2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım doktorda ayaklarını ve belini işütmemeye çok dikkat et dedi.

kızlar bu gün doktor randevumuz vardı ve bana çok kilo aldığımı ve kilonun sadece bana degil bebeğede zararlı olacağını yüksek tansiyona erken doğuma ve gebelik zehirlenmesine yol açtığını söyledi ben kilo önemli değil nasılsa veririm diyordum bunları duyunca dikkat etmeye karar verdim sizleride uyarayım istedim( bu arada 5 ay 5 günlüğüm ve 6 kilo aldım)

Son düzenleme:
Kizlar benim odam icin almayi dusundugum besikde su modeldi: Krippe Basic 90622 Farbe: grau | Babymöbel Günstig Kaufen

Artik almayacagim bunu ama belki farkli modeller arayanlar varsa diye paylasmak istedim. Internette yorumlari cok olumlu, cocgun uykusunu bolmedende evin icinde besik gezdirilebiliyor, bir anne dusa girerken bile banyo kapisina park ettigini yazmis :) yaz bebekleri icinde, seyahatte balkonda bahcede bir cibinlik,e rahat kullanilir diye cok istemistim ben ama bana yataga birlesen besik hediye gelince alamadim bunu.

canim sen kac kikoyla hamile kaldin ki doktor kizdi ben 46 ile hamile kaldim 51 kilo falan geliyorum doktor gayet iyi 6 kiloya kadar iznin vardi zaten demisti bana yuksrk kiloyla hamile kalanlar 5 ayda 3 kilo falan akmali diye diger hastasina kizmisti ondan sordum

canım 70 kiloyla kaldım 76.9 dum bu güm bide şimdiye kadar iyiydim bi ayda 3 kiloya yakın almışım birazda onda çok tepki gösterdi galiba.

Gunaydin herkese. Gune guzel bir fotograf ile baslayalim. Ben gordugum ve begendigim fotograflari sakliyorum. Dogum fotografcisi dogumdan sonra evde de cekim yapacak, begendigim bu tarz fotolari sakliyorum. Sevgiler

Herkese günaydıııııın.Bugün hava çok güzel.Benim artık uyku düzenim kalmadı.Geceleri uyuyamıyoprum.Bu gece 4:30 da uyandım.5:45 E kadar yatakta döndün durdum.Sonra kalktım.Kocacığıma kızımla beraber poğaça yaptık.Şimdi kahvaltıyı hazırlıyorum.Bu arada bu gece beni bir korku sardı.Ya erken doğum yaparsam diye.Daha hiçbirşeyimiz hazır değil.Alışverişi bu ay yapacaktık ama galiba önümüzdeki aya kaldı.Çünkü ablama borcumuz vardı.Onu kapatalım dedik.Kafamız rahatlasın.Çok şükür onu verdik.Ama tabi kredi ödicez.Neyse Allah sağlık ve bereketli bol kazanç versin.

.

Canım seninle doğum tarihlerimiz aynı sayılı. Ben salı günü doktora gittim 6 ay bitmek üzere dedi.Senin nasıl 5+5 oluyor?

günaydınn herkesee....dün misafirim wardı çoook çook yoruldummm...12de gittiler wee bgn işbaşı.... günde çabucak geçsin gelsin haftasonu :)

GÜNAYDIN
2 GÜNDÜR GECELİ GÜNDÜZLÜ AĞRIYAN MİGRENİM BUGÜN DE GEÇMEMİŞ
CANIM ÇOK ACIYOR,BENİM İÇİN DUA EDİN GÜN İÇİNDE GEÇSİN

günaydın
2 gündür geceli gündüzlü ağrıyan migrenim bugün de geçmemiş
Canım çok acıyor,benim için dua edin gün içinde geçsin

günaydın herkese kızlar, ayy canım allah yardımcın olsun başağrısını ben bilirim bende hem migren hem kist vardı göz arkasında yerlerde yuvarlanırdım inşallah geçer cnm Birisi başım ağrıyo dediğinde çok üzülüyorum

cnm kaç kilo ile hamile kaldın çok fazlada almamışın aslında

Bu arada kızlar o moralimi bozan görümcemle kaynanamın moralini birileri bi bozmuş ama dün aramış bana dert yanıolar kapattım telf. Ohhh ohhh diyorum eşim geldi dio noluo neye sevinion allah mazlumun ahını koymuyor dedim

kızlar bebişimin odası için duvar stickeri aldım.nasıl güzeller mi???Eki Görüntüle 694647 Eki Görüntüle 694648

Çok şirinler canım güle güle yapıştırın. Mobilyasını da aldınız mı?

Suya dayanıklı parkelerden yaptırıcam canım banyoya bile döşüyorlar onları herhalde sorun olmaz

GÜNAYDIN
2 GÜNDÜR GECELİ GÜNDÜZLÜ AĞRIYAN MİGRENİM BUGÜN DE GEÇMEMİŞ
CANIM ÇOK ACIYOR,BENİM İÇİN DUA EDİN GÜN İÇİNDE GEÇSİN

Çabucak geçsin inşallah canım Ben öyle sabah ağrıyla uyanmışsam ilk iş sade nescafe içiyorum. Kafein hafifletiyor ağrımı.

Bu arada sabah tartıda 71 i gördüm hadi gözümaydın 58 kiloydum ya hamile kaldığımda 13 kiloooo

Dün eve giderken eczaneden burun bantlarından aldım. Yatarken yapıştırdım amaaa burnuma büyük geldi havada kaldı o yüzden tam randıman alamadım. 15 liram boşa gitti eşim de dalga geçti çocuklar için olanından alsaydın diye. Kayınpederime veririm artık onları napayım o da astım hastası yararlansın hiç olmazsa.

fındık burun senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…