2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 686124

kızlarr emzirme yastığı diktimm

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık. ben de aldım kumaşımı malzemelerimi bugün, yarın ben de başlayacağım inşallah seninki gibi güzel yapabilirim.

cnmm ellerine sağlık çok güzzzeell ben hayatta beceremem böle şeyleri ne güzel maşallah marifetlisin

teşekkür ederim canım. aslında ben de 32 yaşımdayım bugüne kadar ilk defa yaptım bu işleri : ))

Canım keçeleri nereden alıyorsunuz ben de alabilsem bir şeyler yapıcam bebişime :)) Çok da güzel olmuş süsler ellerine sağlık :)

keçeleri tuhafiyeden aldım canım. ama büyük tuhafiyelerde var sanırım. eşim pendiğe götürdü haftasonu bu tarz şeyler için Kaplan Tuhafiye diye cennet gibi bir yer var. tüm malzemelerimi ordan aldım.

Canım dediğim gibi sizin ciddi sorunların var sanırım ve burda tatmin olmaya çalışıyorsunuz buna üzüldüm gerçekten!
Ama burası sizi tedavi etmeye yetmez bence.....

Noktalar konusunda bana özel msj gönderenler olduğu için Gamze yi kibarca uyardım topic sahibi olarak, çünkü ben her türlü rahatsızlık verici şeye karşıyım. Evet link verdim belki bilmiyordur takvime ordan baksın diye.
Kesinlikle hakaret yada kırıcı bir söz kullanmadım.

Burda da özelden msj gönderdiğimi paylaştım ki topikte şikayetler olmasın, herkes yazmasın ve sohbetine devam etsin konu uzamasın diye.

Kendisine hakaret etmişsem özelden bana cevap yazabilirdi, hatam varsa özür dilerdim, kimseyi kırmak, üzmek değil derdimiz.

Ama Gamze ne yaptı ? Noktaları artırdı !!!
İnsan gibi bana yazsa aramızda hallederdik medeni ce !!!!

Haftasonları girmiyorum ben dediğin gibi takip ediyorsan bilirsin, sabah baktım Gamze kendine Çete kurmuş, yazık, acizliğiniz burdan belli....
İki satır yazıp derdinizi açıklamamışsınız.
SESSİZ EYLEMMİŞ....
NE OLDU ŞİMDİ ÇENEEN DÜŞMÜŞ !!!

Sen ve Gamze nin ekibi iyi niyetten uzak kişilersiniz, konuyu uzatıp kendinize malzeme arıyorsunuz, kötü söz duymak hoşunuza gidiyor anladığım kadarıyla !!!!

Bu arada ARASTA ile kankada değiliz düşman da değiliz !!! Olsak ta bu seni asla ilgilerdirmez, evet tartışmalarımız oldu ve de konu kapandı. Herkes saygılı bir şekilde paylaşımını yapıyor..

Siz SAYGI kelimesinin anlamını bilmiyorsanız Türkçe sözlük tavsiye ediyorum.

Ayrıca küsüp küsüp biryere gittiğim yok. Sadece sen ve senin gibi gereksiz kişilerin , seviyesizliklerin kendimi ve bebeğimi uzak tutmaya çalışıyorum....

Kimseden korktuğum falanda, her zaman neysem şimdi de oyum, bir kuzu bir kaplan falan olmuyorum !!!

Size hayatta başarılar diliyorum, Allah hepinize akıl fikir versin.
Umarım hayatta daha önemli ÖNCELİKLERİNİZ ve AMAÇLARINIZ olur. Böyle boş şeyler için yaşamanız çok acı....

Bu arada Gamze sensin galiba, hesaplarınız pasif olunca yeni üyelik açmışsın. Aklınınız böyle şeylere çalışıyor, bir de iyi niyetten söz ediyorsunuz !!!!

yaaa bunlar bir harika olmuş emeğine sağlık valla bayıldım canımm.. nasıl yaptın bunları dikimi falan..

canım maltoferiyi ben günde 1 kez kullanıyorum birde decavit içiyorum

cnm bende öyleydim bu aydan sonra böle dedi doktor decavitti elevit yazmış ikisi aynı herhalde,maltoferi 2 ye çıkartmış bide damla devit o da kalsiyummuş,çok geldi bana yaa bu nekadar ilaç

Offf kızlarrr bir sesli kahkaha attım iş yerinde millet bana baktıı

yazık ne kadar basit şeylere kahkaha atıyosun...insanların güldüğü esprilerde karakterini ele verir unutma..arasta farkındaysan sen ve hayatımsın tam entrikaların insanısınız..ne güzel burayı düzenli takip edenlerde konu dışı şeylerle ne kadar ilgili olduğunuzu görmüş oluyo böylelikle...noktalar bile sizi rahatsız edip sayfalarca konu olabiliyosa benim yazdıklarımda size ne malzeme veriyodur ama dimi ..devam edin arkadaşlar..seviyenizi herkes görsün...

canım beğenmene sevindim ilk denemelerim bunlar. ben de hiç keçe işi yapmamıştım ilk oldu. sorularına gelince ben acemi olduğum için, kalın keçe aldım ama sana tavsiyem kalınların yanında ince keçe de alman. kalın keçeleri dikip içlerine pamuk, elyaf vs doldurmak çok zor olur. keçeleri şekillerine göre; bazılarını boncuklarla dikerek birleştirdim bazılarını iki yönlü yapıp yapıştırdım. dikerken normal iğne kullandım çünkü yumuşak bir yapısı var keçenin çok rahat dikiliyor.

Canım bi arkadaşımızın paylaştığı bi site vardı cicekmalzeme.com diye. Orda satılıyor. Bi bak istersen ben de ordan almayı düşünüyorum

evet o siteyi de ben paylaşmıştım canım. ama netten sipariş vermek yerine tuhafiye tuhafiye gezdim kendim seçmek ellerime almak için.

Canım ben de şansımı deneyim bakayım küçük şehirde ne kadar büyük tuhafiye bulabilirsem artık

Son düzenleme:
canım maltoferiyi ben günde 1 kez kullanıyorum birde decavit içiyorum

ben eleviti kullanıyordum çok kötü kokuyor kan hapı kilo aldırıyor acıktıryor diye bırakmıstım. doktorum kan hapını sakın bırakma gerekırse elevıtı ıcme dedi. ogündür içmiyorum.. tek kullandıgım kan hapı..

sen hanı gıdıyodun ya kardesm ne ıstıyosn..gdın face grubunzda ne paylasıcaksnz paylasın.bzı bı raht bırakn ya ...gunumuzu mahvettınız resmen..bzden sıze ne...bız burda paylasımlarımıza devam etmek ıstıyoruz artık araya gırmesenız dıyorum ...habıre satasıyosun sevıyeden bhsedıyosun gercekten yter

Ciddi ciddi bana neden sardığını anlamış değilim. Bir şekilde beni de konuya dahil ettin yani Ben hayatımda asla entrikacı bir insan olmadım. Neysem o oldum hep. Açık sözlü davrandım tepki görmeyi göze alarak. Sen şimdi burda kalkmış bize insanlık dersi vermeye kalkıyorsun. Bir selam vermek bu kadar mı zordu. Bak selamsızlık yüzünden yazılıyo burda 10larca sayfa. Arkadaşının yaptığı hatayı çirkinleşerek bastıramazsın. Sen kimsin ki bana/bize hesap soruyorsun? Önce oturup beşeri münasebetlerin nasıl olması gerektiğine bak, kişisel gelişim kitapları senin gibler için yazılıyor. Al onlardan oku. İşe yarar belki!

Süper olmuşlar canım ellerine sağlık Ben de aldım keçelerimi başlıyorum bugün dikmeye

Eki Görüntüle 686124

kızlarr emzirme yastığı diktimm

Vaaay ellerine sağlık güle güle kullan canım ben bunu hayatta beceremem yamuk bişey olur

cnmcım yaa yardımına ihtiyacım var yün ne marka aldın yıkanabilir,bi de pamukta yıkanabiliyor öyle değilmi şimdi annem aradı bulamamış pamuk getirttircek olmazsada ben internetten araştırcam bakalım

çokk komik olduğunuz için kendinizi güldürtüyorsunuz iştee ne alaaa devam edin devam. burda hepimiz birbirimizi gayet biliyor ve tanıyoruz.. size düşmesin bunu nderdi tasası.. sen ve arkadaşalrın şişinip oturun. bizim huzurumuzu sizin laflarını bozmaz. aklınızca 4 isim verip birbirimize katmaksa derdiniz.. ooooo kırk fırın ekmek yiyip gelin buraya hadi yavrumm

yaaa bunlar bir harika olmuş emeğine sağlık valla bayıldım canımm.. nasıl yaptın bunları dikimi falan..

netten modeller beğendim. resim olarak kaydedip printerdan çıktılarını aldım ve kestim. keçenin üstüne çizdim şekilleri ve makasla kestim. sonra boncuk, yapıştırıcı, iğne iplik vb malzemelerle tutturdum. işin püf noktası bana göre çok detaylı modeller kullanmamak hele ki benim gibi acemi isen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…