Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben diyarbakırdayım burda yaptırıcam fiyatlardan bende korkuyorum en fazla 4 bin bütçemiz var inşallah fazla tutmaz sizde problen ne

bende bilsem rahim filmi çekindim tüpler açık yumurtlama takibine gittimoluyo ama 11 santimi geçmedi eşiminde spermografi 5 milyon çıktı sonra dedi bu sipermle olmaz aşılama dedi işte bizdetedaviye başladık 2 yumurtam büyüdü biri 18 milimdi diyeri 11 milimdi aşılama yapıldı ama doktorum bü yumurta çok az dedi ben 7 8 tane bekliyodumdedi durum böle işte aşılamamda oldu bakalımallah buyuk

kız git yaptırsana testi daha ne bekliyon bize gün geçmiyo sen yaptırmadım diyon kendimizi dinlemekten kafayı yedik benim eşim öle kızıyokivaryya sen hamile kal seni bi pskolaga götürcemdiyo

:)))))))))) 14.gunde bıtıyor artık ama ben husrana ugramamak ıcın asılamalarımda hıc kanda baktırmadım hatta gecen ay kı asılamada ıdrarda bıle test yapmadım:))) bıde benım kolum mosmor oluyor kan alının ca kansızlık var bende zaten tırsıyorum kan aldırmaya oysakı 2 ayda bı kanıma baktırmaya gıderım :))hafıf sancılar var ama adet belırtılerı hamıslık dııl azcıkta olsa anlamazmıkı ınsan farklı bıseyler olmazmıkı hamıleyken?????????????bır ip ucu felan yoksa hep adet belırtılerıyle aynımı acaba???

cnm adetine ne kadar var

Vayy büyük gun belli oldu desene:) Cok çabuk oldu hakikaten yaa sonuda güzel olur insallahhh:) Çatlat patlatt bakalim yumosunu :) Bencede yumurta sayısına hiç bakma benimde ilk asilama 2, 2.asilama 3, 3. Asilamada tüm riskleri göze alıp 4 yumurta ile yaptırdım :) Sonuclar negatif. Aynı merkezde tek yumoslar asilama yaptıran arkadasım hamis kaldı. Dr bile dalga gecti benle ne talihsiz insanmissin yahuu bu kadar olur diyo:)) 1 tane olan Yumos hatta daha kalite oluyormuş. Kaliteli kaliteli gelsin bakalim bebisinn

evet bir gün daha bitti sanırım 3. pozitif sonuçta gelmiş, şeytanın bacağını kırdık. bu ay hamiş patlaması olcak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…