2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Bu ara Tugbacım beni de yazarsan listeye sevinirim... yaş 29 İstanbulda oturuyorum bat bu gün ama bakalım :18:
tabiki cnm ekliyorum hemen hoşgeldin aramıza :))
tugbamurat çok üzüldüm.bende 18 şubatta kalbiiii artmadigiii için kürtaj oldumm.2.5 senelik evliyimmm.en kıSA ZAMANDA RABBİM HEPİMİZE GÖNDERSİN İNŞAALHH

amin cnmmm inşallah :))

yaaa negüzel bizim cumartesiyide iş gününden sayıyolar ve malesef boşa gidiyo (

ayyyy süpermişşşşş :)))

yaaa negüzel bizim cumartesiyide iş gününden sayıyolar ve malesef boşa gidiyo (

ayyyy süpermişşşşş :)))

ama yıllık izinde sadece pazarlar sayılmıo doğru c.tesi sayılması lazım..bende öle hesaplattım işgünü olarak alacaz c.tesiyi...okudukça kopyalarım buraya fıkra...çok sıkıldım yine bennn...

[/QUOTE]

bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladım hadi hayırlısı malesef 24 günlük gecikmeden sonra adet oldum son adet tarihim 11 ocak belki güncellemem gerek diye yazdım cnm...

elif5454 naptın bi gelişme varmı listemizdesin ama bi haber alamadık senden?

bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladım hadi hayırlısı malesef 24 günlük gecikmeden sonra adet oldum son adet tarihim 11 ocak belki güncellemem gerek diye yazdım cnm...[/QUOTE]

hadi hayırlısı canımmm...inşallah bu ay bebişin gelirr...

tubişşş napıonnnn....
ya ne dicem canım az önce lavobaya girdim hafif sarımtırak olan akıntım kahverengileşmiş anlamadım.korktum bayagı bi.arkadaşlarım normal oldugunu söyledi gecen yıl hamile olan arkadaşım söyledi dr onada söylemiş olur dıye kırmızı olursa kork demiş normalmıdir hafif kahverrengi akıntı.
internetten baktım bebek yerleşirken olur diyor nedemek oluyor bu?şimdi benim kese oluştu bebek yerleştiğinden mi oluyor.
arkadaşım çoğalırsa dr gidersin dedi belimde ve kasıklarımda agrılar mevcut.
sanki dr'a şikayetimi anlatır gibi oldum:)

Güzelmiş... :))) Aslında bazen olayları çözebilmek için basit düşünmek gerekiyor ya bu da ona vurgu olmuş...

bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladım hadi hayırlısı malesef 24 günlük gecikmeden sonra adet oldum son adet tarihim 11 ocak belki güncellemem gerek diye yazdım cnm...

hadi hayırlısı canımmm...inşallah bu ay bebişin gelirr...[/QUOTE]

inş. cnm çok saol evet beklemedeyim işte klomen içiyorum 24 de kontrol var bakalım hayırlısı artık...bat 11 şubat gelmez inş. bebeiş gelir ....

ama yıllık izinde sadece pazarlar sayılmıo doğru c.tesi sayılması lazım..bende öle hesaplattım işgünü olarak alacaz c.tesiyi...okudukça kopyalarım buraya fıkra...çok sıkıldım yine bennn...
yaaa ben bide arama yapıyorum yaaaa çok sıkıldı cnmmmmmmmmmmm ((

bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladım hadi hayırlısı malesef 24 günlük gecikmeden sonra adet oldum son adet tarihim 11 ocak belki güncellemem gerek diye yazdım cnm...[/QUOTE]
hadi hayırlısı bakalım güzel haberler alırsın inşallah :)) batınıgüncelledim bide yaşın eksik yaşını rica edebilirmiyim :))

cnm benim korkma sakın olur ama çoğalır veya rengi kırmızıya dönerse hemen doktora git olurmu bitanem ama sakın korkma

hadi hayırlısı canımmm...inşallah bu ay bebişin gelirr...

inş. cnm çok saol evet beklemedeyim işte klomen içiyorum 24 de kontrol var bakalım hayırlısı artık...bat 11 şubat gelmez inş. bebeiş gelir ....[/QUOTE]

inşallah cnmmm...

hadi hayırlısı bakalım güzel haberler alırsın inşallah :)) batınıgüncelledim bide yaşın eksik yaşını rica edebilirmiyim :))

cnm benim korkma sakın olur ama çoğalır veya rengi kırmızıya dönerse hemen doktora git olurmu bitanem ama sakın korkma[/QUOTE]

çok iyisin tatlım ya müthiş rahatlatıyporsun beni.baktım gene zaten herhangi bişey yok suan

çok iyisin tatlım ya müthiş rahatlatıyporsun beni.baktım gene zaten herhangi bişey yok suan[/QUOTE]

83 lüyüm ben cnm sakarya 28 mi oluyorum 29 bilemedim yıla aya göre değişiyo heralde nisan doğumluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…