Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar, kendimi çok tuhaf hissediyorum bugün,sol kasıgımda agrı var.Adet oldum olacagım sanki sol tarafım sızlıyor.

panik yapma canım.inşallah adet olmayacaksın bu ay...

Son düzenleme:
offff offf..
bekleme süreci ne zor.. günler geçecek mi diye düşünmemek için çok çaba sarfediyorum ama yine de aklıma geliyor zaman zaman..
bir arkadaşın negatif sonucu çıkmış.. hayırlısı olsun, üzülmek yok..

bu arada son listede yine adım yoktu, su perisiii huuu huuuu bak alınmadım ama alınacam yakında

alınma alınma:)) o son liste mart ayında aşılama yaptırıp sonucunu bu ay öğrenen arkadaşlarımızın listesi.Nisan ayının listesi ayrı.Bende nisan aşılamacıları arasındayım.Yani 2 listemiz var şu anda. beklemek en zoru zaten.iğneler falan vız geliyor banada şu 15 gün geçmiyorrrr. benimde bugün 11. günüm. kaldı 3 gün...

merhabalar, kendimi çok tuhaf hissediyorum bugün,sol kasıgımda agrı var.Adet oldum olacagım sanki sol tarafım sızlıyor.

Nasılda korkutuyor bizi bu adet belirtileri değilmi.Benim de arasıra kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi çok üzülüyorum.Sen cumartesi mi yaptırmaya karar verdin kan tahlilini?

benimde öyle oldu sanki igneleri 2 günde vuruldum ama 14 günü beklerken aylarca bekledim gibi geldi bana sanki çok zaman geçmiş gibi

Nasılda korkutuyor bizi bu adet belirtileri değilmi.Benim de arasıra kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi çok üzülüyorum.Sen cumartesi mi yaptırmaya karar verdin kan tahlilini?

ah sorma ne beter bişeymiş anlatamam bir oturuyorum bir kalkıyorum progestan aktıkça ben wc deyim .
testi cumartesi yaptırcam ama agrılardan anladıgım kadarıyla cumartesiye kalmadan adet olurum gibi geliyor bana.

canım öyle hissediyo insan bende öyle olmuştum adet olacakmışım gibi ağrı aniden batmalar bel ağrısı sol tarafımdı benimde.mide yanmasıda vardı hatta inşallah bebiştir canım.

hmmm piki bakalım
aynen dediğin gibi iğne faslı hemencecik geçiyor da neden bu ikinci 15 gün geçmek bilmiyor.. seninde birşey kalmamış.. hadi inşallah iyi sonuç alırsın.. benimde daha 2. günüm..

ah sorma ne beter bişeymiş anlatamam bir oturuyorum bir kalkıyorum progestan aktıkça ben wc deyim .
testi cumartesi yaptırcam ama agrılardan anladıgım kadarıyla cumartesiye kalmadan adet olurum gibi geliyor bana.

progestanı ben yutuyorum ağızdan.. öteki türlü daha mı etkili acaba? yan etkileri oluyormu sizde de? ben de ciddi mide bulantısı yapıyor birde uyku hali..
olumsuz düşünme bu arada.. pozitif ol ki sonucun da pozitif olsun.. dünyaya pozitif enerji gönderelim ki o da bize pozitif dönsün, iyilikler bizlerle olsun..

progestan bende çok yan etki yaptı hatta en son içtiğimde namazı zor kıldım seccadeden kalkamadım aşırı derecede baş dönmesi tek yürüyemiyosun başımı bile çeviremiyordum,bide devamlı uyku yapıyodu doktorla görüştüm fitil olarak kullan dedi bir kaç gündür fitil olarak devam ediyorum...

hmm.. aynı içtiğimiz o yumuşak tableti fitil olarak alıyoruz değil mi? bu şekilde yan etkiler daha mı az görülüyor ki?
bende başımı bırak gözlerimi sağa sola kaydırınca bile dönüp duruyor heryer..

inşallah güzel haberini alırız cnm.beklemek çok zorrrrr

evet yan etkisi az görülüyor hatta hiç baş dönmesi falan yapmıyor.topikteki bizim kızlarda böle kullanıyomuş doktorada sorunca fitil olarak devam ediyorum..

aynen öyle canım fitil olarak hiç yan etsiki yok.
benim doktorum sadece aşılama akşamı ve sabahı agızdan sonra hep vajinal fitil olarak alamamı söyledi.başdönmesi ve mide bulantısı yapar ayrıca alttan daha etkili bir kısmı akacak ama olsun o alacagını almış oluyor dedi.bence doktorunla görüş

insallah saenınkı tutar tum sonuç belleyenlerın yuzunu guldursun allahım

evet yan etkisi az görülüyor hatta hiç baş dönmesi falan yapmıyor.topikteki bizim kızlarda böle kullanıyomuş doktorada sorunca fitil olarak devam ediyorum..

teşekkür ederim canlar..
bi görüşeyim bakalım doktorla ne diyecek acaba.. sizler nasıl alıyorsunuz? benim doktor 100 mg sabah1 akşam 1 iç diyordu ilk zamanlar.. ama 15 gün geçmek bilmiyo öyle, ilaç içmeyi de sevmeyince eziyet gibi geliyordu.. bunu anlatınca 1 sabah 2 akşama çevirdik şimdi 10 günde bitiyor..

canım senin baktığın liste mart ayının listesi orda olmaman çok normal daha önceki sayfalara bak nisan ayı listesinde adını görürsün

hestiacım çok az kalmış sabret biraz daha.inşallah 3 gün sonra buraya gelip hamileyim yazarsın.

mda canım ya bu aşılamada bende senin gibiydim ama korkma adet falan olmazsın.zaten progestanda etkili oluyormuş adet olmamanda.

tuncss ben ilk aşılamamda ağızdan aldım progestanı ikincide hazneden.çünkü 2.de doktoruma sordum hangisi daha etkili olur diye.açıkkcası hazneden alman daha mantıklı dedi bende bu yüzden o şekilde kullandım.sanada böyle kullanmanı tavsiye ederim.

kızlar bu arada saat 15.30 da doktorda olacağım.muayenem var kist kalıp kalmadığına bakacak.bi mucize olsada kist kalmamış olsa hemen bugün başlarım 3.ye.ama bende nerde o şans...

canım senin baktığın liste mart ayının listesi orda olmaman çok normal daha önceki sayfalara bak nisan ayı listesinde adını görürsün

gördüm gördüm hestia sağolsun aradaki farkı farkettirdi bana

hmm tamam teşekkür ederim doktorumla bi görüşeceğim bu konuyu en acilinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…