aşılamada öksürmek ve hapşırmak doğru değil diyolar doğrumu acaba
[SUB][/SUB]
amınn canımm ınsallahh ama napıyım hamıle kalan benı arıyo yakın arkadaslarız sevınıyorumda haberlerıne ama ben o kadar ugrasırken onalrın 1 ayda 2 ayda hamıle kalmasıda zoruma gıdıyo ama onalrın bı sucu yok tabı kaderr kısmettt
olcak işallah üzülmeeee vakti zamanıvar belkide tutubile senmiyazmıştın cansu beyaz şefafakıntım vardiye eğer öleyse bensitede okumuştum aşılamasonrası hamilelik belirtisi diye göğüs uçlarında hasasiyet bir ikigün kanama ola bilir takılan alletten dolayı yazıyodu açık şeffaf beyaz akıntı bel ağrısı bunlar olursa tutma belirtisi imiş ama genede bilmiyorum artık
04.04.2012 aşılamam yapıldı ve bugün idrar testim pozitif çıktı rabbim hepinize bu duyguyu tatdırsın inşallah bizimde bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin dualarınızı esirgemeyin benim mucizem şimdi gerçekleşti sizinkilerde en kısa zamanda gerçekeşir inşallah.
ay kız sevindim şimdi aynıları bende bak şimdi heycanım bir kat daha arttı
Slm kızlar, bende Mart ayında yaptırdım aşılamamı. Bütün belirtiler bende de vardı. Hatta gecen haftaya kadar hamileydim:-( Sonra mol gebelik geçirdiğimi anladık. O yuzden belirtilere takmayın.
yarın aşılaması olan var mı kendime yoldaş arıyorum
öf ya spekulum takmadan aşılama yapamazlar mıben sevmiyorum o aleti.:18:
yarın aşılaması olan var mı kendime yoldaş arıyorum
öf ya spekulum takmadan aşılama yapamazlar mıben sevmiyorum o aleti.:18:
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...04.04.2012 aşılamam yapıldı ve bugün idrar testim pozitif çıktı rabbim hepinize bu duyguyu tatdırsın inşallah bizimde bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin dualarınızı esirgemeyin benim mucizem şimdi gerçekleşti sizinkilerde en kısa zamanda gerçekeşir inşallah.
ay sormayın geçen ay bende öyleydim hele o progestanda akmıyormu hiç çıkamadım wc den ha çıktım ha çıkıyorum ama sonu güzel olsun
hadi kuzum ya sen bari güzel haberler getir bize, mutlu olalım bekliyorum dört gözle
canım eşinin sperm kalitesi artsın diye 2-3 gün perhiz veriyorlar size niye yok demişler anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?