günaydın canlar..
hayırlı Cuma'larımız olsun, Allah'ım dualarımızı kabul etsin..
* bu arada bilmem dikkate alınır mı.. ben 4444 salat-ı tefriciye başladım Allah'ım kabul buyursun.. ama takdir edersiniz ki tek başıma bitirmem çok da kolay olmayacak.. test günümden önce bitirmek istiyorum. bana yardım edecek kimse yok etrafımda.. yardım etmek isteyen olur mu ki?
canım benimkide bitmedi daha biter bitmez sana yardım edicem inşallahh benimkinin bu cuma bitsin istedim 3 arkadaşım 1000a d almıştı toplamda dün aradım bitirememişler duamı gelcek cumaya toplıcam bende allah kısmet ederse.mavi_58 salsun çok yardımı oldu bana allah razı olsun ondan ve hepinizdenn
amin canım cümlemize çok sagol sende sıkıntı yapma olurmu.. Bugün 15.günümdü korka korka kan testine gittim sonuç mutluyum bende kanama olmadı sadece kasıklarımda agrı var bide gögüslerimde hafif sızlıyor allahın izniyle seninde tutmuştur üzme stress yapma canım.bu arada senin kaçıncı gün
benıde lısteye ekleyınnnnn.bende 2009 dan berı ıstıyorum bebek 4 bucuk yıllık evlıyım
cnm sen progesteron kullanıyonmu bu endişe haline oda sebep olyo bide çok sordum blyom ama tutunduğunu hissettinmi pozitif sonucunu aldıktan sonra ilk ultrasona girene kadar nasıl geçti ne hissettin nelere dikkat ettin cnm
ne güzel bir gün bu ya bir hamilemiz daha var , allahım bu hayırlı mübarek günde inşallah test günü bekleyen arkadaşlarımızada nasip et bu duyguyu
arkadaşlar bugün sizlerin test günü pür dikkat kesildik bekliyoruz hadi bize hayırlı haberler ile gelinde sayfamız ve gönlümüz şenlensin HABER BEKLİYORUZ HEMDE ACİLLLLLLL
onuda eklede tabo dahda güzel olsun
ben öyle okudum 3 sayfa önceki yazdıda yanlış değilse çünkü dün 3 pozitif sonuç alınmış :))) darısı bizlerin başına aminnnnn
kuzu leyla6868 bende negatif görünüyor hatta 2. Aşılamaya başalndı diye bilgi gelmiş hemen bulayım arkadaşın mesajlarını kaçırmayalım hamişse
Yok bebegim yazdıgı mesajlara baktım pzitif degilmiş arkadaşımız , 2. Aşılama tedavisine başlamış
tatlım igne ve ilaçların etkisi olabiliyor benim prblemim erken adet oluyordum bir ayda 2-3 kez hemde .dolayısıyla aşılamadada erken olsacam diye ödüm koptu çünkü hep agrım vardı ama olmadı doktor kullandıgın ilaçlardan demişti banada ben dayanamadım aradım eyvah adet olcam dedim oda yok olmazsın demişti ve olmadım ama agrı devam etti son güne kadar
arkadaşlar çok sancım var kasıklarım ağrıyor daha aşılamama 3-4 gün var neden ağrı olur
arkadaşlar canım arkadaşım ve aynı doktorla kader arkadaşım sevgili mpb bugün aşılama için heyecanlısındır eminim inşallah aşılaman hayırlısı ile biter ve rabbim o minik yumurtalarına sana tutunma gücü verir, tüm dualarım seninle yorma kendini dikkat et.
mcan84 canım burada buldugum kıymetli dostum allahım inşallah sanada yarınki aşılaman için yardımcı olsun , inşallah bu sefer istediğiniz sonuçları almak nasip etsin bugün ikiniz içinde dua ediyorum.
Allahım geride kalan diger arkadaşlarımada yardım et umutlarını tüketme
saol cnm birazdan yola çıkıcaz saat 4 de aşılama dediklerini uyguluycam gider gitmez doktoru arıycam inş. aksilik çıkmaz. içim biraz sıkkın neden bilmiyorum ama hayırlısı olsun. güzel dileklerin çin teşekkür ederim. mcan84le aramızda birgün olacak demekki aynı zamanlarda öğrenicez :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?