kızlar 10. günü deyim ve acayip karnım geriliyo iyimi kötümü
canımmm sende sıkıntılrdasın ınsallah hersye guzel bıter benım agrım aara ara gırıyo oyle bı agrım yok cok ama aksamları kasıklarımda oluyooo..
tuncss canım banada öyle gelmiyo hiç ya gündür altımda bi ıslaklık hissiyle ve kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrıyla wc ye gidiyorum valla korka korka bakıyorum yaa..İnşallah ama bilmiyorum yaa,sen nasılsın büyk gün yarınmı senin??selamlar iyi pazarlar herkeslere..
surett canım hamişsin sanırımayy hadi inşallah..
tuncss canım banada öyle gelmiyo hiç ya gündür altımda bi ıslaklık hissiyle ve kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrıyla wc ye gidiyorum valla korka korka bakıyorum yaa..İnşallah ama bilmiyorum yaa,sen nasılsın büyk gün yarınmı senin??
canımmm sende sıkıntılrdasın ınsallah hersye guzel bıter benım agrım aara ara gırıyo oyle bı agrım yok cok ama aksamları kasıklarımda oluyooo..
benımde baslaması lazım ama bellı olmuyo demekkı ...
gogus agrısı yok mesela gosuslerım cok agrırdııı valla bılmıyommmm
salı kan vercemm bu ezıyete bı son vermelıı
cnm karnın son güne dek ağrırsa ve adet ağrısı şeklindeyse seni umutlandırmak istemem ama tutabilir benimde böle oldu ama bel ağrısı da vardı göğüs şişkinşiği şimdilik tutttu ama henüz keseyi görmedik perşemde ilk kontrolüm dua ediyorum bana tutunsun diye benim 2.y di olumsuz bi durum olursa tüp bebeğe geçicem bol bol istirahat et maydonoz ekşi acı baharatlı şeyler asla yemne kabız olmamaya çalış sıcak suyla banyo yapma ve moral çok önemli dua et ben 2 gündür daha iyiyim endişeden herkesi ve kendimi mahvettim rabbim ne derse o ama unutma allah diyen yolda kalmaz gün gün yaz cnm hayırlı olur inş
ben de bugun onuncu günümdeyim, dün iş yaptıktan sonra ağrım artınca, hiç kalkmadım bugün, kasıklarım ağırıyor, midem bulanıyor, sürekli uyudum, idrar yolu iltihabı da olabilirmiş, ama inşallah gebeliktir. 10. günde bakarsam hatalı pozitif çıkabilir vurulan bhcg iğneisnin etkisiyleallah kucağına almayıda nasip eder inş.:)))))))))))))) belimdede ağrı var. Hiç olmadığı şekilde tuvalet sorunu yaşıyorum bu hafta , bi de sürekli uyuyorum insan düşününce herşeyi hamileliğe yoruyor
hadi hayırlısı bende perşembe günü vericem inş hamile çıkarız çok halsizim göğüs uclarımağrıyo midem yanıyo gibi oluyo bide aşılama olduğum günden bu yana karnımağrıyo adet olcak gibi belirtilerim bunlar senin nasıl durum
hadi hayırlısı bende perşembe günü vericem inş hamile çıkarız çok halsizim göğüs uclarımağrıyo midem yanıyo gibi oluyo bide aşılama olduğum günden bu yana karnımağrıyo adet olcak gibi belirtilerim bunlar senin nasıl durum
Dediğim gibi Ayni zamanlarda Ayni belirterun vardı.. sonrasında bide mide yanması başladı... Ben suan 11 hafta 4 günlük oldum. Persenmbe günü dr randevum var..Bende hic kusma olmadı yanlız tiksintum vardı oda hafifledi çok şükür.. ins burdaki arkadaşların hepsinin aşılama sonucu güzel olur.. ins sense hamilesindir. 14. Gün kan baktir güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyleinşallah ya iletin beniçok mulu etti:)rabbim inşallah verir..şimdi sen ne durumdasın?
Arkadaslar hamileyseniz bu şimdide kanda bellli olur ama vurundugumuz catlatma iğnesinin etkisi vurunduktan 14 gün sonra çıkıyormuş .. catlatma igneleride kanda beta hcg Ye etki ediyormuş.. catlatma ignesinden 14 gün sonrasına kanda baktirabikiesiniz.. ben belirtikarimden dolayı adetime 2 gun kala baktirdim... Gebeligi SATA göre hesapliyolar. Benim satım 1 subat arsilaman 14 subat ve ben dr hesabına göre 3 ayı dikduruyoqrum. Yani anlicaniz aşılama sonrası eğer hamileyseniz bu 4 haftalık olduğunuzu gösterir.. yani catlatma ignesinden 14 gün sonrası beta hcg baktirikabilir.. belirtin var gdiyosaniz adetin geçmesini beklemeyin .
Benim dr a kalsa adetin 5 gün gecerse gel kanda bakalım demisti..evimin yakınında polikilinik var gittim sordum nekadara yapılıyor beta hgc sgk ya 20 tl dedi ... Bende dedim yoksada çok bi para degilmis yaptirayim gitsin. Yoksa daha 7 gün beklemem lazımdı. Kim takar dr u aklıma koydumu yaparım ben..canım benim gebeliğim 12.gün kanda çıktı sonra 15.gün tekrar baktırdık iyice yükselmişti.19.günde doktor muayneye çağırdı keseyi gördük...dediğin gibi arkadaşların belirtileri var ama doktorları erken bakmalarını istemiyor galiba .allahtan benim doktor 12.gün baktırın demişti demeseydi bile 12.gün kanda belli olduğu için yine baktırır gel dım dayanazmdım ben çünkü belirtilerim vardı...inşalllah herkes hamiş olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?