- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.281
çok şükür bebişim şekerparem annesini yeniden tekmelemeye başladı " anneeee daha şimdiden beni başkalarının çocuklarıyla kıyaslama yoksa göbeğini delerim, yok benim kilom haftadaşlarıma göre azmış, yok karnımın çapı küçükmüş senin benden başka işin gücün yok muuu, rahat bırak beni mutluyum ben" demek istiyor sanırım
annesi bebeğini dinlecanım hiç üzülme asıl bebek son ayda atak yapıyor sol tarafına yatmaya çalış bide orta şekerli sütlü tatlı tüket benim kızda doktorum son ay kilosu az sütlü tatlı ye sol tarafına yat demişti 3,200 gr gayet normal bi bebek olarak dünyaya geldi
canım maşllah ne çok şey almışsın hepsini kulanacakmısın bilmiyorum.Gerk kalamyınca etiketlri koparma yıkama bazı şeyler biraz fazla giibme geldi.inana o 0-3 ay olan şeyler 3 ay kullanılmıyor en fazla iki ay.[/QUOTE
canım sağlık olsun 2 ay bile olsa iki ay boyunca giyilecek sonuçta ve bazen günde kaç kere üst değişiyor hiç olmazsa kıyafet derdine düşmekle uğraşmam diyorum. birde bizim orda gelirken hediyeye akrabalar kıyafetten ziyade ne bileyim bebeğin odasına halı yelek kazak uzun montlar falan alırlar ilerişde giydirsin diye küçük eşya gelmez böyle zıbındır altlı üstlü takımdır falan. bende de aşırı bir takıntı vardır kıyafeti kendiminkini bile askıdan aldığım gibi ütülerim bebek olunca malum yıka ütüle onla ancak haftada bir uğraşırım. değişik değişik giydirsem yeter bana geride kuzenim var ebbeği olacka olan hamile dört gözle bekliyor zaten küçülenleri
çok şükür bebişim şekerparem annesini yeniden tekmelemeye başladı " anneeee daha şimdiden beni başkalarının çocuklarıyla kıyaslama yoksa göbeğini delerim, yok benim kilom haftadaşlarıma göre azmış, yok karnımın çapı küçükmüş senin benden başka işin gücün yok muuu, rahat bırak beni mutluyum ben" demek istiyor sanırım
Kızlar bakın sabahtan beri uğraşıyom, belim koptu ama çok eğlenceliiiiiiminnoş doğana kadar bitiririm ben bunu
Eki Görüntüle 689790 Eki Görüntüle 689791
Kız yasık banaBi keresinde de düşmüştüm çok fena. Kolum arkaya kıvrılmıştı tam da onun üstüne yere çakıldım. Neyse işte ağladım mağladım. Komşular bertiktir dedi anneme, soğan rendele bezle sar dediler. Ağustos sıcağı, o acı ve o koku sen düşün artık bu üçlemeyi O soğan kokusu acımı bastırmıştı nerdeyse. Ama nerdeyse tabi ben ağlıyorum filan 1 hafta gezdim o kolla. En sonunda annem hastaneye götürdü bi film çektiler kol kırık. Bi de körpe kemik hemen kaynamaya başlamış. Doktor çekiştire çekiştire düzeltti yanlış kaynayan yeri ve alçıladı ama bayılcaktım nerdeyse acıdan. Sonra annemi kenara bi çekti bi bağırdı. Annem baya tırsmıştı
O soğanı bağlattıran komşulara da selam olsun burdan, soğan bertiği geçirmez alooo, o kokuyu çekmemek için geçti demişlerdir size
Allahım sen cehaletten koru bizi.
ya bende alsammı acaba diye düşünüyorum? sen aldın mı?
ben normal doğum yapmak istiyorum eğer öyle olursa sezeryan olmak zorunda :26:
beni tekrar yolladı detaylıya p.tesi gidicem bakalım. ilk detaylı ultrason üzerinden 23 gün geçmiş olacak.ilaç kullandım.inşallah ilaçlar işe yaramış ve geçmiştir. sana bilgi veririm canım
sen de ilaç kullanıyomusun canım? benim doktor çok rahat sanki yaa, düzelmezse o zaman bakarız gibisinden konuştu. inşallah düzelir de boşuna huzursuz olmuşuzdur hepimiz.aynı durum bendede var, sağ damarda çentik. 28. hafta itibariyle sık takibi yapılması gerektiğini söyledi doktorum. sanırım en az haftada 2 kontrolumuz olacak.
Ellerine sağlık canım.Çok güzel olmuşlar.Burası hamarat hatunlarla dolu.
Bunu akşama eşime göstericem.Oda benim gibi sabırsızlansın.Zaten sabah dedimki sen hiç hevesli gözükmüyorsun.Hiç birşey almaya heveslenmiyorsun dedim.Oda olurmu öyle şey aşkım.Bende almayı çok istiyorum ama acele etmek istemiyorum.Hem parasal olaarkda bu ay müsait değiliz.Önümüzdeki ay herşeyinş alacağız.Sen gör ben kızıma neler alıcam.Cici kıyafetler, her şeyini alacağım dedi.
Valla ben olsam mağazayı basardım
Ben böyle şeye hiç gelemem.Kardeşim getirsenize malımı.Valla iyi sabretmişsin.
Canım seninde bebişininde iyi olmasına çok sevindim.İnan içim rahatladı.Geçmiş olsun diyelim geçsin gitsin.Doktor sana evden çıkma demedimmi dediğinde sende '' banyomuz dışarda değilki evde '' deseydin ya
Canım hemen kötü düşünme.İnşallah pazartesiye güzel haberlerle geleceksin.Sen moralini yüksek tutki bebişinde içerde huzursuz olmasın.
Kızlar bu arada eşim dün akşam ilk defa kızımın tekmesini hissetti.Aslan kızım diyor.
Olmuyo mu ki bezin üstüne giydirmiyo muyuz? :26: Allahım ne kadar tecrübesiziz
Kızlar bakın sabahtan beri uğraşıyom, belim koptu ama çok eğlenceliiiiiiminnoş doğana kadar bitiririm ben bunu
Eki Görüntüle 689790 Eki Görüntüle 689791
Canım benim yaa ne acılar çekmişsin ... Bu komşulardan her yerde bolca var bir keresinde benim annemin el bileğinin iç kısmı yanmıştı epey büyük bir yanıktı komşumuz geldi dedi kavrulmuş mercimek sürelim hemen iyileşir annem de kadının dırdırından bıktı ve sürdü ... Annem en küçük kardeşime doğum sancısı çektiğinde bile bize belli etmeyen biriydi ama onu sürdükten sonra ki acısını ne kadar anlatsam azBir de bir komuşumuzun ayağı yanmıştı kızgın yağdan hem de , onun da akrabaları kadının ayağına tuz basmışlar çabuk iyileşir diye
Valla ben olsam mağazayı basardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?