2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet en azından şu zor dönemleri evde geçirdiğimiz için şanslıyız. Yasa çıkarsa arkadaşlar da ücretli izin kullanabilecekler ne iyi olur :) Artık ailem gibi gördüğüm için onları, onlar sorun yaşayınca üzülüyorum ciddi ciddi. Evde olmama rağmen mesai bitince ben de rahatlıyorum. Çünkü tahmin ediyorum yaşadıklarını.

Son düzenleme:
Bizim kurumdaki hemşire doktor sana suda eritilen bi ilaç var ondan vermedimi dedi bende vermedi demirle elevit kullanıyorum dedim,var mı kulanan bu bebişler iliğimizi kemiğimizi sızlatıyo valla

Evet canım ben kullanıyorum ( magvital 365 mg saşe ) ve çokta memnunun ağrım sızım gitti

Noktacı üyeler hala bunları yapmaktaki niyetinizi anlamış değilmiş !
Sanırım insanları rahatsız etmek hoşunuza gidiyor ya da kendiniz rahatsızsız ve de ciddi sorunlarınız var, kendinizi böyle tatmin ediyorsunuz !!!!

Gamze-20 seni kibarca uyardım ve de topiğe noktalar koymamanı rice ettim, takvime bakmanın başka yolları da var ama kibarlıktan anlamadığın gibi arkadaşlarını da toplayıp gelmişsin..... Aferin senin derdin insanları huzursuz etmekmiş onuda anladık !!!

Peki tutimucize sana ne demeli !

Bilmeyenler için söyleyeyim, tutimucize topiğin eski sahibi, uzun süre ortalarda olmadığı ve de isteyen topiği devralabilir dediği için, diğer topik üyelerinin de ısrarı üzerine topiği ben devralmıştım.
Aylar sonra gelip te Gamze-20 ye eşlik edip sadece noktalar koyman çok düşündürücü !!!!
Çok rahatsızsanız topiği geri alabilirsiniz !!!
Topiğe çok ta meraklı değilim....
Hele de böyle seviyesiz ve terbiyesiz davranışlara hiç tahammül edemiyorum !!!!!

......................

.................................

..........................

.......................

.....................................................
!!!!!!!!!!!!!!!!!

..................................

..,..................

………………….........

..........................................................................

........................

.............................................

...................

:* :* :* :* :* :* :*

........................................

.......................

Sağlık olsun canım. Doğumdan sonra emzirirsin ve verirsin kiloları. Biz hamileyiz tabi ki kilo alıcaz. Doktorum sürekli kilo almamam konusunda beni uyarıyor ama kendi hiç hamile kalmadı ki Kalsa bakalım tutabiliyor mu o boğazı. Hani bekara kadın boşamak kolaydır derler ya o türden bu uyarılar. Ve genelde erkek doktorlar diyor kilo almayın diye. Doğum yapmış kadın doktorların diyeceğini sanmıyorum Çalışma olayına gelince, çalışmak çok güzel bişey bence, hamile olmadığın sürece tabi. Doğumdan sonra işe döneceğin için şanslısın evde olmak çok sıkıcı. Ben çok zor alıştım eve. Çalışmak çok güzeldi

Kıyamam ben sana yaa. Sen işe giderken sandviç filan hazırla canım arada yersin. Ben olsam alırdım yanıma, çünkü acıkınca resmen elim ayağım titriyor ve gözüm hiçbişey görmüyor.

üşenmedim tüm .............. koyanlara kötü içerik bildirdim sizde bildirin lütfen şimdiye kadar hiç tepki vermedim ama bu ne yaa çocuk gibi bunlarla mı uğraşcaz saçma işler

bizim kurumdaki hemşire doktor sana suda eritilen bi ilaç var ondan vermedimi dedi bende vermedi demirle elevit kullanıyorum dedim,var mı kulanan bu bebişler iliğimizi kemiğimizi sızlatıyo valla

canım kullanıyorum ben 4. Aydan beri falan erken başladı kramplar doktor hemen verdi . Hergün içmesemde hafta da 4-5 kere içiyorum.asidi gitmiş fanta gibi

Tüm topik arkadaşlarımdan noktalar koyan kişileri site yetkilerine şikayet etmeye davet ediyorum.

Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok....
Çocuk gibi, saçma sapan hareketler, anlamsız tepkiler...
İnsanların ne kadar boş amaçları var ya yazık !!!!

Kızlar benimde 6.ayım bitti 6 kg aldım şimdiye kadar.
4 ay hiç kg almadım 6 snıda 2 ayda aldım böyle giderse kötü olur sanırım.:)
Benim dr.bayan ve rahat sağolsun.2 kuzusu var onunda.Kilo önemli değil göbişinde çıksın ne kadar güzel birşey işte diyor.:)
12-15arası normal dedi.

yahu ben de bu ınsanlar neden böyle noktalar yapıyor diyordum.. yeni üyeyim mantığını anlamaya çalışmıştım..
...
sana hak verdim..ama bence sen asabını bozma arkadaşım..
bazen insanlar hatalı davranışlarda bulunuyorlar.. umarım senin ve diğer insanların tepklilerinden sonra hata yaptıklarını; boş yere sayfada yer kapladıklarını anlarlar..
benim bu sitede alışamadığım şey cok hızlı sayfaların ilerlemesi zaten..
bu tarz boşluklar ekstra sayfalar oluşmasına sebep oluyor...
bu da yazı takip etmek isteyen kişi için vakit ve heves kayıbı..

bence senin ikazın ve bizim de duygu hallerimizi göz önüne alırlar ise artık yapmazlar..

sevgiyle kal..

Alın işte kadın doktorlar anlıyor kadınların halinden Ayy gerçekten boğaz tutmak çok zor yani hamişken yaa. Tamam abartalım demiyorum ama yeme yeme nereye kadar Alırım kilolarımı ve doğurduktan sonra da veririm bi güzel. Kilo alan arkadaşlar da üzülmesin. YAŞASIN HAMİLELİK KİLOLARIIII

Hamilelik dönemi dışında ne zaman bu kadar rahat ve özgürce yemek yiyebiliriz ki söylesinler. :)
Elbette canımız ne isterse yiyeceğiz. :)
Benim düşkünlüğüm ekmek ve hamurişi.Onun dışında abur cubur veya tatlıyla hiç aram yok.

Merhaba
Bende çok pratik çözümler var. Konu tam olarak nedir bilemiyorum ama "Konu dışı mesaj" şeklinde bir ceza var.
Güzel bir hamilelik süreci dilerim hepinize...

canım sağolun hepiniz...bende şimdilik normal doğum istiyorum ama bakalım hayat ne getirecek...sanada kıyamam hiççç üzülme tüm dertlerin bir sonu var inş. bizim sıkıntılarımızda bitecek tez zamanda inşallah meleklerimiz aydınlatacak ömrümüzü...

Benim de çikolata canım yaa. Yemezsem rüyama giriyo. Burda bi arkadaş tarçın çubuğu önermişti denedim ama o da kesmedi İstediğim tatlıyı yiyeyim ama çikolatayı mutlaka istiyor canım.

canım bence yeterli çünkü öyle çabuk kirleniyor ki ; e ikide birde çamaşır da yıkayamıyorsun.
18 kişi okuyor ama kimse de bi cvp yazmamış..
CANIM SAÇMALAMIŞLAR! MANİKÜRÜ BIRAKMAKTA NE DEMEK OLUYOR? BEN OLSAM ORATLIĞI AYAĞA KALDIRIRDIM FÖN BİLE ÇEKTİRMEZDİM. ŞİKAYET ETSEYDİN PATRON KİMSE.
ONLAR YÜZÜNDEN TOPİĞE GİRMİCEM AZ KALDI RESMEN İNAT HALİNE GETİRDİ ZAVALLILAR. ÇOK KIZIYORUM ÇOK...

Ben de şu nokta koyup gitme konusuna değineyim. Gerçekten umrumda değil yani. İsteyen nokta koysun, isteyen amuda kalksın kesinlikle önemsemiyorum. Böyle şeylere takılmam ben. Yalnız burdaki arkadaşlar rahatsız olunca ve noktalama yerine Allah'ın bir selamını isteyince ve tepki olarak çete halinde gelip nokta koyulunca aramızda hamile harici üyelerin de olabileceği ihtimali aklıma geldi. Tam da okul saatleri dersiniz yok mu çocuklar sizin ?

Sevgili Kazen ;

Aşağıdaki tüm üyeler ve de sayısı sürekli artan başka üyeler, topiğimizi rahatsız etmektedir !!!

Topiğimizi gereksiz yere meşgul edip, insanları rahatsız ediyorlar ve de topiği amacı dışında kullanıyorlar !!!
melek_08 , tutimucize
, gamze-20 , osssslemmm , poyrazefem , rbs , nurr38 , tgbyksl, ozlem1415

Gereğinin yapılmasını rica ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…