merhabalar, kendimi çok tuhaf hissediyorum bugün,sol kasıgımda agrı var.Adet oldum olacagım sanki sol tarafım sızlıyor.
alınma alınma:)) o son liste mart ayında aşılama yaptırıp sonucunu bu ay öğrenen arkadaşlarımızın listesi.Nisan ayının listesi ayrı.Bende nisan aşılamacıları arasındayım.Yani 2 listemiz var şu anda. beklemek en zoru zaten.iğneler falan vız geliyor banada şu 15 gün geçmiyorrrr. benimde bugün 11. günüm. kaldı 3 gün...
hmm.. aynı içtiğimiz o yumuşak tableti fitil olarak alıyoruz değil mi? bu şekilde yan etkiler daha mı az görülüyor ki?
bende başımı bırak gözlerimi sağa sola kaydırınca bile dönüp duruyor heryer..
kızlar bu arada saat 15.30 da doktorda olacağım.muayenem var kist kalıp kalmadığına bakacak.bi mucize olsada kist kalmamış olsa hemen bugün başlarım 3.ye.ama bende nerde o şans...
cnm kötü düşünme içime doğdu kist kalmadı bence..güzel haberlerle gel buraya inşallah
arcn günaydın canım, ben sabahtan gittim doktora, 15,5 mm.olmuş yumurtam, bri tane de 12,5 luk var dedi, birbirlerini çok yakınlarmış,2.ci 1.ye yer vermiyormuş:) bakalım belki o da gelişim gösterir dedi. gayet güzel, c.tesi tekrardan gel belki çatlatma iğnesi veririm dedi,bugün 10.günüm benim, sanırım fena değil yumurtanın büyüklüğü, en azından doktor gayet iyi dedi, sonra bende ona dedim eşimin değerleri ile bu ay değilde sonraki ay aşılama denesek eğer bir şey olmazsa başarı oranı ne kadardır aşağı yukarı, sonuçta siz bu işin içerisindesiniz dedim. o da tabi ki aşılama yapıldı illa tutacak gözüyle bakmamamız lazım, 100 hasta varsa 20 sinde başarıya ulaşabiliyoruz dedi, ama sonraki ay dersen sonuçta bu ayda yapılabilir ama bekleyelim dedi,acelemiz yok,eşinin sayısı gayet güzel, ileri hız belki biraz düşük ama bize 1 sperm lazım dedi. ama kötü olan canım kendisi ameliyat olacakmış,kolundan, ve 6 hafta raporlu olcakmış ama o 8 haftaya tamamlayacakmış, önümüzdeki 2 ay yok. bende ne yapalım önemli olan öce sizin sağlığınıza kavuşmanız biz bekleriz dedim, ve o yokken kimseye bırakamam burayı, içerde bir sürü embryom falan var dedi, ama 2 ay aceleniz yok, bu değerlerle normal bile olur falan dedi. biraz üzüldüm ama zaten eşim ilaç kullanıyordu yaaa, test yaptırdıktan sonra onun doktoruna da göstereceğiz, bakalım o nasıl yönlendirecek, olmadı 1 ay eski doktoruma giderim, ben bu ay yumurtanın çatladığını göreyim de canım. sen ne yapacaksın bakalım canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
BİR ARKADAŞIM GELDİ BUGÜN YANIMA BANA DEDİKİ SALAT-I TEFRİCİYE Yİ 4444 DEFA OKU VEYA OKUT TÜM DUALRIN KABUL OLUR İNTERNETTEDE ARAŞTIRDIM ÇOK FAYDASINI GÖREN VAR ZATEN DUANIN TÜRKÇESİDE ÇOK ANLAMLI.SİZDEN RİCAM BUNU KENDİ ARAMIZDA PAYLAŞSAK BANA KİM NE KADAR OKICANI YAZARSA BENİM İÇİN ÇOK SEVİNİRİM ONA GÖRE KALANINI BAŞKA TANIDIKLARIMA SÖYLİCEM ALLAH HEPİNİZDEN ŞİMDİDEN RAZI OLSUN DUARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALALHH.
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
DUANIN manası
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
Duayı arapça olarak okumanızı tavsiye ederiz.
Gerçekten inanarak yapılmış bir duanın kabul olmayacağını kim söyleyebilir.
merhaba canım ..ben daha doktora gitmedim inşallah 1 saate kadar gitcem..Gelince hemen yazarım...Bakalım benim kıymetli yumurtam ne olmuş..:):) Senin adına üzüldüm ama madem böyle bir yola girdin 2 ay daha bekle derim..Şayte sibel hn devam etmek istiyorsan..Tahmince memnun kaldın...Allah belki bu aylarda bizede bir evlat verir..Herşeyin hayırlısı olsun canım
canım ben sana okurum mart topiğinde ben paylaşmıştım bu duanın mucizesini görenlerden biriyim benim sana tavsiyem yarın başlamandır ben öle yaptım hatta yazdığım yazımıda burda paylaşayım.rabbim kabul eder inşallah ben istediğin kadar okurum çabuk bitiririm.
işlerim yoğun olduğu için tam takip edemedim martta evet yazmışın canım sen mükafatını aldın darısı bizlerin başına inşallah.canım sen hepsini kendin okumuşun ben sizlerle paylaşıcam bişe olmaz demi( sen ne kadar okuyabilirsen yaz bana ben ona göre not alcam kim ne kadar okuyacak diye
merhaba canım benim doktorumda Ege den sait yücebilgin ama ben özeline gidiyorum bana aşılamadan sonra 24 saat içinde ya bu gece yada yarın sabah ilişki olacak dedi sonrasındada olabilir ancak çatlatma bittiği için faydası olmayack dedi.Bir yanlışlık olmasın yada senin durumuna özel bişey.
Biz önce devlette yaptıralım dedik.Gerçi devlette yaptırmamıza rağmen 2 aşılama için 1000 tl ödemiş olduk.Gidip gelme masrafları hariç. Bu durum bana özel değil ege üniversitesinde böyle.aşılamadan sonra herkese yasak ilişki. Fabrika gibi çalışıyorlar standart yani. Neyse buda tecrübe oldu bize.eşime 2. aşılamada aşılama yapıldığı günün ertesi günü istersen deneyelim dedim. O da olmaz, yasak dediklerine göre bir bildikleri vardır dedi.İstemedi yani.Zorlada olmuyo bu işler işte:)) Ama ilişkiyi yasaklayan başka bi yer duymadım ben. Tek aşılama da bence ihtimali azaltıyor.Zaten egenin aşılamada tutturma oranı da düşük.
canım bende rapor hakkımı aşılamadan önceki tedavide kullandığım için banada 800 civarını buldu olsun yeterki tutsunda önemli değil sen gene iyi düşün belki tutmuştur aşılaman hem şunun şurasında ne kaldı öğrenmemize pazertesi hiç gelmiyo
işlerim yoğun olduğu için tam takip edemedim martta evet yazmışın canım sen mükafatını aldın darısı bizlerin başına inşallah.canım sen hepsini kendin okumuşun ben sizlerle paylaşıcam bişe olmaz demi( sen ne kadar okuyabilirsen yaz bana ben ona göre not alcam kim ne kadar okuyacak diye
amin canım inşallah sizlerde dileklerinize kavuşursunuz.paylaşabilirsin canım bişey olmaz ben kendim okumak istediğim için kimseye vermedim cumadan cumaya bir haftada bitirdim.ben bin tane okurum sana bitirince kalanında yardım ederim... bide işin sıırı duasında duasını da güzelce yap canım.rabbim kabul eder inşallah amiiiiiiiiin.
kızlar bu arada saat 15.30 da doktorda olacağım.muayenem var kist kalıp kalmadığına bakacak.bi mucize olsada kist kalmamış olsa hemen bugün başlarım 3.ye.ama bende nerde o şans...
tamam canım çok saol 1000 ad az değil bende yarın cuma yarın başlıyalım diyorum rabbim en kısa zamanda el açıp dua eden isteyen herkese ama herkese hayırlı evlatlar versin aminnnn
alınma alınma:)) o son liste mart ayında aşılama yaptırıp sonucunu bu ay öğrenen arkadaşlarımızın listesi.Nisan ayının listesi ayrı.Bende nisan aşılamacıları arasındayım.Yani 2 listemiz var şu anda. beklemek en zoru zaten.iğneler falan vız geliyor banada şu 15 gün geçmiyorrrr. benimde bugün 11. günüm. kaldı 3 gün...
kuzum gündüz çalışıyorum gecede 10 a kadar KPSS kursuna gidiyorum , normalde çok almak isterim ama yatmadan evvel ancak 250 tane okuyabilirim.Ama bu bir iki gün içinde hastalanırsam devam edemezsem bildiririm.
duaların kabul olsun
anlıyorum seni canımm bende çalıştığım için dağıtıyorum yoksa tek kendim okumak istedim evde olsaydım( 250 aldın ya oda iyi canım inşallah hasta olmazsında hamilesindirrrr aminnnn. 250 yi 1 güde okumak için kendini zorlama canım kaçgünde okursan bitince bana haber edersin kendini yorma 7gündede okuyabilirsin rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda bebeşlerimize kavuştursun bizi inşallah aminnn
amin inşallah cnm.senin kacıncı denemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?