Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar, kendimi çok tuhaf hissediyorum bugün,sol kasıgımda agrı var.Adet oldum olacagım sanki sol tarafım sızlıyor.

canım inşallah hastalanmazsın güzel haberini alırız sakin ol iyi düşün iyi olsun :)

bişeycik kalmamış canım yaa inşallah 3 gün sonra hayırlı haberini alıcaz sevinç çığlıkları atarız beraber

cnm ben hazneden aldım bende hiçbir yan etki yapmamıştı sadece şişlik vardı o kadar..ne baş dönmesi ne başka bişey

kızlar bu arada saat 15.30 da doktorda olacağım.muayenem var kist kalıp kalmadığına bakacak.bi mucize olsada kist kalmamış olsa hemen bugün başlarım 3.ye.ama bende nerde o şans...

cnm kötü düşünme içime doğdu kist kalmadı bence..güzel haberlerle gel buraya inşallah

merhaba canım ..ben daha doktora gitmedim inşallah 1 saate kadar gitcem..Gelince hemen yazarım...Bakalım benim kıymetli yumurtam ne olmuş..:):) Senin adına üzüldüm ama madem böyle bir yola girdin 2 ay daha bekle derim..Şayte sibel hn devam etmek istiyorsan..Tahmince memnun kaldın...Allah belki bu aylarda bizede bir evlat verir..Herşeyin hayırlısı olsun canım

BİR ARKADAŞIM GELDİ BUGÜN YANIMA BANA DEDİKİ SALAT-I TEFRİCİYE Yİ 4444 DEFA OKU VEYA OKUT TÜM DUALRIN KABUL OLUR İNTERNETTEDE ARAŞTIRDIM ÇOK FAYDASINI GÖREN VAR ZATEN DUANIN TÜRKÇESİDE ÇOK ANLAMLI.SİZDEN RİCAM BUNU KENDİ ARAMIZDA PAYLAŞSAK BANA KİM NE KADAR OKICANI YAZARSA BENİM İÇİN ÇOK SEVİNİRİM ONA GÖRE KALANINI BAŞKA TANIDIKLARIMA SÖYLİCEM ALLAH HEPİNİZDEN ŞİMDİDEN RAZI OLSUN DUARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALALHH.YARIN CUMA GÜNÜ BAŞLIYALIM DİYORUM KİM NE KADAR OKUYABİLİRİM DERSE BANA YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
Duayı arapça olarak okumanızı tavsiye ederiz.

Gerçekten inanarak yapılmış bir duanın kabul olmayacağını kim söyleyebilir.

Son düzenleme:

canım ben sana okurum mart topiğinde ben paylaşmıştım bu duanın mucizesini görenlerden biriyim benim sana tavsiyem yarın başlamandır ben öle yaptım hatta yazdığım yazımıda burda paylaşayım.rabbim kabul eder inşallah ben istediğin kadar okurum çabuk bitiririm.

iyi bakalım canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah. bende üzüldüm açıkçası, ve sanırım sen de eğer aşılamaya kalırsa iş sibel hanıma giderim demiştin, yani tabi senin doktorun aşılama yapıyor mu bilmiyorum tabi. sibel hanım iyi bir hanım biraz mesafeli tabi o kadarda olur. açıkçası sabahtan gidip işe yetişebiliyorum, bu yönü de çok iyi oldu. medikal parka gidersem doktora söylerim akşam gelebilirim diye, ok derse belki sonraki ay ya da 2 ay sonrası denerim, herşey eşimin test sonuçlarına bağlı canım.

kızlar bişey diyeceğim sizde bilirsiniz zaten yinede yazyım dedim çünkü ben uyguladım bizzat.

4444 salavatı tefriciye duasını bir cuma sabah namazımı kıldıktan sonra dua ile bi kaç kere okudum ve geri kalanını 1 hafta cumadan cumaya bitirecek kadar günlere böldüm ve 4444 defa okuyup bitirdim ve son bir, tanesini gene namazdan sonra okudum duamı dileğimi yaptım ve bitirdim çok şükür ocak ayında okumuştum.laparoskopiyide ondan sonra oldum herşey bi anda oldu yani ameliyata karar vermem falan .aşılamam yapılmadan okumaya başladım bu duayı, bitti eve gelene kadar okudum sonuç almaya gideceğim gün hep okudum canım sıkıldığında üzüldüğümde hep okurum sizede tavsiye ederim okudukça ezberliyosun zaten....

bide meryem suresi

rabbim yeri göğü dualarla yaratmış o yüzden bol bol rabbime sığınıp dua etmek gerekiyor.
rabbim ol derse olur hiç bir engel önüne geçemez.....

işlerim yoğun olduğu için tam takip edemedim martta evet yazmışın canım sen mükafatını aldın darısı bizlerin başına inşallah.canım sen hepsini kendin okumuşun ben sizlerle paylaşıcam bişe olmaz demi ( sen ne kadar okuyabilirsen yaz bana ben ona göre not alcam kim ne kadar okuyacak diye

amin canım inşallah sizlerde dileklerinize kavuşursunuz.paylaşabilirsin canım bişey olmaz ben kendim okumak istediğim için kimseye vermedim cumadan cumaya bir haftada bitirdim.ben bin tane okurum sana bitirince kalanında yardım ederim... bide işin sıırı duasında duasını da güzelce yap canım.rabbim kabul eder inşallah amiiiiiiiiin.

Son düzenleme:

canım ben aslında fazla okurum ama şimdilik bin tane dedim sen duruma göre bana yine söle bitince mesaj atarım.

tamam canım çok saol 1000 ad az değil bende yarın cuma yarın başlıyalım diyorum rabbim en kısa zamanda el açıp dua eden isteyen herkese ama herkese hayırlı evlatlar versin aminnnn

kızlar bu arada saat 15.30 da doktorda olacağım.muayenem var kist kalıp kalmadığına bakacak.bi mucize olsada kist kalmamış olsa hemen bugün başlarım 3.ye.ama bende nerde o şans...

mcan84 canım arkadaşım şimdi doktordasın az sonra gelip bize güzel habrler vereceksin.Allah yardımcın olsun inşallah kistlerinde yoktur 3. aşılamana hayırlısı ile başlarsın

tamam canım çok saol 1000 ad az değil bende yarın cuma yarın başlıyalım diyorum rabbim en kısa zamanda el açıp dua eden isteyen herkese ama herkese hayırlı evlatlar versin aminnnn

kuzum gündüz çalışıyorum gecede 10 a kadar KPSS kursuna gidiyorum , normalde çok almak isterim ama yatmadan evvel ancak 250 tane okuyabilirim.Ama bu bir iki gün içinde hastalanırsam devam edemezsem bildiririm.
duaların kabul olsun

hestia seninle aynı gün yaptırmışız aşılamayı. ben gün saymıyorum. korkuyorum. test bile yaptırmaya cesaretim yok şimdilik. reglimi beklemeyi düşünüyorum. senin sonuc benim için çok önemli. inşallah pozitif gelir. banada test yapmak için cesaret gelir.

aşılaması yapılan arkadaşlar sizdede karın ağrısı var mı? özellikle ayakta durduğum zaman ağrımaya başlıyor karnım. kasığımda değil böyle karnımın altında ortada bir sızı oluyor. korkuyorum. zor oldu aşılamam. acaba tahrip mi ettiler.

anlıyorum seni canımm bende çalıştığım için dağıtıyorum yoksa tek kendim okumak istedim evde olsaydım ( 250 aldın ya oda iyi canım inşallah hasta olmazsında hamilesindirrrr aminnnn. 250 yi 1 güde okumak için kendini zorlama canım kaçgünde okursan bitince bana haber edersin kendini yorma 7gündede okuyabilirsin rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda bebeşlerimize kavuştursun bizi inşallah aminnn

tabiki canım erken biterse haber verir daha isterim olmadı

amin inşallah cnm.senin kacıncı denemen

benim 3. aşılama olacak fakat benim bir kızım var birde kalp durmasından dolayı kürtajım var belirsiz kısırlık dediler herşey normal ama ne anormal bilmiyorum(hayırlısı diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…