2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydın kızlar mevlit kandiliniz mübarek olsun inşallah herkezin duaları kabul olur hayırlı cumalarrrr herkezede [aşk olsun serayım slm verdik niye cvp vermion syf 419 da]

verdim sultanim vermez olurmuyum cepten giriom bide yoldayim cekmio falan biraz gec oluuo...seninda kandilin mubarek olsun cnm..dualarimiz kabul olur insallahhh...

iyi yaptin cnm gecendede geldin gordum hatta bizim hurrem sultanmi dedim cvp glmedi..sen nasilsinn..walla bende osledimm..gelmiosun bayagdir diger topige?

iyiyim şekerim ay kusura bakma cvp verdiğini görmedim şimdi öyle yazdım diye kusura bakma iyimi canım walla görmedim .

gnaydınn.moralim bozukkkk yarın adet günümmm ama ateşim bugun 36.5 off bu ayda olmadııı

aminnnn ...gobusumuze gelin bebislerrr)

iyiyim şekerim ay kusura bakma cvp verdiğini görmedim şimdi öyle yazdım diye kusura bakma iyimi canım walla görmedim .

onemli degil cnm insan hemen goremeyebilio sayfa falan atlio sonra baska konusmalara bakio kalio bazen heccc muhim deil gordun iste...ogullarin nasil..disi iyi olmustur heralde bayag oldu..

verdim sultanim vermez olurmuyum cepten giriom bide yoldayim cekmio falan biraz gec oluuo...seninda kandilin mubarek olsun cnm..dualarimiz kabul olur insallahhh...

amin canım yeni gördüm tmm şekerim kusura bakma .Akşamdan beri cnm sıkkın serayım kankamla konuştum bana dediki eşi onu karşı komşusuyla kıyaslıyormuş işte o senden daha iyi ,daha düşünceli,daha bilmemmne falan filan vs. ben şimdi napayım bu adama diyo yani eşi kankamı küçük görüomuş çok üzüldüm

gnaydınn.moralim bozukkkk yarın adet günümmm ama ateşim bugun 36.5 off bu ayda olmadııı

bozma hmen moralinu nie butun psikolojini etkiliosun cnm belki geri yukselecek bellimi olur sakin olalim lutfen.hm buay olmazsa geleck aylar var butun aylar bizim

onemli degil cnm insan hemen goremeyebilio sayfa falan atlio sonra baska konusmalara bakio kalio bazen heccc muhim deil gordun iste...ogullarin nasil..disi iyi olmustur heralde bayag oldu..

iyiler cnm oğluşlarım işte tatildelerdi oda bitio 3 gün kaldı hava çok soğuk dün karda yağdı bizim evin önü park aşağı indik biraz kartopu oynadık kardan adam yaptık falan güzeldi bende çocuk oldum onlarla arada gerkio. dişi çok iyi cnm geçti aman atlattık sağol unutmamışsın çok sevindim.{ Sen iyisin dimi }nasıl gidio çocuk falan

ohhh ne guzell maasallah ...iyi olmalarina svindimm..ama kankana uzuldum yaa...nerden biliomus o kadar ii dusunceli oldugunu!!!! onu alsin o zaman ayyy sinirim bozuldu kusura bakma bole konustum...ne kadar ayip bise ya insan karisina bole bisi dermi tobe tobeeee

dimi cnm yaaa bende çok sinirliyim terbiyesiz adam ee görüşüyorlarmış sık sık karşı komşusu ya kadın hergün onlardaymış tmm çok iyi hoş ama diyo kankam yardım edermiş hep kocası eve geldiğinde bile onlarla otururmuş kalkmazmış eşi,yle muhabbet edermiş samimi şekilde laylaylom misali birbirlerine şakalar falan ha ha ha hi hi hi gülüşmeler ben yanlarında ezik gibiyim sanki onlar karıkoca ben yabancıyım dio ne sinir bozucu yaw konuşmuş kaç kere eşiyle senin kalbin fesat diomuş kızıomuş bağırıomuş bencede onu alsın walla bi tarafınaaa..... töbe töbe yaaaa napçağını bilmio kıyamam bana akıl ver dio öfffffffffffffff

çocuk çalışmalarıda bu ay 3 kere oldu bekliom 9 şubatı bakalımm...kısmett...bıraktım kocişim yanaşmazsa ben yanaşmıcam

kankanda o kadın gibi davransın şakalaşsın hahaha hihihi yapsın onlarla beraber...yada eşi var heralde o kadının onunla yapsın öle bakalım hoşuna gidecekmii...ayy bide böle zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmazlarmı...içi fesatmışşş...neler oluyo bu dünyada fesatta düşünücen tabii...üzüldüm walla...o kadının neleri hoşuna gidiosa kankanda aynı davransın yapsın bakalım nolcek...

günaydın sayın hamiş adaylarım, hayırlı cumalar veee hayırlı kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…