdm asılamayı benımde 5. gunum pek bı belırtı yok ama arada ayakta fazla durunca belım kasıkalrım agrıyoo...

aşılamada kaçın günden sonra belirti başlıyo söylermisiniz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim 5 günü

canım ben adet olacakmışsın gibi hissettim hatta belimde ince ağrı başladı,sağ trafımda fıtık vardı benim ama o fıtık ağrısı değildi başka diyodum çünkü benim belim genelde tutulurdu ağrım olunca. kasıklarımda batmalar oldu.göğüsde hassasiyet hatta çok umutsuzdum progestanın etkisi diyodum hep.aşılamadan 10 gün sonra falan daha şiddetlendi belirtilerim.

Benim bugün 7.günüm göğüslerimin sızlamasıyla başladı 5.günün belirtisi,ilacın mı yoksa iyi haberin müjdesimi bilemiyorum ama..

inş iyi haberin müjdecisidir cnm benim aşilama yapyığım gündeen belli karnım ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi niya böyle oluyo anlamadım

benimde karnım ağrıyo dediğin gibi kasıklarım ağrıyo bakalım hayırlısı

hanı soyle kesın bı bulgu olsa su su belırtı yasıyosan hamıelsın dıye.
kısıden kısıye degsııyoo herseyyy o yzudenn herseye tepkısızım belkıd ebu yasadıkalrımız ıyı bısı belkıd ekotu..
doktora sordum oda tam bılım adamı gıbı cevap verdı adet olmazsan hamılesınn dedı bende GERCEKTENMI dedım bunuda ogrenmıs oldum doktorcum dedım ben bı kac tuyo verın ıstıryoum dedım ..
offff offfff offf

cnm unutmaya çalış zor ama en iyiçözüm bu gibi

doktorun güzel evap vermiş valla bugünde göğüslerimde sızıntı başladı iyi kötümü bilemedim sendemiyeli oofffffoooooooofffffff inş tutar allahım sen yardımcımız ol...........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…