- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.741
evet kızlar cuma günü yapabiliriz diye bahsettiğim kızımın odasının duvarları.. annemle kocamn boyadılar sağolsunlar.. yuvarlaklarıda baktım başlamışlar yapmaya.. geri kalanını kocamla gece biz devam ettik.. bakalı msizler beğenicekmisiniz..Eki Görüntüle 685790 Eki Görüntüle 685791
Eki Görüntüle 685797 pardon kızlar bu aldığımız bebek arabası yanlış resim yüklemişim az önceKraft Penta 6 travel sistem
...................................
cnm bende yapıyorm cok sukur ama bel agrım var o yuzden zorluyo yemek ypmak ....uzun sure ayakta durunca belım agrıyo...
Ooooo marifetli karı kocanın hali başka :)) Maşallah size... Çok hoş olmuş
Güle güle kullan canım rengi de çok hoş :) Hayırlı olsun
Ya sabııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır :113:
o ayakta kalmak mahfediyor insanı canım yaa.. dün bende çok kötüydüm temizlik yaptım arkasından ütü falan ama ütü yaparken yarısını bıraktım artık tutuldum ne ileri ne geri.. akşam olunca yataktan kalkamadım tuvalete gidicem kalkamıyorum.. kendimizi zorlayınca yada yorunca bunları hep yaşıyoruz
Kızlar bende el işleri konusunda pek marifetli sayılmam ama oğluşuma kendi el emeğimin olduğu bişeyler yapmak istiyordum. Bebek mobilyası konusunda çok kararsızdım odamı olsam sadece beşik mi alsam die. Sonra bende de bi ampül yandı :)) bekarken odamda kullandığım üçlü gardolap be beşli şifonyeri mobilya boyası ile boyamaya karar verdim aslında eski değiller ama renk olarak erkeğe uymayacak çünkü açık gri ve lila renklerinde dün koçtaştan mobilya boyası aldık eşimde orta gri renkte lila rengi olan kısımları orta griye boyayıp üzerine mat vernik süreceğim. Şifonyerin bir çekmecesini denemek için boyadım görüntüyü beğendim :)) bu ay sonu taşınacağız taşındıktan sonra başlıcam boyama işine bitince paylaşırım sizinle umarım güzel bişeyler ortaya çıkarabilirim :)) şans dileyin bana kızlar :)
canım senin niye öyle oluyo ki bende 22. hafta içindeyim maşallah diyeyim hiç zorlanmıyom herşeyimi kendim yapıyom bazen hamile olduğumu unutup yolda hızlı hızlı yürüyom kasıklarıma ağrı giriyo o kadar
slm bebeıslerrr nasılsınızz? haftasonu arada bakıp cıktım yazamadım kızlarhiç zaman bulup..bu hafta sonuda baya yogun gectı kızlarr artık cooookkk cabuk yoruluyorum ıkı magza dolanıom yoruluyorum,belım kopuyorr o sırada karnım top gıbı aşşagı çekılıyorr bebegım kaskatı oluyor nefes nefesee oturcak yer arıyorum yaşlanmış gıbı hıssedıyorum kendımıı
canım odayı boyayan arkadaş benimçok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz güzel yorumlarınızla güzel dileklerin içinde aminn inşallahh herşey bızdıklarımız için.... bu akşamda farklı duvarlara birşeyler yapabiliriz. yaptıkça sizlerle paylaşacağım inş. odayı paylaştığım sayfayı hatırlamıyorum ama resimlerini tekrardan gönderirim.. Eki Görüntüle 685990 Eki Görüntüle 685991
Siz başkalarından rahatsız oluosunuz bnde sizden buladar basit evt son zamnlarda girmiorum çünkü burda guruplaşma var hiç gelemem böle şeylere bn kimsenn avukatıda degilim kendi düşüncemi söylüorum herkes işine baksın
Ya sizi izliyorumda sabahtan beri yazdıklarınıza bi türlü bi anlam veremiorum neden bu konuyu bu kadar uzattınız anlamadım birkaç noktayı neden bu kadar saçma bi hale grtirdiniz burda birbirinizle tartışıp agır kelimeler kullanıosunuz ama birinin gelip nikaç nokta koymasını olay haline getirip şikayet dahi edebiliyorsunuz insnın anlamış degilim noktaları jiç umursamadan muhabbet eden arkadaşlar var onlar neden rahatsız olmuolar bi tıkla sayfa atlayabiliosunuz görmek istemezseniz görmezsiniz bile belki hiç dikkatini çekmeyen kişiler bile vardır ama siz bunu olay yapıp bide hakaret rdiosunuz çok ayıp gerçekten yakıştıramadım
slm bebeıslerrr nasılsınızz? haftasonu arada bakıp cıktım yazamadım kızlarhiç zaman bulup..bu hafta sonuda baya yogun gectı kızlarr artık cooookkk cabuk yoruluyorum ıkı magza dolanıom yoruluyorum,belım kopuyorr o sırada karnım top gıbı aşşagı çekılıyorr bebegım kaskatı oluyor nefes nefesee oturcak yer arıyorum yaşlanmış gıbı hıssedıyorum kendımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?