Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah bizde görürüz o günleriiii

olur inşallahhhhh
annelik bambaşka bişeyyy
ama bende bebeği olsun istiyorummm kızım artık kocamannnn

evde nerde olcam :)))
diplomalı işsiz olarak evin en güzel köşesinde oturuyorum süs bebek gibi
Ben iyiyim çok şükür..
Sizde ne var ne yok?
Bir gün daha bitti sayılır öğlen olduğuna göre..

ilahi tuncss benı guldurdun kızz:)))))
evde nerde olcam dıplomalı ıssız deyınce cok gulesımmm geldı hala guluyorumm...
Cunku bend ebı dıplomalı ıssızımmm:))
yanı aslında ben sırkette calıyodum ama suan bebege yoneldım cıın bıraktım zaten sırkette cok gec cıkıyosun esımdee gec gelmeme bozuldu ayıldı bayıldı bende cıktım .
Ama bende ıssızım dıyebılrım yanı ıstedım ıs yokk pıyasada bend eişletme fakultesını bıtırdımm ..
Senın bolum ne??

ahh bende duyabılcekmıyım tamam oldu bu iş dıye...
Mavışşş ne guzell yaa masallahh hamılseın darısı bızım basımızaa
inşallah sizde duyasınız canım.çok dua ediyorum sizlere..

canım ben mart ayında aşılaması tutanlardan biriyim.nisandada sizlerle beraberim bırakmadım.olumsuz olsa hissetmezsin bence inşallah hamişsindir canım.bize aşılamadan bir gün sonra gün aşırı ilişki önerdi doktor 29 ile 31 de.öyle de yaptık sonra bıraktık,dr zaten ilişki yasak tehlikeli dedi.

evde nerde olcam :)))
diplomalı işsiz olarak evin en güzel köşesinde oturuyorum süs bebek gibi
ben iyiyim çok şükür..
sizde ne var ne yok?
bir gün daha bitti sayılır öğlen olduğuna göre..
Önce sana bebek ardındanda güzel bir iş nasip etsin inşallah... Bizim 1 haftamız doldu nerdeyse canım,kaldımı 1 hafta daha:)))

gül gülll.. ben seni güldürdüm Allah'da benim yüzümü güldürsün de hamiş olayım, nasıl ama iki dakkada kendime pay çıkartıverdim

ben fizik öğretmeniyim.. atamam yok.. atama için uğraşmıyorum da.. olması çok çok az bi ihtimal çünki.. eşim de dersane istemiyo.. haftasonu o evde oluyor genelde.. ee ben çalışıcam olmaz istemem dedi.. mecbur evde kaldım bende.. babamın emeklerine yazık diyorum.. Adapazarından Ankaraya gelin geldim.. alışma süreci zorlu geçti ama artık neredeyse 3 yılı devirdik baya kaynaştım şehirle

en azından merkezler yazılsa iyi olur bizde bilgilenmiş oluruz merkezler hakkında...

canımm benımkı ozel muyehaned eoldu doktor ısmı ıbrahım esinlerr yazabılırsınn cok ı olur hem asılama yaptırcak olan ınsanlarada bı yararımız dokunur ben delı gıbı arıyodum asılama nerde yaptırcam ankarada dıyeee....

benımde 5. Gunumm.cok ksııyle aynı gun asılama olmusuzz..
Ama ıstetısteg e gore kımınkı tutcak kımınkı tutmuycak ınsallah hepımızın tutar bı mucızeyı yasarızz

inş nerde o günler sen kaç günde bi ilişkiye giriyosun bana hergün dediler bide 15 günü bekliycenmi yoksa daha erken yaptırcanmı

Önce sana bebek ardındanda güzel bir iş nasip etsin inşallah... Bizim 1 haftamız doldu nerdeyse canım,kaldımı 1 hafta daha:)))

amiinnnn.. ama ben bebek olduktan sonra o okula başlayana dek çalışmam ohooo o zamana kadar da eşim kendi şirketini kurar patron olurum ofiste takılırım arada sırada bana da eğlence çıkar.. valla ben geçen hafta pazartesi salı oldum aşılamamı.. ehh tam 1 haftayı devirmişim.. bişeycik kalmadı.. nasıl geçti anlamadım valla zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…