Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy o his hepimizde vardır emin ol.. en ufak hisde hemen wc koşuyorum bende.. ben cumaya kadar bekleyeceğim canım.. adetim gecikmeli geliyor benim hep cumaya kadar gelmemişse o zaman kanda baktırabilirim.. doktorum da çarşambayı beklememi söylemişti ama ben cumayı beklemekte kararlıyım.. vücudumu iyi tanıyorum artık ve muhtemelen cuma sabahı adet olmuş olurum.. göğüslerim çok ağrıyordu bugün bi anda kesildi ağrı.. belirtilere takılmamak lazım.. sonrasında daha çok üzücü oluyor.. düşünmemek en iyisi..
sen benden önce öğrenmiş olacaksın sonucunu, hayırlısını diliyorum..

canım benimde gebeliğim 5 hafta 4 gün netteki hesap varya ordan takip ediyorum benim bulantımda yok uykum çok geliyo ve mide yanmam var.s ayın 30 da kalp atışını görmek için gideceğiz nasıl bakılıyo kalp atışına vajinal ultrasonlamı yoksa karından ultrasonlamı.

Son düzenleme:

aaaa senin hamileliğin daha çok yeniymiş.. bak ben bu ayrıntıyı bilmiyordum..

kızlar çok kötüyüm karnım ağrıyo heralde adet olcam moral sıfır ve ağlıyorum çok umutlanmıstım inş olmam

canım hemen öyle kendini hırpalama.dur bakalım.çıkmadık candan ümit kesilmez.ben ilk gebeliğimde resmen adet sancısından kıvrandım.bilmiyrdum hamile oldğumu da .ama br türlü kanama başlamadı.meğer hamileymişim.hemen üzülme.hem adet olsan bile dünyanın sonu değil...allah bize ve eşlerimie sağlık versin,uğraşacağız elbet.

Hayırlı olsun.. ınş kucagimiza sağ salim almakta nasip olur.. kalp arizona karından bakılıyor. Zaten derileri okadar inceki.. gözle bile görülüyor kalp atışı.. kalp atislarini duyman dileğiyle.. inşallah allahın izniylede duyarsin .

kızlar çok kötüyüm karnım ağrıyo heralde adet olcam moral sıfır ve ağlıyorum çok umutlanmıstım inş olmam

arkadaşım günlerdir ses etmeyim diyorum ama artık dayanamayacağım.. tutamıyorum kendimi ne olur kusuruma bakma..
kendini çok kaptırıyorsun belirtilere ve boşu boşuna kendini yıpratıyorsun.. oldu mu olcak mı deyip sıkıntı stres yaptıkça olacağı varsa da oldurmuyoruz.. biliyorum çok zor beklemek.. ama kendine uğraş bul, siteye çok sık gelme, okuma belirtiler vs, araştırma.. bak sonra hamileliğe kaptırıyor insan kendini kırmızılar gelince de hayal kırıklığı oluyor..
hem daha ortada fol yok yumurta yok.. adet gelecek deyip kendini hırpalıyorsun.. belki de içinde bir can oluşma çabasında ve şuan onu da yıpratıyorsun.. lütfen bu kadar düşünüp durma.. valla yazık günah canına yaa..

valla canım olunca artıkk elden bısı gelmıyoo aglamak en ıyısı agla rahatla..
ama daha adet olmana cok erkennn 28 gun bıle olmuyosen bence strese gırdın o yuden ıyce adet olcak gıbı hısseytosunn
suan nasılsınn

canım üzme kendini belkide adet olmayacaktın strese girme lütfen şimdiden.ne güzel olumlu düşünüyodun ağlama sakın canım yaaa

bende biliyorum ama kendimi sözde teslli ediyorum napıyım başka carem yok bekliycez sen beni bide evde gör deli olcam artık aşılamayla ilgili herşeyi hatim ettim

canım üzme kendini belkide adet olmayacaktın strese girme lütfen şimdiden.ne güzel olumlu düşünüyodun ağlama sakın canım yaaa

ya bide daha erken adetime anlamadım aşılamadan belli ağrıyo ama bugün şiddetlendi ben biliyorum bu ağrıyı inş olmam yaaaaaaaaaaaaa şimdilik bişe yok

ya bide daha erken adetime anlamadım aşılamadan belli ağrıyo ama bugün şiddetlendi ben biliyorum bu ağrıyı inş olmam yaaaaaaaaaaaaa şimdilik bişe yok
Adetine kaç gün var. Çık vesvese yapma streste engelliyor Gebeligi..bide şu taraftan. düşün belki o yaşadığın gebelik belirtisidir.. zaten genelde karıştırılan belirtiler.. Batman ağrı olabilir.. kirmizilari görmeden hemen moralini
Bozma ınş düşündün gibi değildir..

bende de tam tersi bir umutsuzluk var ki sormayın gitsin.nasıl olsa olmayacak diyorum sürekli kendi kendime.aşılamadan bir gün önce dr uma 1.aşılamadan sonra planımız ne dedim.dr um da gülümsedi umutsuzluğun yine hat safhada dedi...tutmayacağını daha yapılmadan kabullenmişim yani.ama sanırım umutsuzluk daha iiyi en azından tutarsa sürpriz olur:)

4...5 gün var daha bakalım inş olmam uuuuffffffffffffffffffffffff

canım sen vücudunu dinleme başka şeyle meşgul ol biraz streslisinya ondanda olabilir bol bol oku kendine la havle falan çek.rabbim nasip ettiyse olur sen canını sıkma başka şeylerle meşgul olmaya çalış...

canım sen vücudunu dinleme başka şeyle meşgul ol biraz streslisinya ondanda olabilir bol bol oku kendine la havle falan çek.rabbim nasip ettiyse olur sen canını sıkma başka şeylerle meşgul olmaya çalış...

çok kötü bir duygu anlatamam valla çok ümitlenmiştim gerçi daha ortada bişe yok ama ben bu ağrıyı biliyorum olursamda yapcak bişe yok böylesi nasipmiş isyana girmesin

4...5 gün var daha bakalım inş olmam uuuuffffffffffffffffffffffff

Ohoooo varmış daha. Hem adet sancısı ole 5 gün önceki başlar .. benim bu bebisten önce ocakta bi düdüğünü vardı.. adetime 1 hafta kala çok ağrım oldu anlam veremedim dr gittim muayene etti bişey bulamadı kanda gebelik baktı 33. Çıktı 1 hafta sonra düşük yaptım o ağrımin olduğu hafta çık yordum kendimi.. dr bana dediki gebelik başlamış ama tutunmaya çalışıyor ağrıların Ondan dedi. Progestan Verdi iç 5 gün dinlen dedi.. sonra gittim beta hcg baktı 31 e düşmüş yani tutunamamis.. o tarz ağrım varsa şiddetli batma şeklinde kendini yorma derim dinlen. Ben ocakta düşük yaptim. Şubatta asilamayla kaldım busefer. Oyuzden yılmak Yok. Umidini kaybetmek Yok.. vesvesese yapma oluruna birak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…