2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

çarşamba perşembe cuma yokum evden bağlancam cnm ayrı kalamam sizden :)) gögüs ucumda küçük bi top gibi oynuyo (

anam 3 gün maaşallahhh iyi bakalım dinlenirsinde...bende haftaya izin alcam inşallah sölemem lazım şimdiden ...eşim izin aldı bende alim diom..7 gün iznim kalmıştı senelik izinden...bakalım nolcek..

anam 3 gün maaşallahhh iyi bakalım dinlenirsinde...bende haftaya izin alcam inşallah sölemem lazım şimdiden ...eşim izin aldı bende alim diom..7 gün iznim kalmıştı senelik izinden...bakalım nolcek..

ayyy inşallah verirlerde azcık dinlenirsin :))

aaaa nasıl satıosun başka birimi çalışıcak yerinee....maille oluyosa at walla yüz yüze gelip konuşmaktan iyidir..

mail atım cvp geldi zorlada olsa izin çıktı :)) evet cnm burdaki başka bi ark dan ricaediyosun senin yerine geliyo mesai parası alıyo :))

mail atım cvp geldi zorlada olsa izin çıktı :)) evet cnm burdaki başka bi ark dan ricaediyosun senin yerine geliyo mesai parası alıyo :))

ayyy ne güsellll ne çabuk geldi cevap falan...bende atsammı ki ama dibimde zati nie mail atıomki..oda iyimiş senin mesaini o alıo yani

ayyy ne güsellll ne çabuk geldi cevap falan...bende atsammı ki ama dibimde zati nie mail atıomki..oda iyimiş senin mesaini o alıo yani

yani ben gelsem ben alıcaktım şimdi o alıcak :)) aman istemiyorum ben evde yatmak istiyorum ki bu hafta evi temizlicem :)) benimde yanıbaşımda ama konuşmak şstemiyom (( sende biran önce sor istersen :))

yani ben gelsem ben alıcaktım şimdi o alıcak :)) aman istemiyorum ben evde yatmak istiyorum ki bu hafta evi temizlicem :)) benimde yanıbaşımda ama konuşmak şstemiyom (( sende biran önce sor istersen :))

walla normalde karı kocalar bizim patronlaar ama kocasından izin almak daha rahat benim için...kadından izin almaya cesaret edemiorum..bugünde kocası yok gelmedi...yarın gelir heralde...ne güzel kadın gelmicekti adam gelcekti oh dedim ama tam tersi oldu...:))

tubişim peki senelik izinden falanmı kullanıosun yoksa ücretsiz izinmi istedin...bide ne dedin izin alırkenn?

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim yumurtlama günü gelen şeffay uzayan akıntıdan 4veya5 gün sonra kanamam oldu ama ağrısız vede kahverengi normal adettende az biryerini kesince kan akarya o şekilde bi kanama 4 gün sürdü bitti akıntı var şimdide su gibi renksiz bilemedim bu kanamayı akıntıyı falan neden oluyo acaba

yerleşme kanaması diye bişey var ama o bu durum mu onu bilemiycem canım

Bu ara Tugbacım beni de yazarsan listeye sevinirim... yaş 29 İstanbulda oturuyorum bat bu gün ama bakalım :18:

ohhhh süpper yarasınn antibiyotiğe gerek yok ozamn :))

tamam bidenemm :)))

inşallah cnmm :)) ya gögsümde ufak bi kitle var onu göstericem bide kadındoğuma gidiyorum genel muayene olucam bi bakalım ne var ne yok

ayy canım çok geçmiş olsunn inşallah önemli bişey yoktur canım...

tugbamurat çok üzüldüm.bende 18 şubatta kalbiiii artmadigiii için kürtaj oldumm.2.5 senelik evliyimmm.en kıSA ZAMANDA RABBİM HEPİMİZE GÖNDERSİN İNŞAALHH

amannn zor valla bizim müdürde kadın hiç sevmiyorum (
tubişim peki senelik izinden falanmı kullanıosun yoksa ücretsiz izinmi istedin...bide ne dedin izin alırkenn?
senelikten cnm geçen sene 1 hafta iznim vardı ondan kullanıyorum (

amannn ne güzel inşallah gelmesinn :)) istersen bi yap

amannn zor valla bizim müdürde kadın hiç sevmiyorum (

senelikten cnm geçen sene 1 hafta iznim vardı ondan kullanıyorum (

amannn ne güzel inşallah gelmesinn :)) istersen bi yap

ay evet yaa kadınlar bi garip oluyo ben seviom ama ne bilim böle izin alırken birsürü soru soruo uyuz oluom stres yapıom kendime...benimde 1 haftam var p.tesi başlarsam izneöbür hafta salı işbaşı süper olur walla..

BİRAZDA GÜLELİMMM

Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır. Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar.
Kimyacı:
-Adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış.
Fizikçi:
-Adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş.
Jeolog:
-Burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangın olasılığını azaltmayı amaçlamış.
Matematikçi:
-Sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış.
Antropolog:
- Adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş.
Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar. Adam cevap verir:
- Boru yetmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…