Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

olcak işallah üzülmeeee vakti zamanıvar belkide tutubile senmiyazmıştın cansu beyaz şefafakıntım vardiye eğer öleyse bensitede okumuştum aşılamasonrası hamilelik belirtisi diye göğüs uçlarında hasasiyet bir ikigün kanama ola bilir takılan alletten dolayı yazıyodu açık şeffaf beyaz akıntı bel ağrısı bunlar olursa tutma belirtisi imiş ama genede bilmiyorum artık

ay kız sevindim şimdi aynıları bende bak şimdi heycanım bir kat daha arttı

Slm kızlar, bende Mart ayında yaptırdım aşılamamı. Bütün belirtiler bende de vardı. Hatta gecen haftaya kadar hamileydim:-( Sonra mol gebelik geçirdiğimi anladık. O yuzden belirtilere takmayın.

çooook sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inş.

Slm kızlar, bende Mart ayında yaptırdım aşılamamı. Bütün belirtiler bende de vardı. Hatta gecen haftaya kadar hamileydim:-( Sonra mol gebelik geçirdiğimi anladık. O yuzden belirtilere takmayın.

mol gebelik nesı oluyomuş canım onuda ilk duydum boş gebelik gibimi

yarın aşılaması olan var mı kendime yoldaş arıyorum
öf ya spekulum takmadan aşılama yapamazlar mı ben sevmiyorum o aleti.:18:

yarın aşılaması olan var mı kendime yoldaş arıyorum
öf ya spekulum takmadan aşılama yapamazlar mı ben sevmiyorum o aleti.:18:

ilk aşılamamnmı
canım işallah acısız ağrısız geçer çabucak sen hissetmeden olsun bitsin bende hiç anlamadım benim doktor asistanlarıda vardı yanında hadi kızlar herkez besmele çeksin bakimdedi ben besmelemi çekene kadar biitti bile hiçbişi anlamadım

Kızlar cansu123 bizim şubat 15.02.2012 de aşılama olmuştu bende 18.02.2012 de ikimizinkide tutmamıştı martta ara vermişti geçen buraya geldi son adet tarihim 1 mart halen olmadım hamilleik belirtileri vardı test yapacaktı bidaha gelmedi haberi olan varmı yoksa benmi görmedim o kesin hamileydi bence

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

kuzum hiç sorma ya doktor eve gider gitmez orgalutranını yap dedi.bende yarım saat önce yaptım gece 12 de de prengly yaptıracağım bu iş cumartesi bitiyor.bu defa 18 mm lik tek yumurtayla çıkıyorum yola bi kaç tane daha varmış ama küçük onlar.
normal ruh halimde olsam tek yumurta diye çok üzülürdüm ama şimdi takmıyorum kafama.ilki 3 yumurtayla 2.si 4 yumurtayla oldu da ne oldu sanki diyorum.kaderi değiştirmeye gücüm mü yetecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…