son üçgün cinsel perhiz yapın spermler kuvetli olsundiye bakmasen doktora kesinyapın
kim dediyse yanlış demiş.3-5 günlük cinsel perhiz öneriyor doktorlar.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
kuzum hiç sorma ya doktor eve gider gitmez orgalutranını yap dedi.bende yarım saat önce yaptım gece 12 de de prengly yaptıracağım bu iş cumartesi bitiyor.bu defa 18 mm lik tek yumurtayla çıkıyorum yola bi kaç tane daha varmış ama küçük onlar.
normal ruh halimde olsam tek yumurta diye çok üzülürdüm ama şimdi takmıyorum kafama.ilki 3 yumurtayla 2.si 4 yumurtayla oldu da ne oldu sanki diyorum.kaderi değiştirmeye gücüm mü yetecek...
aşılamadan önce cinsel pehriz uygulayan varmı acaba bana gerek yok dediler...
üç gün ideal diyorlar 5 günü bulmasın bence bu seferde kalite düşük oluyormuş.
Biz periz uygulamıyoruz belki o yüzden tutmuyordur benim aşılama
acımıyoki kız niye stres yapıyosun benim acımamıştı yaniiiiiiiiii
ilk aşılamamnmı
canım işallah acısız ağrısız geçer çabucak sen hissetmeden olsun bitsin bende hiç anlamadım benim doktor asistanlarıda vardı yanında hadi kızlar herkez besmele çeksin bakimdedi ben besmelemi çekene kadar biitti bile hiçbişi anlamadım
2. aşılamamda ben onu görünce kötü oluyorum ben görmeden taksa iyi olacak acımadığını biliyorum ne biliyim psikolojik herhalde. yarın bu saatlerde nasipse aşılanmış olucamartık hepimiz için hayırlısı.
cnm benimkide 2002 li
allah bağışlasın
amin canım cümlemizinkini benim kızm diyoki anne banada tesbih verde hangiduayı okuyosan bende dua adim ben çocuğumya alalh kabul ederdiyo o öle diyince çok üzülüyorum tutmuycakdiye
bide sen yeni umut hastanesinemi gidiyosun orası göztepedemi sultan beylindemi tüp bebek merkezimi yoksa normal hastanemi benimde tutmazsa tüp bebek düşünüyorum fiyatları biliyomusun mpb canım beni bilgilendirrisen sevinirim
ahh cnm benim
benimki bebek var diyince karnıma vuruyo biraz cadı benimki
insan düşünüyo dimi karal ilk çocuk var ikincisi neden olmuyo diye
biz 2 senedir uğraşıyoruz ama olmuyor olmuyorrr
yok cnm ben izmirde profa gidiyorum onun bağlantılı olduğu tüp bebek merkezi var aşılama orda olucak aşılama ücreti yarın belli olucak. tüp bebeği hiç bilmiyorum
yeni umutyazınca nikinin yanında bende yeni umut hastanesine gidiyosun sandım ondan sordum
bende arkadaşımın kızı var çok tatlı onun resmini koycam ablaları bi görseniz çok tatlı rabbim bizede nasip etsin onun gibi bi tane inşallah aminnn hayırşlı evlatlar tabi başta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?