Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavi nasılsın nasıl gidiyor hamılelık kontrolün ne zaman bebeğin ilk resmını ne zaman çektıreceksınız

aşılamadan önce cinsel pehriz uygulayan varmı acaba bana gerek yok dediler...
canım benim doktorum aşılamadan önce 3 gün perhiz vermişti.spermin kalitesi düşmesin dedi..

canım göüzünüz aydın rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah bugün çok güzel haberler geldi çooook sevindim gerçekten...

kızlar benimde 7. günüm benim göğüs uclarım ağrıyo bide sol yumurtalıkta iğne batmalar var normalmi

canım içimden öyle geliyoki sen hamişsin çünkü belirtilerimiz çok benziyo benim göğüs hassasiyetim vardı özellikle sabahları çoktu bide sol tarafımda batmalar oluyodu aniden...

mavi nasılsın nasıl gidiyor hamılelık kontrolün ne zaman bebeğin ilk resmını ne zaman çektıreceksınız

canım çok şükür iyiym.akşam mauynedeydim gelince yazacaktım misafirim vardı.bebğimizin ilk resmini aldık canım ayın 30 da gel kalp atışına bakalım dedi doktor herşey yolunda dedi.çok sevindim şükrettim.rabbim bu mutluluğu sizede yaşatsn inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn...

amiiiinnnn insallah allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın canım dualarını eksık etme lutfen hamıle kadının duası kabul olurmuş derler

pınarcım sen hangı sehırdesın ne ıyımıs orası hersey dahıl 400 tll

:) Elazig dayim canim. Ama ozel hastanede yaptirmayi dusunuyorum 400 tl gercekten iyi ama ekstra biseyler cikarmaxlarsa ozel hastenelerde olabilyor fiyati ekstralarla arttirabiliyorlar. Ben bilgim olsun diye arastirdim burdakiler hep ayni fiyati verdi ama yaptirinca yazarim tam olarak ne kadar oldugunu

bende ilaçlar hariç spermyıkama aşılama 500 yaptırdım ilaçları kendin alıyosun zati doktorunda yaptığı bişiyok ikidakka sürüyo sperm örneği çok oyalıyo 45 dakka falan doktorun işi beşdakka sürmüyo bende ayrı ayrısanıyodum ama sperm yıkamayla aşılama 500 tele klomenle yumurtalarını büyütürsen iğne parasıda vermezsin ben iğneye geçtime pişman bile oldum bana günde bitane klomen verdi oda büyütmedi sen doktorunla konuş ikitane alsam nasıolurfalande gündeikitane içenlerde çoğunlukla buyume yapıyo

mavi çok sevindim hayırlısı olsun umarım benimde herşey yolunda gider 26 sında ilk ultrasonum sana bişi sorcam kasık ve bel ağrın hala dvm ediyomu cnm veya şöle sorayım adet günün yaklaştığında dahada çok ağrıdımı benim öylede endişeleniyorum çok bugün cuma tüm kızlara ve sana hayırlı cumalar olsun bugün ağrısız bi güne uyandım sonra nolu bilemem cvbını bekliyorum cnm

rabbim en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun bizleriii aminnnnnnnn

canım adet günüm yaklaştığında daha çok ağrım oldu endişe etme olabilir.birkaçgün geçince azalıyor.hayırlı cumalar canım....

günaydın canlar..
hayırlı Cuma'larımız olsun, Allah'ım dualarımızı kabul etsin..

* bu arada bilmem dikkate alınır mı.. ben 4444 salat-ı tefriciye başladım Allah'ım kabul buyursun.. ama takdir edersiniz ki tek başıma bitirmem çok da kolay olmayacak.. test günümden önce bitirmek istiyorum. bana yardım edecek kimse yok etrafımda.. yardım etmek isteyen olur mu ki?

canım adet günüm yaklaştığında daha çok ağrım oldu endişe etme olabilir.birkaçgün geçince azalıyor.hayırlı cumalar canım....

cnm sen progesteron kullanıyonmu bu endişe haline oda sebep olyo bide çok sordum blyom ama tutunduğunu hissettinmi pozitif sonucunu aldıktan sonra ilk ultrasona girene kadar nasıl geçti ne hissettin nelere dikkat ettin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…