- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.781
çekirge ve arastaa..en ufak bişeyde birbirinize giriyorsunuz noktalar mı kanka yaptı sizi..en ufak bişeyde küsüp giden çekirge kaplan oldu birden...boş işlerle uğraşmayında bebelerinizi doğurup büyütün..hepinizin avukat olası varmış yahuu..
Aaaa benden bi tane daha varmış hatta bi kaç tane daha bende içemiyorum ama peynir yoğurt sütlü tatlı onları yiyorum canım takma kafana yanlız değilsintünaydın hamişlerim bişey sorucam ben süt içemiyorum alıyorum günlerce sürünüyo dolapta içemiyorum o yüzden dondurma falan yiyorum oda sütle yapılıyor yayada ne bileyim sütlaç falan yiyoorum acaba doğrumu yapıyorum yoksa zorlada olsa içmelimiyim benim gibi olan varmı
Sana yazmayı unutmuşum:) Güle güle kullan canım arabanı. Benimkiyle aynı. Biz de kraft tercih ettik. Çok sağlam ve şık görünüyor. İyi günlerde kullanalım :)
nısancım bu arada bebek arabanıza bayıldım :)szden kopya cekebılırz :)
Bn şahsen rahatsız olmadım bnm gibi olmayanda çok gördüğüm kadarıyla çünkü ortada bikaç noktadan başka bişey yok ha bişeye tepkiyse yapyıkları tepki verilen kişi kendini bilir üçüncü kişilere laf düşmez cnm
Arkadaşım gerçekten sen birden noktalıları savununca benimde aklıma gelmedi değil sende mi onlardansın yoksam
red senin gibileri layık görseydik te sayfamıza bi alsaydık asıl dostluk görseydiniz..dışlanmışlık mııı...buradan mııı pardon buraa nereee...çıkaramadım daaa..böyle saygısız insanların olduğu yere zaten ben istemem nee dışlanmışlığıı..oyyy kız bunlar baya baya örgütleniş yaaAnnem bak şimdi sana bişey diyim;
1. Bişeyler yazılmışsa ve çoğunluk buna destek vermişse bi zahmet kendinize bi dönüp bakın
2. Ben burda kimsenin bebeğini kaybetmiş bir kadına"böyle şeyler duymak istemiyoruz" dediğini sanmıyorum. Olsa olsa kendini toparla diye destek çıkılmıştır.
3.nasıl bir rahatsızlıktır ki bu gruplaşıp noktalarla "sessiz eylem" yapıyorsunuz?
4.bu kadar sağlam bir alt yapınız var ise bunu daha legal ortamlarda insanların menfaati için kullanın.
Burda kimse kimseyi tanımıyor ve bence güzel olanda bu! Birbirini hiç tanımayan insanların dertleri sıkıntıları sevinçleri bir oluyor. Aynı şeye ağlayıp gülebiliyoruz. Ve allah şahit ki bütün kalbimle söylüyorum,burdaki herkesin bebeğini kendi yeğenim,evladım gibi görüyorum;sıkıntısı olan biri olunca ağlıyorum çözüm arıyorum. Aslolan bu,açık olmak. Sizler bunu başaramadığınız için dışlandınız sanırım ve bence çokta güzel olmuş...
Pek sevgili saygılı ve saygılı olmayan arkadaşlarım..noktalardan rahatsız olanlar olmayanlarr...bir arkadaşmızın sırf takvim okumak için attığı noktaları malum bir kişi çekemeyip kendine görev bulup taa arkadaşımıza ulaşıp,ben bu topiğin sahibiyim.nokta koyamassın falan filan diye mesaj atmıştr.ve topikte herkes rahatsız olmuş gbi göstermiş..şimdi soruyorum size işigücüolmayan,sırf şamata aranan bikaç kişinin dışında kimin dikkatini çekmişti o bir kişinin noktası..kaldı ki hem sizi takip edip bilgileri okuyan ve bu aradada takvimi görmek için atılan bir noktayken.art niyetli kişiler bunu yanlış anladı..bizde arkadaşımıza destek verdik..sessiz bir eylemdi.ama maşallah yemediğimiz hakaret kalmadı..sizden kime hakaret edildi.sayfa işgali dediniz..asıl siz sayfalardır işgal yapıyosunuz..hemde hakaret ederek.''zavallılar...,beyinsizler ..beyincikler''diyenler sizmi haklı oldunuz şimdi..burda herkes hamilelikleilgili konusuna devam ederken konuyu saptıran sizlersiniz..kaldı ki ben hamile bile değilim.ağustos annesi olacakken bebeğini 1 ay önce kaybetmiş bi kişiyim.o beyinsiz zavallı dediğiniz kişiler benim anam babam en yakın dostum oldu bu zor zamanımda..ama durumum burda paylaşıldğında..biz böyle haberler duymak istemiyoruz dedi bazılarınız..başkasıyla uğrasıcağına hamileliğinizle uğraşın..çok tartışma ortamı arıyosanız başka topik açın..bi tek logo paylaşıp güne baslayanlarda var aranızda..onlar rahatsız etmiyoda gamze mi rahatsız etti..bu art niyettir..diğer tarafı cekemiyenlerin işidir..gamzeyi kim tanıyoda kendini beğenmiş diyor..ben tanıyorum onu ve arkadaşlarımı çok seviyorum.[/QUOTE
Sizin derdiniz ne Allah aşkına bizim burdaki huzurumuzu kaçırmak falan mı ben ilk başından beri umursamıyordum noktaları umrumdada değildir böyle çocukca şeyyler,ama tutupta herkese söleyip saçma sapan şekilde sayfaları işgal etmenize bende dayanamadım artık bugün ve evet herkese kötü bildirimde bulundum ve bulunduk pasifleştiler iyi olmuş.burda kimsenin bebeğini kaybetmiş birine böle bişe diyeceğini sanmam ki nice sorunlarımız oluyor sakatlık riski olanlar vs.herkes birbirine elinden geldiğince de destek tabi Rabbim kimsenin başına kötü şeyler vermesin,kimin başına ne geleceği belli olmaz yani.burda herkes birbirinin derdine sıkıntısına ortak oluyo ve biz böle çok huzurluyuz senin arkadaşın,tamam diyip çekip gitmedi aksine çoğaldılar,yetişkin insanlara yakışmayacak hareket bunlar ikaz edince iyilikle söyleyebilirdi böyle bir şeye gerek yoktu.
Pek sevgili saygılı ve saygılı olmayan arkadaşlarım..noktalardan rahatsız olanlar olmayanlarr...bir arkadaşmızın sırf takvim okumak için attığı noktaları malum bir kişi çekemeyip kendine görev bulup taa arkadaşımıza ulaşıp,ben bu topiğin sahibiyim.nokta koyamassın falan filan diye mesaj atmıştr.ve topikte herkes rahatsız olmuş gbi göstermiş..şimdi soruyorum size işigücüolmayan,sırf şamata aranan bikaç kişinin dışında kimin dikkatini çekmişti o bir kişinin noktası..kaldı ki hem sizi takip edip bilgileri okuyan ve bu aradada takvimi görmek için atılan bir noktayken.art niyetli kişiler bunu yanlış anladı..bizde arkadaşımıza destek verdik..sessiz bir eylemdi.ama maşallah yemediğimiz hakaret kalmadı..sizden kime hakaret edildi.sayfa işgali dediniz..asıl siz sayfalardır işgal yapıyosunuz..hemde hakaret ederek.''zavallılar...,beyinsizler ..beyincikler''diyenler sizmi haklı oldunuz şimdi..burda herkes hamilelikleilgili konusuna devam ederken konuyu saptıran sizlersiniz..kaldı ki ben hamile bile değilim.ağustos annesi olacakken bebeğini 1 ay önce kaybetmiş bi kişiyim.o beyinsiz zavallı dediğiniz kişiler benim anam babam en yakın dostum oldu bu zor zamanımda..ama durumum burda paylaşıldğında..biz böyle haberler duymak istemiyoruz dedi bazılarınız..başkasıyla uğrasıcağına hamileliğinizle uğraşın..çok tartışma ortamı arıyosanız başka topik açın..bi tek logo paylaşıp güne baslayanlarda var aranızda..onlar rahatsız etmiyoda gamze mi rahatsız etti..bu art niyettir..diğer tarafı cekemiyenlerin işidir..gamzeyi kim tanıyoda kendini beğenmiş diyor..ben tanıyorum onu ve arkadaşlarımı çok seviyorum.
Eki Görüntüle 686068 kızlar şöyle bir tulum arıyorum çok güzel demi:)
çekirge ve arastaa..en ufak bişeyde birbirinize giriyorsunuz noktalar mı kanka yaptı sizi..en ufak bişeyde küsüp giden çekirge kaplan oldu birden...boş işlerle uğraşmayında bebelerinizi doğurup büyütün..hepinizin avukat olası varmış yahuu..
Hayatımsın a gelince face sayfasına gelip orda tutunamayıp buraya dönüp orayı çekiştiren bir insansn..ne oldu oranın gizli olması mı dokundu sanaa..sizden iyi çete olur asıll..hamilelikle ilgili paylaşım yapan yapmayan belli oluyo zaten....sen git kendine yeni bi topik aç arızaları topla oraya haaa gizli grup olmasın sen sevmessin gizli grup işlerini
red senin gibileri layık görseydik te sayfamıza bi alsaydık asıl dostluk görseydiniz..dışlanmışlık mııı...buradan mııı pardon buraa nereee...çıkaramadım daaa..böyle saygısız insanların olduğu yere zaten ben istemem nee dışlanmışlığıı..
Hayatımsın a gelince face sayfasına gelip orda tutunamayıp buraya dönüp orayı çekiştiren bir insansn..ne oldu oranın gizli olması mı dokundu sanaa..sizden iyi çete olur asıll..hamilelikle ilgili paylaşım yapan yapmayan belli oluyo zaten....sen git kendine yeni bi topik aç arızaları topla oraya haaa gizli grup olmasın sen sevmessin gizli grup işlerini
cnm bnde senn gbıyım ...karnımz buyudkce sıkntılarmz artıyo...7.aydan snra karnımz hızla buyucek..o zamn gce uyku olmz bıze heralde kocalar yatarken bız topıge takılırız :)
bende öyleyim canım hemen yorulma falan, nezaman ahhhh desem kocitom dalga geçiyor. yaşlandın sen artık diye
Pardon bana niye sardın anlayamadım ama şuan avuktalığı sen yapıyorsun farkındaysan
Kavga da ederler barışırlar da, aralarındaki samimiyetten kaynaklanıyor. Zaten 3. kişiler niye burnunu sokar ki?
evet biz hepimiz rahatsız olduk ve bu yüzden beyazçekirge mesaj yoluyla kendisine ulaştı. Arkadaşınız da özel mesaj yoluyla ne yazmak istiyorsa yazabilirdi. Burada yandaş toplayıp, sayfalarca abuk sabuk artık bize küfür edin dercesine noktalar işaretler paylaşılmazdı. Velhasıl hakareti çeken, isteyen sizlersiniz. Burada hepimiz olgun insanlarız çocuklaşmanın lüzumu yok. Zaten paylaşım yapmak için burada değildiniz. Paylaşım yapamayacak olmanız sizin için kayıp değildir. şimdi lütfen kimse dolduruşa gelmesin, hakaret edilmesin. çünkü bazılarının amacı sadece hakaret toplayıp şikayet edebilmek...
83 -93 ne fark eder olsun canım sağlığın ne güzel yerindeo fotodaki sen değil misin?[/QUOTdo
çok şükür sağlığım yerinde canım evet fotodaki benim dışardan bakıldığında gözükmüyorum çok kilolu ama tartı öyle sölemiyo
evet canım valla ben senden daha kilolu gösteriyorum inan bunaherşey bebişler içinn sonra veririz inş..
Offfff ben deeeee
Eşim yeme onları gel bak meyve ye falan diyor yazık kıyamam :)
Ama ben gene gizli gizli aşırıyorum
Canımmmmmmm geçmişi okuyorum ondan geriden geriden geliyorum :)
Kızlarrrr bu arada hafta sonu bebişin kalp atışlarını dinledim, gerçekten de steteskopla az da olsa duyuluyor.
Kuuuv kuuuv kuuuv diye atıyordu çok duygulandım ya
Hareketleri kuvvetlendiğinden beri bende aşırı derecede mutluluk hormonu salgılanmakta vallahi
Kapı süsü yapmaya başlicam bu arada, kendisi yapacak olan var mı? Strafor halka mı kullansam, mukavvadan halka yapıp azıcık elyaf mı koysam gibi eften püften şeylere takılmış durumdayım.
İnternetten sevimli hayvancıklar arıyorum. Kalıp çıkarıp keçeden yapayım diye. Elinde bu tarz hayvancıklar olan varsa paylaşabilir mi
arasta takıp edılen bırıymıssn demekkı bacım:)konuyu nası sana getrdı anlamadım:)
arasta takıp edılen bırıymıssn demekkı bacım:)konuyu nası sana getrdı anlamadım:)
canım bu oda rüya gibi olmuş şimdiden. ellerinize sağlık.odalarımız bitsin paylaşırız burda artık : ) biz de dün eşimle perdelerini falan taktık. odayı daha önce lila rengine boyamıştık. ama nokta ve şekiller çok güzel fikir.
ay ıcım sıstı yemın edıyorum kamera sakası flanmı bu :)valla ben de anlamadım. ilginç yani celebrty olmuşum haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?