tuncss canım banada öyle gelmiyo hiç ya gündür altımda bi ıslaklık hissiyle ve kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrıyla wc ye gidiyorum valla korka korka bakıyorum yaa..İnşallah ama bilmiyorum yaa,sen nasılsın büyk gün yarınmı senin??
Benim dr a kalsa adetin 5 gün gecerse gel kanda bakalım demisti..evimin yakınında polikilinik var gittim sordum nekadara yapılıyor beta hgc sgk ya 20 tl dedi ... Bende dedim yoksada çok bi para degilmis yaptirayim gitsin. Yoksa daha 7 gün beklemem lazımdı. Kim takar dr u aklıma koydumu yaparım ben..
canım benimde gebeliğim 5 hafta 4 gün netteki hesap varya ordan takip ediyorum benim bulantımda yok uykum çok geliyo ve mide yanmam var.s ayın 30 da kalp atışını görmek için gideceğiz nasıl bakılıyo kalp atışına vajinal ultrasonlamı yoksa karından ultrasonlamı.
kızlar çok kötüyüm karnım ağrıyo heralde adet olcam moral sıfır ve ağlıyorum çok umutlanmıstım inş olmam
aaaa senin hamileliğin daha çok yeniymiş.. bak ben bu ayrıntıyı bilmiyordum..
canım benimde gebeliğim 5 hafta 4 gün netteki hesap varya ordan takip ediyorum benim bulantımda yok uykum çok geliyo ve mide yanmam var.s ayın 30 da kalp atışını görmek için gideceğiz nasıl bakılıyo kalp atışına vajinal ultrasonlamı yoksa karından ultrasonlamı.
kızlar çok kötüyüm karnım ağrıyo heralde adet olcam moral sıfır ve ağlıyorum çok umutlanmıstım inş olmam
evet canım mart 27 de aşılamam yapıldı...
bende biliyorum ama kendimi sözde teslli ediyorum napıyım başka carem yok bekliycez sen beni bide evde gör deli olcam artık aşılamayla ilgili herşeyi hatim ettimarkadaşım günlerdir ses etmeyim diyorum ama artık dayanamayacağım.. tutamıyorum kendimi ne olur kusuruma bakma..
kendini çok kaptırıyorsun belirtilere ve boşu boşuna kendini yıpratıyorsun.. oldu mu olcak mı deyip sıkıntı stres yaptıkça olacağı varsa da oldurmuyoruz.. biliyorum çok zor beklemek.. ama kendine uğraş bul, siteye çok sık gelme, okuma belirtiler vs, araştırma.. bak sonra hamileliğe kaptırıyor insan kendini kırmızılar gelince de hayal kırıklığı oluyor..
hem daha ortada fol yok yumurta yok.. adet gelecek deyip kendini hırpalıyorsun.. belki de içinde bir can oluşma çabasında ve şuan onu da yıpratıyorsun.. lütfen bu kadar düşünüp durma.. valla yazık günah canına yaa..
canım üzme kendini belkide adet olmayacaktın strese girme lütfen şimdiden.ne güzel olumlu düşünüyodun ağlama sakın canım yaaa
ayyy darısı bize olsun inşallah..
Adetine kaç gün var. Çık vesvese yapma streste engelliyor Gebeligi..bide şu taraftan. düşün belki o yaşadığın gebelik belirtisidir.. zaten genelde karıştırılan belirtiler.. Batman ağrı olabilir.. kirmizilari görmeden hemen moraliniya bide daha erken adetime anlamadım aşılamadan belli ağrıyo ama bugün şiddetlendi ben biliyorum bu ağrıyı inş olmam yaaaaaaaaaaaaa şimdilik bişe yok
Adetine kaç gün var. Çık vesvese yapma streste engelliyor Gebeligi..bide şu taraftan. düşün belki o yaşadığın gebelik belirtisidir.. zaten genelde karıştırılan belirtiler.. Batman ağrı olabilir.. kirmizilari görmeden hemen moralini
Bozma ınş düşündün gibi değildir..
ya bide daha erken adetime anlamadım aşılamadan belli ağrıyo ama bugün şiddetlendi ben biliyorum bu ağrıyı inş olmam yaaaaaaaaaaaaa şimdilik bişe yok
canım sen vücudunu dinleme başka şeyle meşgul ol biraz streslisinya ondanda olabilir bol bol oku kendine la havle falan çek.rabbim nasip ettiyse olur sen canını sıkma başka şeylerle meşgul olmaya çalış...
4...5 gün var daha bakalım inş olmam uuuuffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?