2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende kendimi bilmezdim böyle bu kızanlar bize neler yaptırtacaklar daha bakalım göster kuzum göster belkii heveslenir daha da güzellerini yapar inşallah.. yuvarlağı yaparsınız canım ya sert birşeye çizin kavonoz kapağında mesela, illa excelden çıkarmak şart değil yeterki daire olsun :) içini kesin koyun duvara ama etrafında fazlalık olsun kartona çizersen kartn uzun olsun boyayınca kartonada boya gelsin yoksa duvarlar batar valla.. kocam kagıdı ve benim parmaklarımı da boyadı hepp hehehe ... inş. hafta sonu odamız gelirse paylaşmaktan gurur duyarım topik arkadaşlarımla..

aheyy noktacılar tarih sayfalarına mı gömüldü şimdi konunun çekirgede olduğunu bildiğim ve gönül rahatlığıyla topicimi kendisine emanet ettiğimiz için rahattım. ama topic çe haklarından gelmişsiniz noktacı çetesinin ellerinize sağlık

bu arada herkeslere günaydınlar güzel bir hafta dilerim.

sizi seviyorum topic : )

Yeşili pek sevmiyorum canım :) bende sarı Yada mavi düşündüm ama istediğim tonlarda sarı Yada mavi bulamadım bi kutu boya aldım zaten şuan denemek için açık ve koyu griyi kombin ettim bakalım daha zaman var renkleri değiştirebiliriz fikrin için çok teşekkür ederim canım sen harikalar yaratmışsın duvarlarda bayıldım

CANIM BENİM YA NASILDA İÇERLEMİŞ BAK. BANA BAK HANIM; ASLINDA HAKLISIN SENİ VE SENİN GİBİLERİ GÖRMEZDEN GELEBİLEN BİR TOPLUM OLABİLSEK BELKİDE FOSİLLEŞECEKSİNİZ AMA BİZLER "MALESEF" İNSAN YANLARIMIZI KÖRELTEMEDİĞİMİZ İÇİN HALEN SİZLERLE MUHATTAP OLUP CVP HAKKI DOĞURTUYORUZ.

• "Siz başkalarından rahatsız oluosunuz bnde sizden buladar basit evt son zamnlarda girmiorum çünkü burda guruplaşma var hiç gelemem böle şeylere bn kimsenn avukatıda degilim kendi düşüncemi söylüorum herkes işine baksın"​
  • DEMİŞSİN; HADİ O ZAMAN GÜZELİM İKİLE, NE DİYE HALEN AŞINDIRIYOSUN BURAYI MADEM GRUPLAŞMA VAR GİRME TOPİĞE. TAKVİME HER TÜRLÜ BAKABİLİRSİN. ASLINDA BEN DAHA ZİYADE SİZİN GERÇEK HAYATTAKİ İLİŞKİLERİNİZİ MERAK EDİYORUM,KİM BİLİR NASIL KÖTÜ ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİNİZ VARDIR. SANAL ORTAMDA GRUPLAŞMADAN DIŞLANMAKTAN ŞİKAYET EDEN BİR İNSAN,DIŞ DÜNYA DA NE KADAR SAĞLIKLI OLABİLİR Kİ ?SENİN İÇİN ÜZÜLDÜM BEBEĞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH BİR GÜN BAŞKALARININ AVUKATLIĞINI YAPMADAN KENDİN OLABİLİRSİN, UNUTMA SEN "DON KİSOT" DEĞİLSİN VE BEN BURDA YEL DEĞİRMENİ GÖREMİYORUM. UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR...
[/QUOTE]

RED MİSİN NESİN..SEN DE BU TOPİĞİN HUYSUZ VİRJİNİSİN HERHALDE..HER LAFA Bİ MARAZIN VAR..NE GÜZEL YAAA NOKTA KOYANLAR ATILIYOR BURDAN AMA HAKARET EDENLER ATILMIYOR..OZAMAN SONUNA KADAR LAFIMIZI VERELİMM.BAKIYORUMDA HAKARET EDENLERİN PASİFLEŞTİRİLMİYO HESAPLARI..KENDİNE GELL ARTIK..

oyyy kız bunlar baya baya örgütleniş yaa Annem bak şimdi sana bişey diyim;
1. Bişeyler yazılmışsa ve çoğunluk buna destek vermişse bi zahmet kendinize bi dönüp bakın
2. Ben burda kimsenin bebeğini kaybetmiş bir kadına"böyle şeyler duymak istemiyoruz" dediğini sanmıyorum. Olsa olsa kendini toparla diye destek çıkılmıştır.
3.nasıl bir rahatsızlıktır ki bu gruplaşıp noktalarla "sessiz eylem" yapıyorsunuz?
4.bu kadar sağlam bir alt yapınız var ise bunu daha legal ortamlarda insanların menfaati için kullanın.
Burda kimse kimseyi tanımıyor ve bence güzel olanda bu! Birbirini hiç tanımayan insanların dertleri sıkıntıları sevinçleri bir oluyor. Aynı şeye ağlayıp gülebiliyoruz. Ve allah şahit ki bütün kalbimle söylüyorum,burdaki herkesin bebeğini kendi yeğenim,evladım gibi görüyorum;sıkıntısı olan biri olunca ağlıyorum çözüm arıyorum. Aslolan bu,açık olmak. Sizler bunu başaramadığınız için dışlandınız sanırım ve bence çokta güzel olmuş...

Yakınız o zaman birbirimize bende gebze medical parka gidiyorum Mine kabakaşa gidiyorum sen hangi doktora gidiosun

ay ay ay çok sevindim. aynı hastane ve doktora gidiyormuşuz. aslında ben istanbuldayım hastane bana biraz uzak kalıyor, ama işyerime yakındı orda başladım orda devam ediyorum, çalışmaya ara verdim ama hala aynı doktora devam. canım senin mine hakkında fikrin nedir? ben henüz doğum hakkında hiç konuşmadım kendisiyle. gebelik takibimi o yapıyor ama doğum anında yanımda o mu olacak yoksa başkası mı hiç bilmiyorum. bu hafta randevum var bu kez sorucam inşallah.

ay canm bende yeşili sevmiyorum yazarken kendim aklıma geldim ama fikir için sana yazdım :) sende ço kgüzel düşünmüzsün inş... çokkk güzel olucak.. nedemek canım fikirdi işte.. Saolasın sizlerle paylaşmak güzel belki bi fikir olur diye.. yoksa etrafımızdan birileri görmek isterse bize geldiklerinde kapısını kitlicek kocamm, sen hayır diyemezsin gösterisn diyor :)))

Son düzenleme:
Red misin nesin..sen de bu topiğin huysuz virjinisin herhalde..her lafa bi marazın var..ne güzel yaaa nokta koyanlar atılıyor burdan ama hakaret edenler atılmıyor..ozaman sonuna kadar lafımızı verelimm.bakıyorumda hakaret edenlerin pasifleştirilmiyo hesapları..kendine gell artık..[/quote]
hıhııı evet red benim adım nam-ı diğer kırmızı kraliçe ve evet bayılıyorum huysuz halime bence herkes benle aynı fikirde

piştt hatun kişler kavga etmeyin bakayım ,sölicem şimdi oğluma hepinizi pipisini gösterecek sonra korkup kaçacaksınız forumdann....
ben uyarayım da :)

Son düzenleme:
Hayatımsın a gelince face sayfasına gelip orda tutunamayıp buraya dönüp orayı çekiştiren bir insansn..ne oldu oranın gizli olması mı dokundu sanaa..sizden iyi çete olur asıll..hamilelikle ilgili paylaşım yapan yapmayan belli oluyo zaten....sen git kendine yeni bi topik aç arızaları topla oraya haaa gizli grup olmasın sen sevmessin gizli grup işlerini

Benim de çikolata canım yaa. Yemezsem rüyama giriyo. Burda bi arkadaş tarçın çubuğu önermişti denedim ama o da kesmedi İstediğim tatlıyı yiyeyim ama çikolatayı mutlaka istiyor canım.

Offfff ben deeeee
Eşim yeme onları gel bak meyve ye falan diyor yazık kıyamam :)
Ama ben gene gizli gizli aşırıyorum

Hoşgeldin canım özledim ki ben seni :82::82:

Canımmmmmmm geçmişi okuyorum ondan geriden geriden geliyorum :)

Kızlarrrr bu arada hafta sonu bebişin kalp atışlarını dinledim, gerçekten de steteskopla az da olsa duyuluyor.
Kuuuv kuuuv kuuuv diye atıyordu çok duygulandım ya

Hareketleri kuvvetlendiğinden beri bende aşırı derecede mutluluk hormonu salgılanmakta vallahi

Kapı süsü yapmaya başlicam bu arada, kendisi yapacak olan var mı? Strafor halka mı kullansam, mukavvadan halka yapıp azıcık elyaf mı koysam gibi eften püften şeylere takılmış durumdayım.

İnternetten sevimli hayvancıklar arıyorum. Kalıp çıkarıp keçeden yapayım diye. Elinde bu tarz hayvancıklar olan varsa paylaşabilir mi

canım bu oda rüya gibi olmuş şimdiden. ellerinize sağlık. odalarımız bitsin paylaşırız burda artık : ) biz de dün eşimle perdelerini falan taktık. odayı daha önce lila rengine boyamıştık. ama nokta ve şekiller çok güzel fikir.

çekirge ve arastaa..en ufak bişeyde birbirinize giriyorsunuz noktalar mı kanka yaptı sizi..en ufak bişeyde küsüp giden çekirge kaplan oldu birden...boş işlerle uğraşmayında bebelerinizi doğurup büyütün..hepinizin avukat olası varmış yahuu..

Mesajı atan kişi konu sahibiydi. Ve güzel bir ricada bulunuldu. Topiğe gelme falan dediğini sanmıyorum ama herkes bi günaydın deyip kaçsa tarzı şeyler yazıldı. Açıkçası ben de öyle düşündüm. İşe giden bir çok kişi günaydın yazıp ben bi bebeğime bakayım yazıyor. Kimse onlara bişey demiyor çünkü bir günaydını esirgemiyorlar. Kimsenin gamzeyi yanlış anladığını sanmıyorum. Takvime bakmak için attığını hepimiz biliyoruz da biz rica edince neden kötü oluyoruz ki... Gamze nasıl hemen mağdur duruma düşüyor ki. Gelip güzel bi mesaj yazsa arkadaşlar kusura bakmayın nokta koymak daha kolayıma geliyor dese kim ne diyecekti. Bir dahakine günaydın yazsa biz de memnun olmuş olurduk. Kimsenin kimseyi çekemediği falan yok. Art niyet niye olsun. Altı üstü bişeyler paylaşılan aynı dönemden geçen insanların olduğu bir yer. O kadar da büyütülecek bişey yok bence.

HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ; UMARIM SENDE ANNE OLABİLİRSİN DE BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMADAN BEBEĞİNİ BÜYÜTÜRSÜN LOKUMUM. HADİ ÖPTÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…