evet bir gün daha bitti sanırım 3. pozitif sonuçta gelmiş, şeytanın bacağını kırdık. bu ay hamiş patlaması olcak inş.
canım benim doktorum aşılamadan önce 3 gün perhiz vermişti.spermin kalitesi düşmesin dedi..aşılamadan önce cinsel pehriz uygulayan varmı acaba bana gerek yok dediler...
allahıma şükürler olsun çok mutluyum bugün test pozitif çıktı allahım bütün isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin bu arada benim ilk aşılamamdı sakın ümidi kesmesin arkadaşlar . Sanada çok teşekkür ediyorum canım sagol heyecanıma ortak oldun allahın izniyle bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayıda göstersin herkese dua edecegim
kızlar benimde 7. günüm benim göğüs uclarım ağrıyo bide sol yumurtalıkta iğne batmalar var normalmi
mavi nasılsın nasıl gidiyor hamılelık kontrolün ne zaman bebeğin ilk resmını ne zaman çektıreceksınız
pınar23 elazıg da mı yapıyorsun aşılamanı
canım çok şükür iyiym.akşam mauynedeydim gelince yazacaktım misafirim vardı.bebğimizin ilk resmini aldıkcanım ayın 30 da gel kalp atışına bakalım dedi doktor herşey yolunda dedi.çok sevindim şükrettim.rabbim bu mutluluğu sizede yaşatsn inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn...
pınarcım sen hangı sehırdesın ne ıyımıs orası hersey dahıl 400 tll
Sen yaptirdin mi asilama nerde yaptirdin sakincasi yoksa senin icin yazar misin ya da ne tavsiye edersin aslinda benim cokta bilgim yok sadece benim duyduklarim bunlar sende tecrubelerini paylasirsan sevinirim...pınar23 elazıg da mı yapıyorsun aşılamanı
canım mesela gebelik kesinleşince doktor bana folbiol folik asit,corasprin verdi de onları kullanıyorum.sana coraspirin falan vermişmiydi.
....
merhaba üste kullanıcı kontrol paneli aç orayı resmini değiştir diye bide ne yine yardımcı olmaya çalışırım
canım çok şükür iyiym.akşam mauynedeydim gelince yazacaktım misafirim vardı.bebğimizin ilk resmini aldıkcanım ayın 30 da gel kalp atışına bakalım dedi doktor herşey yolunda dedi.çok sevindim şükrettim.rabbim bu mutluluğu sizede yaşatsn inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn...
mavi çok sevindim hayırlısı olsun umarım benimde herşey yolunda gider 26 sında ilk ultrasonum sana bişi sorcam kasık ve bel ağrın hala dvm ediyomu cnm veya şöle sorayım adet günün yaklaştığında dahada çok ağrıdımı benim öylede endişeleniyorum çok bugün cuma tüm kızlara ve sana hayırlı cumalar olsun bugün ağrısız bi güne uyandım sonra nolu bilemem cvbını bekliyorum cnm
günaydın kızlarrrrrr
mavi çok sevindim hayırlısı olsun umarım benimde herşey yolunda gider 26 sında ilk ultrasonum sana bişi sorcam kasık ve bel ağrın hala dvm ediyomu cnm veya şöle sorayım adet günün yaklaştığında dahada çok ağrıdımı benim öylede endişeleniyorum çok bugün cuma tüm kızlara ve sana hayırlı cumalar olsun bugün ağrısız bi güne uyandım sonra nolu bilemem cvbını bekliyorum cnm
canım adet günüm yaklaştığında daha çok ağrım oldu endişe etme olabilir.birkaçgün geçince azalıyor.hayırlı cumalar canım....
rabbim en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun bizleriii aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?