2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annesi bebeğini dinle canım hiç üzülme asıl bebek son ayda atak yapıyor sol tarafına yatmaya çalış bide orta şekerli sütlü tatlı tüket benim kızda doktorum son ay kilosu az sütlü tatlı ye sol tarafına yat demişti 3,200 gr gayet normal bi bebek olarak dünyaya geldi

canım benim bebişlerimiz için dua etmek dışında yapabileceğimiz hiçbirşey yok. üzüldükçe bebeklerimizide üzüyoruz. dünden beri benmde moralim bozuktu sağolsun burdaki arkadaşlarda benzer şeyleri yaşamış olunca rahatladım. dua edelim birbirimize.

kıslarrr uzun süredir yoktum ama kuytu köşelerden takipteydimm işlerden kafamı kaldıramadım şu 1 aydırr... Bu arada babamız bir isim önerdi bilemedim fikrinizi almak istedim. İlk oğlumun adı Hazar bu sıpamızın da Ilgaz olsun dedi babası düşünüyorum ama bilemedim Aygaz, dogalgaz fln die dalga gecerler mi aceppppp:26::26:

hımm sütlü tatlı çok cazip bir fikir....eve giderken pirinç, nişasta ve süt almalı :) sağlıklı olması en büyük duam. kilosu önemli değil aslında sanki kasaba et borcumuz mu var?

Son düzenleme:

Gözün aydın canım

Aynen canım rahat bırakalım kuzucukları onlar kendi ihtiyaçları kadar alıyorlar demek ki bizden :) Fazlasına lüzum görmüyorlar

Canım benim yaa ne acılar çekmişsin ... Bu komşulardan her yerde bolca var bir keresinde benim annemin el bileğinin iç kısmı yanmıştı epey büyük bir yanıktı komşumuz geldi dedi kavrulmuş mercimek sürelim hemen iyileşir annem de kadının dırdırından bıktı ve sürdü ... Annem en küçük kardeşime doğum sancısı çektiğinde bile bize belli etmeyen biriydi ama onu sürdükten sonra ki acısını ne kadar anlatsam az Bir de bir komuşumuzun ayağı yanmıştı kızgın yağdan hem de , onun da akrabaları kadının ayağına tuz basmışlar çabuk iyileşir diye

ya bende alsammı acaba diye düşünüyorum? sen aldın mı?

Alsam mı diye düşünüyorum hala. Aslında ilk 6 sy bununla mı idare etsem diyorum. Sonra bebek arabasına geçeriz. Almayı düşündüğüm hafif baston tip bebek arabaları hep 6 aydan sonra kullanılıyor. Karar veremedim.

ben de normal istiyorum ama kısmet artık ne bileyim. bene ilaç vermedi doktorum, senin ilaçlarının ismi ne? inşallah güzel haberlerle gelirsin, bana da umut olursun.

aynı durum bendede var, sağ damarda çentik. 28. hafta itibariyle sık takibi yapılması gerektiğini söyledi doktorum. sanırım en az haftada 2 kontrolumuz olacak.
sen de ilaç kullanıyomusun canım? benim doktor çok rahat sanki yaa, düzelmezse o zaman bakarız gibisinden konuştu. inşallah düzelir de boşuna huzursuz olmuşuzdur hepimiz.

Göster kuzum.. bakma bizde alıyoruz ama hep kartlarla taksit yaptırarak.. eşim diyor zaten zenginler bizden daha zevksiz hiç birşeyde almazlar. biz bide zengin olsak neler yapardık diyor ama ozamanda o zenginler gibi olurduk heralde

nicki ve ırmak

benim de sorunum aynı
daha önce bir kez bebeğimin kilosu az besleyemiyor muyum dediğimde üzecek tepkiler almıştım. o yüzden doktor sonucunu yazmak istemedim ama bebeğe giden kan akışı az gibi dedi perinatoloji uzmanı
ilaç verdi. bir sonraski kontrolde ne çıkacak bakalım

Rabbim hepimize gönül rahatlığı, bebeklerimize de sağlık nasip etsin

Allah o komşuları nasıl biliyorsa öyle yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…