canım ben diyarbakırdayım burda yaptırıcam fiyatlardan bende korkuyorum en fazla 4 bin bütçemiz var inşallah fazla tutmaz sizde problen ne
kız git yaptırsana testi daha ne bekliyon bize gün geçmiyo sen yaptırmadım diyon kendimizi dinlemekten kafayı yedik benim eşim öle kızıyokivaryya sen hamile kal seni bi pskolaga götürcemdiyo
slm cansu nasılsın durum ney
:)))))))))) 14.gunde bıtıyor artık ama ben husrana ugramamak ıcın asılamalarımda hıc kanda baktırmadım hatta gecen ay kı asılamada ıdrarda bıle test yapmadım:))) bıde benım kolum mosmor oluyor kan alının ca kansızlık var bende zaten tırsıyorum kan aldırmaya oysakı 2 ayda bı kanıma baktırmaya gıderım :))hafıf sancılar var ama adet belırtılerı hamıslık dııl azcıkta olsa anlamazmıkı ınsan farklı bıseyler olmazmıkı hamıleyken?????????????bır ip ucu felan yoksa hep adet belırtılerıyle aynımı acaba???
valla canımm ne olsun kasık agrısı bel grıı yatıyoz kalkıyoz aynıyız bı degısıklık yok:)))
sende varmı bı degısımm
Slm nasıldınız arkadaşlar
cnm adetine ne kadar var
22 23 nisan gibi adet olcam cnm.beklıyorum adeti dört gözle:)))
inşşşşşş olmazsında hamile kalırsın
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
kuzum hiç sorma ya doktor eve gider gitmez orgalutranını yap dedi.bende yarım saat önce yaptım gece 12 de de prengly yaptıracağım bu iş cumartesi bitiyor.bu defa 18 mm lik tek yumurtayla çıkıyorum yola bi kaç tane daha varmış ama küçük onlar.
normal ruh halimde olsam tek yumurta diye çok üzülürdüm ama şimdi takmıyorum kafama.ilki 3 yumurtayla 2.si 4 yumurtayla oldu da ne oldu sanki diyorum.kaderi değiştirmeye gücüm mü yetecek...
evet bir gün daha bitti sanırım 3. pozitif sonuçta gelmiş, şeytanın bacağını kırdık. bu ay hamiş patlaması olcak inş.
kız anlamadım kım hamileymiş
evet bir gün daha bitti sanırım 3. pozitif sonuçta gelmiş, şeytanın bacağını kırdık. bu ay hamiş patlaması olcak inş.
beybeys yazmışya pozitif sonucum diye canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?