2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süpersin canım valla tek kelimeyle harikalar... ahh şu printerlar olmasa hehehe bende kızımın odasını öyle duvarını süsledim..

Vallahi hiç de ilk deneme gibi durmuyor çok güzel olmuş gerçekten. Elin düzgünmüş sen farkında değilmişsin canım. Ben küçük yerde yaşadığımdan bulabileceğimi sanmıyorum herşeyi senin önerdiğin siteden almayı planlıyorum. Yapıştırıcı için ne kullandın canım. Kumaş yapıştırıcıları varmış onlardan mı yoksa japon yapıştırıcısı iş görür mü??? ayy bi de elimi yapıştırırmışım

Eşim astarı yüzünden pahalıya gelecek diye ya da 1 yaş doğumgünü hediyesi mi olacak diye dalga geçiyor. Benim de arastadan geri kalır yanım yok. Eşime yazın atkı başlayıp yeni verdim taksın diye. Burda kısakolluya geçilecek nerdeyse Kardeşime şal başlamıştım 2 yıl süründü elimde. En son püsküllerinde ipim bitti. Götürdüm verdim. Fenalıklar basmıştı beni. Püsküllerini de sen tamamlarsın dedim bi de yüzsüz yüzsüz.

Canlar kapıda ödeme seçeneği olan site önerilerinizi bekliyorum bebiş için.

Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

ocukmarket.com

Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu | Yardm

Kiraz Bebe

Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

internetten senin için sadece bunları bulabildim canım kapıda ödemeli bir bak istersen ama unnado ile butik bebede daha çok çeşit oluyor genelde her gün farklı farklı

canım bildiğin hani şu ayakkabı yapıştırıcısı diye aldıklarımız var ya. peligom hani adı. onu kullanıyorum; kağıt, fotoğraf, ağaç, deri, kumaş, cam, porselen vb için yazıyor üstünde.

dediğin gibi elim düzgünmüş, değerini bilememişim elimin bugüne kadar aslında biraz sabır işi sanırım. ben kendimi bildim bileli iş hayatı içindeydim. burda hiç paylaşmadım ama düşük tehlikesi vs baya zor bir gebelik başlangıcım oldu ve ilk defa evde oturmaya başladım. çalışmayı bıraktım. evde oturunca da zamandan bol şeyim yok yavaş yavaş yapıyorum işte

Konu kapansın artık, sitenin hiçbir topiğinde ........ noktalama işaretlerinden veya ifadelerden oluşan içeriksiz dediğimiz yorumlar yazılamaz çünkü yasaktır, bu işaretlerin kullanıldığı yorumlar yazıp sessiz eylem yapıyoruz denemez,
birileriyle sorununuz varsa özelden konuşup halledersiniz, topikleri tartışmalarınız için kullanamaz, konuya yorum yapan genel kitleyi huzursuz edemez, kavganıza kaldığınız yerden devam edebilmek için 2. üyelikler alamazsınız.

Hanımlar,
verdiğimiz geçici rahatsızlık için hepinizden özür dileriz, sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar dilerim hepinize...

Canım ben de seninle aynı fikirdeyim. yatak odama bir beşik karyola alacağım. bir yaşına kadar zaten orda yatar. bebeğin odasını da çocuk odası olarak dizeceğim. arabalı olabilir ya da ikea mammut takımı hoşuma gitti onu da düşünüyorum. bence de en mantıklısı böyle.çok düşündüm böyle karar verdim. :)

canım ben içlerinde sadece özelcan bebe ile çocukmarketi.comdan alışveriş yaptım onları önerebilirim diğerlerini sadece nette biraz önce buldum.ama favorim unnado ile butik bebe onlarda da kapıda ödeme yok

Harika olmuş valla affferin kız

elinize saglik ne guzel olmus icine ne koydunuz? nette boncuk silikon yaziyordu

ohhh missss ellerine sağlık içini neyle doldurdun canım

saolun kızlarr can sıkıntısıyla çıkıyor bişeylerr bakalım yastıgın çini boncuk elyaf ile doldurdum....emınönun den 2kg almıştım elyaf..... 1kılosu hala bıtmedı bu yastıgı doldurdum, baska bı yastık daha yaptım hala bıtmedı bereketlı oluyor

selam bebiş hoşgeldin. tahmini doğum tarihimiz aynı olduğu için takibindeyim gözüm seni arıyor valla
gezmeyi deli gibi seven ve hiç yorulmayan ben de artık iki mağaza dolanınca hemen bir yere sıvışıp oturuyorum. kasıklarıma ağrı saplanıyor. bebeğime gezip nasıl oda bakacağım bilmiyorum..

Ya kızlar bir siz mi marifetlisiniz buyrun bu da benim bebeğimin yeleği ... Ofiste de bebiş için çalışmaya devam

Amin canım ... Ben burada yalnız çalışıyorum patron da yok bugün atölyeden giremedi bir türlü içeri ben de işliyorum işte boş boş oturacağıma :)

ay ne güzel canım yaa... bizim patronlar hep burlarda odada 9 kiişi tam çaprazda patron kızı eee müdür desen 1 masa ötemde

kapı süsü yapacak olan arkadaşlarım malzemeleri ve yapım aşamasındaki fotoları çekip koyarmsınız bizlerede fikir olsun ( becerebilirsem bende yapmayı düşünüyorum )

az once disaridan geldim kizlar...bebegim icin carsaflik kumas aldim pamuk saten cok iyi bi kumas kenarlarini diktirip alt carsafi yapicam...

birde merak edenler icin yorganci buldum ve fiyat sordum...yorgan icine 1250 gr pamuk gidiyormus bebek yorganlarina ve 50 tl ye dikiyolarmis...uzeri saten islemeli isterseniz 75 e yapiolarmis...bebek icin hepsi pamuk olmali hazir alinanlar icleri hepsi pamuk degil malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…