2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamileliğimi öğrenmeden 1-2 hafta önce işyerinde bir tartışma yaşadım ve ayrılmak istediğimi söyledim. Patronum ben bırakmıyorum seni dedi ikna etti beni. Ama o sıkıntılı günlerde nasıl ağlıyordum anlatamam gözlerim çeşmeyi geçip dereye dönmüştü. Hem ağlıyorum hem de diyorum ki Allahım neden bu kadar ağlıyorum ben :) Meğer hamileymişim ondanmış bütün aşırı tepkilerim

Ben sabah zaten şikayet etmiştim canım Amaçları paylaşım değil bu belli sadece tepkimizi çekmeye çalışıyorlar ama unutmasınlar gamze20 den büyük kazen var mune var

cekırgecım bız senı cok sevıyoruz cnm benım ..ıyıkı sen devralmıssn topıgı..smdı bunu cok net goruyorum...buraya sacma sapan gırıp bızı rahtsz etmeye hakları yok...ıslerı guclerı yok yanı bellı artık....

İNŞALLAH CANIM YAA. Ama zor gibi. Bebişlerimiz sağlıklı olsunda ne diyelim artık...

Sevindim canım. Benim doktor 5 aya kadar 2 kgdan fazla almamaya çalış demişti 4 aldım. Her kontrolde hızlı kilo alıyosun diyo ben de üzülüyorum (

Bende de hem sağ hem de sol damarlarda direnç vardı iki kere detaylıya gittim ikincisinde doktor dirençte azalma var dedi bu iyi dedi zaten bu haftalarda görülebiliyormuş önemli olan 25. Haftaya kadar geçmesiymiş bence de çok takılma

tünaydın hamişlerim bişey sorucam ben süt içemiyorum alıyorum günlerce sürünüyo dolapta içemiyorum o yüzden dondurma falan yiyorum oda sütle yapılıyor ya yada ne bileyim sütlaç falan yiyorum acaba doğrumu yapıyorum yoksa zorlada olsa içmelimiyim benim gibi olan varmı

Selamlar kızlar ben bir türlü iyilesemiyorum. Kendime nazar dedirtdim resmen iyiyim ne guzel diye diye ateş sanci kasıklar ağrıyor ishal bugün test yaptırdım idrar yollarım hala temizlenmemiş.

Hayatimsin, duvarlarına resmen ba-yıl-dim. Ne marifet o öyle. Pembe gri oldum olası severim zaten tavsik ayri guzel.en guzel günlerde kullan inşallah.

Cekirgecim sinirlenme bosver kendine zarar veriyorlar boş işlerden sorumlu devlet bakanları nolcak :)

Canım teşekkür ederim, bende sizleri çok seviyorum, burda çok güzel insanlarla tanıştık, çok güzel faydalı şeyler paylaşıyoruz.Ama benim vaktim bu kadar değersiz değil !!!Çok yoğun çalıştığım bir işim var, kendi özel zamanımdan ayırıp buraya dahil olmaya,insanlara yardımcı olmaya, hem yaşadıklarımı paylaşmaya hem de bilmediğim konularda yardım almaya çalışıyorum. Çoğumuzun da böyle olduğunu düşünüyorum. İnanın böyle saçma sapan şeylere ayıracak kadar vaktim yok. Bana özelden de rahatsızlıklarını beirten arkadaşlarım oldu, topik sahibi olarak müdahele etmem gerekti. Ama insanlar iyi sözden anlamıyor, işte tekrar ispatlanmış oldu.Birde yandaş toplamış kendine , Hay Allahım Yaaa.... Dedim ya insanların boş vakti çok neler le uğraşıyorlar, yazıkki....Şurda doğru dğrğst iki laf etse belki insana faydası olur belki bir hayır duası alırlar ama .... Zihniyet kötü !!!

merhabalar arkadaşlar,,

şu nokta olayıyla ilgili ben de şahsi fikrimi söylemek istiyorum kısaca. Allah aşkına kim ne yaparsa yapsın boşverinnnn..ilgi çekmeye çalışıyorlar tepki veriyorlar neye veriyorlarsa! bence bu tarz şeyler dert edilmeyecek kadar basit ve gereksiz. kimse kimseye selam sabah öğretemez bu saatten sonra. öğrenmemiş insanların bu talebi anlamalarını beklemekte ne kadar doğru acaba
:26:

bir arkadaşım bebeğinin odasını boyamış çok güzel olmuşş güzel günler geçirsinler o odada inşallah bir ricam olucak isimleri takip edemiyorum kusura bakma ama odanın resmini paylaşabilir misin tekrardan. biz de bu ay sonu boyasını yapıcaz kızımın babasına göstermek istedim ama odayı gordugum sayfayı tarıyıorum taruıyorum bulamadım bidaha nedense paylastıgın sayfa numarasını yazsanda olur. şimdiden teşekkür ederimm

tövbe tövbeee daha neler öğrenicez, kız ne maharetlisiniz walla
bizde burda tığ işi bir battaniye örüyoruz diye kasım kasım kasılıyoruz
aayyy bende oğluşuma özel ve farklı bişeyler yapmak istiyorummm.... :44:

Sütlü tatlı, yoğurt, peynir, özellikle kaşar peyniri bunlar hep çok iyi kalsiyum deposu. İlla ki süte gerek yok canım.

arkadaşlar şeker yüklemeniz yapıldımı bu sabah gittim aç karna şekerim yüksek çıktı sağlık personeli sordu bişey yedinmi diye gece yatmadan muz yemiştim dedi yüklemeni yapmayalım sabah bidaha gel gece 9da sonra bişey yeme dedi 112 çıktı açlık şekerim inşallah yarın düşük çıkar

Bizim kurumdaki hemşire doktor sana suda eritilen bi ilaç var ondan vermedimi dedi bende vermedi demirle elevit kullanıyorum dedim,var mı kulanan bu bebişler iliğimizi kemiğimizi sızlatıyo valla

Ben yarın şeker yüklemesi için gidicem doktora sorucam...

benm doktorumda bana sadece elevit verdi sağlık ocağı demir ilacini verdi yanı doktorun vereceği yoktu....

benim mide yanmalarımda çok fazla

İçemiyorsan zorlama canım yoğurt peynir yiyebiliyorsan ye. Sütlü tatlı da olur neden olmasın :)

cnm bzm herkese kapımız acık..hergun yenı arkadslar katılıyo aramıza sayımız artıyo ne guzel...zaten gamze daha once burdaydı paylasımları oluyodu..snra kayboldu bu noktalarla gerı dondu sen duzgunce uyardn yandas toplayıp geldı cocuk gbı...ılk bsta takvımıne bakıyo sandım ben ama artık ıyıce art nıyete donustu olay. cnku yazdıgı yok konustugu yok burdakı takvım umrunda degıldr yanı...koca koca ınsanlar ya :)hayret bısey...

Canım bende senin gibi çok kararsızdım,dün mağazaları gezince kararımı verdim benim oğluşum olacak inşaallah baktım takımlara o ara gözüme arabalalı takımlar varya biraz daha büyüyünce kullanabileceği onlar çarptı kadın halimle ben özendim dedim yarın biraz büyünce ayıcıklı bebkli şeyleri beğenmeyecek e doğar doğmaz mecbur yatak odasında yanımda yatacak son olarak normal bi tane beşik almaya karar verdim yatak odam müsait kızım olsa tamam kız çocuğu her şekilde pembeli cicili bicili bi oda yapardım hayatımsın gibi, ama erkek olunca o arabalı takımlardan yapıcam ilerde ben böyle düşündüm canım ama dediğin gibi karar vermek çok zor

cnm bnde sut ıcemıyorum...ama sabahları peynır ve dıger ogunlerdede bol yogurt yıyorum...sut sevmıyosan zorlama

Sana yazmayı unutmuşum:) Güle güle kullan canım arabanı. Benimkiyle aynı. Biz de kraft tercih ettik. Çok sağlam ve şık görünüyor. İyi günlerde kullanalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…