- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.101
gerçek ihtiyaç sahibine verince hem daha hayra geçiyor hemde gerçekten kıymetide biliniyor bu konuda size katılıyorum
evet mayısta halletsem iyi olacak eşya işini yoksa son zamana kalırsa çok stres olurum
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ayaklarını üşütme özellikle
canim sen kac kikoyla hamile kaldin ki doktor kizdi ben 46 ile hamile kaldim 51 kilo falan geliyorum doktor gayet iyi 6 kiloya kadar iznin vardi zaten demisti bana yuksrk kiloyla hamile kalanlar 5 ayda 3 kilo falan akmali diye diger hastasina kizmisti ondan sordum
.kızlar bu gün doktor randevumuz vardı ve bana çok kilo aldığımı ve kilonun sadece bana degil bebeğede zararlı olacağını yüksek tansiyona erken doğuma ve gebelik zehirlenmesine yol açtığını söyledi ben kilo önemli değil nasılsa veririm diyordum bunları duyunca dikkat etmeye karar verdim sizleride uyarayım istedim( bu arada 5 ay 5 günlüğüm ve 6 kilo aldım)
günaydın
2 gündür geceli gündüzlü ağrıyan migrenim bugün de geçmemiş
Canım çok acıyor,benim için dua edin gün içinde geçsin
kızlar bu gün doktor randevumuz vardı ve bana çok kilo aldığımı ve kilonun sadece bana degil bebeğede zararlı olacağını yüksek tansiyona erken doğuma ve gebelik zehirlenmesine yol açtığını söyledi ben kilo önemli değil nasılsa veririm diyordum bunları duyunca dikkat etmeye karar verdim sizleride uyarayım istedim( bu arada 5 ay 5 günlüğüm ve 6 kilo aldım)
canım 70 kiloyla kaldım 76.9 dum bu güm bide şimdiye kadar iyiydim bi ayda 3 kiloya yakın almışım birazda onda çok tepki gösterdi galiba.
GÜNAYDIN
2 GÜNDÜR GECELİ GÜNDÜZLÜ AĞRIYAN MİGRENİM BUGÜN DE GEÇMEMİŞ
CANIM ÇOK ACIYOR,BENİM İÇİN DUA EDİN GÜN İÇİNDE GEÇSİN
kızlar bebişimin odası için duvar stickeri aldım.nasıl güzeller mi???Eki Görüntüle 694647 Eki Görüntüle 694648
canım bu tonları hep sevmişimdir çok soft ve sade odaya baktıgında çok az detay var ama gerçekten çok şık duruyor.duvardaki bu ton kahveyle haki yeşili bi arada oda çok güzel duruyor.bende oğluma alış veriş yaparken elim hep gri,kahve ,füme ve kırmızıya gidiyor ama maalesef biçok şey mavi ve hep üzerlerinde ayıcıklar falan
mutfakta parke su olayından dolayı sıkıntılı canım ya ben büyük kare karolardan yaptırdım ve halısız kullanıyorum hem çok şık hem de şişme kabarma derdi yok ama laminat yaptıracaksan canım mutfagı yarım gün bile sürmez yanlız laminatları evin içinde değil balkonda kessinler yoksa acayip ince toz talaş oluyor heryer
GÜNAYDIN
2 GÜNDÜR GECELİ GÜNDÜZLÜ AĞRIYAN MİGRENİM BUGÜN DE GEÇMEMİŞ
CANIM ÇOK ACIYOR,BENİM İÇİN DUA EDİN GÜN İÇİNDE GEÇSİN
dün eve giderken eczaneden burun bantlarından aldım. Yatarken yapıştırdım amaaa burnuma büyük geldi havada kaldı o yüzden tam randıman alamadım. 15 liram boşa gitti eşim de dalga geçti çocuklar için olanından alsaydın diye. Kayınpederime veririm artık onları napayım o da astım hastası yararlansın hiç olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?