Bende aranıza yeni katıldım.:) 06/04/2012'da 2.aşılamamı puregon iğne kullanarak oldum.Bugün 15.günüm, yarın evde test yapıcam.Allahım isteyen herkese versin inşallah.
kuzu leyla6868 bende negatif görünüyor hatta 2. Aşılamaya başalndı diye bilgi gelmiş hemen bulayım arkadaşın mesajlarını kaçırmayalım hamişse
Yok bebegim yazdıgı mesajlara baktım pzitif degilmiş arkadaşımız , 2. Aşılama tedavisine başlamış
Arkadaşlar şuan ameliyatta olan bir yakınım için lütfen dua edin... Riskli bir ameliyat...
sende bi bak karıştırdım galiba çünkü arkadaşlar yazmışki bugün sonuç alan 3.pozitif sonuç var diye
Vayy büyük gun belli oldu desene:) Cok çabuk oldu hakikaten yaa sonuda güzel olur insallahhh:) Çatlat patlatt bakalim yumosunu :) Bencede yumurta sayısına hiç bakma benimde ilk asilama 2, 2.asilama 3, 3. Asilamada tüm riskleri göze alıp 4 yumurta ile yaptırdım :) Sonuclar negatif. Aynı merkezde tek yumoslar asilama yaptıran arkadasım hamis kaldı. Dr bile dalga gecti benle ne talihsiz insanmissin yahuu bu kadar olur diyo:)) 1 tane olan Yumos hatta daha kalite oluyormuş. Kaliteli kaliteli gelsin bakalim bebisinn
ne güzel bir gün bu ya bir hamilemiz daha var , allahım bu hayırlı mübarek günde inşallah test günü bekleyen arkadaşlarımızada nasip et bu duyguyu
arkadaşlar canım arkadaşım ve aynı doktorla kader arkadaşım sevgili mpb bugün aşılama için heyecanlısındır eminim inşallah aşılaman hayırlısı ile biter ve rabbim o minik yumurtalarına sana tutunma gücü verir, tüm dualarım seninle yorma kendini dikkat et.
mcan84 canım burada buldugum kıymetli dostum allahım inşallah sanada yarınki aşılaman için yardımcı olsun , inşallah bu sefer istediğiniz sonuçları almak nasip etsin bugün ikiniz içinde dua ediyorum.
Allahım geride kalan diger arkadaşlarımada yardım et umutlarını tüketme
3. hamişimiz var listede bugün zaten beybeys73 arkadaşımız hamiş
canım ya inşallah dediğin gibi olur ama doktorum dedi yumurta sayısı fazla olunca şansınız biraz daha fazla diye...
inşallah artarak devam eder bu sayı.
mda canım ya inan bende sana çok dua ediyorum. gece prengly de yaptırdım yarın bu sattelerde dakikalar kalmış olacak aşılamam için.bu 3.ve son aşılamam olduğu halde heyecanlıyım teleşlıyım karmakarışığım.nolur çok çok dua edin bana.özellikle bugün mübarek cuma günü duaların kabul olduğu gün....
kızlar benim bugün 8.günüm ve karnım ağrıyo normalmi göğüs uclarım sızlıyo midem yanıyo ağzım kuruyo başım dönüyo nprmalmi
inşallah arkadaşım tabiki dualarımızla yanınızdayız sıkmayın heyecan yapmayınki rahat geçsin be buluşsunlar hücreleriniz. Allahım yardımcınız olsun ve inşallah bu son aşılamanız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?