- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.721
cnm bn battanıye ordum kızıma:)o bıttı smdı ablam da ıstedı oglusuna smdıde baska bı model ona bsladım:)
............ yapanalrın inşallah sonu oluruz kızlarrr... gamze20 kendini birşey sanan aynı zihniyetteki çoluk çocuk sahibi ama hala beyinleri gelişememiş beyincik kalmışları topluyor... insanı zorla insanlıktan çıkarıyorlar ama umarım tez zamanda hakettiklerini bulurlar...
Ya sizi izliyorumda sabahtan beri yazdıklarınıza bi türlü bi anlam veremiorum neden bu konuyu bu kadar uzattınız anlamadım birkaç noktayı neden bu kadar saçma bi hale grtirdiniz burda birbirinizle tartışıp agır kelimeler kullanıosunuz ama birinin gelip nikaç nokta koymasını olay haline getirip şikayet dahi edebiliyorsunuz insnın anlamış degilim noktaları jiç umursamadan muhabbet eden arkadaşlar var onlar neden rahatsız olmuolar bi tıkla sayfa atlayabiliosunuz görmek istemezseniz görmezsiniz bile belki hiç dikkatini çekmeyen kişiler bile vardır ama siz bunu olay yapıp bide hakaret rdiosunuz çok ayıp gerçekten yakıştıramadım
bizi izliyorsan nekadar rahatsız olduğumuzu da görmen gerekiyor. amaçları neyse ........ koymak yerine sıkıntılarını dertlerini yazsınlar. burda hepimiz paylaşım için varız .... koymak yada aley edici işaretler koymak için yokuz. ve buna tepki veren herkes bir kaç kişi değil yani.. birçok kişiiii canım.. bizim tepkilerimiz ayıp geliyor ama çete gibi burayı boşşş şeylerle dolduranların ayıp gelmiyorsa birşey diyemem..
içemyiom canım ya içerim diye alıyom oda öyle günlerce kalıyo dolapta bende onun yerine sütlü tatlılar yapıyom onlarda kilo ama napayım bari onları yiyeyim
bence de yani o kadar yıllık bir süveteri çerçeveletmelisin canım bende örgü falan bi ters bi yüz yapsam bile çok çabuk sıkılırım baygınlık gelir içime bana hemen bitecek işler lazım
bizi izliyorsan nekadar rahatsız olduğumuzu da görmen gerekiyor. amaçları neyse ........ koymak yerine sıkıntılarını dertlerini yazsınlar. burda hepimiz paylaşım için varız .... koymak yada aley edici işaretler koymak için yokuz. ve buna tepki veren herkes bir kaç kişi değil yani.. birçok kişiiii canım.. bizim tepkilerimiz ayıp geliyor ama çete gibi burayı boşşş şeylerle dolduranların ayıp gelmiyorsa birşey diyemem..
Bn şahsen rahatsız olmadım bnm gibi olmayanda çok gördüğüm kadarıyla çünkü ortada bikaç noktadan başka bişey yok ha bişeye tepkiyse yapyıkları tepki verilen kişi kendini bilir üçüncü kişilere laf düşmez cnm
Angy bir ara koy da görelim maharetlerini şekerim. Maşallahın var yani. İnsan hamişken zaten tahammülsüz oluyor nasıl sabrettin bi de yeni örüyormuşsun pes yani. Ben çok sıkıntılıyım yaa sıpıtıp atıveriyorum sabır gerektiren şeyleri :)
Kiloyu boşver canım nasılsa verilirsen şekerine dikkat et o çıkmıyorsa sorun yok demektir herşey kuzucuklarımız için
Bn şahsen rahatsız olmadım bnm gibi olmayanda çok gördüğüm kadarıyla çünkü ortada bikaç noktadan başka bişey yok ha bişeye tepkiyse yapyıkları tepki verilen kişi kendini bilir üçüncü kişilere laf düşmez cnm
sen şahsen rahatsız olmadıysan belkide o şahıslarla samimiyetin vardır bilemeyiz... bu konuyu bizler kendi aramızda tartıştık sen madem araya girip rahatsız olmamışssın şimdi onları savunur gibi neden aradan çıkıyorsun ki. topığimizin annesi beyazçekirge o iki üç tane dediğin noktalarıı kızzz uzun bir sayfa halinde paylaştı.. herkes görmek istediğini görür. sen görmüyorsan ve seni rahatsız etmiyorsa laf düşürtme ve yorum yapma ozaman cnmmm
bız rahatsz olduk ve bunu dıle getrdk cnm ....buraya cok sık gırıyoruz ve paylasımlarımızn arasına sacma sapan sekılde dalınmasından hoslanmıyrz...senn koruma ıhtıyacı hıssetmene bı anlama veremedm ıstemeyen buraya yazmaz bu kadar basıt..bızı boyle sacma sapan cocuk gbı seylerle rahtsz etmesnler
sen şahsen rahatsız olmadıysan belkide o şahıslarla samimiyetin vardır bilemeyiz... bu konuyu bizler kendi aramızda tartıştık sen madem araya girip rahatsız olmamışssın şimdi onları savunur gibi neden aradan çıkıyorsun ki. topığimizin annesi beyazçekirge o iki üç tane dediğin noktalarıı kızzz uzun bir sayfa halinde paylaştı.. herkes görmek istediğini görür. sen görmüyorsan ve seni rahatsız etmiyorsa laf düşürtme ve yorum yapma ozaman cnmmm
hayatımmmmm sana tamamen katılıyorummm:)agzına saglık :)
Neden snn herşeye yorum yapma yetkin oluoda bnm olmuo sen ne hakka sahipsen bnde aynına sahibim kimseye karışma hakkımız yoksa burda sizde karışmayın ozamn kimsenn noktasına virgülüne
bu arada kızlar...ben yemek yptıktan snra acayıp yoruluyorum..ıkı turlu yemegı parca parca yapıyorum resmen..belıme agrı gırdı gene..bde ısıtıcıda su ısıtıp kaldırıyorm yemek yaparken korkuyorum agırmı kaldırıyrm dıye..bsey olurmu sz zorlanıyomusnz yemek yaparkennn
cnm bende pamuklu yaptıracam yorganı o kadar çok araştırdım ki nerdeyse 200 liraya kaz tüğü alacaktım ama pamuk bebek için ennnn sağlıklısıymış anneme dedim yorgancı var pamuk alıp yaptırtcak hemen,bi tane elyaf almış onuda diğeri kirlendiği zaman falan kullanırım artık, yündü tüğdü derken pamuğa karar verdim yanii
............ yapanalrın inşallah sonu oluruz kızlarrr... gamze20 kendini birşey sanan aynı zihniyetteki çoluk çocuk sahibi ama hala beyinleri gelişememiş beyincik kalmışları topluyor... insanı zorla insanlıktan çıkarıyorlar ama umarım tez zamanda hakettiklerini bulurlar...
Ya sizi izliyorumda sabahtan beri yazdıklarınıza bi türlü bi anlam veremiorum neden bu konuyu bu kadar uzattınız anlamadım birkaç noktayı neden bu kadar saçma bi hale grtirdiniz burda birbirinizle tartışıp agır kelimeler kullanıosunuz ama birinin gelip nikaç nokta koymasını olay haline getirip şikayet dahi edebiliyorsunuz insnın anlamış degilim noktaları jiç umursamadan muhabbet eden arkadaşlar var onlar neden rahatsız olmuolar bi tıkla sayfa atlayabiliosunuz görmek istemezseniz görmezsiniz bile belki hiç dikkatini çekmeyen kişiler bile vardır ama siz bunu olay yapıp bide hakaret rdiosunuz çok ayıp gerçekten yakıştıramadım
lıvanısacım bızım yazdıklarımızı begenmıyosan ızleme canımm..sen uzun zamndr gırmıyosn galıba cekırge topık annemız oldugundan berı burda tartısma yok kımsenn kmseye agır sozler soyledıgıde yok...bız cok ıyı anlasıyrz paylasıyrz dertlesıyrz ...bız rahtsz olduk cnm alay eder gbı bı tavır var....dusuncemızı soylerız bu senı nıye rahtsz ettıkı sende bızım yazdıklarımız okumzsn sadece nokta noktalara odaklanırsn olur bıter cnm
Neden snn herşeye yorum yapma yetkin oluoda bnm olmuo sen ne hakka sahipsen bnde aynına sahibim kimseye karışma hakkımız yoksa burda sizde karışmayın ozamn kimsenn noktasına virgülüne
sen noktadan rahatsız olmayıp yorum yapmıyorsan bizim yaptıgımız yorumlara cvp yazmaya hakkın yoktur.. rahatsız olmadıgın birşeye niye kelimelerini tüketiyorsun. o kişileri arkadaşalrım şikayet edince konuşma haklarını sanamı verdiler.. diğer sayfalarına atla onlara bak ozaman.. ve burda bir çoğumuz yorum yaptı.. birtek benim yazımı alıpta altına yorum yazmaa seninle muhattap olup daha fazla zamanımı harcayamam..
hayatımmmmm sana tamamen katılıyorummm:)agzına saglık :)
saol cnm benim bazı insanlar rahatsız edicidir ve hep öyle kalırlar
canım senin niye öyle oluyo ki bende 22. hafta içindeyim maşallah diyeyim hiç zorlanmıyom herşeyimi kendim yapıyom bazen hamile olduğumu unutup yolda hızlı hızlı yürüyom kasıklarıma ağrı giriyo o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?