- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
kızlar benimde 7. günüm benim göğüs uclarım ağrıyo bide sol yumurtalıkta iğne batmalar var normalmi
ben de 14.gundeyım 2 gun once oldu ıgne batmalar uçları değilde komple bı agrı ver ozellıkle sabahları cok agrıyor aksama dogru hafıflıyor ama uçlarında hıc acı sızı yok bıde ıstahım cokk offffffff ama bu hep oluyor dıger 2 negatıf asılamalarımdada oldu((
bunlar hamilelik belirtileri canım inşallah hamilesindir
ayyyyyyyy inş öyledir yaaa çok istiyorum
bencede sende varbişiler akıntımda vardiyodun umutlandırmıyım ama sen hamile olcakmışın gibi geliyo içimde öle bi hisvar
ben de 14.gundeyım 2 gun once oldu ıgne batmalar uçları değilde komple bı agrı ver ozellıkle sabahları cok agrıyor aksama dogru hafıflıyor ama uçlarında hıc acı sızı yok bıde ıstahım cokk offffffff ama bu hep oluyor dıger 2 negatıf asılamalarımdada oldu((
ayyyyyy içim kıpır kıpır oldu yaaaa inş vardır ALLAHIM sen büyüksün isteyen herkese ver...............
ayyyyyyyy inş öyledir yaaa çok istiyorum
kız git yaptırsana testi daha ne bekliyon bize gün geçmiyo sen yaptırmadım diyon kendimizi dinlemekten kafayı yedik benim eşim öle kızıyokivaryya sen hamile kal seni bi pskolaga götürcemdiyo
doktoru bi arayıpo sorsadınya canım bende böle belirtiler var tutma belirtilerimi diye sorsadın
beklemede olan arkadaşlar nasıl sabrediyorsunuz 5 gün sonra idrarda silikte olsa çıkıyor baksanıza bende en ufak belirti olsa testler havada uçuyor..sonrada yere düşüyor
nev bahar sendemi aşılamalılardansın seni yeni görüyorumda
yaaaa ondan korkuyoruz işte cnm bizimde yere düşer diyeeeeee:))))))))))))))
evet oda var insan kısada olsa o hamileliğe kendini kaptırmak istiyor ahhh inşallah en kısa zamanda dokuz ay keyfini süreriz
kızıma hamileyken hiç unutmam adet oldum bihafta geçti annemlerdedim çekkatta uzanıyodum birden miğde bulantısı geldi iistifra etmeye gittim geldim dedimki anne hamileyim ben nerde bildindedi hiç böle olmazdım birden istifra ettimdedim nezaman hastalandındedi bende bihafta oluyodedim olurmu öleşey yeni yıkanmışın bende günün geçiyosandımdedi sen ölesan bak ben hamileyimdedim güldü bana ertesi gün açkarnıma gittim test aldım yaptım varçıkıtı ama eşimedemiyom atım testi akşam dedimki ben hamileyim oda inanmadı bak giderim test alırımdedi al geldedim karnım toktu yok çıktı dalga geçti benle öleşeymi olur yenitemizlendin diye ama aybaşı hamile kaldım içgüdülerim doğru çıkıtı yani insan hamileyse hissediyo bazı şeyleri ...
valla ben hiç hamile kalamadığım için daha nasıl olur bilmiyorum ama banada farklı olur gibi geliyor çünkü içinde bir inşaat başlıyor habire bişeyler üretiliyor o yüzden herzamankinden dahah farklı bişeyler olacağı kesin
sen nerde yaptırıcan tüp bebeyi istanbullardamısın canımya benimde tutmazsa tüpbebekistiyorum ama fiyatlardan haberimyokbututmazsa bidaha uraşmıcam aşılamayla sonuçta kızımdan buyana 11 yıl oluyo gerçi kızımdan sonrada 1 buçuaylık bidüşümde oldu ama onunüstündede şurabura 8 yıl geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?