2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar boşverelim cevap vermeyelim bugün internetten bişeyler almıştım onlar geldi limangoda ufaklık die bi markadan almıştım çok beğendim yerleri çok güzel tavsiye edeim hepinize,haftasonuda bişeyler aldım,akşam insallah fotoları çekip koyarım:) mağazaya girince ne alacağımı şaşırıorum,herşeyden almak istiyorum

perdelerimizi duvar topuzlarını taktıktan sonra paylaşırım canım şimdi açık açık pek görünmez şekli şemali ama bebeğime yaptığım keçe süslerini paylaşayım. ilk denemelerim bunlar uzmanlaşıcam inşallah

Anaaaa kız ne güzel olmuş onlar. Sende ne cevherler var da haberimiz yok Ellerine sağlık

Ben vazgeçtim oda takımı almaktan beşik ve 5li çekmece alıcam dolap zaten var. Ev kira memur olunca yerleşik düzen olmuyor malesef. Artık ileriye doğru güzel bir odası olur küçüklerimin. Perdeleri falan değiştiricem işte birazda süslerim miss

bende dün az iş yaptım bel ağrısından yattığım yerden kalkamadım cnm yaa çok kötü oluo insan kilitlenionefes nefese kalıorum

doğru arastayı seni hayatımsını ve cekirgeyi bilmemekne mümkün..nerde kavga orda sizsiniz çünkü..

hahahaaaaaa gıdıklada gülelim bari hepberaber... sen kendindemisin yaaa sen git gamze gelsin bize madem kavga istiyorsunuz. seni avukatmı tuttu aylık mı günlük mü maaş veriyor

cnm bde ben gcelerı cok terlıyorum ya...kac kere kalkıp donuma kadar degıstırıyorum menapoza gırmıs gbıyım :)

canım sana imzalı posterlerimizi vericez 4 ümüz de. Duvarına asarsın. Lisedeyken ben de asardım :)

arasta seviyene hayran kaldım..lys,lise okulunuzda dersleriniz yok mu falann..sen kaç yaşındasın 3 mü beş mi dicem ama sonra aynı seviyeye düşmüş olucam muhabbet vahabında..beni soarasan liseye gitmiyorum...emin ol topluma böyle ortalıkyerde insanlara hakaret etmeyen nesiller yetiştrmeye çalışıyorumm...benden bu kadar..zaten rahatsız olanlar belli bi kaç kişi...diğerlerine rahatsızlık vermeden çıkıyorum..ama siz konuştukça onlarda görsünler..rahatsızlığı kim veriyor...

cnmm ellerine sağlık çok güzzzeell ben hayatta beceremem böle şeyleri ne güzel maşallah marifetlisin

kızlar maltoferi günde 2 kez kullanan varmı doktor benimkini ikiye çıkarmış elevit kullanıodum zaten onu bide devit-3 die kalsiyum damlası yazmış günde 1 varmı damlayıda kullanan

Canım keçeleri nereden alıyorsunuz ben de alabilsem bir şeyler yapıcam bebişime :)) Çok da güzel olmuş süsler ellerine sağlık :)

Son düzenleme:

Canım seni bulduğuma sevindim. Öncelikle süsler çok güzel olmuş. Renkleri çok hoş. Şimdi sorularım var? Yardımcı olursan sevinirim. Ben de keçeden kapı süsü yapmak istiyorum. Ama daha önce keçe ile hiç uğraşmadım. Benim süsümde keçeleri dikip (Ya iki keçeyi ya da kumaşı) içini elyafla doldurmam üstüne de harf yapıştırmam lazım.

1- İnce keçe mi kalın keçe mi kullandın?
2- Keçeleri diktin mi yapıştırdın mı?
3- Dikerken keçe iğnesi mi kullandın yoksa normal dikiş iğnesi ile de oluyor mu?

Çete kurup toplu halde noktalar koyup o davranışları sergileyen mi bana seviyemi hatırlatıyor ? Bu yaptığınızı ancak lise seviyesi öğrencileri yapardı!! Bu yüzden hiç alınma gücenme söylediklerime :))

Selam Kızlar :) Birkaç Gün Bakmadım Topiğe Baya Hareketlenmiş Cumartesi Günü Şeker Yüklemem Yapıldı Şekerim İyi Çıktı Çok Şükür. Bebeğimde Büyümüş 30 cm, 680 gr Olmuş, Sağlığıda İyi Bende Büyümüşüm Baya 2 Kilo Daha Eklendi Kilolarıma :18: Doktorum Bana Guatr İlacı Başladı Euthyrox Adı. Bu İlacı Kullanan Var Mı Aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…