- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.681
İnan herşeye dayanırdım ama o iş stresi beni normal zamanımda çok etkilerken hamileyken ne hale getirirdi bilmiyorum.
Zaten herşeye ağlayan duygusal bir yapım var işyerindeki kızlarla birbirimize girerdik herhalde. :)
Bu şekilde maddi olarak düşünüyorsun ama Allah kolaylığını veriyor.Doğumdan 6-8 ay sonra çalışacağım inş.Annecim bakacak kuzuya bende işe yoksa günümüz şartlarında bir kişinin çalışmasıyla geçinmek çok zor birde kiracı olunca. :)
Tüm topik arkadaşlarımdan noktalar koyan kişileri site yetkilerine şikayet etmeye davet ediyorum.
Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok....
Çocuk gibi, saçma sapan hareketler, anlamsız tepkiler...
İnsanların ne kadar boş amaçları var ya yazık !!!!
Noktacı üyeler hala bunları yapmaktaki niyetinizi anlamış değilmiş !
Sanırım insanları rahatsız etmek hoşunuza gidiyor ya da kendiniz rahatsızsız ve de ciddi sorunlarınız var, kendinizi böyle tatmin ediyorsunuz !!!!
Gamze-20 seni kibarca uyardım ve de topiğe noktalar koymamanı rice ettim, takvime bakmanın başka yolları da var ama kibarlıktan anlamadığın gibi arkadaşlarını da toplayıp gelmişsin..... Aferin senin derdin insanları huzursuz etmekmiş onuda anladık !!!
Peki tutimucize sana ne demeli !
Bilmeyenler için söyleyeyim, tutimucize topiğin eski sahibi, uzun süre ortalarda olmadığı ve de isteyen topiği devralabilir dediği için, diğer topik üyelerinin de ısrarı üzerine topiği ben devralmıştım.
Aylar sonra gelip te Gamze-20 ye eşlik edip sadece noktalar koyman çok düşündürücü !!!!
Çok rahatsızsanız topiği geri alabilirsiniz !!!
Topiğe çok ta meraklı değilim....
Hele de böyle seviyesiz ve terbiyesiz davranışlara hiç tahammül edemiyorum !!!!!
cnm sen 6. ayı bitmek uzeresin ve 6 kilo almışsın. bence çok iyi gidiyorsun. haftasonu 9 kilo alarak doğum yapmış ve maşallah oğluşuda 4200 grm doğmus bir arkadaşımla görüştüm, ilk 3 ay 2 kilo almış, sonra 5. ay da artış 5' e yükselmiş ve sonunda 9 kiloyla doğum. hergün 1 sa yürüyüşünü özellikle son 3 ay aralıksız yapmış ama. darısı başımıza:)
Kızlar benimde 6.ayım bitti 6 kg aldım şimdiye kadar.
4 ay hiç kg almadım 6 snıda 2 ayda aldım böyle giderse kötü olur sanırım.:)
Benim dr.bayan ve rahat sağolsun.2 kuzusu var onunda.Kilo önemli değil göbişinde çıksın ne kadar güzel birşey işte diyor.:)
12-15arası normal dedi.
günaydınlar:)
3 gündür giremedim en az 60 sayfa geçmiş var, neyse gün içinde okumaya çalışcam. perşembe akşamı detaylı ultrasonumuz vardı. 330 gram olmusuz, ona sevindim. cinsiyetimiz kesinleşti, kızım geliyor:) genel durumun iyi olduğunu söyledi doktor. 2li testen beri coraspin kullanıyorum sağ damarda direnç var, belki düzelmiştir diye düşünüyorum. öyle birşey mümkün değilmiş, coraspine devambu konuda korkmamam hakkında ısrarcı doktorum, çok detaylı bilgide vermiyor. tansiyonun ilerleyen dönemlerde yükselmesin diye coraspini veriyoruz ve kontrol altına alıyoruz diyor. bende çok takılmamaya çalısıyorum ama benimle aynı durumda olanlarınız varsa sizinde yorumlarınızı beklerim.
cuma sabahıda ilk tetanoz aşısını oldum. çok fazla agrım fln olmadı. su değmeyecek gibi birşey yok dedi hemsire. hergunkı gıbı dusumuda alabildim. korkulacak birşey yokmus, duyurulur:)
Canım teşekkür ederim, bende sizleri çok seviyorum, burda çok güzel insanlarla tanıştık, çok güzel faydalı şeyler paylaşıyoruz.Ama benim vaktim bu kadar değersiz değil !!!Çok yoğun çalıştığım bir işim var, kendi özel zamanımdan ayırıp buraya dahil olmaya,insanlara yardımcı olmaya, hem yaşadıklarımı paylaşmaya hem de bilmediğim konularda yardım almaya çalışıyorum. Çoğumuzun da böyle olduğunu düşünüyorum. İnanın böyle saçma sapan şeylere ayıracak kadar vaktim yok. Bana özelden de rahatsızlıklarını beirten arkadaşlarım oldu, topik sahibi olarak müdahele etmem gerekti. Ama insanlar iyi sözden anlamıyor, işte tekrar ispatlanmış oldu.Birde yandaş toplamış kendine , Hay Allahım Yaaa.... Dedim ya insanların boş vakti çok neler le uğraşıyorlar, yazıkki....Şurda doğru dğrğst iki laf etse belki insana faydası olur belki bir hayır duası alırlar ama .... Zihniyet kötü !!!cekırgecım bız senı cok sevıyoruz cnm benım ..ıyıkı sen devralmıssn topıgı..smdı bunu cok net goruyorum...buraya sacma sapan gırıp bızı rahtsz etmeye hakları yok...ıslerı guclerı yok yanı bellı artık....
yok canım ya bildiğimden değil :))) gri sarı gerçekten çok hoş olur canım.. marshalın boyasından biz çok memnun kaldık.. koçtaşta rengini yaptırdık.. çok fazla ne yapsam ne yapsam die düşününce böyle oldum sanırımeşim benden beter aslında.. evetg canım tavşanıda aynı şekilde yaptım.. hatta resmini cuma göndermiştim Eki Görüntüle 685919
tünaydın hamişlerim bişey sorucam ben süt içemiyorum alıyorum günlerce sürünüyo dolapta içemiyorum o yüzden dondurma falan yiyorum oda sütle yapılıyor yayada ne bileyim sütlaç falan yiyorum acaba doğrumu yapıyorum yoksa zorlada olsa içmelimiyim benim gibi olan varmı
Bizim kurumdaki hemşire doktor sana suda eritilen bi ilaç var ondan vermedimi dedi bende vermedi demirle elevit kullanıyorum dedim,var mı kulanan bu bebişler iliğimizi kemiğimizi sızlatıyo valla
Sütlü tatlı, yoğurt, peynir, özellikle kaşar peyniri bunlar hep çok iyi kalsiyum deposu. İlla ki süte gerek yok canım.
tünaydın hamişlerim bişey sorucam ben süt içemiyorum alıyorum günlerce sürünüyo dolapta içemiyorum o yüzden dondurma falan yiyorum oda sütle yapılıyor yayada ne bileyim sütlaç falan yiyorum acaba doğrumu yapıyorum yoksa zorlada olsa içmelimiyim benim gibi olan varmı
Canım teşekkür ederim, bende sizleri çok seviyorum, burda çok güzel insanlarla tanıştık, çok güzel faydalı şeyler paylaşıyoruz.Ama benim vaktim bu kadar değersiz değil !!!Çok yoğun çalıştığım bir işim var, kendi özel zamanımdan ayırıp buraya dahil olmaya,insanlara yardımcı olmaya, hem yaşadıklarımı paylaşmaya hem de bilmediğim konularda yardım almaya çalışıyorum. Çoğumuzun da böyle olduğunu düşünüyorum. İnanın böyle saçma sapan şeylere ayıracak kadar vaktim yok. Bana özelden de rahatsızlıklarını beirten arkadaşlarım oldu, topik sahibi olarak müdahele etmem gerekti. Ama insanlar iyi sözden anlamıyor, işte tekrar ispatlanmış oldu.Birde yandaş toplamış kendine , Hay Allahım Yaaa.... Dedim ya insanların boş vakti çok neler le uğraşıyorlar, yazıkki....Şurda doğru dğrğst iki laf etse belki insana faydası olur belki bir hayır duası alırlar ama .... Zihniyet kötü !!!
merhaba kızlar, umarım herkes iyi bir haftasonu geçirip öyle başlamıştır haftaya. ben güzel ama yorucu bir haftasonu geçirdim, hala her tarafım ağrıyor. ben burdan hazırlık yapmaya başlayan arkadaşlara bakıp bakıp çok özeniyordum, hepiniz çok güzel şeyler almışsınız maşallah, güle güle kullanırsınız inşallah. hayatımsın; duvar çok güzel olmuş cidden, ellerinize sağlık. biz de nihayet çok düşünüp taşınıp bebek arabamızı aldık, travel sistem olanlardan. bi de ara renklerde bi hastane çıkışı aldım, bebeğimin cinsiyeti hala belli değil. nedense acele de etmiyorum, sağlıklı olsun da. hem rüyalarımda görüyorum ben onu, nasıl da güzel bir bebekti öyle :)
ha bi de kafam çok karışık, yatak nasıl olsun, dolap alalım mı? oda mı dizelim, geçici bişeyler yapıp büyüyünce mi alalım. günüm gecem bunları araştırmakla geçiyor son birkaç gündür. sizler karar verdiniz mi? benim boş bir odam da var bu arada. bakalım takvimimiz ne diyor?
sütlü tatlıları çok seviyorum peyniride yiyorum sağol canım :)
tövbe tövbeee daha neler öğrenicez, kız ne maharetlisiniz walla
Bizde burda tığ işi bir battaniye örüyoruz diye kasım kasım kasılıyoruz
Aayyy bende oğluşuma özel ve farklı bişeyler yapmak istiyorummm.... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?