- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.121
fındık burun senii
Bu arada sabah tartıda 71 i gördüm hadi gözümaydın58 kiloydum ya hamile kaldığımda 13 kiloooo
Günaydın kızlar biz geldik geçmişi okumadım henüz ... İki gündür o doktor senin bu doktor benim koşturuyorum bir dahiliye , bir diyetisyen ve kendi doktorum olmak üzere 3 doktor arasında mekik dokudum... Sonuç : Gestasyonel diyabet ve akabinde diyet ve bir haftalık şeker kontrolü verdi doktor... Minik bir şeker ölçüm cihazı verdiler günde 6 kez şekerimi ölçüp not alıcam ... Sağlam bir diyet de verdiler... Dünden beri başladım işte sizde ne var ne yok ?? Benim gibi diyabet çıkan kızlar var mı canım çok sıkıldı... Bir de 2 gündür aşırı derecede hamileyim ay sinek uçsa ağlıyorum saçma sapan şeylere sinirleniyorum ne olacak böyle bilmiyorum
Günaydın kızlar biz geldik geçmişi okumadım henüz ... İki gündür o doktor senin bu doktor benim koşturuyorum bir dahiliye , bir diyetisyen ve kendi doktorum olmak üzere 3 doktor arasında mekik dokudum... Sonuç : Gestasyonel diyabet ve akabinde diyet ve bir haftalık şeker kontrolü verdi doktor... Minik bir şeker ölçüm cihazı verdiler günde 6 kez şekerimi ölçüp not alıcam ... Sağlam bir diyet de verdiler... Dünden beri başladım işte sizde ne var ne yok ?? Benim gibi diyabet çıkan kızlar var mı canım çok sıkıldı... Bir de 2 gündür aşırı derecede hamileyim ay sinek uçsa ağlıyorum saçma sapan şeylere sinirleniyorum ne olacak böyle bilmiyorum
Geçen gün kuzenim dedi ki ilk 4 ayda 12 kilo birden almışşş. Şimdi kızı 1 yaşında ve eskisinden de zayıf 48 kilo
Geçen gün kuzenim dedi ki ilk 4 ayda 12 kilo birden almışşş. Şimdi kızı 1 yaşında ve eskisinden de zayıf 48 kilo
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah benim doktorumda kilo konusunda uyardı beni son 3 ayda 10 kilo bile alınabiliyormuş lütfen dikkat et dedi çok şükür hava düzeldi artık yürüyüş yapabileceğim bu arada benim ellerimde ayaklarımda şişliklerde olmaya başladı bol bol su içmekten başka ne yapabilirim ödem için acaba
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah benim doktorumda kilo konusunda uyardı beni son 3 ayda 10 kilo bile alınabiliyormuş lütfen dikkat et dedi çok şükür hava düzeldi artık yürüyüş yapabileceğim bu arada benim ellerimde ayaklarımda şişliklerde olmaya başladı bol bol su içmekten başka ne yapabilirim ödem için acaba
Bak sabah sabah bu çok iyi geldi işte
çok geçmiş olsun canım hamdolsun çaresiz bir durum değil üstelik dogumdan sonrada geçecek inşallah.o ağlamalar bendede var ilk 3 ay gayet iyiydim ama 4.aydan beri sürekli gözlerim nemli duygularım tavan yapmış durumda kızım halk oyunları oynarken bile agladım ne alaka sanki ilkkez gösteri yapıyor çocuk 3 yaşından beri sürekli gösterilerde ama işte hormonlar canım
ben kızımda 11 kilo almış şekilde doguma girdim kızım 1 aylıktı 14 kilo vermiştim hamile kaldıgım kilonunda altına inmiştim ama sonrasında dikkat etmek gerek süt olsun diye gereksiz şeyler yememeli
47 den 53 oldum ..6 kılo almısım...ama dusunuyrm 6 ayda 6 kılo ıyımı kı dıye:) yda kendımı avutuyorum....cnm zaten 4 kılo flan dogumda gdıyo...ama ınsann moralını bozan dogumdan cıkınca bebek yok ama karın duruyo:)ablamn oyleydı bebıs yok ama sankı hala hamıle....onun gıtmesıde bya zman alıyo rahım eskı boyutuna gelene kdr 1 ay flan gecıyo...smdı 48 kılo yıne....
şeker yüklemesi yaptırmayan arkadaşlar için yazayım aç karnına gidince önce kan alıyorlar sonra şekerli karışımı içmeni istiyorlar bende çok korkmuştum midem bulandı falan diye yazılanları okuyunca ama içilemiyecek bişiy değil bildiğimiz şerbet hatta poşet büyüktü bana 2 ye bölüp 2 seferde ardarda için dediler bende tozu 2 pet bardağa bölüp sulandırıp içtim içimi daha kolay oldu o şekerli suyu içince süre başlatıyorlar 1 saat sonra 1 tüp kan alıyorlar sonra 1 saat sonra 1 tüp daha hepsi bukadar sabah erken gitmeye bakın eger açlıga dayanamıyorsanız benim 10:00 da başladı yükleme işlemim 12:20 falandı bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?