- 9 Mayıs 2007
- 1.033
- 138
- 123
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.681
inşallah olmazsında canım gelir bebiş dualrım seninle bekle birazdaha ister öyle yaparsın test
Bende öyle düşündüm .Bide bu test işi belirli bi süre sonra bağımlılık yapıyor En iyisi biraz beklemek Bu ara hayırlı olsun şekerim:) Allah tamamına erdirsin...:)
Bende öyle düşündüm .Bide bu test işi belirli bi süre sonra bağımlılık yapıyor En iyisi biraz beklemek Bu ara hayırlı olsun şekerim:) Allah tamamına erdirsin...:)
saol canım allah herkese nasip etsin
saol canım allah herkese nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
çok iyisin tatlım ya müthiş rahatlatıyporsun beni.baktım gene zaten herhangi bişey yok suan
28 yazıyorum cnm :))83 lüyüm ben cnm sakarya 28 mi oluyorum 29 bilemedim yıla aya göre değişiyo heralde nisan doğumluyum :)
merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallah .... cnm benim bebeğimin kalbi durduğu için 18 agustosta aldırdım 3 ay korunduk şimdi hamiş kalmayı bekliyorum daha hamiş diilim malesefcanım merhaba bende 3 aylık hamileydim 10 gün önce düşük yaptık sen kaç aylıktı düşük yaptığında ve ne kadar süre sonra hamile kaldın ne kadar korundun düşükten sonra
tubişş sen ilaç kullanıomusun şimdi folikasit demir vs..
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler...
gece 3 te bir uyandım daha uyuyamadım. sonra sabah gittim test aldım işte hemen lavoboya gittim testi yaptım.
2 çizgi hemen çıktı ama silik...
doktorum cuma günü kan testi yapmamı söyledi.
inşallah kimyasal falan değildir...
kaderin işine bak eğer hamileysem
bebeğimin doğacağı gün yeniden hamile olduğumu öğrenmiş olacağım...
:)
ayyy cnm inaşllah hamişsindir güzel haberlerini bekliyıruz bak demekki melegin sana kardeşini göndermiş :))kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler...
gece 3 te bir uyandım daha uyuyamadım. sonra sabah gittim test aldım işte hemen lavoboya gittim testi yaptım.
2 çizgi hemen çıktı ama silik...
doktorum cuma günü kan testi yapmamı söyledi.
inşallah kimyasal falan değildir...
kaderin işine bak eğer hamileysem
bebeğimin doğacağı gün yeniden hamile olduğumu öğrenmiş olacağım...
:)
tubiş senin kimyasalda idrar terstinde pizitif çıkmışmıydı...
sence benim kimyasal olabilirmi yada çatlatma iğnesinin etkisi...
ama ben bundan 1 hafta önce yaptım negatif çıktı çatlatma iğnesinden olsa o zaman daha belirgin çıkardı...
28 yazıyorum cnm :))
merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallah .... cnm benim bebeğimin kalbi durduğu için 18 agustosta aldırdım 3 ay korunduk şimdi hamiş kalmayı bekliyorum daha hamiş diilim malesef(
cnm folicasit kullanıyorum demir seviyem normalmiş hamişkende vermemişlerdi :))
çok sevindim canımm...at aklından o kimyasalmı değilmi düşüncesiniii...inşallah hamilesindir ve en güzel hediyeyi alırsın bebeğinin doğacağı günde....
çok sağol canım inşallah
cuma günü hamileyim yazarım buraya.....
yaaa nie okadar çok içiyosun bi folicasit iç yeter bence ...ayy ben birsürü ilaç içiom midem kalktı artık ilaç görmek istemiom (bemiksc corasprın folbiol ve ferro sanol) öğğğğğ oldum yani...
çok sağol canım inşallah
cuma günü hamileyim yazarım buraya.....
yaaa nie okadar çok içiyosun bi folicasit iç yeter bence ...
inşalllaahhhh :)))
tubiş
kan testi yarın yapayım diyorum sonra 2 gün sonra bir daha yap diyorlarya cuma yaparım.
cuma sonucu alınca doktoru ararım randevu alırım... tabi pozitif olursa... :)
evet cnm olabilir çünkü vitamine ihtiyacın yokki şuanda bebek seninkini alıyo die takviye onlar :))doktorum verdi bunları...vitaminle demir hapını bıraksammı diom yaaa....bilmiom artık...doktoramı gitsem yada eski doktorumu arasın ablam sorsun bievet buldummmm
Tugbacımbenim şu bat trihini şubat 16 ya çekebilirmisin çünkü benim kırmızı kırmızı misafirlerin gelesi tuttu...Napalım adaçayına devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?