Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çalışmayıpta evde olanalr bol bol yatsın kızlar atvsıyem budurrrr
genelde gozledım uzere yatanlarında bayagı hamıel haberı geldı hem burdan hem dısardakı arkadaslardann
yatmakta ne sıkıcı bı ıs yaaa dımı allah yatan hastalara yardım etsın valla halımıze bınlerce kez sukurrrr

canım o kadar vermezler sen iyisin valla
zaten yum takibinde git gel ona bile sinir oluyolar
Yıllık iznimden aldım ondan yani yoksa dediğin gibi sıkıntı yani:) Sende varmı değişiklik yani belirtide demek istemiyorum olmayanlar etkilenmesin çünkü her bünye farklı??

Yıllık iznim kalmıştı 2011den öyle aldım dediğin gibi sıkıntı yani:)) Sende varmı farklı bi durum??

cnm ben henüz aşılamam yapıldı haftaya dr gidecem büyük ihtimal
ama 2 kez yum takibim ve çatlatma iğnem olduğu için git gel yaptım sık sık doktora
soruyolardı hayırdır ne zaman bitecek felan diye

geçen gün dedim yine hazırlanın haberiniz olsun

Bu kez yüzünüzü şeytan görsün bırakıyorum dersin artık inşallah:))))

yaaa yatmak iyimi yani , kısmet bakalım dr ne diyecek

kızlar listeye doktorlarımızı ve merkezleri ilave edelimmi, ne dersiniz

ben umut tüp bebek merkezine gideceğim kıısmetse cnm

valla iş yapıyorum ama ağır işler yapmıyorum inş olurda sevinirim illa 15 günü beklemek zorundamıyız

canım 15 gün beklemedim 12.gün kanda çıkıyor ben ozman baktırdım sonra 14.gün yine baktırdım değer yükseliyomu diye yükseldi doktor tamam oldu bu iş dedi ve cumartesi kontrole çağırdı.evdeysen bol bol dinlen uzat ayaklarını...

ahh bende duyabılcekmıyım tamam oldu bu iş dıye...
Mavışşş ne guzell yaa masallahh hamılseın darısı bızım basımızaa

yani hamilamisin bende öyle yapıyorum çok dinleniyorum bide çok ilişkiye girdediler bende öyle yapıyorum ama sanki tutcakmış gibi içimde çok güzel his var inş yanıltmaz benim olursa varya dünyalar benim olur çok istiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…