- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.821
cnmm ellerine sağlık çok güzzzeell ben hayatta beceremem böle şeyleri ne güzel maşallah marifetlisin
Canım keçeleri nereden alıyorsunuz ben de alabilsem bir şeyler yapıcam bebişime :)) Çok da güzel olmuş süsler ellerine sağlık :)
ay ıcım sıstı yemın edıyorum kamera sakası flanmı bu :)
Canım sana imzalı posterlerimizi vericez 4 ümüz de. Duvarına asarsın. Lisedeyken ben de asardım :)
perdelerimizi duvar topuzlarını taktıktan sonra paylaşırım canım şimdi açık açık pek görünmez şekli şemaliama bebeğime yaptığım keçe süslerini paylaşayım. ilk denemelerim bunlar uzmanlaşıcam inşallah
Eki Görüntüle 686111
canım maltoferiyi ben günde 1 kez kullanıyorum birde decavit içiyorum
Offf kızlarrr bir sesli kahkaha attım iş yerinde millet bana baktıı
Canım seni bulduğuma sevindim. Öncelikle süsler çok güzel olmuş. Renkleri çok hoş. Şimdi sorularım var? Yardımcı olursan sevinirim. Ben de keçeden kapı süsü yapmak istiyorum. Ama daha önce keçe ile hiç uğraşmadım. Benim süsümde keçeleri dikip (Ya iki keçeyi ya da kumaşı) içini elyafla doldurmam üstüne de harf yapıştırmam lazım.
1- İnce keçe mi kalın keçe mi kullandın?
2- Keçeleri diktin mi yapıştırdın mı?
3- Dikerken keçe iğnesi mi kullandın yoksa normal dikiş iğnesi ile de oluyor mu?
Canım bi arkadaşımızın paylaştığı bi site vardı cicekmalzeme.com diye. Orda satılıyor. Bi bak istersen ben de ordan almayı düşünüyorum
Canım ben de şansımı deneyim bakayım küçük şehirde ne kadar büyük tuhafiye bulabilirsem artıkcanım çok güzel olmuş ellerine sağlık. ben de aldım kumaşımı malzemelerimi bugün, yarın ben de başlayacağım inşallah seninki gibi güzel yapabilirim.
teşekkür ederim canım. aslında ben de 32 yaşımdayım bugüne kadar ilk defa yaptım bu işleri : ))
keçeleri tuhafiyeden aldım canım. ama büyük tuhafiyelerde var sanırım. eşim pendiğe götürdü haftasonu bu tarz şeyler için Kaplan Tuhafiye diye cennet gibi bir yer var. tüm malzemelerimi ordan aldım.
canım maltoferiyi ben günde 1 kez kullanıyorum birde decavit içiyorum
Canım ben de şansımı deneyim bakayım küçük şehirde ne kadar büyük tuhafiye bulabilirsem artık
yazık ne kadar basit şeylere kahkaha atıyosun...insanların güldüğü esprilerde karakterini ele verir unutma..arasta farkındaysan sen ve hayatımsın tam entrikaların insanısınız..ne güzel burayı düzenli takip edenlerde konu dışı şeylerle ne kadar ilgili olduğunuzu görmüş oluyo böylelikle...noktalar bile sizi rahatsız edip sayfalarca konu olabiliyosa benim yazdıklarımda size ne malzeme veriyodur ama dimi ..devam edin arkadaşlar..seviyenizi herkes görsün...
perdelerimizi duvar topuzlarını taktıktan sonra paylaşırım canım şimdi açık açık pek görünmez şekli şemaliama bebeğime yaptığım keçe süslerini paylaşayım. ilk denemelerim bunlar uzmanlaşıcam inşallah
Eki Görüntüle 686111
Yünü de düşünebilirsin güzelim.eski yun yorganlardan değil.antibakteriyel ve makinaeda yıkanabilir.ince zaten.yastigida yün aldim.elyaf lar zaten sağlıksız çok tekletiyor.hayırlı olsun canım.pamuklu veya yünlü en sagliklisi zaten.
yazık ne kadar basit şeylere kahkaha atıyosun...insanların güldüğü esprilerde karakterini ele verir unutma..arasta farkındaysan sen ve hayatımsın tam entrikaların insanısınız..ne güzel burayı düzenli takip edenlerde konu dışı şeylerle ne kadar ilgili olduğunuzu görmüş oluyo böylelikle...noktalar bile sizi rahatsız edip sayfalarca konu olabiliyosa benim yazdıklarımda size ne malzeme veriyodur ama dimi ..devam edin arkadaşlar..seviyenizi herkes görsün...
yaaa bunlar bir harika olmuş emeğine sağlık valla bayıldım canımm.. nasıl yaptın bunları dikimi falan..
canım hangi şehirde ya da ilçedesin bilmiyorum. ama istettirebilirsin sanırım tuhafiyelerden. tedarikçileri temin edebilir sanırım. bir sor şansını dene derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?