ahh cnm benim
benimki bebek var diyince karnıma vuruyo biraz cadı benimki
insan düşünüyo dimi karal ilk çocuk var ikincisi neden olmuyo diye
biz 2 senedir uğraşıyoruz ama olmuyor olmuyorrr
canım benim hiç umudunu kaybetme rabbim ol dedikten sonra olur kıyamam sana.sen balını polenini içmeye devam et canım böyle şeylerin çok yararı var bende kullandım.umudunu yitirme,eşinde bol bol keçiboynuzu pekmezi içsin.biliyorum bu işin üstesinden geleceksin ve buraya hamileyim diye yazacaksın....
hayırlısı olsun canım04.04.2012 aşılamam yapıldı ve bugün idrar testim pozitif çıktı rabbim hepinize bu duyguyu tatdırsın inşallah bizimde bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin dualarınızı esirgemeyin benim mucizem şimdi gerçekleşti sizinkilerde en kısa zamanda gerçekeşir inşallah.
demi ama neticede o benim bebegim olmayacak eşimle başka bir kadının bebegi olacak ve ben onu karnımda taşıyacagım, kendimden igrenirim gibi hissediyorumcanım benım ya cok haklısın ıstememektı bende olsam senın gıbı dusunurdum olumlu dusunmeye calıs esınde senı anlıcaktır tepkı vermen dogal neyse ben ıbrahım saracoglundan duymustum sogan suyu ıyı gelıyor dıye ıcebılırsen tabı bırde baska bı topıkte yumurta yemek gelıstıre bılıyormus bence dene canım mıden karısıcak ama yapcak bısey yok olmasa dedıgın gıbı hersey Rabbımden
yarın aşılaması olan var mı kendime yoldaş arıyorum
öf ya spekulum takmadan aşılama yapamazlar mıben sevmiyorum o aleti.:18:
bende ulaşamadım gören yokmu bu arkadaşıKızlar cansu123 bizim şubat 15.02.2012 de aşılama olmuştu bende 18.02.2012 de ikimizinkide tutmamıştı martta ara vermişti geçen buraya geldi son adet tarihim 1 mart halen olmadım hamilleik belirtileri vardı test yapacaktı bidaha gelmedi haberi olan varmı yoksa benmi görmedim o kesin hamileydi bence
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
kuzum hiç sorma ya doktor eve gider gitmez orgalutranını yap dedi.bende yarım saat önce yaptım gece 12 de de prengly yaptıracağım bu iş cumartesi bitiyor.bu defa 18 mm lik tek yumurtayla çıkıyorum yola bi kaç tane daha varmış ama küçük onlar.
normal ruh halimde olsam tek yumurta diye çok üzülürdüm ama şimdi takmıyorum kafama.ilki 3 yumurtayla 2.si 4 yumurtayla oldu da ne oldu sanki diyorum.kaderi değiştirmeye gücüm mü yetecek...
listede eksik bilgisi olan arkadaşlar lütfen diger arkadaşların sizlerden ögrenecek,sizlere danışacak çok şeyi olabilir eksikleri tamamlarsak onlarda bize istediklerini sorarlar ve daha rahat bir dönem geçirirler.lütfen bilgilerinizi iletin bana
selam kızlar..
yeni aşılama yaptıracak olanlara bol şans diliyorum..
bir arkadaşda hamileymiş ne güzel.. darısı bizlere olsun tez zamanda inşallah..
acımıyoki kız niye stres yapıyosun benim acımamıştı yaniiiiiiiiii
amin inşallah.rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben test yapmaya giderken ki halimi hiç unutamam kalbim yerinden çıkacakmış gibiydi hatta eşimle biraz parkta falan dolaştık kafamızı dağıtalım diye ama geçmedi çok komik durumdaydık.öğrenincede inanamadık bir türlü sesiz ve sakindik.şok geçiriyordukHala doktora gidince heyecanlanıyorum korku basıyor içimi yani heyecan korku bitmiyor kucağımıza alana kadar da devam edecek heralde...
listede eksik bilgisi olan arkadaşlar lütfen diger arkadaşların sizlerden ögrenecek,sizlere danışacak çok şeyi olabilir eksikleri tamamlarsak onlarda bize istediklerini sorarlar ve daha rahat bir dönem geçirirler.lütfen bilgilerinizi iletin bana
04.04.2012 aşılamam yapıldı ve bugün idrar testim pozitif çıktı rabbim hepinize bu duyguyu tatdırsın inşallah bizimde bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin dualarınızı esirgemeyin benim mucizem şimdi gerçekleşti sizinkilerde en kısa zamanda gerçekeşir inşallah.
allahıma şükürler olsun çok mutluyum bugün test pozitif çıktı allahım bütün isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin bu arada benim ilk aşılamamdı sakın ümidi kesmesin arkadaşlar . Sanada çok teşekkür ediyorum canım sagol heyecanıma ortak oldun allahın izniyle bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayıda göstersin herkese dua edecegim
hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin kaçıncı güğndü bugün bide belirti varmı anlat kanamamn falan oluyomu bende hala var kanama tutmucak gibi geliyo karnım kasılklarım belim çok ağrıyo biyatıyom bi kalkıyom:18::18::18:
amin canım cümlemize çok sagol sende sıkıntı yapma olurmu.. Bugün 15.günümdü korka korka kan testine gittim sonuç mutluyum bende kanama olmadı sadece kasıklarımda agrı var bide gögüslerimde hafif sızlıyor allahın izniyle seninde tutmuştur üzme stress yapma canım.bu arada senin kaçıncı gün
cnm benmde 3.asılamamın 14 .gunu bugun senın kı tutmus sanırım sglıkla kucana alırsın ınsallh belırtılen neydı nolurr ayrıntılı anlatırmısın???
kızlar benimde 7. günüm benim göğüs uclarım ağrıyo bide sol yumurtalıkta iğne batmalar var normalmi
amin canım cümlemize çok sagol sende sıkıntı yapma olurmu.. Bugün 15.günümdü korka korka kan testine gittim sonuç mutluyum bende kanama olmadı sadece kasıklarımda agrı var bide gögüslerimde hafif sızlıyor allahın izniyle seninde tutmuştur üzme stress yapma canım.bu arada senin kaçıncı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?