- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.301
nicki ve ırmak
benim de sorunum aynı
daha önce bir kez bebeğimin kilosu az besleyemiyor muyum dediğimde üzecek tepkiler almıştım. o yüzden doktor sonucunu yazmak istemedim ama bebeğe giden kan akışı az gibi dedi perinatoloji uzmanı
ilaç verdi. bir sonraski kontrolde ne çıkacak bakalım
Rabbim hepimize gönül rahatlığı, bebeklerimize de sağlık nasip etsin
Kızlar bakın sabahtan beri uğraşıyom, belim koptu ama çok eğlenceliiiiiiminnoş doğana kadar bitiririm ben bunu
Eki Görüntüle 689790 Eki Görüntüle 689791
nicki ve ırmak
benim de sorunum aynı
daha önce bir kez bebeğimin kilosu az besleyemiyor muyum dediğimde üzecek tepkiler almıştım. o yüzden doktor sonucunu yazmak istemedim ama bebeğe giden kan akışı az gibi dedi perinatoloji uzmanı
coraspin kullanıyoum cnmmulberry ne ilacı verdi doktor adı nedir?
ben de korkuyorum bebeğimin kilo alamamaısnından
canım şu anda bebeğinin kilosunun bu nedenle az olması mümkün değil, bence besleyemiyorsun diye birşey yok. sonuçta nasıl hepimizin kilosu farklıysa bebeklerimizin de kilosunun farklı olması normal. ben ilaç bile kullanmıyorum düşün, buna rağmen iyi düşünmeye çalışıyorum. iyi düşünelim iyi olsun di mi
Merhaba bana İstanbulda 2. düzey yani ayrıntılı ultrason yaptırabileceğim yer ve fiyat söyleyebilecek var mı?
Merhaba bana İstanbulda 2. düzey yani ayrıntılı ultrason yaptırabileceğim yer ve fiyat söyleyebilecek var mı?
Olmuyo mu ki bezin üstüne giydirmiyo muyuz? :26: Allahım ne kadar tecrübesiziz
canım allah yardımcınız olsun. üzülme düzelir inşallahevet ayrıntılı ultrasonda tespit edildi. bebeğe giden kordonda darlık varmış. 27.haftaya kadar sorun yok. beslenir dediler ama sonraki haftalarda bebek çok daha hızlı kilo aldığı için kordondan akış yeterli kalmaya bilirmiş :26:
aç kalmasından sa kuzumu erken alabilirler :26:
inş p.tesi herşey düzelmiş olur bakalım ...
hahahah ya aklıma gelmedi valla tühhEllerine sağlık canım.Çok güzel olmuşlar.Burası hamarat hatunlarla dolu.
Bunu akşama eşime göstericem.Oda benim gibi sabırsızlansın.Zaten sabah dedimki sen hiç hevesli gözükmüyorsun.Hiç birşey almaya heveslenmiyorsun dedim.Oda olurmu öyle şey aşkım.Bende almayı çok istiyorum ama acele etmek istemiyorum.Hem parasal olaarkda bu ay müsait değiliz.Önümüzdeki ay herşeyinş alacağız.Sen gör ben kızıma neler alıcam.Cici kıyafetler, her şeyini alacağım dedi.
Valla ben olsam mağazayı basardım
Ben böyle şeye hiç gelemem.Kardeşim getirsenize malımı.Valla iyi sabretmişsin.
Canım seninde bebişininde iyi olmasına çok sevindim.İnan içim rahatladı.Geçmiş olsun diyelim geçsin gitsin.Doktor sana evden çıkma demedimmi dediğinde sende '' banyomuz dışarda değilki evde '' deseydin ya
Canım hemen kötü düşünme.İnşallah pazartesiye güzel haberlerle geleceksin.Sen moralini yüksek tutki bebişinde içerde huzursuz olmasın.
Kızlar bu arada eşim dün akşam ilk defa kızımın tekmesini hissetti.Aslan kızım diyor.
inanamayacaksın ama inan bendede oldu gerçi bende bebişimi görme heyecanıda bastı saat 5 de randevumuz var sanarsın sevgiliyle ilk randevuya gidiyorum niye böyle heyecanlandım yaa ayrıntılı diye miki:18::18::18:
çok şükür bebişim şekerparem annesini yeniden tekmelemeye başladı " anneeee daha şimdiden beni başkalarının çocuklarıyla kıyaslama yoksa göbeğini delerim, yok benim kilom haftadaşlarıma göre azmış, yok karnımın çapı küçükmüş senin benden başka işin gücün yok muuu, rahat bırak beni mutluyum ben" demek istiyor sanırım
kıslarrr uzun süredir yoktum ama kuytu köşelerden takipteydimm işlerden kafamı kaldıramadım şu 1 aydırr... Bu arada babamız bir isim önerdi bilemedim fikrinizi almak istedim. İlk oğlumun adı Hazar bu sıpamızın da Ilgaz olsun dedi babası düşünüyorum ama bilemedim Aygaz, dogalgaz fln die dalga gecerler mi aceppppp:26::26:
Ben. Sünnet ettirmekten kokuyorum çok küçük ya acıtırsan pansumanında canını yakarsam kollayamazsam die korkuyorum( büyüyünce yaptırıcam bi sıkıntısı olmazsa aklı erince derdini anlatınca
canım herkes gittiği doktoru bilir, ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Hasan Fehmi YAZICIOĞLU'na gittim kendisinden çok memnun kaldım çok güzel bebeğin herşeyini incelıyor çok tonton işinin uzmanı bi doktor. muayenehanesinde yalnızca özel durumlara baklıyor rutin gebe takıbı yapmıyor öyle işte yerı mecidiyeköyde ilgilenırsen adres ve telefonunu verebilirim
bakırköyde doç. Dr. Ahmet genç var 300 lira 2 düzey usg
nicki ve ırmak
benim de sorunum aynı
anladım canım o zaman kendin yemek yaparken tiksiniyorsun öyle anladım ben sonrada yemek isteğin yok oluyor.... ama yediklerini yazmışsın onlarda yeterli olacaktır... bence sadece köfte harcını kendin yap evde onu yapmak önemli... dışardan et tavuk yemek iyi değil... balık arada alıp kızartabilirsin lezzetli olur... bunun dışında yediklerin zaten yetecektir... süt yumurta ceviz fındık, üzüm bunları yemen yeterli...canım bana hamıle kaldıgımdan berı bişiyler oldu evde yemek yapamaz oldumnapıcagımı şaşırıyorum kendım yapınca yıyemıyorum yapayım dıyorum olmuyor tutmuyorr bıgarıp haller anca hafta sonundan sonuna annelerden bırıne gıdınce yıyorum tıka basa evdeyken ;
tost süt bol peynir elma tahın pekmez,2-3 kasık dut pekmezı atıyorumagzıma bebek beslensın dıe...bnları fln tuketıyorum cevız ,badem,kuru uzum lfn yıyorum yumurta kırıyorum v.s baska yemek turu yapıp yıyemıyorum
bana fıkır verın kolay yemek ne yapabılırımm ,allahım dıyorum bırı kapı çalıp yemek getırse bı gunde ne sevaba gırer eşimde yok mesailerde hiç birşey istemıyorum cnm aksamları.
geçen bi kemik haşladım tek basıma oturdum ıctım 3 gun yıyemedım döktüm deliricem bu yemek mevzunaa...ztn hamile kalmadan öncede yemek yıyen tıp değildim bir öğünle doyar aksam atıstırırdım .ooff cok canım sıkılıyor bu akşam yemegı olayına napcam ben bebeğimi besliyemıyormuyum yoksa vicdan yaptım yaa
hepinize günaydın annişler ve bebişler :) cumartesi şeker testimiz var inşallah hayırlısıyla onuda atlatırız. kaç kere kan veriliyo tecrübeli arkadaşlar yazın lütfen.
En sonunda bizde cinsiyeimizi ogrendik kucuk bir prensesimiz olucakmis:)) bizimde rengimiz belli oldu artik listede tabiki beyazcekirge teyzemiz degistirirse:))) tsk simdiden
Canım erken sünnet en iyisi, ben oğlumu 15 gunlukken sünnet yaptırdım , pansumani filan yoktu, bir o steril bezlerden koymuslardi aksam attık bitti , büyüyünce cogu yerde genel anestezi ile yapıyorlar , onun icin erkenden yaptırdım kurtuldum o isten , lokalle 10 dk da bitti, simdi bu doğacak olan bebisimi de öyle yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?