2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

komşusunun eşi sürekli şehir dışına çıkıomuş ayda 1 hafta belki duruomuş evde kadın hep yalnızmış yani hep bunlarda bi ara yüz vermemiş ama anlamamış yüzsüzmüş kızım geliomuş dün kankamın eşiyle akvaryumlarını temizlemişler beraber düşünebiliyomusun yani benim eşim komşumla beraber akvaryum temizliyecek benim yanımda herşeyi ona sorcak birlikte yapçaklar öldürürüm walla düşüncesi bile iğrenç resmen karşısında oynaşıyolar yaa hayret bişi offf

tubişimmm bugün nasıldı hava?bide sonuçlar nolduuuu??
aradım doktoru ameliyattaymış asistanı not aldı doktor aricakmış inşallah güzel sonuçlar alırım :))
ben bi tost yapim kendime geliommm isteyen varmıııı ??
saol bitanemm yedim bugün tokum sana afiyet olsun :))
günaydın sayın hamiş adaylarım, hayırlı cumalar veee hayırlı kandiller

günaydın cnmmm hayırlı cumalar veee hayırlı kandiller

hmmmm bende haber bekliom senden tamammıı...inşallah güzel sonuçlar alacan kuzucummm...sanada afiyet olsuunnnn...

ayyyy ne gıcık bişi yaaa...bak şüphe etmeye başladım iice o kadınla adamdann...kankana söle dikkat etsin...görüşmesinler onlarla..hayyet bişi yaaa...

istiyom kıs banada yaparmısın canım benim çok severim penirli,domatesli ımmmmyanına bide sıcacık çayyy oh oh oh mis walla hade beklio bak göndert

yaparım tabi canımmm...yolluyommm hadi tutttt

inşallah cnm bende 4 gözle bekliyomm ama içime iyi şeyler duğuyo :))

ohhh süperrr iyi şeler olacak çünküüüüüü yuppiiii hurr yaşadığımız sorunlara rağmen neseyle hamile kalacağız topiğinden arkadaşş...onlaarın sloganı ne biliomusun neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuracağız süper demi slogan...tanıştırayımmm dedimm..

cnm sağol yaaa tuttum çok güzel ellerine sağlık tşkkür ederim

sağol arkadaşım beni tanıştırdığın için bide hürrem sultanım dimi taglım benimmmdur öpem seniay dudağınamı geldi ne

sağol arkadaşım beni tanıştırdığın için bide hürrem sultanım dimi taglım benimmmdur öpem seniay dudağınamı geldi ne

rica ederim canımmm...evet hürrem sultansın tabi onu baştada dediydimm ayyy evet dudağıma geldi nese mühim değil alışkın o dudaklar öpülmeye

tugbAAAcannnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh süprizzzz olurr kızzzzzzzzzzzzzzzz

evet cnm daha iyiyim daha pozitif düşünğyorum artık olan hiç bişey dünyanın sonu diil artık felsefem bu :))
ayy slogan süpper miş ama ben zevkle doğurabilceğimi sanmıyorum çünkü doğumdan çok korkuyorumm (( bu arada memnun oldum hurr :))

tubişimmmm çok yoğun sanırımmmm...şu telefonlar bozulsun inşallahhhhh...accık mola olur kuzuma..

tugbAAAcannnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh süprizzzz olurr kızzzzzzzzzzzzzzzz

cnm malesef süpriz bugün diil çünkü smaer genetik testi bu bebişle ilgili diil eger cumaya kadar gelmazse benimkisiler hemen kan testi yaptırcamm aysunnn dün demiştim ama atladın sanırım eger 9 una kadar gelmezse birlikte idrar testi yapalımmı ?? ve diğer 9 u batı olan arkadaşlar perşembe sabahına sözleşelimmi???

bende memnun oldum cnm doğumdan korkma ya epidurel olursun acı yokkk

tubişimmmm çok yoğun sanırımmmm...şu telefonlar bozulsun inşallahhhhh...accık mola olur kuzuma..

aahh kuzum yaaa teller bozulsada koskoca bi bilgiişlem bölümümüz var anında müdahale ediyolar öle bişi yok maseleff (( ama hatlar düne göre daha iyi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…