- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.681
852 cıktı degerim 5 haftada bu değerlerde oluyormuş interntte okudum .
ya bende anne olmak istiyorummmmmm ama korkuyorum
süper hülyacımmmm...süt içmeyi ihmal etme...çok iyi beslen meyveni ye..haftada bir mutlaka balık ye..folik asit içiyosundur herhalde..doktorun devam eder ona ben içiodum hamişken o ve demir hapı..ayyyy ne güsel yaa maaşallah cici anneyee...
cnm benim bat geçmedende belli olur kan testinde :))BAT geçince hemen çıkar mı kan testinde kızlarrr
cnm benim öle düşünme lüffennnn eger varsa o sıkıca tutunur sana :))hoş geldin canımmmm...keşke hasta olmasamda yatmasam yaa..başladı yine boğazım...bu ağrılarla falan ben hamişde kalamam walla...varsada gider öksürükten karnım yırtılacak..
niye problemli oldu böle bu hafta?
kızlar 14.günü çatlatma iğnesi vuruldum. bugün 17.gün
yaa biz çok ilişkiye girdik galiba. spermler güçsüzleşti kesin...
gün aşırı değil 24 saat içinde 2 kez bile oldu.
iğneden sonra
7.saat
27.saat
36.saat
52.saat
artık sıkıldım yaaa
hesaplı ilişkiyegirmekte çok aptal oluyormuş ilk defa yaşıyorum. sinirim bozuldu...
aminnn cnmmm en kısa zamanda seninde güzel güzel haberlerini bekliyoruzz :)) hülyanın arkasından dökülcez inş.ay inanamıyorum hamilesin demiştim sana gt yaptr demiştimmm çooooooooooookkk sevindim ya gerçektenn bgn doğum günüm en güzel hediyeyi versin bana canm yaa Rabbim en kısa zamanda bizlere nasip etsin inşallahh.. sende güzel bi hamilelik ve duğum geçirirsin inşallah öpüyorum sizii
ekliyorum cnm bana yaşadıgın ili ve yaşınıda yazarmısın :)))kızlar bu arada benide listeye ekleyin bat. 21 ocak. İnşallah hamiş listesinede gireriz.
korkma bitanemmm o bi gelsin bak ne güzel olcak :))ya bende anne olmak istiyorummmmmm ama korkuyorum
ekliyorum cnm hemen :)) yaşınıda bildirirmisin cnm :)) inşallah kısa zamnda sendende güzel haberler duyarız :))merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim..:)uzun zamandır yazışmaları takip ediyorum ve ayın ilk anne adayı hülyayı tebrik ederim .:)darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah.:)benide liisteye eklerseniz bat 13ocak ve izmir..:)
cnm benim daha 5 ay olmuş bunları düşünmek için çok erken eger bu kadar kafaya takıyosan bi doktora git istersen test falan yaptır kafan rahatlar :)) başlarım kayınvalidene takma sen kafanı lütfen :))slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 5 aylık evliyim ve 5 aydır bebiş istiyoruz sabaha doktora gitcem artık canım sıkılmaya başladı bi sorun mu var diye bat 21 ocak inşallah ama artık hiç umudum kalmadı valla 5 aydır hiç korunmuyoruz..her ay hayal kırıklığı ve kendimi çok kötü hissediyorum. kayınvalidem sürekli sıkıştırıyo ve her ay soruyo var mı bişey falan diye psikolojim bozuldu artık resmen bunalıma gircem yakında ne uyku kaldı ne başka bişi valla...
vallaha daga ne folik asit ne başka bişey hiç birşey içmiyorumn canım.
Dr arıyorum şimdi hangi dr gideyim diye.cumartesi günü gideceğim görümcem bir dr önerdi ona sıra alacagım.
Bakalım ne olacak.kızlar çay içmenin zararı varmıu?
ayyyy günaydın demeyi unutmuşummm güzel anneadaylarııı günaydınnnnn !!!!! :119::119::119:
Yaa sinir oldummm ben anneyi büyük harfle yazıyorumm hem küçük çıkıyo hemde rengi değişik(
Günaydınnn,
Ne mutlu sana tebrikler canım
İnşallah sizlere umut olurum arkadaşlar , darısı tüm isteyenlerin başına ilk denemem ve tuttu sanırım :) Bakalım kan testini yaptırmak için heyecanlanıyorum o kesin sonucu görmek istiyorum :) Eşimin henüz haberi yok
Tebrik ediyorum canim, inshallah saglikli bir bebek dunyaya getirirsin. Eeee artik soyle guzel romantik bir ortamda verirsin mujdeli haberi :)
Mmmm Galiba hamileyim kızlar mutluluğuma ortak olun istedimDün 2. çizgiyi silik gördümmm ehehhe
:)) kan testini yaptırsam da mı söylesem beklemesem mi bilemedim :)
:)) kan testini yaptırsam da mı söylesem beklemesem mi bilemedim :)
cnm tebrikler adına çok çok mutlu oldum :)) hemen kan testi yaptır cnm kesin sonuç al :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?