2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar...ben yemek yptıktan snra acayıp yoruluyorum..ıkı turlu yemegı parca parca yapıyorum resmen..belıme agrı gırdı gene..bde ısıtıcıda su ısıtıp kaldırıyorm yemek yaparken korkuyorum agırmı kaldırıyrm dıye..bsey olurmu sz zorlanıyomusnz yemek yaparkennn

cnm bn battanıye ordum kızıma:)o bıttı smdı ablam da ıstedı oglusuna smdıde baska bı model ona bsladım:)

Angy bir ara koy da görelim maharetlerini şekerim. Maşallahın var yani. İnsan hamişken zaten tahammülsüz oluyor nasıl sabrettin bi de yeni örüyormuşsun pes yani. Ben çok sıkıntılıyım yaa sıpıtıp atıveriyorum sabır gerektiren şeyleri :)

içemyiom canım ya içerim diye alıyom oda öyle günlerce kalıyo dolapta bende onun yerine sütlü tatlılar yapıyom onlarda kilo ama napayım bari onları yiyeyim

Kiloyu boşver canım nasılsa verilir sen şekerine dikkat et o çıkmıyorsa sorun yok demektir herşey kuzucuklarımız için

Bu arada o bu değil de eşinin anlayışsızlığından dert yanan arkadaşlara çok üzüldüm.Bebekkafa'nın yazdıklarını aaaaaaaa diye diye okudum.Zaten vücut olarak yıpranıyoruz bir de manen yıpranmak kolay olmasa gerek.Sabırlı olmasını ve topikte bir nebze de olsa deşarj olmasını tavsiye ediyorum.Burda bir aile gibi olduk ve birimizin derdi hepimizin oluyor.

Eşiyle severek evlenmiş kızcağız bir de valla ben de eşimle severek evlendim ve değiştiğini görsem ben de hayal kırıklığına uğrardım kolay değil gerçekten.Ama yine de soğukkanlı olmak lazım.

ALLAHIM BİRBİRLERİNE ŞİRİN GÖSTERSİN

bebıskomm vla bende herseyeden sıkılıyorum ama orgu ormeyı hep severdım..eskıdende stres atardm daha lısedeyken tunık ormustum kendıme :)smdıde kafa dınlmıyrm zman gecıyo valla:)elımdekınıde bıtıreyım ıkısını bırden gosterıcem sıze :)

Kiloyu boşver canım nasılsa verilir sen şekerine dikkat et o çıkmıyorsa sorun yok demektir herşey kuzucuklarımız için

walla canım dikkat ediyorum zaten kilolu hamile kaldım iyice duba olucam şeker sorunum yok çok şükür bildiğim kadarıyla tabi daha şeker yüklemesi yapılmadı evet herşey bebişlerimiz için

canım senin niye öyle oluyo ki bende 22. hafta içindeyim maşallah diyeyim hiç zorlanmıyom herşeyimi kendim yapıyom bazen hamile olduğumu unutup yolda hızlı hızlı yürüyom kasıklarıma ağrı giriyo o kadar

Yünü de düşünebilirsin güzelim.eski yun yorganlardan değil.antibakteriyel ve makinaeda yıkanabilir.ince zaten.yastigida yün aldim.elyaf lar zaten sağlıksız çok tekletiyor.hayırlı olsun canım.pamuklu veya yünlü en sagliklisi zaten.

Son düzenleme:
Konu dışı dediniz noktalara şilayet ettiniz şimdi sizde bu konuyu saptırıp olay çıkarıosunuz ozamn sizde diğer kişilerin konusunu saptırmış oluosunuz ozamn diğer arkadaşlar ve bnde sizi şikayet edelim

cnm bende yapıyorm cok sukur ama bel agrım var o yuzden zorluyo yemek ypmak ....uzun sure ayakta durunca belım agrıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…