2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım nerelerdesin sen nasıslın iyisindir inşalla. saygısız etmesin Alllah insanı bende aynı senin ibi ilk başta takvimi okumak için yazıyorlar sanıyordum

baktim cnm ama icerisinin pamuk oldugu yazmiyor...genelde dis yuzeyi pamuk diyolar....icide pamukmu bu bebek yorganinin bilgin varmi

Canım pamukluyu bilmiyorum.ben bebek nevresimi almak için gitmiştim.yorganı sordum öylesine.kız ellerinde 1 tane yün olduğunu söyleyince hemen aldım.çok talep olduğundan ellerinde olmuyormuş.Şanslı olduğumuzu söyledi.benim aldığım yorganın üstünde wallmark işareti var.yünlerde o işaretin olması gerekiyormuş.dün başka bir bebek mağazasındaki adamada aynı şeyi söyledi ama pamukla ilgili hiçbir bilgim yok açıkcası.Ama içi pamuktur sanırım.sen yinede mağazaya uğrayıp sorarsan daha sağlıklı olur.

canım nerelerdesin sen nasıslın iyisindir inşalla. saygısız etmesin Alllah insanı bende aynı senin ibi ilk başta takvimi okumak için yazıyorlar sanıyordum

canım bnm ıyım saol...hfta sonu esımle gezdık hava guzeldı kndımızı dısarı attık:)ondan pek gıremedm...sen nasılsn prenses nasıl :)evt ya saygınn yasla alakası yok cnm ne yazkkı :)

nısancım bu arada bebek arabanıza bayıldım :)szden kopya cekebılırz :)

Şu tatlı badem yağı ne iyi şeymiş yaa. Ne gerilme bıraktı, ne kaşıntı. Karın bölgemi sürekli nemli hissediyorum. Karnım çıkınca mecbur başladım ben de nemlendirmeye. Umarım çatlak oluşmaz.

merhabaa..ben de 20. haftadan beri süt içemiyorum..sadece süt olsa iyi ...ayran, yogurtta hayatımdan cıktı.. çünkü gaz preoblemim var.. doktorum bana günde 2 adet ara öğünlerde activa yedirtiyor.. sabah peynir.. ancak bu şekilde kalsiyum alabiliyorum.. buna biraz üzüldüm ..çünkü bebege degıl biliyorsun bizm sağlıgımız için önemli bu..ama doktoruma güvendiğim için dert etmedim.. o yüzden sen de doktorun ile konus sana uygun bir gıda bulacaktır.
sevgiler

faydasına cok sevindim .. annem vaktiyle benim için de kullanmış ama.. ben gebelik öncesi yüzümde kullandığımda tüylenme yapmıştı.. o yüzden çekiniyorum bu yağlardan...
lütfen cildini arada takip et..bikini bölgene gelmesin ..

cnm bende pamuklu yaptıracam yorganı o kadar çok araştırdım ki nerdeyse 200 liraya kaz tüğü alacaktım ama pamuk bebek için ennnn sağlıklısıymış anneme dedim yorgancı var pamuk alıp yaptırtcak hemen,bi tane elyaf almış onuda diğeri kirlendiği zaman falan kullanırım artık, yündü tüğdü derken pamuğa karar verdim yanii

bu arada kızlar o noktacılar hesaplar pasifleşmiş kötü bildirimler şikayetler işe yaramış sanırım

............ yapanalrın inşallah sonu oluruz kızlarrr... gamze20 kendini birşey sanan aynı zihniyetteki çoluk çocuk sahibi ama hala beyinleri gelişememiş beyincik kalmışları topluyor... insanı zorla insanlıktan çıkarıyorlar ama umarım tez zamanda hakettiklerini bulurlar...

egelim canım senin konuna geleyim.. bende senin gibi sütü içemiyorum. eşim içeyim die 200 ml sütlerden aldı ama yok oda gitmio midem bulanıo öğürüyorum kendimi zorlayınca. doktorum sütünü içiyrmusun demişti. bende öğürerek evet dedim. asla dedi ve hemen bırakıyorsun dedi öğürerek kendini üzerek içmeni istemem. peynir yumurta yoğurt ye o benim için yeterli olacaktır dedi. yumurtayıda pek sevmem aama sulu haşladıgımda yiyebiliyorum.. sütten daha ii die düşünüyorum bence kendini zorlama canım

ay canım sen ço kyaşa emi ne güldürdün beni yaaa... sizin becerilerinizi ben yapamıyorum onu napıcaz hiç örgü falan gelmez elimden hep kafamda ne yapabilirim die düşündükçe birden ampul yanıyor canım

canım odayı boyayan arkadaş benim çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz güzel yorumlarınızla güzel dileklerin içinde aminn inşallahh herşey bızdıklarımız için.... bu akşamda farklı duvarlara birşeyler yapabiliriz. yaptıkça sizlerle paylaşacağım inş. odayı paylaştığım sayfayı hatırlamıyorum ama resimlerini tekrardan gönderirim.. Eki Görüntüle 685990 Eki Görüntüle 685991

Örgüyü ben de beceremiyorum. Bir süveter başlamıştım vakti zamanında kendim için tam 3 yıl sürdü bitmesi. Sadece ön tarafını bitirdim hem de. Arkasını annem bitirdi kıyıp da giyemedim çok emek verdim diye Çerçeveletip asmayı düşünüyorum.

Merhabalar CANIM ARKADAŞLARIM

ve de küçük YARAMAZLARI;

Hepinize güzel,güneşli,mutlu,ağrısız ve süratle geçecek iyi bir hafta diliyorum.

Zaman çabuk geçsin,yavrularımıza çabucak kavuşalım inşallah

Hiçbir şey almadım bizim yaramaza dedim ya şeytanın bacağını kırıp bebek arabamızı aldık bugün diğerlerini de yavaş yavaş alırız artık daha zamanımız çok var

ÖPÜYORUM HEPİNİZİ

cnm bn battanıye ordum kızıma:)o bıttı smdı ablam da ıstedı oglusuna smdıde baska bı model ona bsladım:)

bence de yani o kadar yıllık bir süveteri çerçeveletmelisin canım bende örgü falan bi ters bi yüz yapsam bile çok çabuk sıkılırım baygınlık gelir içime bana hemen bitecek işler lazım

Sağol canım valla biri cevap yazdı çok şükür.. Ben de ben mi haksızım acaba diyordum.. Patron da kendisi işte sorun orada. Karı koca çalışıyolar. İşimi de halletmek durumundaydım oyüzden en azından fön çektirdim napayım.. Kaş alacak yer bulmalıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…