2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende el işleri konusunda pek marifetli sayılmam ama oğluşuma kendi el emeğimin olduğu bişeyler yapmak istiyordum. Bebek mobilyası konusunda çok kararsızdım odamı olsam sadece beşik mi alsam die. Sonra bende de bi ampül yandı :)) bekarken odamda kullandığım üçlü gardolap be beşli şifonyeri mobilya boyası ile boyamaya karar verdim aslında eski değiller ama renk olarak erkeğe uymayacak çünkü açık gri ve lila renklerinde dün koçtaştan mobilya boyası aldık eşimde orta gri renkte lila rengi olan kısımları orta griye boyayıp üzerine mat vernik süreceğim. Şifonyerin bir çekmecesini denemek için boyadım görüntüyü beğendim :)) bu ay sonu taşınacağız taşındıktan sonra başlıcam boyama işine bitince paylaşırım sizinle umarım güzel bişeyler ortaya çıkarabilirim :)) şans dileyin bana kızlar :)

Ooooo marifetli karı kocanın hali başka :)) Maşallah size... Çok hoş olmuş

Eki Görüntüle 685797 pardon kızlar bu aldığımız bebek arabası yanlış resim yüklemişim az önce Kraft Penta 6 travel sistem

Güle güle kullan canım rengi de çok hoş :) Hayırlı olsun

...................................

Ya sabııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır :113:

cnm bende yapıyorm cok sukur ama bel agrım var o yuzden zorluyo yemek ypmak ....uzun sure ayakta durunca belım agrıyo...

o ayakta kalmak mahfediyor insanı canım yaa.. dün bende çok kötüydüm temizlik yaptım arkasından ütü falan ama ütü yaparken yarısını bıraktım artık tutuldum ne ileri ne geri.. akşam olunca yataktan kalkamadım tuvalete gidicem kalkamıyorum.. kendimizi zorlayınca yada yorunca bunları hep yaşıyoruz

slm bebeıslerrr nasılsınızz? haftasonu arada bakıp cıktım yazamadım kızlarhiç zaman bulup..bu hafta sonuda baya yogun gectı kızlarr artık cooookkk cabuk yoruluyorum ıkı magza dolanıom yoruluyorum,belım kopuyorr o sırada karnım top gıbı aşşagı çekılıyorr bebegım kaskatı oluyor nefes nefesee oturcak yer arıyorum yaşlanmış gıbı hıssedıyorum kendımıı

saol canım benimm.. kocama söyledim güzel yorumlarınızı oda gururlandı ve mutlu oldu. biz yapalım bu işi diyo.. yakında açarsak biyere tasarımcı dekorasyoncu sizlere geliriz

kızlar örgüden bende anlamıyorum ya annem battaniye örüyo heves ettim bende örücem diye gittim 5 tane ip aldım yok anam beceremedim sağolsun amacamın karısı ver ipleri ben örürüm dedi ona verdim o örüyo sağolsun öncesindende 2 tane yelek ördü dün bi duydum ki sülale ve komşularım başlamış kızıma yelek ceket örmeye ay nasıl mutlu oldum ay becerksizlik çok zor sağolsun akrabalar ve komşularım

aynen cnm benı anlatıyosun vala..resmen kıtlenıyorum...dun bende utu yaptım esımn kotları vardı..askım kusura bkma vla kıtlendm resmen gerısını sonra yaparım dedm bıraktım

Siz başkalarından rahatsız oluosunuz bnde sizden buladar basit evt son zamnlarda girmiorum çünkü burda guruplaşma var hiç gelemem böle şeylere bn kimsenn avukatıda degilim kendi düşüncemi söylüorum herkes işine baksın

elelrinize sağlık canım güzel değerlendirmişsin ben bu ampul yanmasını pek beğendim. hepimizin yansınn inş. herşey bızdıklar için gri yerler durup, lila olan yerleri sarı yada yeşil tonlarıda boyanabilirmiş cnım nacizane bir fikir

tüüü maşallah canım nazar değmesinn ne güzel tadını çıkar bunun.. ben yaptıgım işin üstüne bide dışarı çıkıyorsam sırtıma yük koyuyorlar sanki belim falan tutulup kalıyorum

Ya sizi izliyorumda sabahtan beri yazdıklarınıza bi türlü bi anlam veremiorum neden bu konuyu bu kadar uzattınız anlamadım birkaç noktayı neden bu kadar saçma bi hale grtirdiniz burda birbirinizle tartışıp agır kelimeler kullanıosunuz ama birinin gelip nikaç nokta koymasını olay haline getirip şikayet dahi edebiliyorsunuz insnın anlamış degilim noktaları jiç umursamadan muhabbet eden arkadaşlar var onlar neden rahatsız olmuolar bi tıkla sayfa atlayabiliosunuz görmek istemezseniz görmezsiniz bile belki hiç dikkatini çekmeyen kişiler bile vardır ama siz bunu olay yapıp bide hakaret rdiosunuz çok ayıp gerçekten yakıştıramadım[/QUOTE]

CANIM BENİM YA NASILDA İÇERLEMİŞ BAK. BANA BAK HANIM; ASLINDA HAKLISIN SENİ VE SENİN GİBİLERİ GÖRMEZDEN GELEBİLEN BİR TOPLUM OLABİLSEK BELKİDE FOSİLLEŞECEKSİNİZ AMA BİZLER "MALESEF" İNSAN YANLARIMIZI KÖRELTEMEDİĞİMİZ İÇİN HALEN SİZLERLE MUHATTAP OLUP CVP HAKKI DOĞURTUYORUZ.

• "Siz başkalarından rahatsız oluosunuz bnde sizden buladar basit evt son zamnlarda girmiorum çünkü burda guruplaşma var hiç gelemem böle şeylere bn kimsenn avukatıda degilim kendi düşüncemi söylüorum herkes işine baksın"​
  • DEMİŞSİN; HADİ O ZAMAN GÜZELİM İKİLE, NE DİYE HALEN AŞINDIRIYOSUN BURAYI MADEM GRUPLAŞMA VAR GİRME TOPİĞE. TAKVİME HER TÜRLÜ BAKABİLİRSİN. ASLINDA BEN DAHA ZİYADE SİZİN GERÇEK HAYATTAKİ İLİŞKİLERİNİZİ MERAK EDİYORUM,KİM BİLİR NASIL KÖTÜ ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİNİZ VARDIR. SANAL ORTAMDA GRUPLAŞMADAN DIŞLANMAKTAN ŞİKAYET EDEN BİR İNSAN,DIŞ DÜNYA DA NE KADAR SAĞLIKLI OLABİLİR Kİ ?SENİN İÇİN ÜZÜLDÜM BEBEĞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH BİR GÜN BAŞKALARININ AVUKATLIĞINI YAPMADAN KENDİN OLABİLİRSİN, UNUTMA SEN "DON KİSOT" DEĞİLSİN VE BEN BURDA YEL DEĞİRMENİ GÖREMİYORUM. UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR...

bende öyleyim canım hemen yorulma falan, nezaman ahhhh desem kocitom dalga geçiyor. yaşlandın sen artık diye

BAZI İNSANLAR BÖYLEDİR EVDE OTURUR OTURUR,SONRA SIRF AKSİYON OLSUN ZAMAN GEÇSİN DİYE ZIT BİR KARAKTERE BÜRÜNÜP TOPLUMA SALAR KENDİNİ biraz geliştir kendini yahu "boş bir kafa şeytanın çalışma odasıdır" sevgili avukat hanım

hayatımsın canım valla ne becekliymişsiniz. Ben de akşam eşime göstermek istiyorum. Hoş sizinki gibi tavsanlar daireler yapmayı beceremeyiz ama bi duvarı pembe bi duvarı gri yapabiliriz heralde Maşallah diyelim. Odaya mobilyalar geldikten sonra tam döşenmiş halini de buraya koysan seviniriz valla. Yapamasak da ahhhh diye iç geçiririz. Benim eşimde hiç öyle hevesler yok.

Livanisacım burda gruplaşma yok bence sadece çok kalabalığız. Herkes gün içinde bişeyler yazınca zaten 5-6 sayfa oluyor. Bazen benim yazdıklarıma da cevap gelmiyor. Bazen geliyor. Bunu kafama takmıyorum çünkü ben de herkese bişeyler yazamıyorum. Onlardan rahatsız olunmasının sebebi böyle çocukça aşırı tepki göstermeleri. Basit bir ricanın böyle tepkiyle karşılanmasına kızıldı. Gamze gelip kızlar işe giderken bakıyorum sadece nokta koymak daha kolayıma geliyor lütfen yanlış anlamayın deseydi iyi niyetli bir şekilde burda kimsenin ona bişey söyleyemezdi. Bu tepkiye insanlar tepki gösterdi sadece. Umarım anlatabilmişimdir.

CANIM BENİM YA NASILDA İÇERLEMİŞ BAK. BANA BAK HANIM; ASLINDA HAKLISIN SENİ VE SENİN GİBİLERİ GÖRMEZDEN GELEBİLEN BİR TOPLUM OLABİLSEK BELKİDE FOSİLLEŞECEKSİNİZ AMA BİZLER "MALESEF" İNSAN YANLARIMIZI KÖRELTEMEDİĞİMİZ İÇİN HALEN SİZLERLE MUHATTAP OLUP CVP HAKKI DOĞURTUYORUZ.

• "Siz başkalarından rahatsız oluosunuz bnde sizden buladar basit evt son zamnlarda girmiorum çünkü burda guruplaşma var hiç gelemem böle şeylere bn kimsenn avukatıda degilim kendi düşüncemi söylüorum herkes işine baksın"​
  • DEMİŞSİN; HADİ O ZAMAN GÜZELİM İKİLE, NE DİYE HALEN AŞINDIRIYOSUN BURAYI MADEM GRUPLAŞMA VAR GİRME TOPİĞE. TAKVİME HER TÜRLÜ BAKABİLİRSİN. ASLINDA BEN DAHA ZİYADE SİZİN GERÇEK HAYATTAKİ İLİŞKİLERİNİZİ MERAK EDİYORUM,KİM BİLİR NASIL KÖTÜ ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİNİZ VARDIR. SANAL ORTAMDA GRUPLAŞMADAN DIŞLANMAKTAN ŞİKAYET EDEN BİR İNSAN,DIŞ DÜNYA DA NE KADAR SAĞLIKLI OLABİLİR Kİ ?SENİN İÇİN ÜZÜLDÜM BEBEĞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH BİR GÜN BAŞKALARININ AVUKATLIĞINI YAPMADAN KENDİN OLABİLİRSİN, UNUTMA SEN "DON KİSOT" DEĞİLSİN VE BEN BURDA YEL DEĞİRMENİ GÖREMİYORUM. UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR...
[/QUOTE]

red bnde smdı yazıcaktım nerdesn bacım nıye yazmıyosun dıye helal olsun cok guzel soyledın..bunn ustune daha bısey demezler heralde...agzına saglık:)

REDQUEEN33 canımcımm sen harikasın yaaa laflarınlaaa ne güzel ağız payı veriyorsun.. bin tane beğenme butonu olsa basarım valla

Ya hiç gelemiyorum böyle şeylere kızlar bu nedir ya? Allah akıl fikir versin yazık valla yazık...
Hem ben sizi çoook seviyorum tatlı hamişlerim beniiiim hihihih

cnm bnde senn gbıyım ...karnımz buyudkce sıkntılarmz artıyo...7.aydan snra karnımz hızla buyucek..o zamn gce uyku olmz bıze heralde kocalar yatarken bız topıge takılırız :)

Pek sevgili saygılı ve saygılı olmayan arkadaşlarım..noktalardan rahatsız olanlar olmayanlarr...bir arkadaşmızın sırf takvim okumak için attığı noktaları malum bir kişi çekemeyip kendine görev bulup taa arkadaşımıza ulaşıp,ben bu topiğin sahibiyim.nokta koyamassın falan filan diye mesaj atmıştr.ve topikte herkes rahatsız olmuş gbi göstermiş..şimdi soruyorum size işigücüolmayan,sırf şamata aranan bikaç kişinin dışında kimin dikkatini çekmişti o bir kişinin noktası..kaldı ki hem sizi takip edip bilgileri okuyan ve bu aradada takvimi görmek için atılan bir noktayken.art niyetli kişiler bunu yanlış anladı..bizde arkadaşımıza destek verdik..sessiz bir eylemdi.ama maşallah yemediğimiz hakaret kalmadı..sizden kime hakaret edildi.sayfa işgali dediniz..asıl siz sayfalardır işgal yapıyosunuz..hemde hakaret ederek.''zavallılar...,beyinsizler ..beyincikler''diyenler sizmi haklı oldunuz şimdi..burda herkes hamilelikleilgili konusuna devam ederken konuyu saptıran sizlersiniz..kaldı ki ben hamile bile değilim.ağustos annesi olacakken bebeğini 1 ay önce kaybetmiş bi kişiyim.o beyinsiz zavallı dediğiniz kişiler benim anam babam en yakın dostum oldu bu zor zamanımda..ama durumum burda paylaşıldğında..biz böyle haberler duymak istemiyoruz dedi bazılarınız..başkasıyla uğrasıcağına hamileliğinizle uğraşın..çok tartışma ortamı arıyosanız başka topik açın..bi tek logo paylaşıp güne baslayanlarda var aranızda..onlar rahatsız etmiyoda gamze mi rahatsız etti..bu art niyettir..diğer tarafı cekemiyenlerin işidir..gamzeyi kim tanıyoda kendini beğenmiş diyor..ben tanıyorum onu ve arkadaşlarımı çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…