- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.701
cnm bzm herkese kapımız acık..hergun yenı arkadslar katılıyo aramıza sayımız artıyo ne guzel...zaten gamze daha once burdaydı paylasımları oluyodu..snra kayboldu bu noktalarla gerı dondu sen duzgunce uyardn yandas toplayıp geldı cocuk gbı...ılk bsta takvımıne bakıyo sandım ben ama artık ıyıce art nıyete donustu olay. cnku yazdıgı yok konustugu yok burdakı takvım umrunda degıldr yanı...koca koca ınsanlar ya :)hayret bısey...
baktim cnm ama icerisinin pamuk oldugu yazmiyor...genelde dis yuzeyi pamuk diyolar....icide pamukmu bu bebek yorganinin bilgin varmi
canım nerelerdesin sen nasıslın iyisindir inşalla. saygısız etmesin Alllah insanı bende aynı senin ibi ilk başta takvimi okumak için yazıyorlar sanıyordum
Canım bende senin gibi çok kararsızdım,dün mağazaları gezince kararımı verdim benim oğluşum olacak inşaallah baktım takımlara o ara gözüme arabalalı takımlar varya biraz daha büyüyünce kullanabileceği onlar çarptı kadın halimle ben özendimdedim yarın biraz büyünce ayıcıklı bebkli şeyleri beğenmeyecek e doğar doğmaz mecbur yatak odasında yanımda yatacak son olarak normal bi tane beşik almaya karar verdim yatak odam müsait kızım olsa tamam kız çocuğu her şekilde pembeli cicili bicili bi oda yapardım hayatımsın gibi, ama erkek olunca o arabalı takımlardan yapıcam ilerde ben böyle düşündüm canım ama dediğin gibi karar vermek çok zor
tünaydın hamişlerim bişey sorucam ben süt içemiyorum alıyorum günlerce sürünüyo dolapta içemiyorum o yüzden dondurma falan yiyorum oda sütle yapılıyor yayada ne bileyim sütlaç falan yiyorum acaba doğrumu yapıyorum yoksa zorlada olsa içmelimiyim benim gibi olan varmı
Şu tatlı badem yağı ne iyi şeymiş yaa. Ne gerilme bıraktı, ne kaşıntı. Karın bölgemi sürekli nemli hissediyorum. Karnım çıkınca mecbur başladım ben de nemlendirmeye. Umarım çatlak oluşmaz.
Canım pamukluyu bilmiyorum.ben bebek nevresimi almak için gitmiştim.yorganı sordum öylesine.kız ellerinde 1 tane yün olduğunu söyleyince hemen aldım.çok talep olduğundan ellerinde olmuyormuş.Şanslı olduğumuzu söyledi.benim aldığım yorganın üstünde wallmark işareti var.yünlerde o işaretin olması gerekiyormuş.dün başka bir bebek mağazasındaki adamada aynı şeyi söyledi ama pamukla ilgili hiçbir bilgim yok açıkcası.Ama içi pamuktur sanırım.sen yinede mağazaya uğrayıp sorarsan daha sağlıklı olur.
İçemiyorsan zorlama canım yoğurt peynir yiyebiliyorsan ye. Sütlü tatlı da olur neden olmasın :)
tünaydın hamişlerim bişey sorucam ben süt içemiyorum alıyorum günlerce sürünüyo dolapta içemiyorum o yüzden dondurma falan yiyorum oda sütle yapılıyor yayada ne bileyim sütlaç falan yiyorum acaba doğrumu yapıyorum yoksa zorlada olsa içmelimiyim benim gibi olan varmı
tövbe tövbeee daha neler öğrenicez, kız ne maharetlisiniz walla
bizde burda tığ işi bir battaniye örüyoruz diye kasım kasım kasılıyoruz
aayyy bende oğluşuma özel ve farklı bişeyler yapmak istiyorummm.... :44:
merhabalar arkadaşlar,,
şu nokta olayıyla ilgili ben de şahsi fikrimi söylemek istiyorum kısaca. Allah aşkına kim ne yaparsa yapsın boşverinnnn..ilgi çekmeye çalışıyorlar tepki veriyorlar neye veriyorlarsa! bence bu tarz şeyler dert edilmeyecek kadar basit ve gereksiz. kimse kimseye selam sabah öğretemez bu saatten sonra. öğrenmemiş insanların bu talebi anlamalarını beklemekte ne kadar doğru acaba:26:
bir arkadaşım bebeğinin odasını boyamış çok güzel olmuşş güzel günler geçirsinler o odada inşallahbir ricam olucak isimleri takip edemiyorum kusura bakma ama odanın resmini paylaşabilir misin tekrardan. biz de bu ay sonu boyasını yapıcaz kızımın babasına göstermek istedim ama odayı gordugum sayfayı tarıyıorum taruıyorum bulamadım bidaha nedense paylastıgın sayfa numarasını yazsanda olur. şimdiden teşekkür ederimm
ay canım sen ço kyaşa emi ne güldürdün beni yaaa... sizin becerilerinizi ben yapamıyorum onu napıcaz hiç örgü falan gelmez elimden hep kafamda ne yapabilirim die düşündükçe birden ampul yanıyor canım
............ yapanalrın inşallah sonu oluruz kızlarrr... gamze20 kendini birşey sanan aynı zihniyetteki çoluk çocuk sahibi ama hala beyinleri gelişememiş beyincik kalmışları topluyor... insanı zorla insanlıktan çıkarıyorlar ama umarım tez zamanda hakettiklerini bulurlar...
Ya sizi izliyorumda sabahtan beri yazdıklarınıza bi türlü bi anlam veremiorum neden bu konuyu bu kadar uzattınız anlamadım birkaç noktayı neden bu kadar saçma bi hale grtirdiniz burda birbirinizle tartışıp agır kelimeler kullanıosunuz ama birinin gelip nikaç nokta koymasını olay haline getirip şikayet dahi edebiliyorsunuz insnın anlamış degilim noktaları jiç umursamadan muhabbet eden arkadaşlar var onlar neden rahatsız olmuolar bi tıkla sayfa atlayabiliosunuz görmek istemezseniz görmezsiniz bile belki hiç dikkatini çekmeyen kişiler bile vardır ama siz bunu olay yapıp bide hakaret rdiosunuz çok ayıp gerçekten yakıştıramadım
Örgüyü ben de beceremiyorum. Bir süveter başlamıştım vakti zamanında kendim için tam 3 yıl sürdü bitmesi. Sadece ön tarafını bitirdim hem de. Arkasını annem bitirdi kıyıp da giyemedim çok emek verdim diyeÇerçeveletip asmayı düşünüyorum.
İçemiyorsan zorlama canım yoğurt peynir yiyebiliyorsan ye. Sütlü tatlı da olur neden olmasın :)
Örgüyü ben de beceremiyorum. Bir süveter başlamıştım vakti zamanında kendim için tam 3 yıl sürdü bitmesi. Sadece ön tarafını bitirdim hem de. Arkasını annem bitirdi kıyıp da giyemedim çok emek verdim diyeÇerçeveletip asmayı düşünüyorum.
canım bence yeterli çünkü öyle çabuk kirleniyor ki ; e ikide birde çamaşır da yıkayamıyorsun.
CANIM SAÇMALAMIŞLAR! MANİKÜRÜ BIRAKMAKTA NE DEMEK OLUYOR? BEN OLSAM ORATLIĞI AYAĞA KALDIRIRDIM FÖN BİLE ÇEKTİRMEZDİM. ŞİKAYET ETSEYDİN PATRON KİMSE.
ONLAR YÜZÜNDEN TOPİĞE GİRMİCEM AZ KALDI RESMEN İNAT HALİNE GETİRDİ ZAVALLILAR. ÇOK KIZIYORUM ÇOK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?