- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.761
hayatımsın canım valla ne becekliymişsiniz. Ben de akşam eşime göstermek istiyorum. Hoş sizinki gibi tavsanlar daireler yapmayı beceremeyiz ama bi duvarı pembe bi duvarı gri yapabiliriz heraldeMaşallah diyelim. Odaya mobilyalar geldikten sonra tam döşenmiş halini de buraya koysan seviniriz valla. Yapamasak da ahhhh diye iç geçiririz. Benim eşimde hiç öyle hevesler yok.
Livanisacım burda gruplaşma yok bence sadece çok kalabalığız. Herkes gün içinde bişeyler yazınca zaten 5-6 sayfa oluyor. Bazen benim yazdıklarıma da cevap gelmiyor. Bazen geliyor. Bunu kafama takmıyorum çünkü ben de herkese bişeyler yazamıyorum. Onlardan rahatsız olunmasının sebebi böyle çocukça aşırı tepki göstermeleri. Basit bir ricanın böyle tepkiyle karşılanmasına kızıldı. Gamze gelip kızlar işe giderken bakıyorum sadece nokta koymak daha kolayıma geliyor lütfen yanlış anlamayın deseydi iyi niyetli bir şekilde burda kimsenin ona bişey söyleyemezdi. Bu tepkiye insanlar tepki gösterdi sadece. Umarım anlatabilmişimdir.
tüüü maşallah canım nazar değmesinnne güzel tadını çıkar bunun.. ben yaptıgım işin üstüne bide dışarı çıkıyorsam sırtıma yük koyuyorlar sanki belim falan tutulup kalıyorum
Ya hiç gelemiyorum böyle şeylere kızlar bu nedir ya? Allah akıl fikir versin yazık valla yazık...
Hem ben sizi çoook seviyorum tatlı hamişlerim beniiiim hihihih
elelrinize sağlık canım güzel değerlendirmişsin ben bu ampul yanmasını pek beğendim. hepimizin yansınn inş. herşey bızdıklar içingri yerler durup, lila olan yerleri sarı yada yeşil tonlarıda boyanabilirmiş cnım nacizane bir fikir
sağol canım üstelik ben bide kiloluyum yani(83 oldum )
Ya sizi izliyorumda sabahtan beri yazdıklarınıza bi türlü bi anlam veremiorum neden bu konuyu bu kadar uzattınız anlamadım birkaç noktayı neden bu kadar saçma bi hale grtirdiniz burda birbirinizle tartışıp agır kelimeler kullanıosunuz ama birinin gelip nikaç nokta koymasını olay haline getirip şikayet dahi edebiliyorsunuz insnın anlamış degilim noktaları jiç umursamadan muhabbet eden arkadaşlar var onlar neden rahatsız olmuolar bi tıkla sayfa atlayabiliosunuz görmek istemezseniz görmezsiniz bile belki hiç dikkatini çekmeyen kişiler bile vardır ama siz bunu olay yapıp bide hakaret rdiosunuz çok ayıp gerçekten yakıştıramadım
oyyy kız bunlar baya baya örgütleniş yaapek sevgili saygılı ve saygılı olmayan arkadaşlarım..noktalardan rahatsız olanlar olmayanlarr...bir arkadaşmızın sırf takvim okumak için attığı noktaları malum bir kişi çekemeyip kendine görev bulup taa arkadaşımıza ulaşıp,ben bu topiğin sahibiyim.nokta koyamassın falan filan diye mesaj atmıştr.ve topikte herkes rahatsız olmuş gbi göstermiş..şimdi soruyorum size işigücüolmayan,sırf şamata aranan bikaç kişinin dışında kimin dikkatini çekmişti o bir kişinin noktası..kaldı ki hem sizi takip edip bilgileri okuyan ve bu aradada takvimi görmek için atılan bir noktayken.art niyetli kişiler bunu yanlış anladı..bizde arkadaşımıza destek verdik..sessiz bir eylemdi.ama maşallah yemediğimiz hakaret kalmadı..sizden kime hakaret edildi.sayfa işgali dediniz..asıl siz sayfalardır işgal yapıyosunuz..hemde hakaret ederek.''zavallılar...,beyinsizler ..beyincikler''diyenler sizmi haklı oldunuz şimdi..burda herkes hamilelikleilgili konusuna devam ederken konuyu saptıran sizlersiniz..kaldı ki ben hamile bile değilim.ağustos annesi olacakken bebeğini 1 ay önce kaybetmiş bi kişiyim.o beyinsiz zavallı dediğiniz kişiler benim anam babam en yakın dostum oldu bu zor zamanımda..ama durumum burda paylaşıldğında..biz böyle haberler duymak istemiyoruz dedi bazılarınız..başkasıyla uğrasıcağına hamileliğinizle uğraşın..çok tartışma ortamı arıyosanız başka topik açın..bi tek logo paylaşıp güne baslayanlarda var aranızda..onlar rahatsız etmiyoda gamze mi rahatsız etti..bu art niyettir..diğer tarafı cekemiyenlerin işidir..gamzeyi kim tanıyoda kendini beğenmiş diyor..ben tanıyorum onu ve arkadaşlarımı çok seviyorum.
Yakınız o zaman birbirimize bende gebze medical parka gidiyorum Mine kabakaşa gidiyorum sen hangi doktora gidiosun
Yeşili pek sevmiyorum canım :) bende sarı Yada mavi düşündüm ama istediğim tonlarda sarı Yada mavi bulamadım bi kutu boya aldım zaten şuan denemek için açık ve koyu griyi kombin ettim bakalım daha zaman var renkleri değiştirebiliriz fikrin için çok teşekkür ederim canım sen harikalar yaratmışsın duvarlarda bayıldım
83 -93 ne fark eder olsun canım sağlığın ne güzel yerindeo fotodaki sen değil misin?[/QUOTdo
çok şükür sağlığım yerinde canım evet fotodaki benim dışardan bakıldığında gözükmüyorum çok kilolu ama tartı öyle sölemiyo
Benim de çikolata canım yaa. Yemezsem rüyama giriyo. Burda bi arkadaş tarçın çubuğu önermişti denedim ama o da kesmediİstediğim tatlıyı yiyeyim ama çikolatayı mutlaka istiyor canım.
Hoşgeldin canım özledim ki ben seni :82::82:
evet kızlar cuma günü yapabiliriz diye bahsettiğim kızımın odasının duvarları.. annemle kocamn boyadılar sağolsunlar.. yuvarlaklarıda baktım başlamışlar yapmaya.. geri kalanını kocamla gece biz devam ettik.. bakalı msizler beğenicekmisiniz..Eki Görüntüle 685790 Eki Görüntüle 685791
Pek sevgili saygılı ve saygılı olmayan arkadaşlarım..noktalardan rahatsız olanlar olmayanlarr...bir arkadaşmızın sırf takvim okumak için attığı noktaları malum bir kişi çekemeyip kendine görev bulup taa arkadaşımıza ulaşıp,ben bu topiğin sahibiyim.nokta koyamassın falan filan diye mesaj atmıştr.ve topikte herkes rahatsız olmuş gbi göstermiş..şimdi soruyorum size işigücüolmayan,sırf şamata aranan bikaç kişinin dışında kimin dikkatini çekmişti o bir kişinin noktası..kaldı ki hem sizi takip edip bilgileri okuyan ve bu aradada takvimi görmek için atılan bir noktayken.art niyetli kişiler bunu yanlış anladı..bizde arkadaşımıza destek verdik..sessiz bir eylemdi.ama maşallah yemediğimiz hakaret kalmadı..sizden kime hakaret edildi.sayfa işgali dediniz..asıl siz sayfalardır işgal yapıyosunuz..hemde hakaret ederek.''zavallılar...,beyinsizler ..beyincikler''diyenler sizmi haklı oldunuz şimdi..burda herkes hamilelikleilgili konusuna devam ederken konuyu saptıran sizlersiniz..kaldı ki ben hamile bile değilim.ağustos annesi olacakken bebeğini 1 ay önce kaybetmiş bi kişiyim.o beyinsiz zavallı dediğiniz kişiler benim anam babam en yakın dostum oldu bu zor zamanımda..ama durumum burda paylaşıldğında..biz böyle haberler duymak istemiyoruz dedi bazılarınız..başkasıyla uğrasıcağına hamileliğinizle uğraşın..çok tartışma ortamı arıyosanız başka topik açın..bi tek logo paylaşıp güne baslayanlarda var aranızda..onlar rahatsız etmiyoda gamze mi rahatsız etti..bu art niyettir..diğer tarafı cekemiyenlerin işidir..gamzeyi kim tanıyoda kendini beğenmiş diyor..ben tanıyorum onu ve arkadaşlarımı çok seviyorum.
HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ; UMARIM SENDE ANNE OLABİLİRSİN DE BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMADAN BEBEĞİNİ BÜYÜTÜRSÜN LOKUMUM. HADİ ÖPTÜMçekirge ve arastaa..en ufak bişeyde birbirinize giriyorsunuz noktalar mı kanka yaptı sizi..en ufak bişeyde küsüp giden çekirge kaplan oldu birden...boş işlerle uğraşmayında bebelerinizi doğurup büyütün..hepinizin avukat olası varmış yahuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?