- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.841
netten modeller beğendim. resim olarak kaydedip printerdan çıktılarını aldım ve kestim. keçenin üstüne çizdim şekilleri ve makasla kestim. sonra boncuk, yapıştırıcı, iğne iplik vb malzemelerle tutturdum. işin püf noktası bana göre çok detaylı modeller kullanmamak hele ki benim gibi acemi isen
canım beğenmene sevindim ilk denemelerim bunlar. ben de hiç keçe işi yapmamıştım ilk oldu. sorularına gelince ben acemi olduğum için, kalın keçe aldım ama sana tavsiyem kalınların yanında ince keçe de alman. kalın keçeleri dikip içlerine pamuk, elyaf vs doldurmak çok zor olur. keçeleri şekillerine göre; bazılarını boncuklarla dikerek birleştirdim bazılarını iki yönlü yapıp yapıştırdım. dikerken normal iğne kullandım çünkü yumuşak bir yapısı var keçenin çok rahat dikiliyor.
evet o siteyi de ben paylaşmıştım canım. ama netten sipariş vermek yerine tuhafiye tuhafiye gezdim kendim seçmek ellerime almak için.
Canlar kapıda ödeme seçeneği olan site önerilerinizi bekliyorum bebiş için.
Canlar kapıda ödeme seçeneği olan site önerilerinizi bekliyorum bebiş için.
Vallahi hiç de ilk deneme gibi durmuyor çok güzel olmuş gerçekten. Elin düzgünmüş sen farkında değilmişsin canım. Ben küçük yerde yaşadığımdan bulabileceğimi sanmıyorum herşeyi senin önerdiğin siteden almayı planlıyorum. Yapıştırıcı için ne kullandın canım. Kumaş yapıştırıcıları varmış onlardan mı yoksa japon yapıştırıcısı iş görür mü??? ayy bi de elimi yapıştırırmışım
Eşim astarı yüzünden pahalıya gelecek diye ya da 1 yaş doğumgünü hediyesi mi olacak diye dalga geçiyor. Benim de arastadan geri kalır yanım yok.Eşime yazın atkı başlayıp yeni verdim taksın diye. Burda kısakolluya geçilecek nerdeyse Kardeşime şal başlamıştım 2 yıl süründü elimde. En son püsküllerinde ipim bitti. Götürdüm verdim. Fenalıklar basmıştı beni. Püsküllerini de sen tamamlarsın dedim bi de yüzsüz yüzsüz.
Canım bende senin gibi çok kararsızdım,dün mağazaları gezince kararımı verdim benim oğluşum olacak inşaallah baktım takımlara o ara gözüme arabalalı takımlar varya biraz daha büyüyünce kullanabileceği onlar çarptı kadın halimle ben özendimdedim yarın biraz büyünce ayıcıklı bebkli şeyleri beğenmeyecek e doğar doğmaz mecbur yatak odasında yanımda yatacak son olarak normal bi tane beşik almaya karar verdim yatak odam müsait kızım olsa tamam kız çocuğu her şekilde pembeli cicili bicili bi oda yapardım hayatımsın gibi, ama erkek olunca o arabalı takımlardan yapıcam ilerde ben böyle düşündüm canım ama dediğin gibi karar vermek çok zor
Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
ocukmarket.com
Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu | Yardm
Kiraz Bebe
Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
internetten senin için sadece bunları bulabildim canım kapıda ödemeli bir bak istersen ama unnado ile butik bebede daha çok çeşit oluyor genelde her gün farklı farklı
Harika olmuş valla affferin kız
elinize saglik ne guzel olmus icine ne koydunuz? nette boncuk silikon yaziyordu
ohhh missss ellerine sağlıkiçini neyle doldurdun canım
slm bebeıslerrr nasılsınızz? haftasonu arada bakıp cıktım yazamadım kızlarhiç zaman bulup..bu hafta sonuda baya yogun gectı kızlarr artık cooookkk cabuk yoruluyorum ıkı magza dolanıom yoruluyorum,belım kopuyorr o sırada karnım top gıbı aşşagı çekılıyorr bebegım kaskatı oluyor nefes nefesee oturcak yer arıyorum yaşlanmış gıbı hıssedıyorum kendımıı
Ya kızlar bir siz mi marifetlisiniz buyrun bu da benim bebeğimin yeleği ... Ofiste de bebiş için çalışmaya devamEki Görüntüle 686214
ellerine sağlık hamarat anne minicik yaaa rabbim giydirmeyi nasip etsin.. ofiste nasıl yapıyorsun yaa
Amin canım ... Ben burada yalnız çalışıyorum patron da yok bugün atölyeden giremedi bir türlü içeri ben de işliyorum işte boş boş oturacağıma :)
Ya kızlar bir siz mi marifetlisiniz buyrun bu da benim bebeğimin yeleği ... Ofiste de bebiş için çalışmaya devamEki Görüntüle 686214
Yok çok şükür kimsecikler yok buradaay ne güzel canım yaa... bizim patronlar hep burlarda odada 9 kiişi tam çaprazda patron kızı eee müdür desen 1 masa ötemde
Hamaratlığın son perdesi!!! Ofiste nasıl ördün bitirmişsin bileVallahi ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?