Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

işallah iyiolur takma kafana belkide tekle tutcak çokluda olunca çoğul gebelik oluyo belkide öbürleride buyur aşılama gününe kadar bende tek yumurtayla aşılama oldum

aşılamadan önce cinsel pehriz uygulayan varmı acaba bana gerek yok dediler...

üç gün ideal diyorlar 5 günü bulmasın bence bu seferde kalite düşük oluyormuş.

ben dün eşime doktorumu aratıp sordurdum.1 haftaya kadar bişey olmaz spermlere demiş.benim cumartesi ya da pazartesi dediği için endişelerim olmuştu o yüzden özellikle sordurdum

Biz periz uygulamıyoruz belki o yüzden tutmuyordur benim aşılama

nası doktormuş o ben hergittiğimde doktor yumurtaların buyumuşse üçgünkala pehriz uygulayın diyor hatta gün sayıyo nezaman ilişkiye girdiniz diye bende şugün girdik dedimi üçgün kalasıya kadar bidaha girin sonra ilişkiyasak diyovalla buyola girdimizden beri ilişki günümüzü bilem doktor tahin ediyo bazen eşimde kızıyo nebiya o işin sati vaktimiolurmuş talimata göremi yanaşcam sana diyo

acımıyoki kız niye stres yapıyosun benim acımamıştı yaniiiiiiiiii

2. aşılamamda ben onu görünce kötü oluyorum ben görmeden taksa iyi olacak acımadığını biliyorum ne biliyim psikolojik herhalde. yarın bu saatlerde nasipse aşılanmış olucam artık hepimiz için hayırlısı.

canım sen masaya yat gözlerini kapa sakın hiç biyere bakma görme duyma ozaman çabuk geçer morelinde bozulmaz

bide sen yeni umut hastanesinemi gidiyosun orası göztepedemi sultan beylindemi tüp bebek merkezimi yoksa normal hastanemi benimde tutmazsa tüp bebek düşünüyorum fiyatları biliyomusun mpb canım beni bilgilendirrisen sevinirim

amin canım cümlemizinkini benim kızm diyoki anne banada tesbih verde hangiduayı okuyosan bende dua adim ben çocuğumya alalh kabul ederdiyo o öle diyince çok üzülüyorum tutmuycakdiye

ahh cnm benim
benimki bebek var diyince karnıma vuruyo biraz cadı benimki

insan düşünüyo dimi karal ilk çocuk var ikincisi neden olmuyo diye
biz 2 senedir uğraşıyoruz ama olmuyor olmuyorrr

yok cnm ben izmirde profa gidiyorum onun bağlantılı olduğu tüp bebek merkezi var aşılama orda olucak aşılama ücreti yarın belli olucak. tüp bebeği hiç bilmiyorum

ahh cnm benim
benimki bebek var diyince karnıma vuruyo biraz cadı benimki

insan düşünüyo dimi karal ilk çocuk var ikincisi neden olmuyo diye
biz 2 senedir uğraşıyoruz ama olmuyor olmuyorrr

evet çok hemde çok ama alahın takdiri demeki napalım bizde bu süreçten geçicez demeki napaılm bazen televizyonda görüyorum 4 5 çocuğu olupta geçenemeyip ayrılmış çocuklar ser sefil allahım diyorum bakamayanlara çok veriyosun olmayanlarada birtane olsun verde çocuk özlemiyle yanıp tutuşmasınlar diyorum amma işte allahın takdiri bizolmayanları sınıyo belkide rabim isterse taşlın üstünde ot buyutuyo onun hikmetinde sual olmuyo demeki vakti zamanıvar öle avutalım kendimizi

yok cnm ben izmirde profa gidiyorum onun bağlantılı olduğu tüp bebek merkezi var aşılama orda olucak aşılama ücreti yarın belli olucak. tüp bebeği hiç bilmiyorum

yeni umutyazınca nikinin yanında bende yeni umut hastanesine gidiyosun sandım ondan sordum

selam kızlar..
yeni aşılama yaptıracak olanlara bol şans diliyorum..
bir arkadaşda hamileymiş ne güzel.. darısı bizlere olsun tez zamanda inşallah..

bende arkadaşımın kızı var çok tatlı onun resmini koycam ablaları bi görseniz çok tatlı rabbim bizede nasip etsin onun gibi bi tane inşallah aminnn hayırşlı evlatlar tabi başta

bende arkadaşımın kızı var çok tatlı onun resmini koycam ablaları bi görseniz çok tatlı rabbim bizede nasip etsin onun gibi bi tane inşallah aminnn hayırşlı evlatlar tabi başta

merhaba üste kullanıcı kontrol paneli aç orayı resmini değiştir diye bide ne yine yardımcı olmaya çalışırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…