2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pardon bana niye sardın anlayamadım ama şuan avuktalığı sen yapıyorsun farkındaysan

Aaaa benden bi tane daha varmış hatta bi kaç tane daha bende içemiyorum ama peynir yoğurt sütlü tatlı onları yiyorum canım takma kafana yanlız değilsin

Sana yazmayı unutmuşum:) Güle güle kullan canım arabanı. Benimkiyle aynı. Biz de kraft tercih ettik. Çok sağlam ve şık görünüyor. İyi günlerde kullanalım :)

Teşekkürler canım evet o zaman birlikte iyi günlerde kullanalım
nısancım bu arada bebek arabanıza bayıldım :)szden kopya cekebılırz :)

Beğendiğine sevindim canım,kopya çekin diye paylaştım ya zaten,ağustos bebişleri rahat konforlu arabalarda büyüsünler

red senin gibileri layık görseydik te sayfamıza bi alsaydık asıl dostluk görseydiniz..dışlanmışlık mııı...buradan mııı pardon buraa nereee...çıkaramadım daaa..böyle saygısız insanların olduğu yere zaten ben istemem nee dışlanmışlığıı..

Evet biz hepimiz rahatsız olduk ve bu yüzden beyazçekirge mesaj yoluyla kendisine ulaştı. Arkadaşınız da özel mesaj yoluyla ne yazmak istiyorsa yazabilirdi. Burada yandaş toplayıp, sayfalarca abuk sabuk artık bize küfür edin dercesine noktalar işaretler paylaşılmazdı. Velhasıl hakareti çeken, isteyen sizlersiniz. Burada hepimiz olgun insanlarız çocuklaşmanın lüzumu yok. Zaten paylaşım yapmak için burada değildiniz. Paylaşım yapamayacak olmanız sizin için kayıp değildir. Şimdi lütfen kimse dolduruşa gelmesin, hakaret edilmesin. Çünkü bazılarının amacı sadece hakaret toplayıp şikayet edebilmek...

Eki Görüntüle 686068 kızlar şöyle bir tulum arıyorum çok güzel demi:)

Ay evet çok şıkmış ve çok da rahat görünüyor.
Kot olarak görmüştüm birkaç sitede ama çok pahalıydı

Kavga da ederler barışırlar da, aralarındaki samimiyetten kaynaklanıyor. Zaten 3. kişiler niye burnunu sokar ki?

cennet oncelıkle acına saygılıyım allah en kısa zmanda tekrar bı bebek nasıp etsn sana ...buraya gelıp arkadslarımıza hakarektler yagdıramzsn..bız kımseye hakaret etmedk..sen arkadslarını koruyosun ya laf soyletmıyosun bzde soyletmeyız cekırgede red de hayatımsınn da bızım arkadasımz kelımelerını duzgun sec.ben senı burda ılk kez goruyorum gelıp ınsanların huzurunu bozmaya hakkın yok ..sız gdın kendınıze bı topık acın orda noktamı koyarsnız vırgulmu o sıze kalmıs..ama artık bızı rahtsz etmeyın

arkadaşlar ben şahsen sizleri tanımıyorum ne önceden ne sonradan ne gizli facebook grubunuzdan. ha gizli olununca ne oluyor onu da çözemedim açıkçası ama sanırım hesabı pasifleştirilen üyelerdensin bugün üye olmana, mesaj sayına bakınca anlaşılıyor... istersen sen gizli !! sayfana dön ve rahatına bak, bak ki bizler de bakalım...

Son düzenleme:

sizin gibi ortalık karıştıran gruplaşmadan bahsedip kendiniz örgütlenen şahıslarla işimız olmazzz... ben hiç biryeri çekiştirmediğimi biliyor arkadaşalrım.sizin facenizde yarım gün b,le durmadım ki ben hep burdaydım kendini akıllı sanan şahsiyetler.. zaten sizinle muhabbetinde olmadı. burdan bir akdaşım grubu görmediğini söyledi bende grup kapalı gizli 100 kişi dısında almıcaklarmıs dedim... zorunuzamı gitti acı gerçekler...

Son düzenleme:
cnm bnde senn gbıyım ...karnımz buyudkce sıkntılarmz artıyo...7.aydan snra karnımz hızla buyucek..o zamn gce uyku olmz bıze heralde kocalar yatarken bız topıge takılırız :)

bende öyleyim canım hemen yorulma falan, nezaman ahhhh desem kocitom dalga geçiyor. yaşlandın sen artık diye

sormayın valla kızlarr iycenee yaşlı gibi oldukk desenizee bazen oturcak yer bulamadmmı dukkanlara gırıp rıca edıom dınlenmek ıcın

anlamadııgm sımdı biz 6 aylıkız değilmi

zaman nasıl geçiyorrrrrrrr..bu arada canlar sızdede şöle şeyler oluyormuu gece sağa yatıom karnımçürük gibi ağrıo içi sola yatıom sol içi ağırlıktan sanırım dıe dusunuom 3 saatı buluyor uyumam

Arkadaşlar böyle güzel bir konu başlığı altında böyle tartışmalar gerilmeler gerçekten beni çok üzdü ve içimizde melekler taşıyan bizlere böyle atışmaların yakışmadığını düşünüyorum. Burda kimse kimseyi tanmıyor ancak bazı arkadaşlarımız uzun süredir paylaşım yaptıkları için birbirlerine daha yakın hissebilirler kendilerini burdan yola çıkıp gruplaşma var die suçlamak hoş değil bende kısa süredir paylaşım yapıyorum ama herhangi bir dışlanma hissetmedim. Biri derdini paylalaştığında burda kimsenin böyle şeyler duymak istemiyorum dediğini görmedim. Nokta olayına gelince Gamze isimli arkadaşımızın kötü bi niyeti olmayabilir takvime bakıp çıkmak istiyor olabilir burda arkadaşlar bi selam ver dediğinde selam vermek kızlar yoğunun yazamıyorum bebeğime bakıp çıkıyorum demek yerine arkadaşlarını toplayıp tepki vermesinide hoş bulmuyorum burası tartışma ortamı değil yaşadığımız iyi ve kötü şeyleri paylaşma ortamı kimsenin kimseyi üzmeye germeye hakkı yok die düşünüyorum. Lütfen hepimiz empati kuralım birbirimize karşı

hakaret çekmek mii hakaret istemek miii....işte çok güzelkimliğinizi ortaya koyuyosunuzz...bizden kimsenin ağzından hakaret duymassınız emin olunn..gamzeye atılan iyi niyetle bi mesaj değildi..çok istiyosan takvimi takip etmek denilip link verilip oraya yönlendirildi..kimseyle bi derdimiz yokken zorla hakaret ederek tepkimizi çekiyosunuzzz...sonra noktalar size batıyor...bakınsayfalardır ne konuşuluyor..nasıl da saptırdınız konularınızı....gerçekten bu saatten sonra yazılan herseyi bu konuyla ilgili bende konu dışı diye şikayet edicem

bende elimde yapmayi dusunuyorum nette arastirirken birisi pratik bisekilde yapmis gazete kagidini bukmus durmus ustunu kagit bant ile sarmis ustunu sonra kurdela sarmis. benimde aklima bukulen plastik borunun etrafini elyafla sarip uzerine istedigin gibi kurdela ya da saten kumas dikilip gecirilebilir diye dusundum ama bakalim daha neler bulacagim

saol cnaım benim.. evett insan sabırsızlanıyor bitsin odalarımız artık.. EEEEee hadi sende perrdelerini ekle bizde fikir alalım canım.. dün akşam ikeada 3 lü tül perdeler vardı beyaz gri pembe.. biz hemen aldım tamda renklerimiz kaçırırmıyız.. annemle gri renk aramıştık ve bulamamıştık pembe tülümüz vardı.. şimdi tüle griden büyük fiyonk yapmayı düşündük bakalım hayırlısı.. noktaları yapmak kolay canım kullanacagın malzeme bıraz sert olsun boya değdiğinde erimesin yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…