Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugun .vc cıkmadan once boyle acayıp bı akıntı geldı su gıbı sonra camasırıma baktımda yaşşş olmuşş...

bılmıyom sımdı bu ıyımı kotu bişimi....
aranızda benım gını olan varmı.
ayrıca vajınama boyla dıken gıbı batıp duruyoo usuttum sanırım ama kendımı sıcak tutuyommmm

canımmm sende sıkıntılrdasın ınsallah hersye guzel bıter benım agrım aara ara gırıyo oyle bı agrım yok cok ama aksamları kasıklarımda oluyooo..

cnm çok şükür bende iyi adetime 4 gün var ama bende hiç belirti yok benim yavaş yavaş belirtiler başlaması lazımdı ama tık yo inş hamilyimdir bide benin çok başım dönüyo ayağı kalktığım zaman

selamlar iyi pazarlar herkeslere..

surett canım hamişsin sanırım ayy hadi inşallah..
tuncss canım banada öyle gelmiyo hiç ya gündür altımda bi ıslaklık hissiyle ve kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrıyla wc ye gidiyorum valla korka korka bakıyorum yaa..İnşallah ama bilmiyorum yaa,sen nasılsın büyk gün yarınmı senin??

adet olmadan önce hep akındıtın gelirmiydin

canımmm sende sıkıntılrdasın ınsallah hersye guzel bıter benım agrım aara ara gırıyo oyle bı agrım yok cok ama aksamları kasıklarımda oluyooo..

benımde baslaması lazım ama bellı olmuyo demekkı ...

gogus agrısı yok mesela gosuslerım cok agrırdııı valla bılmıyommmm
salı kan vercemm bu ezıyete bı son vermelıı

benımde baslaması lazım ama bellı olmuyo demekkı ...

gogus agrısı yok mesela gosuslerım cok agrırdııı valla bılmıyommmm
salı kan vercemm bu ezıyete bı son vermelıı

hadi hayırlısı bende perşembe günü vericem inş hamile çıkarız çok halsizim göğüs uclarımağrıyo midem yanıyo gibi oluyo bide aşılama olduğum günden bu yana karnımağrıyo adet olcak gibi belirtilerim bunlar senin nasıl durum

allah kucağına almayıda nasip eder inş.:)))))))))))))) belimdede ağrı var. Hiç olmadığı şekilde tuvalet sorunu yaşıyorum bu hafta , bi de sürekli uyuyorum insan düşününce herşeyi hamileliğe yoruyor

ben de bugun onuncu günümdeyim, dün iş yaptıktan sonra ağrım artınca, hiç kalkmadım bugün, kasıklarım ağırıyor, midem bulanıyor, sürekli uyudum, idrar yolu iltihabı da olabilirmiş, ama inşallah gebeliktir. 10. günde bakarsam hatalı pozitif çıkabilir vurulan bhcg iğneisnin etkisiyle onu daha önce yaşadım çok üzücü birşey oluyor, gebe zannettim sonra düştü değer daha önce.

canım ıste kısıye gore degısıyo ınsallahh hersey olumludurda..
benm suan bı degsıklık yok bı akıntım oluyo seffaf sekıld ebaska bısı yokkk

benimde perşembe belli olucak karın ağrım aşılama gününden bu yana hep vardı belimde ağrıyodu 2 gündür hiç birşeyim yok ama göğüslerimde hassasiyette yok umutlanmalımıyım sizce

banada doktorum persem be bellı olur dedı ama 1. gunde bellı olurmuşşş
ynı burda hamıle kalan arkadasların dedıne gore dedımm

inşallah ya iletin beniçok mulu etti:)rabbim inşallah verir..şimdi sen ne durumdasın?
Dediğim gibi Ayni zamanlarda Ayni belirterun vardı.. sonrasında bide mide yanması başladı... Ben suan 11 hafta 4 günlük oldum. Persenmbe günü dr randevum var..Bende hic kusma olmadı yanlız tiksintum vardı oda hafifledi çok şükür.. ins burdaki arkadaşların hepsinin aşılama sonucu güzel olur.. ins sense hamilesindir. 14. Gün kan baktir güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyle

Son düzenleme:
Arkadaslar hamileyseniz bu şimdide kanda bellli olur ama vurundugumuz catlatma iğnesinin etkisi vurunduktan 14 gün sonra çıkıyormuş .. catlatma igneleride kanda beta hcg Ye etki ediyormuş.. catlatma ignesinden 14 gün sonrasına kanda baktirabikiesiniz.. ben belirtikarimden dolayı adetime 2 gun kala baktirdim... Gebeligi SATA göre hesapliyolar. Benim satım 1 subat arsilaman 14 subat ve ben dr hesabına göre 3 ayı dikduruyoqrum. Yani anlicaniz aşılama sonrası eğer hamileyseniz bu 4 haftalık olduğunuzu gösterir.. yani catlatma ignesinden 14 gün sonrası beta hcg baktirikabilir.. belirtin var gdiyosaniz adetin geçmesini beklemeyin .

moralini bozmak istemem ama benim ikinci aşılamamda da karın ve kasık ağrım hep vardı acayip ümitlenmiştim bu defa kesin oldu diye.o yüzden çok kaptırma kendini.

herkesin belirtileri var çok güzel çünkü benimde aynı olmuştu sizler gibi bende umutlandım açıkcası sizlerden inşallah güzel haberi verirsiniz bize...hadi bebişler gelsin artık

canım benim gebeliğim 12.gün kanda çıktı sonra 15.gün tekrar baktırdık iyice yükselmişti.19.günde doktor muayneye çağırdı keseyi gördük...dediğin gibi arkadaşların belirtileri var ama doktorları erken bakmalarını istemiyor galiba .allahtan benim doktor 12.gün baktırın demişti demeseydi bile 12.gün kanda belli olduğu için yine baktırırdım dayanazmdım ben çünkü belirtilerim vardı...inşalllah herkes hamiş olur....

Benim dr a kalsa adetin 5 gün gecerse gel kanda bakalım demisti..evimin yakınında polikilinik var gittim sordum nekadara yapılıyor beta hgc sgk ya 20 tl dedi ... Bende dedim yoksada çok bi para degilmis yaptirayim gitsin. Yoksa daha 7 gün beklemem lazımdı. Kim takar dr u aklıma koydumu yaparım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…