- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.621
ekliyorum hemen cnm aramıza hoşgeldinn :))
cnm yaaa çok geçmiş olsun bi doktorunla görüş ona göre al risk alma derim ben
yaaaaa nie kimse yokkk yemektemisiniz yoksa ???
canım doktorumu aramama gerek kalmadı eşim içme dedi ben sana vitaminlerle bakarım dedi:)
hımm süpper ozamn ama tablet vitamin alma bol bol mandalina portakal yee ıhlamur kaynat iç ( sallama diil ) bekmez ve bal yeee çok iyi geliyo :))
yemeklerimizi yedikkkk.karnımızı doyurduk oturduk mesai saatini beklıyorz bir yandanda camdan kar yağışını izliyoruz...:)canım
annen nasıl canım iyimi?
afiyet olsun yarasın bebişine :)) ayyy burda yine güneş açtı karmı topluyo acaba ?? annem iyi cnm tamponları çıkardılar narkozun etkisi var hala üzerinde biraz halsiz onun dışında herşey iyi allaha şükür yarında ben doktora gidiyorum inşallah herşey normaldir :))[/QUOTE
aman daha iyi olur inşallah canım .hayırdır sen niye gidiyorsun dr bişeymi kaçırdım bennn??
Ayyyy saat 1'e 10 var kapı durmadı bi 1 dk daha bekleyemıyorlar:)
mesai başladımı ben buralarda olmaya bilirim canlar ara ara gelir bakarım sizlere olarmı :))9
benşmde mesaimm başladiii.sen neiş üzerine çalışıyosun
devlet dairesinde çalışıyorum canım kaymakamlıkta..
bende geldimmm yemek yedimm..ohh doydum çok şükürr
ohhhh süpper yarasınn antibiyotiğe gerek yok ozamn :))yiyiyorum canım.ilhamur da içiyorum.hem dr verdiği vitamin hapını içiyorum hemde portakal mandalina tüketiyorum.
tamam bidenemm :)))Ayyyy saat 1'e 10 var kapı durmadı bi 1 dk daha bekleyemıyorlar:)
mesai başladımı ben buralarda olmaya bilirim canlar ara ara gelir bakarım sizlere olarmı :))9
aman daha iyi olur inşallah canım .hayırdır sen niye gidiyorsun dr bişeymi kaçırdım bennn??
bal şekerr olsun.allah kimseyii aclıkla terbiye etmesin dimiii
ohhhh süpper yarasınn antibiyotiğe gerek yok ozamn :))
tamam bidenemm :)))
inşallah cnmm :)) ya gögsümde ufak bi kitle var onu göstericem bide kadındoğuma gidiyorum genel muayene olucam bi bakalım ne var ne yok
cnm ben kalbi durdugu için melegimi 18 agustosta kaybettimben varimmmm sen nezamandır bebişş istiyosunn
ohhh afiyet bal şeker olsunnn :)))bende geldimmm yemek yedimm..ohh doydum çok şükürr
bal şekerr olsun.allah kimseyii aclıkla terbiye etmesin dimiii
aaa nasıl bi kitle nasıl tespit ettin bende kendimle oynayıp duruyomm bişe değio sanki elime ama...ne bilimmm gitmek lazım aslında...yarın tüm günmü yoksun tubişimm..inşallah hiçbir sorun çıkmaz canımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?