2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim..:)uzun zamandır yazışmaları takip ediyorum ve ayın ilk anne adayı hülyayı tebrik ederim .:)darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah.:)benide liisteye eklerseniz bat 13ocak ve izmir..:)

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 5 aylık evliyim ve 5 aydır bebiş istiyoruz sabaha doktora gitcem artık canım sıkılmaya başladı bi sorun mu var diye bat 21 ocak inşallah ama artık hiç umudum kalmadı valla 5 aydır hiç korunmuyoruz..her ay hayal kırıklığı ve kendimi çok kötü hissediyorum. kayınvalidem sürekli sıkıştırıyo ve her ay soruyo var mı bişey falan diye psikolojim bozuldu artık resmen bunalıma gircem yakında ne uyku kaldı ne başka bişi valla...

vallaha daga ne folik asit ne başka bişey hiç birşey içmiyorumn canım.
Dr arıyorum şimdi hangi dr gideyim diye.cumartesi günü gideceğim görümcem bir dr önerdi ona sıra alacagım.
Bakalım ne olacak.kızlar çay içmenin zararı varmıu?

BAT geçince hemen çıkar mı kan testinde kızlarrr
cnm benim bat geçmedende belli olur kan testinde :))
cnm benim öle düşünme lüffennnn eger varsa o sıkıca tutunur sana :))

öle düşünme cnm yaaa hayırlısı hakkında doktorun sölediği günlerde hergün ilişkiye gir :)) diğerleri sana kalmış...
aminnn cnmmm en kısa zamanda seninde güzel güzel haberlerini bekliyoruzz :)) hülyanın arkasından dökülcez inş.
kızlar bu arada benide listeye ekleyin bat. 21 ocak. İnşallah hamiş listesinede gireriz.
ekliyorum cnm bana yaşadıgın ili ve yaşınıda yazarmısın :)))
ya bende anne olmak istiyorummmmmm ama korkuyorum
korkma bitanemmm o bi gelsin bak ne güzel olcak :))
ekliyorum cnm hemen :)) yaşınıda bildirirmisin cnm :)) inşallah kısa zamnda sendende güzel haberler duyarız :))
cnm benim daha 5 ay olmuş bunları düşünmek için çok erken eger bu kadar kafaya takıyosan bi doktora git istersen test falan yaptır kafan rahatlar :)) başlarım kayınvalidene takma sen kafanı lütfen :))

cnm benim hemennn folicasite başla ben 2 aydır içiyorum :)) çay içmenin zararı yok ama açık iç cnm abartmadan :))

Bir gülümseme bir hayat !
Çok çok yeni projemiz !

Eğer Pro üye iseniz ve Bir gülümseme bir hayat ! projemize katılmak istiyorsanız. kk'dan bir arkadaşınıza Pro kart alarak hem projemize dahil oluyorsunuz hemde arkadaşınıza çok şık bir hediye vermiş oluyorsunuz.

Eğer Pro üye değilseniz gelin 15 kişiyi toparlayın sizin GRUBUNUZUN adına aşağıdaki gibi bir logoyu Bir gülümseme bir hayat ! projemize dikelim ! Şu ana kadar iki takım bu konuda yarış halinde biri

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor (70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!) diğeri de Makara Kukara (Makara Kukara Topiği) başlığı.

Şu anda iki grubunda logoları henüz yarım kalp :)

Not : kadınlar Kulübü'nün bu projede geliri %0 şeklindedir. Yani tüm gelir Bedd derneğine bağışlanmaktadır. Pro üye iseniz ve bunu bir arkadaşınıza hediye edecekseniz arkadaşınızın adresini yazıp açıklama bölümüne üye adını tam yazmanız yeterlidir. Kart Bedeli 30 Tl olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.

Anneler Kulübü grupları X Ayı anne gruplarında bu konuda destek bekliyoruz ama bakalım :) Bu işler gönüllük esasına dayanmaktadır !

Kart Bedeli 30 TL olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.

kk Pro Kart Almak için TIKLAYIN

Takipçimiz olun demiştik ! 3 Aralık DÜnya Engelliler Günü yaptığımız bağış sonrasında .... Tarafımıza verilen belgeler ;

Not : Çocuğumuzu deşifre etmemek adına iletişim bilgileri ve adı soyadı flu yapılmıştır !

kızlar merhaba buna katılmak istermisiniz bilgi olması açısından sizle paylaşıyorum :))

ayyyy günaydın demeyi unutmuşummm GÜZEL ANNEADAYLARIII GÜNAYDINNNNN !!!!! :119::119::119:

yaa sinir oldummm ben anneyi büyük harfle yazıyorumm hem küçük çıkıyo hemde rengi değişik (

Son düzenleme:
Günaydınnn,

Ne mutlu sana tebrikler canım

İnşallah sizlere umut olurum arkadaşlar , darısı tüm isteyenlerin başına ilk denemem ve tuttu sanırım :) Bakalım kan testini yaptırmak için heyecanlanıyorum o kesin sonucu görmek istiyorum :) Eşimin henüz haberi yok

Tebrik ediyorum canim, inshallah saglikli bir bebek dunyaya getirirsin. Eeee artik soyle guzel romantik bir ortamda verirsin mujdeli haberi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…