- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.661
İnan herşeye dayanırdım ama o iş stresi beni normal zamanımda çok etkilerken hamileyken ne hale getirirdi bilmiyorum.
Zaten herşeye ağlayan duygusal bir yapım var işyerindeki kızlarla birbirimize girerdik herhalde. :)
Bu şekilde maddi olarak düşünüyorsun ama Allah kolaylığını veriyor.Doğumdan 6-8 ay sonra çalışacağım inş.Annecim bakacak kuzuya bende işe yoksa günümüz şartlarında bir kişinin çalışmasıyla geçinmek çok zor birde kiracı olunca. :)
Bizim kurumdaki hemşire doktor sana suda eritilen bi ilaç var ondan vermedimi dedi bende vermedi demirle elevit kullanıyorum dedim,var mı kulanan bu bebişler iliğimizi kemiğimizi sızlatıyo valla
......................
.................................
..........................
.......................
.....................................................
!!!!!!!!!!!!!!!!!
..................................
....... .......
........... ...........
............... ...............
.........................................
........................................
....................................
..................................
...............................
............................
........................
....................
................
..............
.........
.....
...........................................................................!!!!!
..,..................
………………….........
..........................................................................
........................
.............................................
...................
:* :* :* :* :* :* :*
........................................
.......................
Canım masamın altında bir soba var şimdilik ondan vazgeçemem :26::26: Havalar ısınsın minik bir tabure almayı düşünüyorum ben de .. Evet doğuma kadar yani çalışabildiğim kadar çalışıcam sonra vınnn artık evimin kadını çocuklarımın anası olacam .. Şaka tabi ki doğumdan sonra toparlanınca yine gelirim çalışmaya ama bu sefer bebeğimle gelirim öyle planlıyorum şimdilik umarım her şey planladığımız gibi ilerler ... Bu arada ben 8 kilo aldım spor şart gerçekten ama ne ara yapacağız akşam 18 de çıkıyoruz eve gidip yemek faslı falan 20 de zaten eşim geliyor o saatten sonra yemek yiyoruz bir de sonra da dışarı çıkamıyoruz haliyle zaten yemekten hemen sonra spor yapılmaz ... Bir de karı koca erken uyuyoruz birazcık :26::26:
evet çalışan hamile olmak zorkızım ve ben çok acıktık ama öğle arasını beklemek zorundayız evde olsak böyle mi olurdu. neler neler yerdik şimdi ceviz badem idare ediyoruz, onlar da açlığımı gidermiyor
bizim kurumdaki hemşire doktor sana suda eritilen bi ilaç var ondan vermedimi dedi bende vermedi demirle elevit kullanıyorum dedim,var mı kulanan bu bebişler iliğimizi kemiğimizi sızlatıyo valla
kızlar ben bunların hepsine kötü içerik bildiriyorum sizde bildirin lütfen ne kadar saçma ve çocukca şey bu yaa gamze-20 herkesi toplamış sizde yapın die hepsinide kendileri beğeniyor noktalama işareti koyarak bunu 10 yaşındaki çocuklar yapmaz bu insanlar anne olacak bide sırf burdaki arkadaşlar tepki verdi diye başkaldırımı ne bu saçmalık yani? mesajın sol alt tarafında ünlem işareti var ona tıklayıp kötü içerik bildirelim lütfen
Noktacı üyeler hala bunları yapmaktaki niyetinizi anlamış değilmiş !
Sanırım insanları rahatsız etmek hoşunuza gidiyor ya da kendiniz rahatsızsız ve de ciddi sorunlarınız var, kendinizi böyle tatmin ediyorsunuz !!!!
Gamze-20 seni kibarca uyardım ve de topiğe noktalar koymamanı rice ettim, takvime bakmanın başka yolları da var ama kibarlıktan anlamadığın gibi arkadaşlarını da toplayıp gelmişsin..... Aferin senin derdin insanları huzursuz etmekmiş onuda anladık !!!
Peki tutimucize sana ne demeli !
Bilmeyenler için söyleyeyim, tutimucize topiğin eski sahibi, uzun süre ortalarda olmadığı ve de isteyen topiği devralabilir dediği için, diğer topik üyelerinin de ısrarı üzerine topiği ben devralmıştım.
Aylar sonra gelip te Gamze-20 ye eşlik edip sadece noktalar koyman çok düşündürücü !!!!
Çok rahatsızsanız topiği geri alabilirsiniz !!!
Topiğe çok ta meraklı değilim....
Hele de böyle seviyesiz ve terbiyesiz davranışlara hiç tahammül edemiyorum !!!!!
Kızlar benimde 6.ayım bitti 6 kg aldım şimdiye kadar.
4 ay hiç kg almadım 6 snıda 2 ayda aldım böyle giderse kötü olur sanırım.:)
Benim dr.bayan ve rahat sağolsun.2 kuzusu var onunda.Kilo önemli değil göbişinde çıksın ne kadar güzel birşey işte diyor.:)
12-15arası normal dedi.
canım benim seni çok iyi anlıyorum..........
sende gene var aileden birileri bende hiç kimse yok sana tavsiyem normal doğum yapman şöyle söyleyeyim eğer bir aksilik çıkmazsa doğum sırasında normal doğumu şöyle düşüün kısa bir zama dilimi atlatacaksın sonra rahatlayacaksın o zaman dilimi elbet geçecek biliyorsun sonu var.......
sonunda bebğini kucağına alacaksın ve çabuk toparlaycaksın normal doğumda 1 hafta 19 gün kocan ilgilensin seninle sonra kimseye ihtiyaç duymayacaksın
ben kimsem olmadığı için normal doğumu seçtim ilk doğumumda hiç korkma atlatacaksın bizim gibi insanlar gözü kara olmak zorunda kimsemiz oladığı için ........
şimdi oğluma kardeş geliyor benimki daha zor ekstradan birde çocuk var ilgilenilmesi gereken....ama başaracağız Allahın İZNİYLE HERKESE KOLAY GELSİN
Hamilelik dönemi dışında ne zaman bu kadar rahat ve özgürce yemek yiyebiliriz ki söylesinler. :)
Elbette canımız ne isterse yiyeceğiz. :)
Benim düşkünlüğüm ekmek ve hamurişi.Onun dışında abur cubur veya tatlıyla hiç aram yok.
canım bence yeterli çünkü öyle çabuk kirleniyor ki ; e ikide birde çamaşır da yıkayamıyorsun.kızlar ben alışveriş konusunu biraz abartmışım galiba kıyafet olarak.dün çkarıp şöyle bir baktım bebişime aldıklarıma biraz fazla geldi ve hepsini 0-3 ay almışım
2 tane 10'lu hastane çıkışı, 5 tane tulum, 5-6 tane uzun kollu çıtçıtlı,5 tane kısa kollu çıtçıtlı, 4 tane patikli pantolon, 4 tane önlük, 4 tane çıtçıtlı atlet. sizce bunlar ilk 3 ay için fazla mı?
CANIM SAÇMALAMIŞLAR! MANİKÜRÜ BIRAKMAKTA NE DEMEK OLUYOR? BEN OLSAM ORATLIĞI AYAĞA KALDIRIRDIM FÖN BİLE ÇEKTİRMEZDİM. ŞİKAYET ETSEYDİN PATRON KİMSE.18 kişi okuyor ama kimse de bi cvp yazmamış..
ONLAR YÜZÜNDEN TOPİĞE GİRMİCEM AZ KALDI RESMEN İNAT HALİNE GETİRDİ ZAVALLILAR. ÇOK KIZIYORUM ÇOK...Noktacı üyeler hala bunları yapmaktaki niyetinizi anlamış değilmiş !
Sanırım insanları rahatsız etmek hoşunuza gidiyor ya da kendiniz rahatsızsız ve de ciddi sorunlarınız var, kendinizi böyle tatmin ediyorsunuz !!!!
Gamze-20 seni kibarca uyardım ve de topiğe noktalar koymamanı rice ettim, takvime bakmanın başka yolları da var ama kibarlıktan anlamadığın gibi arkadaşlarını da toplayıp gelmişsin..... Aferin senin derdin insanları huzursuz etmekmiş onuda anladık !!!
Peki tutimucize sana ne demeli !
Bilmeyenler için söyleyeyim, tutimucize topiğin eski sahibi, uzun süre ortalarda olmadığı ve de isteyen topiği devralabilir dediği için, diğer topik üyelerinin de ısrarı üzerine topiği ben devralmıştım.
Aylar sonra gelip te Gamze-20 ye eşlik edip sadece noktalar koyman çok düşündürücü !!!!
Çok rahatsızsanız topiği geri alabilirsiniz !!!
Topiğe çok ta meraklı değilim....
Hele de böyle seviyesiz ve terbiyesiz davranışlara hiç tahammül edemiyorum !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?