2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mulberry ne ilacı verdi doktor adı nedir?
ben de korkuyorum bebeğimin kilo alamamaısnından

canım şu anda bebeğinin kilosunun bu nedenle az olması mümkün değil, bence besleyemiyorsun diye birşey yok. sonuçta nasıl hepimizin kilosu farklıysa bebeklerimizin de kilosunun farklı olması normal. ben ilaç bile kullanmıyorum düşün, buna rağmen iyi düşünmeye çalışıyorum. iyi düşünelim iyi olsun di mi

Merhaba bana İstanbulda 2. düzey yani ayrıntılı ultrason yaptırabileceğim yer ve fiyat söyleyebilecek var mı?

mulberry ne ilacı verdi doktor adı nedir?
ben de korkuyorum bebeğimin kilo alamamaısnından
coraspin kullanıyoum cnm

cnm tabi ki kilosu şu an ciddiye alınacak bir değer değil
ama damarlarımdan akışın az olduğunu söyledi
sence bu ciddiyetsiz birşey mi

sonuçta bu haftalarda sorun olmaz ama bebeğin asıl kilo almaya başlayacağı son haftalarda daha da normalde akış azalır.
bebeğin de beslenmesi az olabilir dedi.
önlem amaçlı 2 hafta deneyecek coraspini
inşallah iyiye gider

ben hamileliğimin başından beri hiç olumsuz bişey düşünmedim
hayatım boyunca kötü birşey düşünmedim zaten.
hep olumlu yönünden bakarım olaylara
benimki zor elde edilmiş bir hamilelik
ve hep sükrediyorum
her zaman pozitif oldum ve çok şükür mide bulantısı bile yaşamadım bugüne kadar.
bebeğimin de benimde sağlığımız hep iyi oldu binlerce kere şükür

yine de iyi düşünelim tavsiyen için teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba bana İstanbulda 2. düzey yani ayrıntılı ultrason yaptırabileceğim yer ve fiyat söyleyebilecek var mı?

canım herkes gittiği doktoru bilir, ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Hasan Fehmi YAZICIOĞLU'na gittim kendisinden çok memnun kaldım çok güzel bebeğin herşeyini incelıyor çok tonton işinin uzmanı bi doktor. muayenehanesinde yalnızca özel durumlara baklıyor rutin gebe takıbı yapmıyor öyle işte yerı mecidiyeköyde ilgilenırsen adres ve telefonunu verebilirim

Olmuyo mu ki bezin üstüne giydirmiyo muyuz? :26: Allahım ne kadar tecrübesiziz
canım çıtçıtlı badi yetiyor evet arkadaşlarında söylediği gibi. külot genelde 3.aydan sonra giydiriliyor.
canım allah yardımcınız olsun. üzülme düzelir inşallah
hahahah ya aklıma gelmedi valla tühh diyemedim ya laaa

inanamayacaksın ama inan bendede oldu gerçi bende bebişimi görme heyecanıda bastı saat 5 de randevumuz var sanarsın sevgiliyle ilk randevuya gidiyorum niye böyle heyecanlandım yaa ayrıntılı diye miki:18::18::18:

o heyecan hiçbişeye benzemiyor canım ben kaç gün öncesinden deliriyodum o saat gelsin diye :)) keyfini çıkar müthiş bi 20 dk seni bekliyor

hahaa ne güzel de tercüman olmuşsun bebişineee desene sen de kızım annelik parayla mı yooo bedavaa

bence çok hoş geliyor kulağa canım düşünebilirsiniz pek alaaa

doktordan yeni geldim idrar yolu enfeksiyonu çıktı fazla olmadığını söyledi fazla ilerlememesi için ilaç verdi şeker testi yaptırdım

kilomda biraz fazla geldi doktora biraz ekmek hamur işini kessem iyi olacak çünkü bu aydan sonra hızlı kilo alımı başlıyor.....

herkese kolay gelsin

Canım erken sünnet en iyisi, ben oğlumu 15 gunlukken sünnet yaptırdım , pansumani filan yoktu, bir o steril bezlerden koymuslardi aksam attık bitti , büyüyünce cogu yerde genel anestezi ile yapıyorlar , onun icin erkenden yaptırdım kurtuldum o isten , lokalle 10 dk da bitti, simdi bu doğacak olan bebisimi de öyle yapmayı düşünüyorum

kesinlikle bende fehmi beye gittim ve çok memnun kaldım bütün soruları içtenlikle cevap verdi güler yüzlü ve bence işini iyi yapan biri saatimizi beklerken tlfları susmadı talep edende çoktu tavsiye ederim

İnsallah hepinizin sonucları iyi çıkar ,Allah sagsalim bebislerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

En sonunda bizde cinsiyeimizi ogrendik kucuk bir prensesimiz olucakmis:)) bizimde rengimiz belli oldu artik listede tabiki beyazcekirge teyzemiz degistirirse:))) tsk simdiden

anladım canım o zaman kendin yemek yaparken tiksiniyorsun öyle anladım ben sonrada yemek isteğin yok oluyor.... ama yediklerini yazmışsın onlarda yeterli olacaktır... bence sadece köfte harcını kendin yap evde onu yapmak önemli... dışardan et tavuk yemek iyi değil... balık arada alıp kızartabilirsin lezzetli olur... bunun dışında yediklerin zaten yetecektir... süt yumurta ceviz fındık, üzüm bunları yemen yeterli...

hepinize günaydın annişler ve bebişler :) cumartesi şeker testimiz var inşallah hayırlısıyla onuda atlatırız. kaç kere kan veriliyo tecrübeli arkadaşlar yazın lütfen.

benim 50 gr lık glikozla yüklemem yapıldı ve bir aç gittim açlık bakıldı sonra 50 gr yüklendi ve 1 saat sonra tekrar kan alınarak tokluk bakıldı... toplamda 2 kere kan alınmış oldu

Son düzenleme:
En sonunda bizde cinsiyeimizi ogrendik kucuk bir prensesimiz olucakmis:)) bizimde rengimiz belli oldu artik listede tabiki beyazcekirge teyzemiz degistirirse:))) tsk simdiden

ayy ne güzel maşallah kızına benim de kızım olacak yarın detaylı usg var inşallah o da iyi çıkar sonucunu yazarım :)

Aslında çok iyi bişey çıkıyor aradan ama ben cesaret edemiyorum ya kıyamıyorum çok küçük die ( aslında yaptırmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…