inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım. Eşimin en az 3 haftası daha var canım, doktor 2 ay sonra görüşelim demişti,eğer değerlerde bir artış görülmezse o zaman aşılama demişti. Zaten sibel hanımda olmayacak, medikal parkta yaptırır mıyım böyle bir durum olursa bilemiyorum canım. Ama eşimin sonuçlarını çok merak ediyorum açıkçası. En azından hız artsın artık diye bekliyorum, hayırlısı inşallah canım yaaa.
bu duayı beim için en çok okuyan sen oldun canım hakkını helal et.rabbimde sana kolay doğum yapmayı sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşalahh aminn
slm arkadaşlar benim bügün aşılamamın 5 günü hergün birgün daha geçti diye seviniyorum sonucu çok meraj ediyorum
Benim bugün 7.günüm göğüslerimin sızlamasıyla başladı 5.günün belirtisi,ilacın mı yoksa iyi haberin müjdesimi bilemiyorum ama..aşılamada kaçın günden sonra belirti başlıyo söylermisiniz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim 5 günü
slm arkadaşlar benim bügün aşılamamın 5 günü hergün birgün daha geçti diye seviniyorum sonucu çok meraj ediyorum
canım ben 400 daha alıyorum 1400 oluyor benimki.bugün bitirebilirsem geri kalanınıda akşam alırım.
aşılamada kaçın günden sonra belirti başlıyo söylermisiniz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim 5 günü
Benim bugün 7.günüm göğüslerimin sızlamasıyla başladı 5.günün belirtisi,ilacın mı yoksa iyi haberin müjdesimi bilemiyorum ama..
mavi bana da bebeko ya yardım ettikten sonra allah rızası ıçın yardım edermısın
diğer arkadaslarsanda yardım ıstıyorum allah rızası ıçın
cnm bende persembe yaptrııdm asılamayı benımde 5. gunum pek bı belırtı yok ama arada ayakta fazla durunca belım kasıkalrım agrıyoo...
Evet çalışıyorum 4 gün izin aldım ben yatmadım ama iyi geldi:)arkadaşlar aşılamadan sonra iş hayatına dönebiliyoruz değilmi
aranızda çalışan varmı
arkadaşlar aşılamadan sonra iş hayatına dönebiliyoruz değilmi
aranızda çalışan varmı
tabi dönebilirsin canım benim aşılamam akşam yapıldı ertesi gün gittim hareketlerime dikkat ettim sadece...
benimde karnım ağrıyo dediğin gibi kasıklarım ağrıyo bakalım hayırlısı
Evet çalışıyorum 4 gün izin aldım ben yatmadım ama iyi geldi:)
hanı soyle kesın bı bulgu olsa su su belırtı yasıyosan hamıelsın dıye.
kısıden kısıye degsııyoo herseyyy o yzudenn herseye tepkısızım belkıd ebu yasadıkalrımız ıyı bısı belkıd ekotu..
doktora sordum oda tam bılım adamı gıbı cevap verdı adet olmazsan hamılesınn dedı bende GERCEKTENMI dedım bunuda ogrenmıs oldum doktorcum dedım ben bı kac tuyo verın ıstıryoum dedım ..
offff offfff offf
hanı soyle kesın bı bulgu olsa su su belırtı yasıyosan hamıelsın dıye.
kısıden kısıye degsııyoo herseyyy o yzudenn herseye tepkısızım belkıd ebu yasadıkalrımız ıyı bısı belkıd ekotu..
doktora sordum oda tam bılım adamı gıbı cevap verdı adet olmazsan hamılesınn dedı bende GERCEKTENMI dedım bunuda ogrenmıs oldum doktorcum dedım ben bı kac tuyo verın ıstıryoum dedım ..
offff offfff offf
benimde karnım ağrıyo dediğin gibi kasıklarım ağrıyo bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?