2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

felsefe süperrrrr bencedeee...biz iyiyiz kocamız iyi yanımızda herkess....ohhohhh iimiş walla bu felsefe..tuttum bunukorkma kısss...dogurursunn bak ben normal doğum yaptım...tamam 12,5 saat sancı çektim ama bebeğim güçsüzdü küçüktü o çabalamıodu ondan...ama olursa kısmetse yapabilirim heralde(okadar çok sancı çekmiceksem tabi) ehehehe

atlamadım kısss yazdım ben ona cevap tabi yapacazzz..9 şubat sabahııı test yapıoz kıslarrrr varsa batı aynı olan bekleriz sonuç paylaşmaya

günaydınnn kızlarr
günaydın cnmmm :))
bende memnun oldum cnm doğumdan korkma ya epidurel olursun acı yokkk

yaaa nerden bilim çok mucizevi bi olay ben normal doğum yanlısıyım hep normal yapmak istiyorum ama kısmet bakalım bi o günlere gelimde bu epidural da aklımda çok saol cnmm sen bölemi doğum yapmıştın ???

rica ederim canımmm...evet hürrem sultansın tabi onu baştada dediydimm ayyy evet dudağıma geldi nese mühim değil alışkın o dudaklar öpülmeye

canım benim yaaa allah iyiliğini versin senin dimi ama dudaklar alışkın walla sadece dudaklarmı ay pardon utandım

görmedim bidenem ben :)) ayyy aysunnn içimden bi ses bu ay kırmızılar gelmicek dio ama kısmet bakalım eger geliceklerse 9 undan önce gelsinlerde boşa ümitlenmeyelim :))
cnm yaa kıyamam bende kürtaj öncesi 2 saat çok sancı çektim suni sancı gibi doğum sancısı arada bir kesilip dinlendiriyomuş ama ben kesintisiz 2 saat çekmiştim ayyy şimdi bidaha düşündümde sağlıkla gelsin ağrıdan ölsemde çatır çatır doğururum valla :))

hayırlısı olsun cnm normal epiduralde yapabilirsin .Ben sezeryan epidural oldum

canım benim yaaa allah iyiliğini versin senin dimi ama dudaklar alışkın walla sadece dudaklarmı ay pardon utandım

bende utandım kısss

inşallahhhh gelmicek kırmızılar canımmm...dediğin gibi geleceksede erken gelsinnn demi üzülmücem walla...napim ne zaman kısmetse ozaman gelsin...ama benim umudum yok bu aydann...kesin yani...benim 2-3 dakikaya bi sancım geliodu ayy..12,5 saat düşünsene öle oldugunu...sancıdan artık istifra etmeye başlamıstımmm...Allahım hatırladıkça bi garip oldumm bebişin çıkışı geldi aklımaa bidaha yaşatmasın rabbim o günleri hiç kimseye...

hehhh bak onaa aminnn :))

amiiiinnnnnnnnnnn ozaman

aminn bitanemmm yaşatsın o sancıyı ama sonunda bebiş gelşin kucagımıza :)) yaa aslına bakarsan bende ümitli diilim ama evrene pozitif enerji göndermeye çalışıyorum :)) hani diyolarya pozitif düşünün pozitif olsun die :)) ayy cnmm ya tahmin edebiliyorum ben 2 saat zor dayandım sen 12 saat .... bundan sonrası için sağlıklı bebeişlerimiz olsun inşallah :))

kızlarrrr doktorumla konuştummm test negatiffff çok sevindimm hpv virüsü taşımıyorummmmmmm
ayyyyy çok mutluyummm inanılmaz iyi geldi bu haberrr :)))

AMİNNNN TABİKİ CANIM TEK TEMENNİMİZ O...AMA NORMAL DOĞUM SONRASI ÇOK RAHAT OLUO HAAA.HEMEN AYAĞA KALKILIO DAĞIT BAKALIM POZİTİF ENERJİYİ

kızlarrrr doktorumla konuştummm test negatiffff çok sevindimm hpv virüsü taşımıyorummmmmmm

gözün aydın canım pek sevindimmm hadi bi 10 gün sonra daha da sevinirsin inş. amin

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Eki Görüntüle 339138

ay çok sevindim tubişim yaaaaaa.....bak iyiki pozitif düşünmüşsün kötü düşünüpte üzseydin üzüldüğün yanına kar kalacaktı...

gözün aydın canım pek sevindimmm hadi bi 10 gün sonra daha da sevinirsin inş. amin
ayy çok saol cnm yaa inşallah bakalımm kısmett :)))
ayyy bitanem yaaa inan bende çok sevindim doktora diyorum ki yaaa o zaman artık korkmama gerek yok dimi diyorum yok kprkma diyo ayyy konuşmamı duyman lazımda yarılırdın gülmekten :)) ayyy evet cnm yaa ama pozitif düşünmemin sebebi sensin özellikle senin desteğin cnm benim herşey için çok çok saol :))
Ayyyyyyyy canım çook sevindim Allaha şükür bir şeyin yokmuş..:)İnşallah ayın 10da da çifte sevinç yaşarsın..:)

çok saol cnm yaa havada uçuyorum yani okadar çok sevindim :)) allaha şükürler olsun ben güzel haberleri hep kandillerde alıyorum meleğimide benimle oldugunu bi kandil günü öğrenmiştim şimdide sağlıklı oldugumu bi kandil günü öğrendim :))) inşallah cnmm yaa okadar çok istiyorum ki hep birlikte buı ay hamiş kalırız inşallah :))

rica ederim bebişim naptım sankiii...sen pozitif düşünceyi uygulayabildin ya en büyük destek sen oldun kendinee...ayyy keşke duysaydım konuşmanı ama tahmin edebiliyorummm az çok...insan böle bi haberi alınca ne diyeceğini şaşırır eminimmm...kandil uğurlu geldi sana inşallah bide hamiş haberi vercen bizee...

inşallah cnm yaaaa olurmu senin sayende ben kafayı yiyp sinir küpüyken sen sakinleştirdin beni :)) yaneee senin sayende pozitif düşündüm benn hayat enerjini bana aktardın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…