- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.221
kankanda o kadın gibi davransın şakalaşsın hahaha hihihi yapsın onlarla beraber...yada eşi var heralde o kadının onunla yapsın öle bakalım hoşuna gidecekmii...ayy bide böle zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmazlarmı...içi fesatmışşş...neler oluyo bu dünyada fesatta düşünücen tabii...üzüldüm walla...o kadının neleri hoşuna gidiosa kankanda aynı davransın yapsın bakalım nolcek...
ben bi tost yapim kendime geliommm isteyen varmıııı ??
aradım doktoru ameliyattaymış asistanı not aldı doktor aricakmış inşallah güzel sonuçlar alırım :))tubişimmm bugün nasıldı hava?bide sonuçlar nolduuuu??
saol bitanemm yedim bugün tokum sana afiyet olsun :))ben bi tost yapim kendime geliommm isteyen varmıııı ??
günaydın sayın hamiş adaylarım, hayırlı cumalar veee hayırlı kandiller
aradım doktoru ameliyattaymış asistanı not aldı doktor aricakmış inşallah güzel sonuçlar alırım :))
saol bitanemm yedim bugün tokum sana afiyet olsun :))
günaydın cnmmm hayırlı cumalar veee hayırlı kandiller
hmmmm bende haber bekliom senden tamammıı...inşallah güzel sonuçlar alacan kuzucummm...sanada afiyet olsuunnnn...
komşusunun eşi sürekli şehir dışına çıkıomuş ayda 1 hafta belki duruomuş evde kadın hep yalnızmış yani hep bunlarda bi ara yüz vermemiş ama anlamamış yüzsüzmüş kızım geliomuş dün kankamın eşiyle akvaryumlarını temizlemişler beraber düşünebiliyomusun yani benim eşim komşumla beraber akvaryum temizliyecek benim yanımda herşeyi ona sorcak birlikte yapçaklar öldürürüm walla düşüncesi bile iğrençresmen karşısında oynaşıyolar yaa hayret bişi offf
istiyom kıs banada yaparmısın canım benim çok severim penirli,domatesli ımmmmyanına bide sıcacık çayyy oh oh oh mis walla hade beklio bak göndert
inşallah cnm bende 4 gözle bekliyomm ama içime iyi şeyler duğuyo :))
ayyyy ne gıcık bişi yaaa...bak şüphe etmeye başladım iice o kadınla adamdann...kankana söle dikkat etsin...görüşmesinler onlarla..hayyet bişi yaaa...
bencede bende şüpheleniyorum terbiyesizlerrrr
yaparım tabi canımmm...yolluyommm hadi tuttttEki Görüntüle 339103
ohhh süperrr iyi şeler olacak çünküüüüüü yuppiiiihurr yaşadığımız sorunlara rağmen neseyle hamile kalacağız topiğinden arkadaşş...onlaarın sloganı ne biliomusun neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuracağız süper demi slogan...tanıştırayımmm dedimm..
cnm sağol yaaa tuttum çok güzel ellerine sağlık tşkkür ederim
sağol arkadaşım beni tanıştırdığın için bide hürrem sultanım dimi taglım benimmmdur öpem seni ay dudağınamı geldi ne
ohhh süperrr iyi şeler olacak çünküüüüüü yuppiiiihurr yaşadığımız sorunlara rağmen neseyle hamile kalacağız topiğinden arkadaşş...onlaarın sloganı ne biliomusun neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuracağız süper demi slogan...tanıştırayımmm dedimm..
tugbAAAcannnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh süprizzzz olurr kızzzzzzzzzzzzzzzz
günaydınnn kızlarrtubişimmmm çok yoğun sanırımmmm...şu telefonlar bozulsun inşallahhhhh...accık mola olur kuzuma..
evet cnm daha iyiyim daha pozitif düşünğyorum artık olan hiç bişey dünyanın sonu diil artık felsefem bu :))
ayy slogan süpper miş ama ben zevkle doğurabilceğimi sanmıyorum çünkü doğumdan çok korkuyorumm(( bu arada memnun oldum hurr :))
tubişimmmm çok yoğun sanırımmmm...şu telefonlar bozulsun inşallahhhhh...accık mola olur kuzuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?