- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.801
doğru arastayı seni hayatımsını ve cekirgeyi bilmemekne mümkün..nerde kavga orda sizsiniz çünkü..
saol cnaım benim.. evett insan sabırsızlanıyor bitsin odalarımız artık.. EEEEee hadi sende perrdelerini ekle bizde fikir alalım canım.. dün akşam ikeada 3 lü tül perdeler vardı beyaz gri pembe.. biz hemen aldım tamda renklerimiz kaçırırmıyız.. annemle gri renk aramıştık ve bulamamıştık pembe tülümüz vardı.. şimdi tüle griden büyük fiyonk yapmayı düşündük bakalım hayırlısı.. noktaları yapmak kolay canım kullanacagın malzeme bıraz sert olsun boya değdiğinde erimesin yeter..
perdelerimizi duvar topuzlarını taktıktan sonra paylaşırım canım şimdi açık açık pek görünmez şekli şemaliama bebeğime yaptığım keçe süslerini paylaşayım. ilk denemelerim bunlar uzmanlaşıcam inşallah
Eki Görüntüle 686111
sormayın valla kızlarr iycenee yaşlı gibi oldukk desenizee bazen oturcak yer bulamadmmı dukkanlara gırıp rıca edıom dınlenmek ıcın
anlamadııgm sımdı biz 6 aylıkız değilmi
zaman nasıl geçiyorrrrrrrr..bu arada canlar sızdede şöle şeyler oluyormuu gece sağa yatıom karnımçürük gibi ağrıo içi sola yatıom sol içi ağırlıktan sanırım dıe dusunuom 3 saatı buluyor uyumam
doğru arastayı seni hayatımsını ve cekirgeyi bilmemekne mümkün..nerde kavga orda sizsiniz çünkü..
sormayın valla kızlarr iycenee yaşlı gibi oldukk desenizee bazen oturcak yer bulamadmmı dukkanlara gırıp rıca edıom dınlenmek ıcın
anlamadııgm sımdı biz 6 aylıkız değilmi
zaman nasıl geçiyorrrrrrrr..bu arada canlar sızdede şöle şeyler oluyormuu gece sağa yatıom karnımçürük gibi ağrıo içi sola yatıom sol içi ağırlıktan sanırım dıe dusunuom 3 saatı buluyor uyumam
canım sana imzalı posterlerimizi vericez 4 ümüz de. Duvarına asarsın. Lisedeyken ben de asardım :)
Anaaaa kız ne güzel olmuş onlar. Sende ne cevherler var da haberimiz yokEllerine sağlık
perdelerimizi duvar topuzlarını taktıktan sonra paylaşırım canım şimdi açık açık pek görünmez şekli şemaliama bebeğime yaptığım keçe süslerini paylaşayım. ilk denemelerim bunlar uzmanlaşıcam inşallah
Eki Görüntüle 686111
Eki Görüntüle 686111
Eki Görüntüle 686111
arasta seviyene hayran kaldım..lys,lise okulunuzda dersleriniz yok mu falann..sen kaç yaşındasın 3 mü beş mi dicem ama sonra aynı seviyeye düşmüş olucam muhabbet vahabında..beni soarasan liseye gitmiyorum...emin ol topluma böyle ortalıkyerde insanlara hakaret etmeyen nesiller yetiştrmeye çalışıyorumm...benden bu kadar..zaten rahatsız olanlar belli bi kaç kişi...diğerlerine rahatsızlık vermeden çıkıyorum..ama siz konuştukça onlarda görsünler..rahatsızlığı kim veriyor...
Canım keçeleri nereden alıyorsunuz ben de alabilsem bir şeyler yapıcam bebişime :))
kızlar maltoferi günde 2 kez kullanan varmı doktor benimkini ikiye çıkarmış elevit kullanıodum zaten onu bide devit-3 die kalsiyum damlası yazmış günde 1 varmı damlayıda kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?