Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inş vARır cnm üzülme böylesi hayırlısıymış

kız git yaptırsana testi daha ne bekliyon bize gün geçmiyo sen yaptırmadım diyon kendimizi dinlemekten kafayı yedik benim eşim öle kızıyokivaryya sen hamile kal seni bi pskolaga götürcemdiyo

kız git yaptırsana testi daha ne bekliyon bize gün geçmiyo sen yaptırmadım diyon kendimizi dinlemekten kafayı yedik benim eşim öle kızıyokivaryya sen hamile kal seni bi pskolaga götürcemdiyo

ama insan öyle oluyo günler geçsin diyoruz ama geldiği günde tedirgin oluyoruz yaptırsammı yaptırmasammı

beklemede olan arkadaşlar nasıl sabrediyorsunuz 5 gün sonra idrarda silikte olsa çıkıyor baksanıza bende en ufak belirti olsa testler havada uçuyor..sonrada yere düşüyor

Son düzenleme:
nev bahar sendemi aşılamalılardansın seni yeni görüyorumda

evet canım ben iş olsun diye yaptıranlardanım eşimin değerleri kötü olduğu için umudum yok ama tüpe geçmeden önce bi yaptım demek istiyorumtabi rabbim ol derse sular büklüm büklüm bükülür inşallah olur

kızıma hamileyken hiç unutmam adet oldum bihafta geçti annemlerdedim çekkatta uzanıyodum birden miğde bulantısı geldi iistifra etmeye gittim geldim dedimki anne hamileyim ben nerde bildindedi hiç böle olmazdım birden istifra ettimdedim nezaman hastalandındedi bende bihafta oluyodedim olurmu öleşey yeni yıkanmışın bende günün geçiyosandımdedi sen ölesan bak ben hamileyimdedim güldü bana ertesi gün açkarnıma gittim test aldım yaptım varçıkıtı ama eşimedemiyom atım testi akşam dedimki ben hamileyim oda inanmadı bak giderim test alırımdedi al geldedim karnım toktu yok çıktı dalga geçti benle öleşeymi olur yenitemizlendin diye ama aybaşı hamile kaldım içgüdülerim doğru çıkıtı yani insan hamileyse hissediyo bazı şeyleri ...

valla ben hiç hamile kalamadığım için daha nasıl olur bilmiyorum ama banada farklı olur gibi geliyor çünkü içinde bir inşaat başlıyor habire bişeyler üretiliyor o yüzden herzamankinden dahah farklı bişeyler olacağı kesin

sen nerde yaptırıcan tüp bebeyi istanbullardamısın canımya benimde tutmazsa tüpbebekistiyorum ama fiyatlardan haberimyokbututmazsa bidaha uraşmıcam aşılamayla sonuçta kızımdan buyana 11 yıl oluyo gerçi kızımdan sonrada 1 buçuaylık bidüşümde oldu ama onunüstündede şurabura 8 yıl geçmiştir

canım ben diyarbakırdayım burda yaptırıcam fiyatlardan bende korkuyorum en fazla 4 bin bütçemiz var inşallah fazla tutmaz sizde problen ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…