2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar biz geldik geçmişi okumadım henüz ... İki gündür o doktor senin bu doktor benim koşturuyorum bir dahiliye , bir diyetisyen ve kendi doktorum olmak üzere 3 doktor arasında mekik dokudum... Sonuç : Gestasyonel diyabet ve akabinde diyet ve bir haftalık şeker kontrolü verdi doktor... Minik bir şeker ölçüm cihazı verdiler günde 6 kez şekerimi ölçüp not alıcam ... Sağlam bir diyet de verdiler... Dünden beri başladım işte sizde ne var ne yok ?? Benim gibi diyabet çıkan kızlar var mı canım çok sıkıldı... Bir de 2 gündür aşırı derecede hamileyim ay sinek uçsa ağlıyorum saçma sapan şeylere sinirleniyorum ne olacak böyle bilmiyorum

canım benim bununla geçmiş olsun.. diyetini yaptıktan sonra hiç birşey olmaz allahın izniyle. kafana takıp bebişinide üzme. biliyoruz ki onlar bizim herhalimizi hissediyorlar ve etklileniyorlar.. şöyle düşün birşey yok sadece diyet yapacaksın ve ne güzel çok kilo almadan doğuma gideceksinn. ara ara hep öyle sebepsiz ağlayasım gelir boğazım düğümelnir hatta sanki canımı bişeyler acıtmış gibi.. sen bide bu rahatsızlıgından da etkilenmiş olabilirsin canımcım oda daha çok ağlamana sebep olmuştur..

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah benim doktorumda kilo konusunda uyardı beni son 3 ayda 10 kilo bile alınabiliyormuş lütfen dikkat et dedi çok şükür hava düzeldi artık yürüyüş yapabileceğim bu arada benim ellerimde ayaklarımda şişliklerde olmaya başladı bol bol su içmekten başka ne yapabilirim ödem için acaba

Birkaç kişinin daha çıktı şekeri tatlım. Birisi medvecezir hatırladığım kadarıyla. Canım şekerin düşmeye başlayınca asabiyet oluyor babamdan biliyorum stres yapmamaya çalış zaten diyetisyenin söylemiştir iyice acıkmayı bekleme. Az kaldı nasılsa son düzlüğe girdik birazcık sabır. Bakalım biz ne olucaz daha şeker yüklemem yapılmadı.

çok geçmiş olsun canım hamdolsun çaresiz bir durum değil üstelik dogumdan sonrada geçecek inşallah.o ağlamalar bendede var ilk 3 ay gayet iyiydim ama 4.aydan beri sürekli gözlerim nemli duygularım tavan yapmış durumda kızım halk oyunları oynarken bile agladım ne alaka sanki ilkkez gösteri yapıyor çocuk 3 yaşından beri sürekli gösterilerde ama işte hormonlar canım

Geçen gün kuzenim dedi ki ilk 4 ayda 12 kilo birden almışşş. Şimdi kızı 1 yaşında ve eskisinden de zayıf 48 kilo

ben kızımda 11 kilo almış şekilde doguma girdim kızım 1 aylıktı 14 kilo vermiştim hamile kaldıgım kilonunda altına inmiştim ama sonrasında dikkat etmek gerek süt olsun diye gereksiz şeyler yememeli

gunaydnnn kızlar....guzel bı gun olsun ınss hepımıze....RED cım mıgren agrısını ıyı bılırım..bnm 4.ayın sonuna kdr cok cektrdı ama smdılerde yok ıns olmaz gcmıs olsn .... GUNEBAKAN bnm demek ıstedıgım buydu cnm burnuna tam oturmuyo hcbsıy anlamıyosun ustelık agırlık yapıyo rahtsz edıyo bnde gden praraya acımıstım valla babama verdm ondadan devuasyon var onunda ısıne yaramadı...SEYYAH cım cok gecmıs olsun...uzulme allah dermansz dert vermesn bebegn masallah ıyı uzme onu sebeplı sebepsz bnde aglıyorm neye agladıgımı bıle bılmıyrm ama aglamak ıstıyorm ıyıce astık yanı

cnmcım bununla geçmiş olsun hiç canını sıkma geçip gidicek inşallah Allahım bebişini korusun sağlıkla al önemli olan o,bikaç kişi daha var şeker çıkan diyetini yaparsın düzelir inşallah

benimde ayaklarımda bileklerimde oluo malesef masabaşı çalıştığım için akşama doğru ayaklar iflas edio suyuda bol içiyorum ama yapcak bişe yok yürüyüş yap dedi doktorum elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorumayakkabı ayağıma oturuo en çok ona üzülüyorum

herkese günaydınlar güzelliklerr! kilo da alsak, duygusal terminatöre de bağlasak, her yerimiz şişse de, yüzümüzü sivilce bile bassaa hepimizz çoookk güzeliiizzz bunu aklınızdan çıkarmayın sakın

offff cidden mi bende doktora sordum şuan aldıgım kilo nasıl diye.. iyi dedi normalde 12 kilo istiyorum en fazla ama senle zayıf başladık 15 e kadar yolu var. ama 15 dedim diye kendini salma sakın mümkünse daha az kilo almaya bak. dikkat et pilav makarna hamur işi fastfood tarzı yeme genede dedi... şişliklerim bazen ayaklarımda oluyor canım. ellerimde sabah kalkınca oluyor 1 saat içinde normale dönüyor. yüzüğümün sıkıp sıkmadığından anlıyorum onuda.. ödem içinde su dışında tuzu daha az kullanmalısın sanırım..

Son düzenleme:
şeker yüklemesi yaptırmayan arkadaşlar için yazayım aç karnına gidince önce kan alıyorlar sonra şekerli karışımı içmeni istiyorlar bende çok korkmuştum midem bulandı falan diye yazılanları okuyunca ama içilemiyecek bişiy değil bildiğimiz şerbet hatta poşet büyüktü bana 2 ye bölüp 2 seferde ardarda için dediler bende tozu 2 pet bardağa bölüp sulandırıp içtim içimi daha kolay oldu o şekerli suyu içince süre başlatıyorlar 1 saat sonra 1 tüp kan alıyorlar sonra 1 saat sonra 1 tüp daha hepsi bukadar sabah erken gitmeye bakın eger açlıga dayanamıyorsanız benim 10:00 da başladı yükleme işlemim 12:20 falandı bitti.

Bak sabah sabah bu çok iyi geldi işte

47 den 53 oldum ..6 kılo almısım...ama dusunuyrm 6 ayda 6 kılo ıyımı kı dıye:) yda kendımı avutuyorum....cnm zaten 4 kılo flan dogumda gdıyo...ama ınsann moralını bozan dogumdan cıkınca bebek yok ama karın duruyo:)ablamn oyleydı bebıs yok ama sankı hala hamıle....onun gıtmesıde bya zman alıyo rahım eskı boyutuna gelene kdr 1 ay flan gecıyo...smdı 48 kılo yıne....

Evet birde böyle bişey var canım anneleri teyzeleri dinlememek lazım bu konuda O süt yapar bu süt yapar derken şişiriyorlar. Bol bol su ve süt içicez süt yapması için. Pekmeze tatlıya abanmak yok Ayyy doğumdan sonra da paylaşırız burda sütümüzün artması için ne yapalım diye

bende onun için doğumdan sonra karnımı sarmayı düşünüyorum doktorlar kızıyor ama baya etkisi var kuşak gibi bişeyle sarıcam tabi terletmeyen bişeyle,arkadaşımın karnı öleydi sarkıyodu sallanıyodu,sarıodu hastanede doktor kızıodu ama şimdi duvar gibi dümdüz oldu karnı

canım şimdi şekerli suların limonlusu ve hazırlanmışı var. doktorum bana bunla hiç uğraşma hem sadesi mideyi daha kötü yapıyor. çoğu hastalarım kustu tekrar içmek zorunda kalmışlar dedi. eczanelerde şişe içinde sulandırılmışı satılıyor.. kan vermek için gittim doktorum aç karnına istememiş. kız ilacı iç 1 saat sonra alıcaz dedi birkerelik kan aldılar.. geçen sormuştun şeker yükleme fiyatı nekadar aldılar diye cvp yazdım ama sanırım görmedin. senden çok fazla almışlar benden sadece 4 tl aldılar narincim.. oda kayıt parası heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…