- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.081
iyi yapmışsın canım. böyle birşeyin affı olamaz yaa nebilim çok kötü bir durum. kızcağız ne durumdadır şimdi.. ailesi kızının yanında olması gerekiyor.. hamilelik döneminde en çok korktugum konuı buydu ki eşimden binlerce kez allah razı olsun.. bu konuyu herseferınde şakasına bile olsa konuşurum ve bana hep güzel açıklamalar yapar. ona buyüzden çok güveniyorumm.. bu çocugu senden çok ben istedim böyle birşeyi aklıma bile getirmem ne kızımı ne seni aldatırım diyor.. ona zarar gelmesin diye ben uzak duruyorum senden uyurken bile elim karnına çarpacak diye tedirgin yatıyorum bunları düşünürken nasıl yaparım böyle birşeyi diyor..
Benim hala umudum varrrr
İsyan etsem de istediğim kadar...
İnşallah sorun yaşamazsın canım renklerin sadeliğine bayıldım...
hım anladım kaçırmışız demekki desene:)
kuzum yaaMobilyacılar yüzünden sana yapacağım yorum arada kaynadı canım şu an daha sakinim yazayım bariAldıkların çok şirin güle güle kullan. Nasıl derler üstünde paralansın mıydı? Ama sanırım bizim minikler çabucak büyüyeceği için paralanacak zamanları kalmayacak bu cicilerin Ben küçülen herşeyi ihtiyaç sahiplerine vermeyi düşünüyorum kısmetse :)
Sağol canımEşim bu tonları alırken bana diyo ki böyle çocuk odası mı olur. Alışmış tabi rengarenk. Ben grilere, kahvelere yönelince şaşırdı ne tasarladığımın farkında değil. Alışılmışın dışında şeyler yapmayı hep sevmişimdir, hep de sevicem sanırım
Kızlar ben mutfağıma parke yaptırmaya karar verdim şuan halıflex var evlenirken öyle istemiştim ama çok kirleniyor başedemem bebek olunca. Yalnız nasıl yapsam çalışıyorum bu iş için izin alamam izinlerimi bebeğimle geçirmek istiyorum. Doğum iznim başlayınca yaptırsam çok mu zorlanırım :26: Çok temizliği vs oluyor mu?
Canim bana gelen besik Baby Walz magazasindan alinmis, Almanyada hemen her sehirde mevcut. Web sayfasi surasi: Babyausstattung und Babyartikel für Mutter & Baby.| baby-walz
Birde 1-2 sayfa once bir arkadasimiz bu besigi Turkiye'de Joker magazasinda(adini yanlis hatirliyor olabilirim) gordum diye yazmisti, sen yorumu gormussundur diye ben yazan arkadasin adinada dikkat etmedim... Ama bizded oldugu teyid edilmis oldu. Ben zaten turkiyede daha fazla ve daha iyi kalitede bulunabilecegini dusunuyorum herseyin.
Insallah yardimci olabilmisimdir.
canım ben joker magazasında oldugunu söyledim ama 800 tl oldugunu söylemedim yanlış hatırlamıyorsam okadarda pahalı değildi 400 tl li bi fiyat hatırlıyorum sanki jokerin sitesine girip bi baksana canım
kuzum yaavalla bende yarana daha fazla tuz basmamak için bişey söylemedim. Allah bildiği gibi yapsın insanı krize sokuyorlar.
güzel dileklerin içinde çok sağol. bu yeni gelecek olan fıstığın ilk 3 aylık dönem için benden gördüğü göreceği yeni eşya sayısı bu kadar(böyle konuşuyorum ama elim durmaz benim biliyorum) çünkü ablasının ilk dönem kıyafetlerini saklamıştım, inan bana hiç bişey almasam da olurmuş. bende ilk 3 ayı hatıra kalsın diye saklamıştım çünkü aklımda 2. bebeği doğurmak gibi bir fikir yoktu,herşeyi dağıttım çanta çanta eşya verdim üstelik öyle az buz fiyatlara alınmış şeylerde değildi. şimdi düşünüyorum da keşke bir yetimhaneye götürüp bağışlasaydım. çünkü eşe dosta arkadaşa dağıttım ve o insanlardan görmediğim nankörlük kalmadı. beklenti içinde olduğum için mi? asla! ama kırılıyor işte insan çocukları resmen senin paranla büyüyor suyun kaynağı kesilince kötü oluyosun. artık öyle yapıcam; sosyal hizmetler kurumuna,çocuk esirgeme kurumlarına hatta mor çatıda yaşayan çocuklara dağıtıcam. bari onlar sebeplensin
kızlar kusura bakmayın kk ya girmek çok zordu şimdi yeni yeni görüyorum bazı şeyleri
red sağlıcakla güle güle kullansın bebişin eşyalarını hepsi çok güzeller ne tatlı telaşlar bunlar Allah yaşamak isteyen herkese nasip etsin
arasta koltuklar için üzüldüm cidden çok sinir bozucu bi durum benim kızın eşyalarıda 2 ayda geldi sandalyesi eşyalardan 1 ay sonra montajı desen zaten sorunlu ki ucuz bi mobilyada değil doğtaştan almıştım inşallah sıkıntını en kısa sürede giderirler bende salonun eşyalarını hazirandan sonra alacaktım ama butür sorunlar olabileceği için daha erken alsam iyi olur diye düşünüyorum
bayıldım çok hoşya kızlar vaktiniz olunca bi okuyun şunu ne tatlı ya belki daha önce okuyanlar vardır benım hoşuma gitti
Bebeğin 20 günlük hikayesi
1. Gün
böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.
Oha
hortumumu bile kesmişler! Meme diye, süt diye birşey varmış.
Nerden nasıl
bulunur bu ya?
Hayattan daha 1. Günden soğutacaklar beni.
2. Gün
meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tık
yok,
süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme
sahibi
kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be sözlük.
Hayır bişi
değil
içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından,
bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!
Uykum geldi
yine. Zzzzz!
3. Gün
memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki
meme. Iyi ki
varsınız.
4. Gün
bugün bir sürü olaylar oldu,
gürültü yaptılar, başka biryerlere
gittik galiba. Memeden ayrılınca
bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum,
uyanıyorum bir bakıyorum meme yok,
neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor
nasılsa.
5. Gün
bugün 15
kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. Dikkat ettim
de her yaptığımda
temizliyorlar, bunu sevdim. Dikkatimi çeken bir noktada
şu ki, amma koca
kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum
6. Gün
avucuma ne
verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef
farkettiler, herkes
parmağını veriyor avucuma, mecburen
tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?
Bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha
çok
süt içeyim en iyisi. Hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o
eski
günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah em, bak yine
aklıma
geldi,niye kestiler hortumu yaa.
7. Gün
bugün solaryuma girdim,
sarılık mı ne ondanmış. Yine uykum geldi.
8. Gün
biraz daha iyi
hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık.
Kaka yapma işini de tam alt
açma anına denk getiriyorum ki etraf
pislensin, eziyet olsun.
9. Gün
çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu
da
beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. Bu süt her derde devaymış,
bugün
bunu gördüm.
10. Gün
sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter
artık be, tam
alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya,
vitaminmiyiş neymiş.
Bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk
gündüzleri
piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.
11.gün
al işte, başladı yine bir arıza. Sütten sonra çok feci karnım
ağrıyor, böyle gaz gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum
çıkaracağım diye. Sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.
12. Gün
bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma,
yaygarayı
bastım ben de. Uyutmadım, diktim bunları da hazır asker. Sonra
bir
rahatladım evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini
hatırlamıyorum
13.gün
herzaman ki gibi yedim uyudum ohhhh.gık desem yanımdalar
valla..
14. Gün
anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman
süt daha bi
randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu
memelere bir
rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi
söyleyebilsem.
15. Gün
topuktan kan alıp duruyorlar, metin
olayım çok ağlamayayım
diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra
da hemen süt verince
sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla
asabiyet yaptırmıyorlar,
16. Gün
şu annemin memesini çok sevdiğimi
bir kez daha anladım, çok seviyorum
onları, onlardan ayrılınca içimi bir
huzursuzluk kaplıyor, en iyisi
onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım
ben. Bugün benden biraz büyük
biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir
geçirdi başım dönüyo hala.
Sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara
intikam alınacak.
17. Gün
etrafı daha net seçer oldum, ama el ve
ayak koordinasyonu hala
zayıf, bir de bu eller ve ayaklar bana mı
ait
tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey. Yüze ve
gözlere
dikkat etmem lazım ama, tırnaklar tehlikeli. Diğer yandan annem
bugün onları
kesmeye çalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi
olacaktı galiba,
bak çizdik tam gözün altını yine.
18. Gün
elime torbalar taktılar,
kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara
bere de yapmıyor. Sanırım onlar da
beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar.
19.gun
nihayet o adamin neden
eve sadece akşamlari geldigini anladim
megerse bana ve anneme bakmak icin
gunduz calişiyomuş..
Aferin gozume girdi şimdi bak!..
20. Gün
tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni
kucağına,
meme vardır diye saldırdım ama vermedi. Bir ara meme açıkken
kıstırdım ama
emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi
bayağı bir farklı
İnsanın başına ne geliyosa eş, dost, akrabadan geliyor zaten. Sana tamamen katılıyorum en güzeli gerçek ihtiyaç sahiplerine vermek.
Bence de erken al. Nolur nolmaz. Ben iyi ki erken almışım, bebek doğana kadar anca getirir bunlar
Merhaba arkadaşlar 2 gündür giremedim.Dün çok ağrım oldu ve akıntım vardı.Doktora gittim.Doktor kendini yordun mu dedi.bir önceki gün biraz fazla yürüyüp yorulmuştum ve az miktarda iltihap çıktı doktor bol bol su iç ve dinlen kendini yorma dedi.Umarım burda herkes iyidir.
canım şimdi baktım senin eklediğin modelin karesi 329.90 tl bi kahverengi bide beyazı var ama içinde yatak yada uyku seti yok
kızlar benim bnu sonum ne olacak nescafe ile yahu bir dakika aklımdan çıkmıyor çikolata bisküvi alıp hemen yapıpı içiyorum kan değerim zaten yerlerde 10.6 çıktı en son ama kafeine dur diyemiyorum ağzımın suları akıyor görünce. demir ilacımıda içemiyorum i.çtiğim an çıkarıyorum çünkü oyyy başıma gelenler
bugün çok iş yaptım yine evde ne çok ıvır zıvır varmış kaldırılacak belim koptu sabahtan bu yana içim acıya acıya dua ede ede iş yapıyorum Allahım bebeğime birşey olmasın ne olur diye. kızım arada tepikliyorduda içim rahatladı o aralar.şimdi belim çok ağrıyor tabi
kötü düşünüp kötüyü çağırma arkadaşım Allah göstermesin kaygıyla yaşanmıyor olacaksa zaten senin dert etmenle olmayacak değil ki yine olur. bu kadar korkarsan başına gelir derler aklına güzel şeyler getir git bir iki battaniye patik al biraz moralin düzelsin risk her zaman var sonuçta.ben tek başıma bu halimle ev topluyorum dua ede ede ama yardım eden olmayınca iş başa düşüyor eğer kötü düşünürsek hiç yerimizden kalkıp yemek bile yapmamamız lazım birşey olur diye. gebelik bir hastalık değil ki yaşanılması gereken güzle bir süreç zehir etme kendine
yesinler o kuzuyu güle güle giysin cimcime
canım şimdi baktım senin eklediğin modelin karesi 329.90 tl bi kahverengi bide beyazı var ama içinde yatak yada uyku seti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?