- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.641
çarşamba perşembe cuma yokum evden bağlancam cnm ayrı kalamam sizden :)) gögüs ucumda küçük bi top gibi oynuyo(
anam 3 gün maaşallahhh iyi bakalım dinlenirsinde...bende haftaya izin alcam inşallah sölemem lazım şimdiden ...eşim izin aldı bende alim diom..7 gün iznim kalmıştı senelik izinden...bakalım nolcek..
ayyy inşallah verirlerde azcık dinlenirsin :))
inşallah canım bi isteyebilsem belli olacakda işte izin almak işkence..
offf aynen öleeee yaaaa bide ben bu cumartesi çalışıyorum onu sattım ama müdüre söleyemiom yaaa mail atim bari :))
aaaa nasıl satıosun başka birimi çalışıcak yerinee....maille oluyosa at walla yüz yüze gelip konuşmaktan iyidir..
mail atım cvp geldi zorlada olsa izin çıktı :)) evet cnm burdaki başka bi ark dan ricaediyosun senin yerine geliyo mesai parası alıyo :))
ayyy ne güsellll ne çabuk geldi cevap falan...bende atsammı ki ama dibimde zati nie mail atıomki..oda iyimiş senin mesaini o alıo yani
yani ben gelsem ben alıcaktım şimdi o alıcak :)) aman istemiyorum ben evde yatmak istiyorum ki bu hafta evi temizlicem :)) benimde yanıbaşımda ama konuşmak şstemiyom(( sende biran önce sor istersen :))
yani ben gelsem ben alıcaktım şimdi o alıcak :)) aman istemiyorum ben evde yatmak istiyorum ki bu hafta evi temizlicem :)) benimde yanıbaşımda ama konuşmak şstemiyom(( sende biran önce sor istersen :))
umudumu kırmıyorum bitanem yoksa yaşayamam bu ayda çalışmalara devam :)) nemde öpüyorum seni :)) sen bu ara çok mu yoğunsun bitanem hiç görüşemiyoruz ???
hımmm yarınn ayy inşallah gelmez kırmızılar :))[/QUOT
Tugbacım :)) bu gün de gelmedi kırmızılar ama günün ilerleyen saatlerini bilemiycem yalnız baya bi kasık ağrım var hoş bir haftadan uzun süredir de vardı zaten o yüzden kafam karışıkŞimdi test yapsam bi türlü yapmasam bi türlü...
merhaba kızlar benim yumurtlama günü gelen şeffay uzayan akıntıdan 4veya5 gün sonra kanamam oldu ama ağrısız vede kahverengi normal adettende az biryerini kesince kan akarya o şekilde bi kanama 4 gün sürdü bitti akıntı var şimdide su gibi renksiz bilemedim bu kanamayı akıntıyı falan neden oluyo acaba
ohhhh süpper yarasınn antibiyotiğe gerek yok ozamn :))
tamam bidenemm :)))
inşallah cnmm :)) ya gögsümde ufak bi kitle var onu göstericem bide kadındoğuma gidiyorum genel muayene olucam bi bakalım ne var ne yok
amannn zor valla bizim müdürde kadın hiç sevmiyorumwalla normalde karı kocalar bizim patronlaar ama kocasından izin almak daha rahat benim için...kadından izin almaya cesaret edemiorum..bugünde kocası yok gelmedi...yarın gelir heralde...ne güzel kadın gelmicekti adam gelcekti oh dedim ama tam tersi oldu...:))
senelikten cnm geçen sene 1 hafta iznim vardı ondan kullanıyorumtubişim peki senelik izinden falanmı kullanıosun yoksa ücretsiz izinmi istedin...bide ne dedin izin alırkenn?
Tugbacım :)) bu gün de gelmedi kırmızılar ama günün ilerleyen saatlerini bilemiycem yalnız baya bi kasık ağrım var hoş bir haftadan uzun süredir de vardı zaten o yüzden kafam karışıkŞimdi test yapsam bi türlü yapmasam bi türlü...
amannn zor valla bizim müdürde kadın hiç sevmiyorum(
senelikten cnm geçen sene 1 hafta iznim vardı ondan kullanıyorum(
amannn ne güzel inşallah gelmesinn :)) istersen bi yap
umudumu kırmıyorum bitanem yoksa yaşayamam bu ayda çalışmalara devam :)) nemde öpüyorum seni :)) sen bu ara çok mu yoğunsun bitanem hiç görüşemiyoruz ???
hımmm yarınn ayy inşallah gelmez kırmızılar :))[/QUOT
canım adetin geçtimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?