ahh bende duyabılcekmıyım tamam oldu bu iş dıye...
Mavışşş ne guzell yaa masallahh hamılseın darısı bızım basımızaa
canım 15 gün beklemedim 12.gün kanda çıkıyor ben ozman baktırdım sonra 14.gün yine baktırdım değer yükseliyomu diye yükseldi doktor tamam oldu bu iş dedi ve cumartesi kontrole çağırdı.evdeysen bol bol dinlen uzat ayaklarını...
yani hamilamisin bende öyle yapıyorum çok dinleniyorum bide çok ilişkiye girdediler bende öyle yapıyorum ama sanki tutcakmış gibi içimde çok güzel his var inş yanıltmaz benim olursa varya dünyalar benim olur çok istiyorum çünkü
amin inş sendemi aşılama yaptırdın sendemi beklemedesin cnm
Hoşgeldin canım nasılsın??
evet kaynatıyoz sen nerelerdesınn ...hosgeldınn
inşallah mutlu haberini alırız cnm.bende cmrtesi dr.gitcem.gelcek hafta benimde ilk aşılamam olcak.daha aşılama olmadan bana heycan bastı.
mrb medıkal parkta sibel hanımın soyadı ne
evde nerde olcam :)))
diplomalı işsiz olarak evin en güzel köşesinde oturuyorum süs bebek gibi
ben iyiyim çok şükür..
sizde ne var ne yok?
bir gün daha bitti sayılır öğlen olduğuna göre..
evet canımmm bende asılananlardanımm.kısmette asılamayı gormekte varmısss
evde nerde olcam :)))
Ben iyiyim çok şükür..
Sizde ne var ne yok?
Bir gün daha bitti sayılır öğlen olduğuna göre..
bitti bitti güzel haberler verin inşallahhhh
bizlere umut olunnn
inşallah sizde duyasınız canım.çok dua ediyorum sizlere..ahh bende duyabılcekmıyım tamam oldu bu iş dıye...
Mavışşş ne guzell yaa masallahh hamılseın darısı bızım basımızaa
yani hamilamisin bende öyle yapıyorum çok dinleniyorum bide çok ilişkiye girdediler bende öyle yapıyorum ama sanki tutcakmış gibi içimde çok güzel his var inş yanıltmaz benim olursa varya dünyalar benim olur çok istiyorum çünkü
Önce sana bebek ardındanda güzel bir iş nasip etsin inşallah... Bizim 1 haftamız doldu nerdeyse canım,kaldımı 1 hafta daha:)))evde nerde olcam :)))
ben iyiyim çok şükür..
sizde ne var ne yok?
bir gün daha bitti sayılır öğlen olduğuna göre..
hmm kaçıncıı günün benim 5.günüm
inşallah.. ama daha benim 8 günüm filan var.. offffs kanda baktırsam mı ki 12. günde..
ilahi tuncss benı guldurdun kızz:)))))
evde nerde olcam dıplomalı ıssız deyınce cok gulesımmm geldı hala guluyorumm...
Cunku bend ebı dıplomalı ıssızımmm:))
yanı aslında ben sırkette calıyodum ama suan bebege yoneldım cıın bıraktım zaten sırkette cok gec cıkıyosun esımdee gec gelmeme bozuldu ayıldı bayıldı bende cıktım .
Ama bende ıssızım dıyebılrım yanı ıstedım ıs yokk pıyasada bend eişletme fakultesını bıtırdımm ..
Senın bolum ne??
en azından merkezler yazılsa iyi olur bizde bilgilenmiş oluruz merkezler hakkında...
benımde 5. Gunumm.cok ksııyle aynı gun asılama olmusuzz..
Ama ıstetısteg e gore kımınkı tutcak kımınkı tutmuycak ınsallah hepımızın tutar bı mucızeyı yasarızz
Önce sana bebek ardındanda güzel bir iş nasip etsin inşallah... Bizim 1 haftamız doldu nerdeyse canım,kaldımı 1 hafta daha:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?